Der neue Passat, si o punga de samantza :)
![]() ![]() |
Der neue Passat, si o punga de samantza :)
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Strict legat de lookul exterior, nu stiu ce naiba i-a apucat pe asta de la VW(Polo, Golf, Jeta si Passat): vazute din profil zici ca sunt o colectie de lame de ras Gillette.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
- SB-XX-XXX
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(chris_t @ 16 Jun 2011, 07:52) Am verificat ambipur-ul, deocamdata e safe, vad mai incolo ce si cum. As fi luat in Myshaldan de-ala in borcan, dar imi ia din spatiul pt cafea si energizant de pe tunelul median ![]() ![]() Si alte poze: <span class='edit'>16 Jun 2011, 08:57:</span> Referitor la DPF, motorasul asta e 1.6TDI CR FAP, ca sa fiu mai precis. QUOTE(daniM @ 18 Jun 2011, 21:15) Vai cat de bine arata...m-am indragostit iar :X dar la asa o masina capace la roti nu se cade... ![]() ![]() This post has been edited by Alex4u: 18 Jun 2011, 21:34 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Capace pe roti la versiunea Trendline, jante de la Comfortline in sus. Apropo de roti, am scapat un amanunt. Trendline vine cu Good Year Excellence 205/55/R16. Versiunile superioare vin cu 215/55/R16, Continental ContiEcoContact 5.
Mai mult de 203 nu mai putea, motorul e totusi 1.6 si are de-abia 11.000km. Oricum, in o luna il duc sa se plimbe putin pe autostrazile de la el de-acasa si mai vad atunci ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Well, dragilor, update de km, am facut deja 15.000, inca nu are 3 luni. Cred ca o sa rada bine de mine aia la service, miercuri e la revizie, revin cu costuri.
Si inca o chestie, sa nu va luati masina asta daca sunteti fumatori si o folositi cand ploua. Montantul A e asa de aerodinamic incat apa data deoparte de stergatoare se scurge in valuri pe geamurile laterale, adica direct in masina daca aceastea sunt cat de putin intredeschise. I-as lua pe designerii astia care proiecteaza masina doar la plansa si i-as pune sa stea ei acolo, pe post de umbrela! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Nu-i chestie de aerodinamica, cred ca nu are marginile destul de pronuntate la parbriz. Asta patesc si eu la Megane, dar la Clio cum are margini, apa se duce pe plafon.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 9 Jul 2011, 11:03 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chris_t @ 9 Jul 2011, 01:53) Si inca o chestie, sa nu va luati masina asta daca sunteti fumatori si o folositi cand ploua. Montantul A e asa de aerodinamic incat apa data deoparte de stergatoare se scurge in valuri pe geamurile laterale, adica direct in masina daca aceastea sunt cat de putin intredeschise. I-as lua pe designerii astia care proiecteaza masina doar la plansa si i-as pune sa stea ei acolo, pe post de umbrela! ![]() Asta e foarte bine, lasati-o mai moale cu fumatu' ca nu mai e la moda... ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Si la Avensis intra apa inauntru daca deschizi geamul si speli parbrizul. Exista doua solutii:
1) lasa-te de fumat, sau 2) deflector de vant. Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 11.23k ) Number of downloads: 1292 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
chris_t |
![]()
|
Deflectoarele de vant nu-mi plac, mi se pare ca impopotoneaza prea mult masina. Am gasit in schimb doua solutii, ambele de compromis:
-deschid geamul din spate sau -tigara electronica ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 9 Jul 2011, 12:03) Nu-i chestie de aerodinamica, cred ca nu are marginile destul de pronuntate la parbriz. Asta patesc si eu la Megane, dar la Clio cum are margini, apa se duce pe plafon. Exact, este nevoie de un jgheab chiar si de 1-2cm. Ca la unele masini este mai mare, mai ajuta si la aerodinamica@zgomote. Doar la Passat chiar sunt acele jgheaburi, mie imi da cu virgula cum de ajunge apa si intra in masina.This post has been edited by IRONICK: 10 Jul 2011, 21:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
teryro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 25 February 05 ![]() |
Asteptam pareri dupa revizia de 15.000 KM.
