DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Respectul" fata de cei care conduc masini vechi

IntensBurnE
post 2 Sep 2011, 21:13
Post #181

low-ride member

Group: Members
From: Oradea

Honorius ....vad ca începi în forță, strângerea de postări. Încearcă sa fi tu mai înțelegător dacă pe alți ii crezi "cimpanzei" (nici eu nu ascult manele și nu îmi plac,dar asta nu înseamna ca toți trebuie sa aibă aceleași gusturi ca mine).

--------------------
dacia berlina **1310 1984
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 2 Sep 2011, 21:24
Post #182

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(Honorius @ 2 Sep 2011, 20:56)

Ca sa nu te mai contrazic nu pot spune decat ca daciile vechi sunt toate niste bijuterii in perfecta stare de functionare, posesorii lor conduc exemplar ii sicaneaza in trafic pe onestii conducatori de dacii vechi impecabile.
*

aici te contrazic mai sint si cazane
QUOTE(Honorius @ 2 Sep 2011, 20:56)

si sunt priviti cu dispret de catre posesorii de masini straine care sunt toate niste cazane infecte. Ba chiar si aia care conduc avorturile alea de loganuri
*

ca idee cazanul meu cred ca merge un pic mai bine decit cazanul tau

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
klaus
post 2 Sep 2011, 21:44
Post #183

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

daca nu va bateti si in boilere, nu doar cazane, tot degeaba...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Honorius
post 2 Sep 2011, 22:46
Post #184

zbanghiu

From: Patria chiorului

QUOTE(IntensBurnE @ 2 Sep 2011, 22:13)
Honorius ....vad ca începi în forță, strângerea de postări.
*

Trebuie sa trag tare. Cica la 100 postari primesti gigacaloria subventionata, iar la 500 primesti subventie si la motorina/benzina dupa caz.
QUOTE(IntensBurnE @ 2 Sep 2011, 22:13)
Încearcă sa fi  tu mai înțelegător dacă pe alți ii crezi "cimpanzei"
*

Nu ii cred eu cimpanzei, ci ii recomanda CV-ul.

Vad ca n-ai avut de spus nimic on-topic desi te-a deranjat punctul meu de vedere si ai dat-o cu manta.

--------------------
- - - - - - - - - - - - -
Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!

PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM...
+
IntensBurnE
post 5 Sep 2011, 16:45
Post #185

low-ride member

From: Oradea

QUOTE(Honorius @ 2 Sep 2011, 22:46)
Trebuie sa trag tare. Cica la 100 postari primesti gigacaloria subventionata, iar la 500 primesti subventie si la motorina/benzina dupa caz.

Nu ii cred eu cimpanzei, ci ii recomanda CV-ul.

Vad ca n-ai avut de spus nimic on-topic desi te-a deranjat punctul meu de vedere si ai dat-o cu manta.
*

On topic am spus-o și o mai spun,depinde de mentalitatea omului,de altfel orice padure are și uscaciunile ei,asa si in cazul respectului oferit de uni "cimpanzei",teribilismul nu cunoaste limite,iar frustrati care pun mana pe o masina straina se cred "șoferii iadului" sleep.gif

--------------------
dacia berlina **1310 1984
+
maho
post 5 Sep 2011, 19:09
Post #186

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

....iar noi (care ne târâm cu 30-40/h) tot n-am aflat ce limuzinã are dl. honorius, ca sã stim cu cât respect sã-l gratulãm, pt. "speeding"; o fi asta ?

[attachmentid=1627747528] intrebare.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
Honorius
post 6 Sep 2011, 22:27
Post #187

zbanghiu

QUOTE(maho @ 5 Sep 2011, 20:09)
....iar noi (care ne târâm cu 30-40/h) tot n-am aflat ce limuzinã are dl. honorius...
*

Cainii inca mor de batranete...

