DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Respectul" fata de cei care conduc masini vechi

maho
post 9 Sep 2011, 11:11
Post #241

Membru rigido-flexibil

Group: Members
From: Brașov, orașul olimpic

@DannyY: aia din cat. 3 nu scriu (pe forum). Doar ceilalti.
@Honorius: acum vrei toate subcategoriile ?
Cu acelasi respect,
Un posesor de berlina cu frane (si caldura, si...de toate; fara abs si ac).

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 11:16
Post #242

zbanghiu

From: Patria chiorului

QUOTE(maho @ 9 Sep 2011, 12:11)

*

Eu zic sa dechizi bine ochii. Colcaie forumul de ei. Au si poze.

Insa oricum ai lua-o, respectul nu il castigati pe un forum unde 2-3 mai spalati fac lobby, ci in trafic unde aia din categoria 3 au o pondere semnificativa.

--------------------
- - - - - - - - - - - - -
Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!

PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM...
+
maho
post 9 Sep 2011, 11:53
Post #243

Membru rigido-flexibil

Eu, unul, nu m-am plans nici de lipsa de respect in trafic, nici n-am facut lobby, ca n-am de ce.
Iar la mine (in Bv.), cei din cat. 3 sunt chiar nesemnificativi, ca si nr. de dacii-cazaturi reale, aflate in trafic. Sunt intr-adevar destule prin parcari, uitate cu anii sau definitiv in fata blocului, dar nu doar dacii. La itp, intotdeauna vine si rar-ul cand e vorba de o dacie mai veche, tocmai pt. a se evita luarea lui pe spaga, deci eu zic ca media e de masini normale, nu "bijuterii", nici cazane. Sunt masini (mai) moderne, cu tabla mult mai proasta ca multe (nu toate) dacii. Iar la frane, cum si le face fiecare; eu, unul, nu folosesc produse asam, ci Comefin-Ag, si-s multumit.
A, si am uitat sa-ti zic, ieri, cand am schimbat uleiul, i-am pus filtru Mann, tocmai pt. ca imi respect masina, si pe mine.

This post has been edited by maho: 9 Sep 2011, 11:55

--------------------
Dacia 1310 1983
+
bucatzel
post 9 Sep 2011, 11:54
Post #244

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(Honorius @ 9 Sep 2011, 11:58)
Alea care functioneaza OK si nu deranjeaza sunt prea rare sau poate nu le-am cautat in statul potrivit.
*

No, vezi ca putem sa ne intelegem. Pe bune, nu neg ca pe unde te invarti tu n-o fi asa. Da' pe unde ma invart eu, imi par a fi mai multe dacii normale decat cazaturi. Si de-a lungul a catorva zile in care de nevoie m-am plimbat prin oras mai toata ziua la toate orele, am vazut mai multe taxi-uri cu un bec functional pe frana in loc de trei, cu fum negru ca de raba, cu un colant multicolor si scorojit, decat am vazut masini vechi (orice, nu doar dacii) de care sa ma feresc.

Si amu' sincer, o cazatura de asta se plimba prin oras X km/zi. Un taxi se plimba minim 10*X km/zi. Care crezi ca-i mai periculos din toate punctele de vedere?

Si pana acum, pe partea cealalta a balantei am pus doar taxi-urile. Sa-i mai adun si pe restul din categoria 3 a lui DannyY care nu mai au dacii?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 12:24
Post #245

zbanghiu

bucatzel, ai dreptate cu taximetristii. Aia sunt o specie care stie sa-si castige dispretul, de respect nu poate fi vorba.

Dar deja ai dat-o in "Mami, sa stii ca Georgel e mai rau decat mine" si ne indepartam de linia topicului.

This post has been edited by Honorius: 9 Sep 2011, 12:25

--------------------

+
bucatzel
post 9 Sep 2011, 12:35
Post #246

Membru plictisit

Cat incape de on-topic, eu mi-am dat parerea demuuult, pe prima pagina (sau a doua functie de setari) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3077304 .

