HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si atunci de ce nu pleci mai devreme ca sa poti fi calm pe niste drumuri de kko?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!, pe mortii din Logan.
Mai colegi cu un simplu search pe you tube gen test euro NCAP, pentru Mercedes ML respectiv Dacia Logan si veti vedea cam ce sa-ntamplat. Tineti cont ca zidul in care intra automobilele este din beton armat,iar izbitura este fara a se apasa pe frana. Ma uitam aseara pe Antena3 cum toata crema incerca sa-l scoata nevinovat pe Huidu, mi s-a facut greata. Medicii din Austria si-au facut treaba de minune, doar ca baiatul asta are prea multi fumuri in cap( rusinica ). Povestea cineva mai sus laudele vedetei in ale soferiei, personal l-am vazut cu Alfa cea stikerita KISS ce zmeu era pe Buzesti, de aici se trage o concluzie ca operatia din Austria a reusit, el are probleme de atitudine. Oricum va scapa, n-a avut nici macar barbatia in el sa vorbeasca, cam atat cu "femeile" care au "cojones" si ii improasca pe altii la tv cu noroi. A mancat ceva painica toata Prima TV de pe urma emisiunii lor insa pana la urma s-a dovedit ca nu-i DEMN pentru a arata obrzul altuia atunci cand tu esti.... Iar noi romanii suntem o natie plina de lasi, creiere spalate, ce ne batem bu pumnul in piept ca facem si dregem insa cand dam de greu nu stim cum sa o scoatem la liman. Acum fiecare intelege ce vrea, insa normal ar trebui sa inteleaga cum ar fi corect. |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
bun. si ce se intampla daca intarzii???? se scufunda planeta??? cade universul in vreo gaura neagra??? intreb si eu ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu stiu cum e stilul tau de condus, dar eu nu pot sa stau in spatele unuia care abia se taraie cand stiu ca am 3-400 de km de parcurs pe drumurile noastre. Asta nu inseamna ca ma bag ca un cretin in depasire, ci doar ca, atunci cand drumul si traficul imi permit, depasesc. Si nu ma uit doar la marcaj, am vazut linie intrerupta in zone unde doar un sinucigas ar depasi. Dar se poate intampla de multe ori ceva neprevazut, sa iasa de pe camp o caruta, un biciclist, sau mai rau, atunci cand te bagi in depasire frustratul din fata sa accelereze. Pe Valea Oltului, pe o portiune de drum cu linie intrerupta si vizibilitate arhisuficienta, era sa o patesc din cauza unui nemernic cu Skoda care s-a gandit ca locul meu e in spatele lui si a accelerat puternic cand il depaseam si am ajuns in dreptul lui desi tinea o mare coloana in urma.Daca eu nu reuseam sa evit accidentul cu tirul care a aparut din fata sigur ar fi fost considerata manevra mea de depasire cauza accidentului, nu faptul ca un nenorocit s0a apucat sa accelereze cand e depasit. Si asta in conditiile in care, repet, era linie intrerupta si portiunea dreapta era suficienta pentru a depasi in conditii normale, puteau trece mai multe masini de 'obstacolul mobil', nu doar eu, iar din fata nu se vedea venind nicio masina. Statistic vorbind, cele mai sigure sosele sunt autostrazile. De ce? Pentru ca toti merg in acelasi sens. Eu nu justific accidentul lui Huidu prin lipsa de drumuri, eu zic doar ca multe din accidentele de la noi au drept cauza si drumurile care nu fac fata numarului de masini de pe ele.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 17 Oct 2011, 11:40) Mah da unde te grabesti asa tare de pui ca in romania trebuie sa risti? esti sofer pe ambulanta si de tien depind vieti??? acu pe bune ... O dati inainte cu "daca te grabesti" ... Cam ce se poate intampla daca pleci la munte/mare/tara/ intalnire/ etc etc si intarzii cateva minute? Nu mai exista telefoane sa ne anuntam "bah vezi ca mai intarzii X minute/ore" .. ??? Iaca eu m-am grabit la Iasi ca-i faceau un RMN baiatului ala mic si nu am vrut ca sotia sa primeasca rezultatul singura. Apoi m-am grabit cand sotia a plecat cu ambulanta de la Iasi la Bucuresti, iar eu am plecat cu masina mea, am oprit intai la banca ca sa fiu "pregatit". |
--------------------
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
si daca intarziai la Iasi ce se intampla?? ai preferat sa iti pui si viata ta in pericol si pe a celorlalti participanti la trafic ?? puteai sa o suni pe sotie si sa ii spui : "ma astepti! nu intraba rezultatul fara mine".