--------------------

+
crick
post 6 Sep 2011, 23:55
Post #188

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(maho @ 5 Sep 2011, 19:09)
....iar noi (care ne târâm cu 30-40/h) tot n-am aflat ce limuzinã are dl. honorius, ca sã stim cu cât respect sã-l gratulãm, pt. "speeding"...

Sa fie oare Subaru? Ca are steluta,steluta,steluta... nedumerire.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala 2003 - B _____
+
schumycr
post 7 Sep 2011, 07:37
Post #189

Membru

sau mercedes?

--------------------
Dacia / MB 1410 / w203 1999 / 2004
+
AndreiMel92
post 7 Sep 2011, 17:18
Post #190

http://www.daciaclub.ro/Dacia-1310-Db-08-TBO-t234431.html

Domnul Honorius face parte din "puii de piloti " . Cei care atunci cand sunt depasiti de o dacie intra la banuieli...O fi motorul? O avea nos radmasa.gif . Sunt sigur ca si cu un cazan de Berlina poti sa mergi cu 120-130 fara sa ai probleme. Dar cand te gandesti la o masina te gandesti si la alte lucruri : consum/fiabilitate/intretinere. Eu sincer am prins o pasiune pentru ele , pentru ca au fost masinile de suflet ale romanilor. De ce nu , daca as avea bani , s-ar strica oare sa investesti intr-un cazan si sa il faci ceva mai mult? Sa iesi cu el si sa te plimbi, doar pentru placerea ta. Sa poti sa ii incanti pe altii nu prin marca masinii, ci prin frumusetea ei dry.gif . A da, eu cred ca detine un Bmw de pana in 95. Voi ce parere aveti? radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 Li Noiembrie 2003 - DB 08 TBO
+
Kanutza_77
post 7 Sep 2011, 19:02
Post #191

Membru autentic

From: Bucuresti-Pitesti-Campulung

Numai mentalitati de romani/deontologi in posturile astea.....
Americaniii/englezii/nemtii nu stiu cum sa faca sa isi aprecieze istoria auto si noua ne e rusine de ea....Este adevarat,din multe puncte de vedere lasa de dorit dar cu siguranta oricare ar intoarce capul dupa o dacie "piesa de colectie".
Nu stiu daca voi asa ganditi dar mie imi place sa imi conduc masina din pura placere...Chiar ma simt mandru cand vine cineva si se uita la masina.Cand ies cu o fata in oras nu vreau sa se uite la sigla de pe bot, ci la mine...Nu vreau sa ma intrebe nimeni ce masina am ca sa imi raspunsa la vreo intrebare.Tocmai de asta pe forumul asta intra oameni foarte multi,care vor sa isi pastreze masinile,unii poate nu au bani sa le schimbe dar MULTI apreciaza Dacia.Am vazut o groaza de masini de la Renault-Ford-Peugeot-etc care sunt muuuult mai ruginite,cu directii muult mai varza si frane muuult mai slabe decat o dacie.Dar de...mentalitate comuna cu cei de la RAR. Opriti daciile...Cei drept decat o Dacie pe strada sau sa ingrijesti o astfel de masina mai bine unul care te sfideaza la semafor si iti arunca o "flegma" pe parbriz si te provoaca cu dispret la o liniuta cu Hemi-ul lui de 100.000E.
Romania noastra de zi cu zi este fascinanta!

This post has been edited by Kanutza_77: 7 Sep 2011, 19:05

--------------------
dacia 1310 Break 1993 - Ag 01 Jxg
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 08:42
Post #192

zbanghiu

QUOTE(AndreiMel92 @ 7 Sep 2011, 18:18)
Domnul Honorius face parte din "puii de piloti " . Cei care atunci cand sunt depasiti de o dacie intra la banuieli...O fi motorul?  O avea nos  radmasa.gif
*

Ma cunosti de undeva? Sau vorbesti doar ca sa nu taci? Sunt prea batran ca sa nu stiu ca atunci cand un forumist nu are nimic de spus trece la atacuri asupra celui care are ceva de spus. Speranta nulitatii este ca il decredibilizeaza pe cel care a emis una sau mai multe idei si astfel acele idei merg in derizoriu.
Nimic nou sub soare.