Intre timp au mai trecut 4-5 luni, la ritmul tau de mers cred ca ai vizitat service-ul si pentru revizia de 30.000 km ... Am vazut ca cei de la VW au bagat 4 ani garantie pentru masina (contra cost pentru cei care au achizitionat Passat inainte de 1 Nov). Ma intrebam cum performeaza 1.6 TDI Bluemotion (care este un motor relativ tanar)... oare are rost sa iau garantie extinsa? Are motorul probleme de genul "bolile copilariei"? |
--------------------
Dacia
Solenza
aug 2004 Europa cu AC Prima mea masina Solenza EUROPA cu A/C si imbunatatiri
|
|
chris_t |
![]()
|
Prins cu o suta de mii de chestii la munca, n-am mai reusit sa scriu pe aici, dar revin cu update-uri:
M-am plimbat cu el de l-am rupt, am vreo 42.000km acum, din care vreo 5000km au fost facuti in afara, pe ruta Baia Mare-Satu Mare-Budapesta-Viena-Linz-Frankfurt-Amsterdam, plimbat in toata Olanda vreo 7 zile si apoi retur. Cam asta a fost concediul meu. Consum pe durata concediului, 2 persoane, bagaje si 90% din drum fara AC (era un frig in iulie in Olanda de n-am mai vazut, 9grade dimineata, 17-20grade ziua), 5.4l/100km. Pe autostrada masina asta se simte in largul ei, am condus regulamentar tot drumul, 130 in Ungaria si Austria, 120 in Olanda, si no-limit pe Autobahn. Aici a mers 210 pe ceas, cam 198 pe navigatie, deci cat scrie in talon. A sasea treapta de viteza face toti banii, scoate mult din consum, in schimb mi-a lipsit mult cruise controlul de pe Ford Focus, optional a carui nevoie se pare ca e un lux in mintea astora de la VW. Am coborat de pe autostrada in Frankfurt, satul de cafelele de benzinarie, am intrat in centrul orasului, fara sa am habar ca am nevoie de stickerul ala ecologic, dar nu m-a intrebat nimeni nimic. Trebuie sa recunosc ca mai erau nemti care intorceau capul pe strada dupa Der Neue Passat, ceea ce m-a facut sa zambesc putin ![]() Revizia de 30.000km n-am mai facut-o la PBN, deoarece am primit o oferta excelenta de la Tess Auto Brasov. Cu 900 lei am facut revizie completa, cu ulei Castrol Edge LongLife 5W40,plus un capac pierdut pe undeva pe drum. Doar capacul costa 100lei si se aduce pe comanda, nu-l au pe stoc in Romania, vine din Austria sau Germania ![]() Motorasul se simte bine, n-are nicio problema momentan, si, in ultimii 4000km am consum mediu de 5.1, ritm de mers alert...70-80 in localitate, 120-150 in afara, 90% extra-urban. Am o mica problema, suportul de ochelari nu e bine aliniat, si se deschide la hopuri daca nu-l trantesc bine cand il inchid. Am cerut sa verfice la revizie, mi-au spus ca e din ciclul "asa face toate la modelul asta nou de Passat, e problema de la furnizorul piesei". Din ciclul Made in Romania, mi-l schimba, dar doar cand "se strica de tot" ![]() Cauciucurile originale, GoodYear Excellence, mai duc vreo 20.000, deci probabil ajung la 60.000 facuti cu ei pe vara, acum am pus BF Goodrich g-force Winter. Si-a dat drumul si motorasul, merge bine in limita celor 105 CP. Greierasi nu, becul la ulei nu s-a aprins intre revizii, desi consuma, dar nu pana la limita completarii. Cam astea sunt, sper sa nu fi scapat nimic. PS: pe sfarsitul lunii trebuie sa ajung la o conferinta in Berlin, probabil voi merge cu masina, nu stiu daca a mea sau a unui coleg, oricum se pare ca ajung la aproximativ 75-80.000km/an, deci nu-i vad o viata lunga minunatului Passat ![]() PPS: Daca as avea de ales, la banii astia mi-as lua totusi Latitude ![]() This post has been edited by chris_t: 13 Nov 2011, 10:16 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