This post has been edited by ionut.tanase: 17 Oct 2011, 10:49 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
Pe asta il cam cauta moartea....nu l-a "prins" pe schiuri si nici acum prin masina.
D-zeu sa-i ierte pe aia nevinovati,saracii de ei.... ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pe principiul asta, daca tot intrebi de ce se grabeste, de ce nu il intrebi de ce mai pleaca de acasa? Hai sa fim seriosi, nu e normal sa faci o zi intreaga pentru a iesi din tara pe la Arad plecand de la Bucuresti, nicaieri in lumea civilizata nu e asa
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 17 Oct 2011, 11:48) si daca intarziai la Iasi ce se intampla?? ai preferat sa iti pui si viata ta in pericol si pe a celorlalti participanti la trafic ?? puteai sa o suni pe sotie si sa ii spui : "ma astepti! nu intraba rezultatul fara mine". Ba baiatule, nu putea sa nu-i spuna rezultatul ca in 30 min. baiatul era in operatie, a sunat anestezistul din timpul rmn-ului neurochirurgul, asa ca exista si situatii in care te grabesti. |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Oct 2011, 10:44) Ar mai fi o diferenta, si inca una majora. Nu-l poti compara pe berbecul miortic de la volan, cu soferul decent din restul tarilor care chiar respecta regulile de circulatie. Nu pot sa uit, am avut ocazia sa vad pe o autostrada in Austria, pe o portiune de drum cu restrictie la 80 km/h, toti mergeau frumos in coloana si doi viteji cu niste cazaturi de dacii 1300 cu numere de GJ sau VL, depaseasu in tromba tot ce misca in fata lor... Am vazut destui berbeci si prin spania care ma depaseam desi aveam 120-130 km/h si nu eram pe autostrada - e drept ca eram pe sosele unde erau km intregi fara nici o curba......deobicei au alfa romeo si se cred in ferrari. Cred ca depinde si de tara - in austria probabil lumea e mult mai civilizata. This post has been edited by tony-s: 17 Oct 2011, 10:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Poate ca asa a gandit si Huidu .. cum ganditi voi. Atunci .. ce diferenta mai este intre el si voi? Iti spun eu: doar faptul ca el a comis-o si voi nu
![]() Mai bine "te grabesti incet" si ajungi la destinatie. Chiar daca faci cu o ora mai mult ... ajungi cu bine! Eu am permis de 9 ani timp in care stilul meu de condus (PRUDENT) m-a ferit de orice problema. This post has been edited by ionut.tanase: 17 Oct 2011, 11:37 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
@ Synyster - mare dreptate ai, multi retarzi se simt jigniti cand ii depasesti, si accelereaza. Basca mai sunt aia care atunci cand ii depasesti si vrei sa te bagi la loc, accelereaza sa se lipeasca de masina din fata, sa nu te lase. Eu personal pe acestia i-as executa scurt cu un foc de Luger in cap, fara judecata.