Am constatat ca in trafic tocmai posesorii de cazane au ceva de demonstrat pentru ca se cred dispretuiti de ceilalti din jurul lor. Daca as avea cate un banut pentru fiecare "pasionat" care isi striga iubirea fata de cazan, acum as fi mai bogat decat Bill Gates. Interesant este ca aceasta "iubire fara margini" se cam termina cand iubaretul isi ia un cazan de afara la care s-a pierdut sirul sutelor de mii de km rulati. Dar iubaretul tot are de demonstrat ceva in trafic.
In continuare nimic nou sub soare.

--------------------

+
tribunul
post 8 Sep 2011, 08:48
Post #193

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Honorius @ 8 Sep 2011, 09:42)
Am constatat ca in trafic tocmai posesorii de cazane au ceva de demonstrat pentru ca se cred dispretuiti de ceilalti din jurul lor.
*

Numai pustanii si cocalarii.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
DannyY
post 8 Sep 2011, 09:36
Post #194

Marele plictisit

QUOTE(tataia @ 31 Aug 2011, 15:55)
Cind in sfirsit au putut sa depaseasca le-au calcat de au suierat turbinele ca la avioane, au facut-o cu claxoane vehemente, uitaturi urite la mine si injuraturi. Ce concluzie sa trag eu de aici?
*

Ca lasi un fum gros in urma, chiar daca tu nu stii? wink.gif
Am mai spus, eu consider orice claxon adresat mie ca fiind un semn de admiratie pentru maiestria mea la volan biggrin.gif
Iti admir auzul ascutit, care-ti permite ca la 120 km/h sa mai auzi si altceva decat motorul Daciei, masina perfect insonorizata.

QUOTE(AndreiMel92 @ 7 Sep 2011, 17:18)
Dar cand te gandesti la o masina te gandesti si la alte lucruri : consum/fiabilitate/intretinere. Eu sincer am prins o pasiune pentru ele , pentru ca au fost masinile de suflet ale romanilor.
*

Consum Dacia? radmasa.gif Fiabilitate Dacia? radmasa.gif radmasa.gif
Am lucrat o perioada (1998) la un producator de piese turnate din aluminiu, furnizor pentru Dacia si am o oarecare idee ce materii prime se foloseau si care erau standardele de (non)calitate la care se livrau. Evident ca si pretul era mic, iar plata se facea foarte tarziu.
"Masinile de suflet", asta e tare. Au fost SINGURELE pentru o perioada prea mare de timp. Oltcitul pe care l-am avut era cu 5 capete mai sus ca orice dacie pe care am condus-o, la orice capitol. Diferenta era data de 20 de ani de evolutie auto.

QUOTE(Kanutza_77 @ 7 Sep 2011, 19:02)
Americaniii/englezii/nemtii nu stiu cum sa faca sa isi aprecieze istoria auto si noua ne e rusine de ea....Este adevarat,din multe puncte de vedere lasa de dorit dar cu siguranta oricare ar intoarce capul dupa o dacie "piesa de colectie".

Picioarele trebuie sa stea pe pamant. Aia au istorie auto. Noi nu wink.gif

QUOTE(Kanutza_77 @ 7 Sep 2011, 19:02)
Cand ies cu o fata in oras nu vreau sa se uite la sigla de pe bot, ci la mine...
*

Incerc sa cred ca e vorba de botul masinii tongue.gif . Ce sa spun, decat sa duci o fata in oras la 40 de grade cu Dacia (sau orice alta masina fara AC), mai bine luati un taxi. Dar poate-ti plac fetele transpirate... wink.gif

Uite aci' piesa de colectie cu care sa-ti duci prietena in oras:
DSC00013.JPG ( Size: 3.87mb ) Number of downloads: 335

Mai am si alte poze, nu de la expozitii auto, ci de pe sosele. Cu parcari aiurea, cu furnale pe roti, cu vitei in masina, cu 8-9 pasageri, tot tacamul. Sigur, am vazut din astea si cu alte harburi, dar daciile sunt majoritare.