De atunci, vad ca discutia a deviat puternic inspre a face statistica daciilor cazaturi din totalul de dacii existente. Eu sustin ca nu-s majoritare. Altii (printre care si dumneata) sustin ca sunt. In afara de cazul in care le numaram, nu prea vad cum o sa aflam cine are dreptate.

Asa ca eu unul, prefer sa-mi indrept atentia catre lucruri mai deranjante din punctul meu de vedere...

This post has been edited by bucatzel: 9 Sep 2011, 12:37

--------------------
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 12:40
Post #247

zbanghiu

E clar. Trebuie sa fac un drum de Timisoara sa vad si eu berlinele alea care functioneaza perfect. Poate vor disparea daca nu ma grabesc. sad.gif

--------------------

+
maho
post 9 Sep 2011, 14:47
Post #248

Membru rigido-flexibil

Festina Lente.. wink.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
+
marksman
post 9 Sep 2011, 15:12
Post #249

Post mortem nihil est

From: sat

Sincer, acum odata pentru totdeauna: procentul Daciilor "cazan" este mult mai mare decat al celor intretinute. Si in general, procentul masinilor vechi care sunt "cazane" e mai mare decat al celor intretinute. Aici in Romania o sa dureze inca 20 de ani pana cand o sa vedem ca lucrurile incep sa se schimbe. Dar pana atunci va fi prea tarziu.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
argon
post 9 Sep 2011, 15:36
Post #250

Mesaj semiautomat

Am vazut azidimineata ca ultima Dacie din cartier a fost inlocuita de un focus SH de prin doua mii si ceva, nu prea mai am pe cine respecta se pare mellow.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
maho
post 9 Sep 2011, 16:01
Post #251

Membru rigido-flexibil

E mic cartieru':[attachmentid=1627748373]

--------------------
Dacia 1310 1983
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 16:06
Post #252

zbanghiu

QUOTE(marksman @ 9 Sep 2011, 16:12)
Sincer, acum odata pentru totdeauna: procentul Daciilor "cazan" este mult mai mare decat al celor intretinute.
*

wacko.gif M-ai bagat in ceata. Bucatzel spune ca in Timisoara este exact invers. wacko.gif

--------------------

+
bucatzel
post 9 Sep 2011, 16:35
Post #253

Membru plictisit

Deocamdata locuim in cartiere diferite tongue.gif

--------------------
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 17:22
Post #254

zbanghiu

Nici marksman nu locuieste in cartierul corect. sad.gif Dar din acel "deocamdata" inteleg ca planuiti sa va mutati impreuna. aplauze.gif

--------------------

+
AndreiMel92
post 9 Sep 2011, 19:53
Post #255

http://www.daciaclub.ro/Dacia-1310-Db-08-TBO-t234431.html

Nu compara Spark cu Matiz! Am spus Chevrolet, nu Matiz. De unde ati sarit voi cu Daewoo? Am mers azi cu Spark aprox 150 km si la un momendat, unde prin Targu Frumos s-a dus dunga cu frana podea. Am tras volan stanga dreapta ca sa se opreasca. Dar va dati voi cu parerea, cei care ati condus si ati testat multe masini ! Honorius sincer iti recomand :

<span class='edit'>9 Sep 2011, 20:54:</span>
Poza e facuta de mine , azi. Deci daca il cauti pe domnul instructor te invata cum sa conduci pe dacie !;)

This post has been edited by AndreiMel92: 9 Sep 2011, 19:54

Attached thumbnail(s)
090920111041.jpg ( Size: 563.85k ) Number of downloads: 404

--------------------
Dacia 1310 Li Noiembrie 2003 - DB 08 TBO
+
PH-06-BOA
post 9 Sep 2011, 20:09
Post #256

Membru autentic

Imi pare rau, dar nici sa citesti un text nu sti, de aici si parerea proasta pe care o ai despre tine chiar, pentru ca oricine-ai fi, faci parte din aceeasi familie. Daca nu poti respecta ceea ce calci, ce simti, ce traiesti, esti din alta familie, a celui ce-ti spune sa-ti faci valiza. Noi nu suntem hoti,nici smecherii ce pandesc orice moment sa te beleasca, si de aceea avem Dacii, cu care ne mutam soba de teracota, aducem pietris din garla, car porumbul de la soacra-mea sa dau la pasarile fi-si, adica ne construim casele. Patru remorcute d-ale mele (facuta de mine si omologata ), sunt cat patru cupe de vola, pe care le duce un camion. Dacia mea a facut o casa de 120 m patrati, a carat mancare din Vrancea-n PH, aproape 20 de ani. Tu ce pui intr-a ta? rucsacul cu prezervative?