chris_t |
![]()
|
Am primit intre timp si o julitura de cheie pe portbagaj. Masina parcata frumos, fara sa deranjeze pe cineva. Mare-i gradina...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cred ca i-ai multumit tatalui lui ca nu a avut prezervativul vulcanizat, ca de sunt scumpe si se dau si la bucata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
chris_t |
![]()
|
Ca sa fiu sincer in momentul in care am vazut dunga m-am gandit ca tatal lui e inca la Zoo, si ca pesesorul cheii tocmai s-a dat si el jos din copac. Asta e, traim unde traim si nu are rost sa ne enervam pentru toti dobitocii, am avea viata prea scurta.
O sa fac o scurta vizita pe la Allianz cand se mai strang ceva julituri. Problema e ca am patit asta si la Ford, iar cei de la Astra unde aveam atunci Casco m-au trimis la Politie, Criminalistica, s-a deschis dosar de urmarire penala pentru vandalism. Asta se intampla anul trecut, nu stiu daca mai e in vigoare respectiva norma, chiar nu am chef/timp sa stau sa dau cu subsemnatul pe la Politia Romana pentru o julitura de cheie. Intre timp am avut prilejul sa-mi reamintesc ce bine functioneaza solutia de dezghetat parbrizul de la MOL, v-o recomand din tot sufletul. E o chestie care arata ca o solutie de curatat geamurile casnica, cu pistol. Se da pe parbriz, se lasa 2-3 min sa actioneze, apoi stergatoarele iti fac parbrizul brici. Am eu un pitic pe creier impotriva datului cu racleta pe parbriz ![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
mda, azi dimineata era inghetat parbrizul, si am dat cui racleta , de fapt racleta nu mai am, cu din aia de se spala geamurile la semafor, ideea e ca gheata se ia dar se poate zgaria parbrizulin timp, e mai buna o solutie de degivrat
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
nanu_mihai_andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 February 09 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu cu racleta pe geam...dar din pacate cu drumurile din Romania parbrizul meu e varza. Masina din dotare fiind o Skoda Fabia 2 facelift 1.6TDi 90 Cp, fabricatie iulie 2010 care tocmai a facut 90 de mii km.
Pana acum am schimbat pe garantie un senzor de la filtru partcule si sistemul de reglare al oglinzilor. Imi place sa vad ca anumite firme se preocupa de confortul angajatilor apropo de alegerea facuta VW Golf vs Skoda Fabia ![]() Poze cu inculpata din delegatii ! Attached thumbnail(s) 14092011031.jpg ( Size: 49.13k ) Number of downloads: 843 14092011027.jpg ( Size: 112.34k ) Number of downloads: 866 |
--------------------
Dacia
break
CLi 01
- BC-24-AMN
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chris_t @ 18 Nov 2011, 10:11) ... Intre timp am avut prilejul sa-mi reamintesc ce bine functioneaza solutia de dezghetat parbrizul de la MOL, v-o recomand din tot sufletul. ... Evox Ice Spray se numeste. Mi-am luat si eu astazi dupa ce de dimineata am dat cu un rahat de d-ice de la Dr. Marcus si nu a razbit in lupta cu gheata. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nanu_mihai_andrei |
![]()
|
Da ! Prima Navodari si a doua pe langa Plaja Modern in septembrie anul acesta !