Explicatia, in episodul urmator.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Han Solo
post 8 Sep 2011, 09:51
Post #195

Potiphar Breen

From: Arstotzka

QUOTE(DannyY @ 8 Sep 2011, 09:36)
duci prietena
*

puicuta...

geniala poza aia radmasa.gif

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
AndreiMel92
post 8 Sep 2011, 12:22
Post #196

Mie cel putin imi consuma 5-6. Despre fiabilitate nu am ce sa ii reprosez ca nu am schimbat nimic in 10k km de cand o am. Dar eu nu am bani ca sa imi cumpar maine o Skoda Superb noua sau eventual un Passat sau un A4. Sigur, nu mai auzi nimic in dacie de la 100km in sus. Dar astea sunt masinile romanesti. Nu sunt insonorizate. Daca vrei se si poate face insonorizare pe ea, numai sa te pasioneze. Eu unu nu am nimic cu cineva dar daca tot aveti cont aici asta nu inseamna ca trebuie sa radeti de masinile oamenilor. Asa cazane cum le vedeti voi ele isi fac treaba poate zi de zi si da, merge sa iti scoti prietena in oras si cu un cazan de dacie. Masini or sa fie, cel putin pentru noi astia tinerii care inca putem sa ne scoatem prietenele in oras dry.gif . Acest thread se numeste "Respectul" fata de cei care conduc masini vechi . Respect pentru cei care isi ingrijesc si isi iubesc cazanele! Kanutza_77 bine punctat! dry.gif

--------------------
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 12:37
Post #197

zbanghiu

Andrei, n-ai inteles nimic. Nici nu e de mirare de ce sunt rezultate catastrofale la bac. sad.gif

Nu vad de ce trebuie sa am respect pentru unul care iubeste un cazan. Din partea mea sa il iubeasca in casa si nu pe strada unde ne pune pe toti in pericol cu cazanul sau. V-ati gasit mai multi "iubareti" din astia sa pozati in victime ca m-am legat de obiectele pasiunii voastre. Dar v-ati facut ca nu intelegeti sau mai degraba cred ca nu ati reusit sa intelegeti ca apreciez MASINI ca cea a lui adifulful sau cea a lui speedy82. Dar plecand de la cele doua masini amintite mai sus numai un retardat poate afirma ca TOATE Daciile 1300/1310 sunt bijuterii. Alea ingrijite sunt cateva iar proprietarii lor merita tot respectul, dar restul daciilor sunt tomberoane pe roti si nu vad de ce i-as respecta pe idiotii care se dau cu tomberonul pe carosabil.

--------------------

+
AndreiMel92
post 8 Sep 2011, 12:40
Post #198

QUOTE(Honorius @ 8 Sep 2011, 13:37)
Andrei, n-ai inteles nimic. Nici nu e de mirare de ce sunt rezultate catastrofale la bac. sad.gif

Nu vad de ce trebuie sa am respect pentru unul care iubeste un cazan. Din partea mea sa il iubeasca in casa si nu pe strada unde ne pune pe toti in pericol cu cazanul sau. V-ati gasit mai multi "iubareti" din astia sa pozati in victime ca m-am legat de obiectele pasiunii voastre. Dar v-ati facut ca nu intelegeti sau mai degraba cred ca nu ati reusit sa intelegeti ca apreciez MASINI ca cea a lui adifulful sau cea a lui speedy82. Dar plecand de la cele doua masini amintite mai sus numai un retardat poate afirma ca TOATE Daciile 1300/1310 sunt bijuterii. Alea ingrijite sunt cateva iar proprietarii lor merita tot respectul, dar restul daciilor sunt tomberoane pe roti si nu vad de ce i-as respecta pe idiotii care se dau cu tomberonul pe carosabil.
*