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
AndreiMel92
post 9 Sep 2011, 20:10
Post #257

QUOTE(PH-06-BOA @ 9 Sep 2011, 21:09)
Imi pare rau, dar nici sa citesti un text nu sti, de aici si parerea proasta pe care o ai despre tine chiar, pentru ca oricine-ai fi, faci parte din aceeasi familie. Daca nu poti respecta ceea ce calci, ce simti, ce traiesti, esti din alta familie, a celui ce-ti spune sa-ti faci valiza. Noi nu suntem hoti,nici smecherii ce pandesc orice moment sa te beleasca, si de aceea avem Dacii, cu care ne mutam soba de teracota, aducem pietris din garla, car porumbul de la soacra-mea sa dau la pasarile fi-si, adica ne construim casele. Patru remorcute d-ale mele (facuta de mine si omologata ), sunt cat patru cupe de vola, pe care le duce un camion. Dacia mea a facut o casa de 120 m patrati, a carat mancare din Vrancea-n PH, aproape 20 de ani. Tu ce pui intr-a ta? rucsacul cu prezervative?
*

sunt pro dacia, am inceput sa conduc pe dacie, am carat si eu destule cu dacia si o consider o masina buna pentru mine! smile.gif eu ii explicam altceva lui Honorius

--------------------
+
Honorius
post 9 Sep 2011, 20:23
Post #258

zbanghiu

Andrei, nu-i asa ca nu ai condus prea multi km? Hai sa mai vorbim dupa ce conduci macar 100.000 km pe diverse marci de masini! Stai linistit ca am condus si eu dacie berlina, dar nu-mi doresc sa ma mai intorc la asa ceva. Si aveam o dacie pusa la punct...

Pe mitocanul care nu se poate exprima decat legandu-se de familii, il voi ignora in continuare. Este irecuperabil.

--------------------

+
AndreiMel92
post 9 Sep 2011, 20:27
Post #259

QUOTE(Honorius @ 9 Sep 2011, 21:23)
Andrei, nu-i asa ca nu ai condus prea multi km? Hai sa mai vorbim dupa ce conduci macar 100.000 km pe diverse marci de masini! Stai linistit ca am condus si eu dacie berlina, dar nu-mi doresc sa ma mai intorc la asa ceva. Si aveam o dacie pusa la punct...

Pe mitocanul care nu se poate exprima decat legandu-se de familii, il voi ignora in continuare. Este irecuperabil.
*

Nu am km multi dar incerc sa recuperez. Ieri noapte am plecat la Suceava apoi Iasi, cu un prieten.Am condus pe rand si am dormit pe rand. Am plecat cu suzuky alto , am schimbat la suceava cu Spark pana la Iasi si de la Iasi cu 407. Dupa parerea mea 407 e o masina adevarata. Era tiptronic 100KW. Din pacate in Targoviste am ramas fara faza scurta si am venit mai greu cu ea. Am ajuns acasa acum o ora. Ceea ce am vrut sa spun e ca sunt masini mai proaste decat Dacia 1310 asa cum o vedeti voi. Am condus si Matiz si pare mult mai bun.

--------------------
+
PH-06-BOA
post 9 Sep 2011, 20:48
Post #260

Membru autentic

Andrei, lui Honorius ma adresam, dar posturile se aduna, fulger.

9 Sep 2011, 21:20:
Matizul? Te da vantul jos de pe carosabil cand trece un camion invers, iar la sinele de tramvai risti sa mergi in curmezis.
Andrei, ai dat poza cu Dacia -scoala, maine nu-l mai gasesti. E o poveste "frumoasa" cu cu o sleapca de suspusi, care au intentia de a lovi mereu in cei onesti. Cine face scoala pe Dacia, stie si sa conduca. Crede-ma, stiu ce spun, sute de instructori au trecut pe la mine.

