Mi-am luat mașină. De cusut..., VW Polo HL 1.2 TSI 77kW, 5 usi, DSG, Candyweiss.
![]() ![]() |
Mi-am luat mașină. De cusut..., VW Polo HL 1.2 TSI 77kW, 5 usi, DSG, Candyweiss.
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
s-or zgarcit unde nu trebe'
![]() @cosmin: meshtere, inca n-am avut unde sa-i dau talpa ca n-am iesit din localitate, iar in Cluj nu pos si nici nu vreau s-o urc la 130. O sa revin (daca uit, mai trageti-ma de maneca). @Markos: Nu ma supar. Azi tinem deschisa cafeneaua pana la ultimu' client, da' maine dimineata batem covoarele, aspiram, spalam geamurile... ![]() This post has been edited by Bwwlan: 19 Aug 2011, 21:34 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
Imi cer iertare. De ce un Jurnal de bord VW pe un forum Renault? Nu ma intelegeti gresit, e pura curiozitate.
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ziceai că ai mers cu 120 km/h pe tempomat ... mai știi turația?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@hora: stii de ce? Priveste-l ca pe un serviciu public. Multi posesori de Renault nu stiu cu ce se mananca o alta marca (in cazul nostru, VW). Nu din rea vointa, ci pur si simplu, poate n-au avut ocazia sa conduca asa ceva, sa aiba probleme cu el, sa se mandreasca cu el, etc. Daca te uiti si peste fostul meu JB de aici, cel cu Audi A3, o sa vezi ca am incercat sa fiu cat se poate de obiectiv; la fel si acum.
In niciun caz nu e intentionat cu malitiozitate, cu vreun aer de superioritate fata de alta marca, etc. Am trait faza asta, insa din fericire pentru mine, am depasit-o de mult. Nu in ultimul rand, fiindca este permis ![]() @cosmin: man, imi pare rau, chiar nu mai tin minte. ceri prea mult, erau primii kilometri ![]() ![]() LE: este ceva video pe youtube: in S (nu in D), la 130 km/h, intr-a 4-a, are 5.000 rpm. Desi cred ca informatia asta e complet irelevanta pentru ce voiai tu sa stii... This post has been edited by Bwwlan: 19 Aug 2011, 21:48 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(hora @ 19 Aug 2011, 21:34) Imi cer iertare. De ce un Jurnal de bord VW pe un forum Renault? Nu ma intelegeti gresit, e pura curiozitate. ca sa fim corecti ie un forum dacia nu reno. si de ce nu? Bwwlan eu mergeam pe o culoare mai "vesela" si scadeam vreo dotare... dar oricum masina arat bine si pe alb... poate sunt satul eu de supernova mea alba:)) si nu mai vreau masina alba. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
simpatica, locul de depozitare sub scaune mi se pare genial,
cred ca nu as schimba absolut nimic la ea. Daca e masina care te face sa zambesti face toti banii. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 19 Aug 2011, 22:40) @cosmin: man, imi pare rau, chiar nu mai tin minte. ceri prea mult, erau primii kilometri ![]() ![]() Te cred! Am să te rog totuși să acorzi atenție acestui aspect și să anunți aici ![]() De ex, eu la troaca din dotare la 120 km/h (pe ceas, evident) am 3000 rpm. În treapta a 4-a, la 170 km/h (tot pe ceas) am ~5500 rpm. QUOTE(quick @ 19 Aug 2011, 22:41) Jurnalul de Bord este pe ambele forumuri! This post has been edited by cosmin_2300: 19 Aug 2011, 21:47 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
asta nu am stiut, sorry
|
--------------------
dacia
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(hora @ 19 Aug 2011, 22:34) Imi cer iertare. De ce un Jurnal de bord VW pe un forum Renault? Nu ma intelegeti gresit, e pura curiozitate. Pentru ca membrii mai devreme sau mai tarziu isi schimba masinile, dar raman pe acelasi forum, si simt nevoie sa isi prezinte noile achizitii. Si pe gmclub poti vedea prezentate cu totul alte masini decat daewoo. Jurnalul lui argon insa nu a avut prea mare succes pe acolo. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Ori pentru ca suntem satuli de topic-uri in care se prezinta acelasi Logan ori Megane ?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
Am inteles...
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
mama cata spatiul de depozitare in usile din fata!!!