Eu unul consider ca am grija de masina si cred ca arata destul de bine.Ce-i drept , a mea e din 2004, poate de asta se mentine inca asa bine. Nu conduc numai dacie, am mers cu o gama larga de masini, bacul l-am dat anul asta si din pacate pentru tine l-am luat si am intrat si la politehnica. Consideri ca numai o dacie poate fi un tomberon pe strada? Eu cred ca soferul e cel caruia ii apartine grija. Se spune ca un om are grija de el insusi asa cum are grija si de masina ! dry.gif

--------------------
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 13:00
Post #199

zbanghiu

Orice masina poate fi un tomberon ambulant, dar realitatea ne arata ca aproape toate daciile berline se incadreaza in aceasta categorie. Din punctul meu de vedere pe strada nu are ce cauta o masina care nu ia ITP-ul pe bune indiferent ce marca e acea masina! Daca masina nu functioneaza in parametrii dati de constructor posesorul ei nu are nici-o scuza sa iasa cu ea in trafic, nici macar scuza "iubirii netarmurite" pe care o nutreste fata de minunata masina.

Daca pe strazi ar circula numai daciile berline intretinute corespunzator, proprietarii lor ar capata tot respectul meritat. Spre ghinionul lor ei inca sunt o picatura intr-un lac de dacii rablagite, dar "neciuremate".

--------------------

+
Kanutza_77
post 8 Sep 2011, 13:58
Post #200

Membru autentic

From: Bucuresti-Pitesti-Campulung

Sunt de acord ca o mare parte din masini,chiar foarte mare sunt intr-o stare proasta daca nu chiar foarte proasta,dar oamenii aceia le folosesc sa traiasca dupa o zi pe alta,sunt oameni de obicei in varsta cu alte mentalitati care probabil au o pensie de 6 milioane si nu isi permit sa isi puna niste OZ -uri pe masina ori un traseu de inox sau mai stiu eu ce smecherie de e la moda astazi...
Dar sunt si unii cum sigur ai citit prin posturi care vor sa aiba o masina in stare foarte buna si in unele cazuri investitia nu a fost mica..
O mare parte din vina se atribuie si acelor oameni care merg pe principii ca :"toarna ba piesa ca e dacie si merge...".nu mai conteaza nimic in ziua de azi.E perfect normal ca daciile sa fie niste harburi fara frana daca trebuie sa joci la 6/49 pentru o pompa de frana sau un cilindru ori un pistonas de etrier functional in parametrii dati de contructor.E perfect normal sa troncane toata daca bucsile/pivotii sunt turnati intr-o incepere de 2/2 iar ala nici nu stie sa citeasca(ca sa nu mai vorbim de un desen tehnic).E normal ca dacia sa fie o masina jalnica daca producatorul,de exemplu ASAM scoate pe piata niste mizerii infecte care nici in categoria rebut nu se incadreaza, fara sa fie verificati de nimeni.Eu chiar ma mir ca mai exista oameni care vor sa bage bani in masinile lor.
Si in legatura cu aerul conditional,crede-ma pe cuvant poti sa iti insir o lista tare lunga de masini pentru care aerul conditionat nu este decat optional...
Nu vreau sa iau apararea nimanui sau idolatrizez dacia,da aveti dreptate sunt masini construite cu multe defecte,nefiabile,etc,dar asta era tehnologia,modelul s-a shimbat prea putin din anii in care a fost proiectata.Si da, e adevarat foarte multi se uita cu dispret sau mila la tine cand te vad ca umblii cu o dacie dar asta e tara in care traim.
Si ca o ultima idee off topicc: Intalnesc in fiecare luna cate un expert in auto (care probabil nu are decat 8 clase sau lucreaza pe cine stie ce santier) si vin asa plini de ei si zic..."Baaa,poi Dacia Logan e proasta nene,e urata, nu are frane,e prea inalta,e nu mai stiu cum...Niste masini foarte proaste" Uneori nu ii bag in seama,v-as spune si ce le raspund dar ma lungesc prea mult...Oricum..Chiar ar fi frumos sa nu ii mai bagati pe toti la un loc. Pentru ca restul daca vad 1000 de "rromi" intr-un clasa S nu o sa zica de faptul ca toti oamenii cu gust sau oameni de afaceri sunt "rromi"