This post has been edited by 2dor: 17 Oct 2011, 10:53 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Synyster @ 17 Oct 2011, 10:47) Nu stiu cum e stilul tau de condus, dar eu nu pot sa stau in spatele unuia care abia se taraie cand stiu ca am 3-400 de km de parcurs pe drumurile noastre. Eu nu justific accidentul lui Huidu prin lipsa de drumuri, eu zic doar ca multe din accidentele de la noi au drept cauza si drumurile care nu fac fata numarului de masini de pe ele. Uite ca eu am stat si 30 de minute in spatele unui tir pentru ca am considerat ca nu e 100% sigur sa il depasesc. Daca cineva din spatele meu vroia sa depaseasca ii faceam loc si il lasam sa se duca. Cum sa fie drumul de vina ? Soferul trebuie sa se adapteze la drum nu drumul la idioteniile soferului. De acum o sa merg doar pe contrasens si in caz de accident o sa zic : "m-am obisnuit din Austria unde sunt peste tot drumuri cu doua benzi pe sens" |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Vad ca dati vina pe drumuri, pe politie numai NOI nu suntem de vina caci uni dintre noi conduc cateodata(unii mai mereu) ca niste dobitoci iar rezultatul se vede in accidente. Poti da vina pe drum atunci cand te trezesti cu o groapa in fata, dai in ea si pierzi controlul sau altceva de genul asta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 17 Oct 2011, 11:52) Mai bine "te grabesti incet" si ajungi la destinatie. Chiar daca faci cu o ora mai mult ... ajungi cu bine! Tu chiar nu pricepi ca exista situatii in viata care te fac sa nu mai tii cont de nimic? O ora mai tarziu exista riscul sa nu apuc sa imi mai vad baietelul in viata?? Ia spune-mi tu, ce ai fi facut? ca asa in rest si eu conduc prudent si nu ma grabesc. |
--------------------
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Reveniti la subiect sau inchidem?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
In cazuri de viata si de moarte sunt de acord cu tine sa te grabesti! In cazul lui HUIDU nu era vorba de asa ceva. Acum intelegi?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 17 Oct 2011, 09:21) Si eu am comis-o, am depasit pe linie continua, dar se vedea drumul pana la orizont, nici n-am inteles rostul liniei continue acolo, si ala pe care l-am depasit sa taraia cu 40 km/h. Am facut si eu din astea dar era vizibilitate mare. Am facut 2 drumuri Bucuresti - Satu Mare si retur de curand. Trebuie sa mergi odihnit si iti trebuie foarte multa rabdare si atentie. Am luat si o amenda pe raza localitatii Seaca. Este o localitate foarte lunga cu multe viraje si linie continua. In fata mea rula un tir. Am mers ce am mers in spatele lui si in linie dreapta m-am angajat in depasire exact acolo unde incepea marcajul discontinuu. Desi era linie dreapta am intrat la loc la cativa metri dupa ce acesta se terminase. A iesit un militian in strada si m-a tras pe dreapta. Era noapte si nu i-am vazut ca nu ma mai angajam in depasire. Au fost de treaba si mi-au dat ca aveam un bec ars si ca as fi remediat defectiunea pe loc. 67 lei in 48 ore fara puncte. La ducere am facut 640 km in peste 10 ore de condus, nu mai stiu exact cat a fost (10-12 ore, habar n-am). Mereu am plecat noaptea si m-am intors pe zi. E adevarat ca nu avem infrastructura dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi rabdarea si sa faci manevre aiurea. Asta a fost singurul "incident" pe care l-am avut in cele 2 drumuri Bucuresti - Satu Mare dus-intors recent incheiate. This post has been edited by ionutctn: 17 Oct 2011, 10:59 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai daca nu avem nevoie de autostrazi hai sa nu le mai facem. Hai sa mergem toti incetisor cu 40 la ora si gata. Facem si economie la buget, consumam mai putin, suntem mai siguri si mai fericiti.