![]() la mine la balena de vectra in usa de-abea incape un pachet de tigari stand in picioare. si rezervorul mi se pare fff mare. la vectra incap maxim 46 de l cand esti pe rosu ![]() daca e sa bag de vina: nu imi place tapiseria scaunelor si comenzile alea ciudate de pe volan. in rest super smechera masinuta, arata chiar misto!!! ...si la pret decent! sa ai parte de ea!! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Bwwlan |
![]()
|
Multzam
![]() Nu, incape o sticla de 1,5 litri ![]() Fata de Yarisu' pe care-l conduc zilnic la job, care are un spatiu de-a dreptul meschin, asta e bar de zi ![]() usa_fata_yaris.jpg ( Size: 964.19k ) Number of downloads: 954 Legat de Vectra C, fii patent ce zice pe forumu' nemtzasc: plinuri efectuate consecutiv: 52,30 52,88 56,28 55,97 51,98 53,19 52,48 52,23 53,60 52,70 Esti sigur ca nu-i 45+7 sau ceva de gen? Uita-te in manual vezi ce zice. This post has been edited by Bwwlan: 20 Aug 2011, 00:35 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
sticla de 1,5l???
![]() ![]() legat de rezervor: niciodata nu ma risc sa merg pana imi arata range 2-3 km probabil de-aia... sau pompele romanesti fura mai putin decat alea nemtesti ![]() ...oricum e mic pt cat e masina... bafta cu masina de cusut! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Bwwlan |
![]()
|
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Markos |
![]()
|
asta-i tutorial de spalat masini?
![]() This post has been edited by Markos: 20 Aug 2011, 22:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A uitat sa spuna ca dupa 5 minute a incept sa ploua si s-a ales prafu' de atata banet si munca
![]() This post has been edited by Bwwlan: 21 Aug 2011, 17:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu, nu-i tutorial
![]() Un prieten de-al meu din Cluj (Razvan, tipul din poze) care e expert in detailing mi-a zis sa nu ma ating de masina dupa ce o iau, sa le zic alora de la VW sa n-o spele, s-o lase asa cum e data jos de pe camion si sa i-o aduc lui sa se ocupe de ea. Tipul e, in lipsa unui cuvant mai potrivit, un artist si am toata aprecierea pentru ceea ce face si pentru felul in care o face. Tratamentul a fost din partea casei, asa ca n-a costat nimic altceva decat o strangere de mana si un multumesc ![]() ...si din fericire, la Cluj inca n-a plouat ;P si chiar daca ar ploua, acum, apa se scurge frumos de pe caroserie. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Ma intreb cat de diferit ar fi aratat daca o spalai pur si simplu, tinand cont ca e o masina noua
This post has been edited by ArtVandelay: 20 Aug 2011, 23:17 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Bwwlan |
![]()
|
Cu ochiul liber nu se vede. Ideea care e: in loc sa incep sa o zgariu (operatiune care se petrece DE FIECARE DATA cand duci masina la spalatorie) bombonica este protejata din start, fiindca a fost spalata cu 2BM, dupa care i s-a aplicat un strat de sealant. E recomandat ca operatiunea asta sa se faca de 2x/an, altfel, dupa 12 luni, masina incepe sa arate chinuita (de curiozitate, uitati-va putin la cateva din filmuletele lui de pe youtube, in special la cele cu masini negre).
Pentru edificare, un material facut de cei de la Fifth Gear: |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu nu-i fac polish, detailing la masina mea, deoarece mi-ar parea rau de banii dati daca a doua zi ar ploua (eventual s-ar umple putin de praf inainte), as gasi-o cu resturile unei conserve de peste pe plafon sau cu resturi de ceapa la stergatoare, cu o indoitura pe plafon, cu o zgarietura de la alta masina rosie, as da noaptea in vreo groapa vazuta prea tarziu pe sosea si as stramba o janta, asa ca, la ce bun?
O spal odata la 2 luni interior-exterior (mai mult pentru interior, exteriorul da-l in ma-sa) si, cand voi termina leasingul, deschid mai multe dosare de dauna pentru toate elementele vatamate si aia e. |
--------------------
.
.
.
|
|
quick |
![]()
|
sunt de acord, omu cu "spalarea" chiar e profesionist imi place cum lucreaza, m-am uitat la cateva videoclipuri ale lui si chiar stie ce face. si se vede din toate videoclipurie lui ca este pasionat de asta.
nu stii cam cat ajunge pretul la ce ti-a facut tie acolo? pt ca cred ca e ceva banet la cate soluti s-au folosit. pt carcotasi: uitati-va mai atent cu cate soluti da pe masina, uitati-va ca masina are si puncte de bitum care la o spalare normala nu ies; a dat cu ceva solutie incat bitumul s-a dizolvat asa ca la o masina noua si daca vrei sa ai o masina impecabila merita macar 1 sau de 2 ori pe an, bineinteles conteaza si pretul. This post has been edited by Bwwlan: 21 Aug 2011, 17:40 |
--------------------
dacia
|
|
Caliente |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 8 July 11 ![]() |
Arata foarte bine VW, este foarte ok sa-l intretii de nou.
Cum se numeste melodia din clip? |
--------------------
OPEL
VIVARO
2003,
- IF 06 UJS
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:39 |