This post has been edited by PH-06-BOA: 9 Sep 2011, 21:20

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
vallyyy
post 9 Sep 2011, 22:59
Post #261

Dacia Clubber

From: Pitesti

QUOTE(DannyY @ 9 Sep 2011, 10:54)

4. Oameni obisnuiti, cu venituri mici sau medii, care nu-si pot inlocui Dacia pentru care au facut destule sacrificii. Circula corect, isi ingrijesc cat de cat masina, per ansamblu sunt OK. Au totusi tendinta de a-si supraevalua mijlocul de transport si de a se victimiza, asteptand o confirmare din partea celorlalti. Vulpea, cand n-ajunge la struguri, zice ca Dacia e supercar, doar lumea e rea.

*

QUOTE(AndreiMel92 @ 9 Sep 2011, 19:53)
Nu compara Spark cu Matiz! Am spus Chevrolet, nu Matiz. De unde ati sarit voi cu Daewoo? Am mers azi cu Spark aprox 150 km si la un momendat, unde prin Targu Frumos s-a dus dunga cu frana podea. Am tras volan stanga dreapta ca sa se opreasca. Dar va dati voi cu parerea, cei care ati condus si ati testat multe masini ! Honorius sincer iti recomand :

<span class='edit'>9 Sep 2011, 20:54:</span>
Poza e facuta de mine , azi. Deci daca il cauti pe domnul instructor te invata cum sa conduci pe dacie !;)
*

De ce sa nu compar Spark cu Matiz,cand ambele apartin GM,si sunt cam acelasi rahat,sparkul e un fel de mostenitor al matizului.Imi pari ca te incadrezi in categoria de mai sus,supraevaluezi o masina uzata moral.Si dupa cum ziceam nu sunt genul sa dau cu noroi in masina care m-a invatat meserie si soferie,chiar imi plac daciile si inca nu am uitat de unde am plecat,daca vad vreun daciot cu probleme opresc sa-l ajut,dar din pacate chiar si cu sentimentalismul, daciile usor, usor devin amintiri si mi se pare si ok si-a servit stapanul destul,e uzata moral.

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
maho
post 10 Sep 2011, 08:15
Post #262

Membru rigido-flexibil

Ar fi exagerat sa adaug inca o categorie, "eu", la cele 6 ale lui DannyY (pai ce sa fac, ca nu ma incadrez in nici una...).
Depinde ce pretentii are fiecare de la o masina.
PH-06-BOA      Posted Yesterday, 21:09
...Tu ce pui intr-a ta? rucsacul cu prezervative?

radmasa.gif Unele n-au loc nici pt. o crosa de golf...

--------------------
Dacia 1310 1983
+
DannyY
post 10 Sep 2011, 08:28
Post #263

Marele plictisit

QUOTE(maho @ 9 Sep 2011, 11:11)
*

Ba se pare ca scriu, desi mai incoerent si, evident, agramat.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
4x4
post 10 Sep 2011, 12:30
Post #264

Übermensch

QUOTE(Honorius @ 8 Sep 2011, 22:29)
Am intrat pe acest topic si am scris ca iubesc berlinele ingrijite in genul celei a lui adifulful si urasc cazanele ambulante. Imediat posesorii de cazane s-au simtit ofensati si au inceput sa ma intepe, fiecare cat l-a dus capul. laugh.gif Cel mai interesant a fost modul in care au facut-o. Au proiectat diverse defecte imaginare ale mele (ca eu conduc ca un nesimtit, nu semnalizez, tai fata daciotilor, claxonez la semafor, imi bag unghia in gat cand sund depasit de dacii, orbesc pe ceilalti cu faruri prost reglate etc.) pe imaginea mea si astfel s-au simti perfect indreptatiti sa ma sictireasca sau sa imi dea un os de ros. Vi se pare cunoscut acest comportament infantil? Normal ca va e cunoscut. Asa se comporta copiii de 2 ani dupa ce se lovesc de scaun. Stabilesc ca scaunul e rau si ca merita bataie. radmasa.gif