This post has been edited by Kanutza_77: 8 Sep 2011, 13:59

--------------------
dacia 1310 Break 1993 - Ag 01 Jxg
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 14:25
Post #201

zbanghiu

Kanutza, desi postarea ta nu prea are cap sau coada si nici macar prea multa coerenta, imi permit sa fac cateva comentarii pe marginea ei.

QUOTE(Kanutza_77 @ 8 Sep 2011, 14:58)
Sunt de acord ca o mare parte din masini,chiar foarte mare sunt intr-o stare proasta daca nu chiar foarte proasta,dar oamenii aceia le folosesc sa traiasca dupa o zi pe alta,sunt oameni de obicei in varsta cu alte mentalitati care probabil au o pensie de 6 milioane si nu isi permit sa isi puna niste OZ -uri pe masina ori un traseu de inox sau mai stiu eu ce smecherie de e la moda astazi...
*

Ce treaba au jantele OZ si moda cu starea buna de functionare? O masina poate functiona perfect si cu jante de tabla. Las-o mai usor cu melodrama posesorului de basca ce nu-si permite OZ-uri din pensie si de aia are un cazan ambulant!
E perfect normal ca daciile sa fie niste harburi fara frana daca trebuie sa joci la 6/49 pentru o pompa de frana sau un cilindru ori un pistonas de etrier functional in parametrii dati de contructor.
*

Ba nu e deloc normal sa circuli cu o masina fara frane!!! Pentru asta nu exista nici-o scuza. Crezi ca vei face mai putin bulau dupa ce calci un pieton ca nu ti-au tinut franele? Cu siguranta ca judecatorul va fi impresionat de drama ta care iubesti in disperare cazanul, iar nemernicii de furnizori de piese saboteaza marea dragoste dintre tine si cazan!
E perfect normal sa troncane toata daca bucsile/pivotii sunt turnati intr-o incepere de 2/2 iar  ala nici nu stie sa citeasca(ca sa nu mai vorbim de un desen tehnic).
*

Asta e o alta scuza a utilizatorilor de cazane in trafic. Incompetentii aia produc rebuturi pentru ca au fraieri care sa le cumpere. Daca nu ar mai vinde ar fi nevoiti sa ridice nivelul de calitate incat sa isi gaseasca niste clienti.
Si in legatura cu aerul conditional,crede-ma pe cuvant poti sa iti insir o lista tare lunga de masini pentru care aerul conditionat nu este decat optional...

*

Ce legatura are sula cu prefectura? Sau confortul cu siguranta? Nu a zis nimeni ca trebuie sa ai AC pe masina, dar e musai sa ai frane, directie, lumini!!!

This post has been edited by Honorius: 8 Sep 2011, 14:31

--------------------

+
AndreiMel92
post 8 Sep 2011, 14:34
Post #202

Eu nu vad una cu alte. Gasiti voi scuze. Eu am dacie : la mine tin franele. la mine merg toate becurile/luminile/la mine nu bate nimic. Am trecut pe langa rar de mai multe ori si nu s-au deranjat aia sa ma opreasca cu toate ca as fi vrut sa vad ce au de comentat. Si in legatura cu aerul nici eu nu vad vro legatura. Eu sunt multumit de aeroterma montata pe 1310 mi se pare modica. Nu ai ce sa ii reprosezi, baga caldura mult mai repede decat multe alte masini , in principiu asta e mai important acum ca vine sezonul rece. E adevarat ca a existat o perioada lunga in care au fost piese facute foarte prost.Acum nu prea se mai gasesc de toate. Mie spre exemplu mi s-a rupt zilele astea sonda de la frana . Nu stiu exact cum se numeste, am fost pe la toate magazinele dar nu am gasit pe nicaieri.