Despre accident, Huidu si-a nenorocit viata. Nu o sa faca puscarie dar nici sa stea cu 3 vieti pe constiinta nu o sa-i fie usor. Pacat de amaratii care au incasat-o pe nedrept. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@ady77 : parca a spus Victoras undeva pe forum ca sunt situatii de urgenta in care iti asumi toate riscurile (amenzi, permis, lovit masina ...) dar alea sunt foarte rare. Insa de exemplu motivul de mai jos nu este suficient de "urgent" si din pacate multi il invoca :
QUOTE(Synyster @ 17 Oct 2011, 10:49) Hai sa fim seriosi, nu e normal sa faci o zi intreaga pentru a iesi din tara pe la Arad plecand de la Bucuresti, nicaieri in lumea civilizata nu e asa |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AndreiMR |
![]()
|
Shush, si eu am patit sa raman in spatele unuia km buni pentru ca drumul nu imi permitea sa il depasesc, mai ales ca nu conduc vreo masina puternica. Si nu am stat la centimetru de bara lui, nu i-am dat flash-uri, ci am asteptat sa gasesc momentul in care pot depasi in siguranta. Dar situatii de genul asta se evita tocmai prin drumuri bune, care preiau eficient fluxul de masini. Nu e vorba de nicio graba, e vorba fix de siguranta, mai ales ca la noi pe sosele intalnesti de la biciclisti beti, la Saviem-uri vechi de cand lumea, pana la Ferrari, nu se merge niciodata constant... Si imi mentin parerea ca nu e normal sa se piarda atata timp in trafic, nu ma refer neaparat la mine care poate plec in concediu si nu am graba sa ies din tara, ci la transportatori, care au niste termene de respectat...
This post has been edited by Synyster: 17 Oct 2011, 11:03 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lipsa infrastructurii este cauza principala a accidentelor dar nu este o scuza pentru manevre iresponsabile in trafic. Consider ca oricine poate sa isi dea seama daca vizibilitatea ii permite sa se angajeze intr-o depasire in functie de spatiul pe care-l are la dispozitie. Consider ca oricine isi cunoaste masina si apreciaza daca are timpul necesar sa efectueze o depasire in functie de ce vine din fata si tot asa.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Shush |
![]()
|
@Synyster : te inteleg perfect, dar daca drumurile astea le avem trebuie sa ne adaptam la ele. Daca toata lumea ar merge eficient si civilizat poate am avea viteze medii mai mari. Dar cum ai spus si tu, la cata diversitate e la noi chestia asta nu o sa se intample niciodata.
Pana cand o sa avem si noi autostrazi eu prefer sa calatoresc cu avionul in afara tarii. E mai rapid, mai comod si de multe ori chiar mai ieftin. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
DAca n-ai bagaj.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
La TV au zis ca MLul nu era incaltat cu gume de iarna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si ce daca?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
mai oameni traim in romania si asta ne ocupa tot timpul cum zice un alt tembel si teribilist vedeta in romania, normal ca sunt gropi normal ca sunt drumuri execrabile dar nu inseamna ca trebuie sa mergem ca nebuni din contra daca stim ca drumu i greu lasatio dracu mai incet....
inca o chestie drumul bucuresti cluj are de drecut peste un lant muntos, ai tinut cont de asta cand ai spus ca in spania ai facut 4 ore si in romania 6? pun pariu ca in spania ai respectat reguluile de circulatie da la noi nici nu te-ai sinchisit sa te uiti dupa lini continue si alte "prosti de reguli" ....oameni buni reguli sunt si sunt foarte bune pt traiul nostru dar nu se respecta de nimeni pt ca politia sta in birouri cu picioarele pe masa inloc sa puna 2 echipaje sa faca drumui ala in fiecare zi. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 17 Oct 2011, 12:55) Tu chiar nu pricepi ca exista situatii in viata care te fac sa nu mai tii cont de nimic? O ora mai tarziu exista riscul sa nu apuc sa imi mai vad baietelul in viata?? Ia spune-mi tu, ce ai fi facut? ca asa in rest si eu conduc prudent si nu ma grabesc. NIMIC nu-ti da treptul sa pui in pericol viata altora. Nicio urgenta personala, niciun "calcul" de asumare a riscului, niciodata. Sanatatea copilasului tau nu depindea de viteza cu care ajungeai tu acolo. Era in mainile doctorilor si a lui Dumnezeu. Zici ca puteai sa nu-l mai vezi in viata? Cat de aproape a fost sa nu te mai vada el in viata? Cat de aproape a fost sa nu mai vada altii pe parinitii / copii lor in viata? Nu poti sti... Ce as fi facut eu? Mi-e groaza sa ma gandesc, am si eu copil mic. Sper doar ca as fi avut minte sa nu fac ce ai facut tu... This post has been edited by IsNa: 17 Oct 2011, 11:21 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:33 |