Stimati posesori de cazane, nu va faceti nici-un serviciu vorbind asa cu cei care nu sunt de acord cu voi. Stiu ca va e greu, poate chiar imposibil, sa purtati un dialog in termeni civilizati, dar respectandu-l pe celalalt va respectati in primul rand pe voi. E adevarat ca asta tine foarte mult de educatie. In alta ordine de idei cand va exprimati marlaneste intr-un dialog nu va mai crede nimeni ca ati putea fi civilizati in trafic. Pe cale de consecinta aflati si de ce sunteti priviti cu dispret in trafic. De fapt chiar ati inceput sa va dati singuri explicatii legate le lipsa de respect a celorlalti fata de voi. Da, ati facut-o cand ati inceput sa vorbiti de franele voastre. Unul zicea ca la berline e normal sa nu ai frane din cauza pieselor de rahat. Altul zice ca are frane proaste pentru ca ale Sparkului sunt dezastruoase, dar pentru compensare el are acasa un cotet ruginit care are "frane excelente" blocand rotile la cea mai usoara apasare. Saracul de el crede ca asta inseamna sa ai frane. god_hand.gif
*

up.gif se putea inchide aici

Mai stiu pe altii cu cazane care se bat cu pumnii in piept ca tigaia lor ii face pe toti si o conduc ca pe un ferrari wacko.gif

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
IntensBurnE
post 11 Sep 2011, 11:13
Post #265

low-ride member

From: Oradea

QUOTE(PH-06-BOA @ 9 Sep 2011, 20:09)
*

coffee_spitsk.gif

--------------------
dacia berlina **1310 1984
+
sebymesteru
post 12 Sep 2011, 02:30
Post #266

Membru rigid

From: Sfantu Gheorghe-Covasna

Are dreptate PH-06-BOA insa sunt putini cei dispusi sa o recunoasca. Marea majoritate a posesorilor de permis de pe la noi au uitat de unde au plecat,au uitat ca DACIA asa buna,rea cum era a carat si inca mai cara zeci de generatii de oameni simpli,normali si fara figuri in cap. Insa la noi tocmai lipsa de respect omniprezenta a facut ca DACIA sa ajunga in ochii multora ceea ce a ajuns. Inradevar sunt cazane destule pe strazi,sunt si destule din genul "DACIA 1310 NIKE" insa sunt inca la fel de multe care chiar daca nu au nimic iesit din comun,merg bine,nu fumega,le functioneaza franele si luminile,etc,etc. Da,sunt fan DACIA pentru ca am avut ocazia sa conduc si altceva si am constatat ca asa cum ajung cu o alta la destinatie,pot ajunge si cu DACIA mea. Plus ca poate eu ajung si celalalt nu. Uitati-va la stiri,cate masini straine si cate DACIA de oricare ar fi ele sunt implicate in accidente? Daca inca nu ati realizat chestia asta,ar trebuii sa va faca sa reflectati la cine acorda respect si cine nu pe soselele patriei. Si da,decat sa-mi iau "bemveu" de dincolo cu enspe mii de kilometrii,diesel normal,ca benzina e scumpa,sa scoata fum mai ceva ca o basculata obosita si sa troncane mai ceva ca un U650 in brazda,prefer DACIA mea pe GPL, de care am grija,o repar cu manuta mea si care nu ma lasat niciodata in drum si cu care merg regulamentar pentru ca m-am saturat de mitici care depasesc orbeste,de idiotii care nu stiu ca schimbarea directiei de mers se mai si semnalizeaza si de frustratii de mai sus care daca eu merg in afara localitatii cu 90-100 nu pot sta in spatele meu,ci tin mortis sa ma depaseasca numai ca sa fie in fata mea sa ma poata afuma mai bine sau sa-mi arata ca ei sunt niste duri. Asa ca pentru d-le Honorius,cu (H)onoare trebuie sa va spun sa ne mai lasati cu ideile dvs. de pusti de bani gata si daca aveti ceva cu daciotii si cu DACIA sa ve carati pe un alt forum unde sa va puteti peria unul pe celalalt ca "vai ce masina am mai frate". Aici e forum pentru oamenii care mai au respect,nu numai pentru DACIA ci pentru toti si toate in general.