--------------------
+
maho
post 8 Sep 2011, 15:52
Post #203

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

DannyY     
post Today, 09:36
Post #194
Consum Dacia? radmasa.gif Fiabilitate Dacia? radmasa.gif radmasa.gif

Ce preferi ? Ca daca incepem sa vorbum de Bugatti si altele... wink.gif
Am lucrat o perioada (1998) la un producator de piese turnate din aluminiu, furnizor pentru Dacia si am o oarecare idee ce materii prime se foloseau si care erau standardele de (non)calitate la care se livrau. Evident ca si pretul era mic, iar plata se facea foarte tarziu.

Welcome to Romania, nu ti se pare ca discriminezi doar dacia ?
Inainte de dacie, am mers (de la 18 ani) pe un fiat 850 (sau nici astia n-au istorie auto ?). Intre ala (chiar daca era mai manevrabil, fiind mai scurt) si dacie, prefer de 100 de ori dacia. Sa-ti mai zic ca a mea consuma sub 7% ?
Honorius      Posted Today, 14:00
...realitatea ne arata ca aproape toate daciile berline se incadreaza in aceasta categorie.

Din nou, afirmatii fara suport. Ceva dovezi ?
      Orice masina poate fi un tomberon ambulant,...Din punctul meu de vedere pe strada nu are ce cauta o masina care nu ia ITP-ul pe bune indiferent ce marca e acea masina! Daca masina nu functioneaza in parametrii dati de constructor posesorul ei nu are nici-o scuza sa iasa cu ea in trafic, nici macar scuza "iubirii netarmurite" pe care o nutreste fata de minunata masina.

Corect, vezi ca se poate ? Eu de cand ma stiu, mi-am luat itp-ul doar pe bune (o data m-a respins ca-mi expirase extinctorul, deci...no comment).
Daca pe strazi ar circula numai daciile berline intretinute corespunzator, proprietarii lor ar capata tot respectul meritat. Spre ghinionul lor ei inca sunt o picatura intr-un lac de dacii rablagite, dar "neciuremate".

Normal era "masinile", dar cred ca ai o fobie (repulsie, aversiune ?) fata de dacii.
Ma rog, De gustibus non est disputandum (pari educat, deci vei intelege fara "goagal"). Iar topicul, fiind in zona "tehnica", as astepta si ceva constructiv, mai ales de la cei "nou-veniti", ca sa nu lase impresia ca "vorbesc" doar ca sa-si refuleze frustrarile.
Eu totusi zic ca oamenii creaza probleme, nu masinile de un anumit tip.
Revenind ON-TOPIC, (poate imi urmeaza si altii exemplul):
Merg azi sa-mi schimb uleiul, ajung in service (nu, n-o fac in fata blocului, obrazul subtire...), zice baiatul (erau destul de ocupati toti):
- Ce problema ?
- Un schimb ulei & filtru;
- A, pai suntem cam ocupati, (toate canalele) veniti peste vreo 2-3 ore......da' ce masina aveti ?
- Dacie 1310.
- Aha, atunci se schimba treaba, asteptati 10 minute, se rezolva !
Si s-a rezolvat. Deci, se poate.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 16:00
Post #204

zbanghiu

QUOTE(maho @ 8 Sep 2011, 16:52)

Corect, vezi ca se poate ? .
*

Da, mai maho, mereu am fost de parere ca vei intelege in cele din urma. De aceea am perseverat. wink.gif