|
--------------------
Dacia
break
CLi 01
- BC-24-AMN
|
|
chris_t |
![]()
|
La mai mare cu Skoda, la noi alegerea VW s-a facut atat pentru confortul angajatilor cat si pe considerente de imagine... VW da bine, mai ales cand schimbi toata flota in perioada de criza
![]() Saptamana asta Passatul a avut parte de un nou tur de forta...Baia Mare-Satu Mare-Oradea-Cluj-Sibiu-Brasov-Sinaia, si retur in Baia Mare. Asta de marti de pe la pranz, pana azi-noapte pe la 1. Cu ocazia asta a primit si botezul zapezii, aseara in Campia Turzii, am prins o portiune de 1km de drum alb. Dimineata cand m-am trezit avea mustati de gheata pe bot si pe retrovizoare, ca urmare a cetei prin care am condus din Tg. Mures pana in Baia Mare. Si mai am 2000km pana la revizia de 45.000km, dar saptamana viitoare se odihneste, voi pleca la Berlin cu masina unui coleg. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
nanu_mihai_andrei |
![]()
|
Asa este ! Este o masina foarte bine privita si totodata o buna miscare de marketing in vremurile acestea ! Poate ne vom intersecta pe drumurile patriei !
|
--------------------
Dacia
break
CLi 01
- BC-24-AMN
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Salutare.
Să ai parte de mulți kilometrii fără probleme. ![]() Vroiam să te întreb dacă ai fost nevoit să completezi nivelul uleiul între schimburile programate. Am pe Golf-ul din semnătură același motor (CAYC), și am trecut de prima revizie (bat către 20,000 acum) fără nici un martor aprins. ![]() Se vehiclula idea că și CR-urile consumă ulei (nu chiar ca și PD-urile însă de completat între schimburi tot ar fi). Respecte. This post has been edited by RZV: 22 Nov 2011, 14:02 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu recunosti nimic!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(RZV @ 22 Nov 2011, 14:00) Salutare. Să ai parte de mulți kilometrii fără probleme. ![]() Vroiam să te întreb dacă ai fost nevoit să completezi nivelul uleiul între schimburile programate. Am pe Golf-ul din semnătură același motor (CAYC), și am trecut de prima revizie (bat către 20,000 acum) fără nici un martor aprins. ![]() Se vehiclula idea că și CR-urile consumă ulei (nu chiar ca și PD-urile însă de completat între schimburi tot ar fi). Respecte. Se vehicula |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
chris_t |
![]()
|
Salutare,
Martorul de ulei din bord nu s-a aprins, dar verificat pe joja era la minim, parca pe la 13,5-14.000km. N-am completat si nici n-am mai verificat de atunci. Consuma probabil mai putin ca PD-urile dar tot consuma. O sa ma uit de curiozitate maine, am 43.500km acum, deci vreo 13.000 de la ultima revizie. Kilometri fara probleme si cu Golfuletul ![]() This post has been edited by chris_t: 27 Nov 2011, 00:14 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Merci fain.
Dacă o țin în ritmul ăsta, îti suflu în ceafă într-un an. ![]() Te întrebasem de ulei că eu n-am avut curiozitatea să mă uit pe jojă nici înainte de primul schimb și nici după. ![]() M-am gândit că de vreme ce nu-mi arde vre-un bec în bord n-are sens să stric karma, deși parcă i-aș arunca și eu un ochi așa, de control măcar. ![]() Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
chris_t |
![]()
|
Facem concurs, care ajunge soferii de tir la numar de kilometri parcursi
![]() PS: se pare ca momentan raman cu Trendline-ul, nu s-a mai comandat Comfortline. Nu ma deranjeaza, singurul impediment ar fi ca o sa-l vand mai greu cand/daca o sa-i vina vremea...desi, la cum sta treaba, simplul fapt ca scrie pe el Folsvagan e suficient ![]() This post has been edited by chris_t: 27 Nov 2011, 23:00 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 08:15 |