This post has been edited by sebymesteru: 12 Sep 2011, 02:30

--------------------
Dacia/Mazda 1310/1410 M6 1988/1996/1999, 2007 - CV 15 REA
Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
+
DannyY
post 12 Sep 2011, 10:36
Post #267

Marele plictisit

Dacie impecabila, cu RCA platit, ITP luat, in circulatie. Parcata in fata blocului unde locuiam, deci n-am cautat prea mult:

supercar.jpg ( Size: 176.48k ) Number of downloads: 232

N-am prins-o in functiune, scoate un fum de parca se alimenteaza cu pacurina.

--------------------
+
maho
post 12 Sep 2011, 10:56
Post #268

Membru rigido-flexibil

Esti sigur ca are itp-ul si circula ? Hai, rca-ul se poate verifica usor, dar nu vad de ce l-ar plati, nu cred ca circula, chiar daca e-n circulatie.
Am si eu cateva d-astea pe langa bloc, dar nu circula. Si NU SUNT DACII (doar una din 5-6).

--------------------
Dacia 1310 1983
+
Honorius
post 12 Sep 2011, 11:36
Post #269

zbanghiu

QUOTE(sebymesteru @ 12 Sep 2011, 03:30)
Aici e forum pentru oamenii care mai au respect,nu numai pentru DACIA ci pentru toti si toate in general.
*

Da, respectul pe care te lauzi ca il ai "pentru toti si toate in general" este mai mult decat evident in fraza citata mai jos.
QUOTE(sebymesteru @ 12 Sep 2011, 03:30)
Asa ca pentru d-le Honorius,cu (H)onoare trebuie sa va spun sa ne mai lasati cu ideile dvs. de pusti de bani gata si daca aveti ceva cu daciotii si cu DACIA sa ve carati pe un alt forum unde sa va puteti peria unul pe celalalt ca "vai ce masina am mai frate".
*

aplauze.gif E o performanta sa minti ceva si apoi in fraza urmatoare sa te demasti. aplauze.gif

Ar fi usor sa iti vorbesc in modul in care ai facut-o tu cu mine, dar ar fi injositor pentru mine. Ideea destul de simpla este ca iti pierzi singur credibilitatea cand te declari un tip respectuos si in fraza urmatoare ataci ca in mahala. In conditiile astea nu te crede nici 243.gif ca ai avea o masina perfect functionala, asa cum pretinzi, si te-ai comporta respectuos in trafic, asa cum pretinzi tot tu. Eu sunt convins ca in trafic tu primesti fix atat respect cat oferi adica 0 (zero).

Cu respect,
Un mitic fara dacie berlina gaurita de rugina.

This post has been edited by Honorius: 12 Sep 2011, 11:37

--------------------

+
DannyY
post 12 Sep 2011, 12:45
Post #270

Marele plictisit

QUOTE(maho @ 12 Sep 2011, 10:56)
Esti sigur ca are itp-ul si circula ? Hai, rca-ul se poate verifica usor, dar nu vad de ce l-ar plati, nu cred ca circula, chiar daca e-n circulatie.
Am si eu cateva d-astea pe langa bloc, dar nu circula. Si NU SUNT DACII (doar una din 5-6).
*

Are toate hartiile-n regula, m-am luat eu de el si mi-a dat peste nas cu ele. Individu' sta in scara-n care am stat eu, il stie toata lumea p'aci. O sa fac un filmulet cu aventurile prin care trece ca sa coboare din troaca aia (tine de portiera intr-un anume fel, uneori ii mai cade peste picioare). Cand apare pocnitoarea in cartier trebuie sa-nchizi geamurile, altfel te sufoci in timp ce asurzesti.
Intamplator, mai sunt cateva gioarse pe langa ea, toate circula. Sper ca esti de acord ca rotile umflate pot dovedi asta, da? Si aproape toate sunt Dacii. O sa mai pun cateva poze, proaspete, cand le-oi face. Mi-am gasit un hobby wink.gif

--------------------
+
12 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 06:37
Forum Renault