--------------------

+
PH-06-BOA
post 8 Sep 2011, 16:20
Post #205

Membru autentic

Nene Honorius, cred ca esti pornit aiure pe cineva, chiar pe familia ta. Nu cred ca-s multi' pe forum, sa fi avut mai mult ca mine de a face cu Daciile, si pot sa spun iar, AIUREA! Daciile vechi sunt mult mai bune ca cele tinere, mai ales anii 94-99, care nici nu pot sa ma exprim, si daca vezi bine anii, sunt facute de inginerii anilor de dupa perioada cand se facea treaba, cand lumea era ingrijorata si speriata de ceea ce s-ar fi putut face in Romania. Ce aceea a urmat distrugerea. Acum , capacitatea de a recunoaste si a cunoaste e mult redusa, dupa cum si vad, pute pamantul pe unde mergeti, asa ca nu stimula in continuare batjocura din drum, pe care unii ca cei de la RAR, politie si alte mafii o aplica. De am sa ma intalnesc pe drum cu tine, sigur nu ai becul pus corect la limuzina aia a ta, si orbeste mai mult de cat chioara de Dacie. Mai mult te vad pe tine ignorand colegii de trafic schimband aiurea benzile, de cat amaratul cu Dacia, care avand doi lei in buzunar, n-ar vrea sa-i dea pe vre-o amenda, desi tot pe el pica, politistul stiind ca asta n-are niciun D-zeu. Dacia a fost si va ramane masina sfanta pentru Roman. Cei ca tine nu fac parte dintre ei. E mai usor sa smecheresti pe cineva, sa aduci toate ciurucurile altora aici, de cat sa studiezi putin, sa construiesti ceva unde s-ar putea concepe cea mai buna masina din lume. Avem oameni capabili, dar tineti prelata pe ei. Am facut Dacia dupa cele mai tampite forme si structuri, invechite la altii, la care a mai contribuit si incapacitatea totala de dupa '90, di de aceea ti-e scarba cu ce vezi, dar asta ai facut. N-ai miscat nimic sa-ti placa cand intorci capul, si nici pe altii n-ai lasat. Pacat! Ti-e rusine cu ceea ce, pentru care n-ai luptat deloc. Ai adus mereu rebuturile altora si le-ai vandut aici. Daca n-ai produs la tine in curte, sa vinzi altora pentru a avea bani, cu ce sa cumperi?

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 16:25
Post #206

zbanghiu

QUOTE(PH-06-BOA @ 8 Sep 2011, 17:20)
Nene Honorius, cred ca esti pornit aiure pe cineva, chiar pe familia ta.
*

Desi postarea mi se adreseaza, m-am oprit din citit dupa ce am observat ca autorul ei este un individ abject care se leaga de familia celui caruia i se adreseaza.

--------------------

+
4x4
post 8 Sep 2011, 16:37
Post #207

Übermensch

vand dacia iau bmw tongue.gif

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
razvan1985
post 8 Sep 2011, 16:53
Post #208

membru...unic

From: bucuresti

dl.honorius,dupa parerea mea,este frustrat de prezenta daciei pe sosele,o fi vreunul din acei posesori de masini de "fite",care se p..a pe conducatorii de dacii,cu manevre de genul:schimbari de benzi,fara semnal,opriri fara a-si semnaliza din timp intentia,plecari de pe loc"in forta" fara semnalizare,etc...mi-e scarba de figurantii de genul tau,siktir... mad.gif

--------------------
Dacia/Delta 1410/1310/L/MLS 1996/1988 - B 91 RZN/B 191 RZN
decat una proasta,mai bine mai multe bune...(masina)
+
4x4
post 8 Sep 2011, 16:56
Post #209

Übermensch

Eu zic sa facem un thread "Respectul" fata de femeile ce conduc masini.
Chiar nu vedeti? Nu masina e de vina, ci soferul. Poti fi prost si in ford si in logan si in 1300 si in mertan.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
Honorius
post 8 Sep 2011, 16:58
Post #210

zbanghiu

Altul care o face pe mama omida sa se rasuceasca in mormant de invidie.

8 Sep 2011, 18:00:
P.S.: Ma refeream la cel care s-a strecurat intre postarile astuia cu tractiune integrala.

This post has been edited by Honorius: 8 Sep 2011, 17:00

--------------------

+
12 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:55
Forum Renault