HUIDU A COMIS O DIN NOU
![]() ![]() ![]() |
HUIDU A COMIS O DIN NOU
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 16 Oct 2011, 16:46) Parerea mea e ca Huidu e mai folositor societatii liber decat in inchisoare. Asa ca, daca va scapa fara puscarie, eu consider ca e un lucru bun. Adica? Macar sa-i verifice pe cei care au suferit operatii, au trecut prin coma, au avut traumatisme, inainte sa le redea dreptul de a conduce. Ca am senzatia ca totul e la vrajeala. Sa va mai zic ca eu nici n-am mers la examenul psihologic care dovedea (sau nu) ca sunt apt pentru a conduce? Sau ca n-am dat nici un test de vedere? Sau ce mai era pe-acolo. Nimic, nici analize de sange, nimic. Si ce e cel mai tare, nici macar nu m-am ferit eu de chestia asta, era "dotare standard" adica: "Stai linistit, ne ocupam noi...". Acuma, noroc ca sunt om (adica ma consider) sanatos si responsabil. Si n-as iesi pe strada daca n-as vedea bine cu ochelarii. Dar zic asa... multe chestii sunt la misto. Macar sa se mai puna la punct ceva in privinta asta, dar slabe sanse. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Era un nene avocat la Antena 3 in direct care spunea ca soferii sunt verificati din din 2 in 2 ani sau din 5 in 5 si ca sigur era normal la cap. Trebuia sa sune cineva in direct si sa il roage sa se uite cand ii expira permisul ca am impresia ca nu stie.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu prea vad legatura dintre boala si faptul c-a intrat pe contrasens, in curba, pe linie continua.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Very Off Topic: Eu mi-as lua una din asta. Cu asta chiar ma pot catara pe ML-urile dobitocilor, pardon... pe munti.
Back to On: Din pacate, asta e doar un alt caz de pe soselele Romaniei. Attached thumbnail(s) aro_324_5.jpg ( Size: 109.63k ) Number of downloads: 746 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Filip |
![]()
|
Care 2 din 2 ani? Poate la soferi profesionisti, dar marea masa a soferilor amatori nu am cunostinta sa fie vreodata verificati. Tata n-a dat nici un test cand si-a schimbat permisul (ca urma sa expire si si-a luat d-ala pe stil nou, cu holograma).
|
--------------------
Renault
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RainHawk @ 16 Oct 2011, 16:38) Nu stiu ce credeti voi, dar imi pare nespus de rau ca in loc de acel Logan nu se afla una din urmatoarele: Scania / Tatra / Volvo FH12 sau ceva a...... Atunci s-ar fi dus el pe copca. Versus cei doi nevinovati care au murit poate ar fi fost mai normal, dar mai posibil ar fi fost sa moara si copiii, bona, sotia samd. Faptul ca persoanele in cauza i-ar fi fost mai apropiate lui decat cei din cealalta masina nu facea lucrurile mai legitime. Tot morti ar fi fost si tot pacat de ei. Daca ar fi fost singur, poate ca acceptam ideea ta. Eu cred ca indiferent de ce ar fi fost pe contrasens cel mai bine ar fi fost sa stea linistit pe banda lui. Dar astea deja sunt discutii inutile. QUOTE(bold.cristian @ 16 Oct 2011, 16:40) Da, sa stii ca Loganul e plastilina, iar celelalte masini sunt tancuri. Daca era altceva, scapa, in ciuda impactului frontal. Vorba ceea, printesa Diana spre exemplu a fost in Mercedes si a scapat (scuzati ironia). Pana la urma o sa iasa vinovati cei de la Renault/Dacia ca n-au facut o masina mai solida. LE: cat despre verificari, voi traiti cu senzatia ca Huidu a avut vreo clipa permisul suspendat, sau ca si-a luat vreo hartiuta ca e apt s-o conduca? Eu sunt convins ca l-a avut bine merci in buzunar si cand a considerat ca e apt a reinceput sa conduca. Ceea ce probabil ar fi valabil pentru fiecare dintre noi. Cati dintre noi credeti ca ar merge la medic dupa o chestie din asta sa vedem daca mai suntem apti sau nu? Destul de putini cred eu. This post has been edited by clr: 16 Oct 2011, 18:43 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@clr
Da, ai dreptate aici. Altii ar fi fost nevinovatii morti in accident. Am spus acest lucru poate, prea grabit. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(SiloS @ 16 Oct 2011, 16:46) Parerea mea e ca Huidu e mai folositor societatii liber decat in inchisoare. Asa ca, daca va scapa fara puscarie, eu consider ca e un lucru bun. te gandesti la "echilibrarea bugetului de pensii" sau la ce? ![]() Sa nu ai parte sa te intanesti in trafic cu vre-unul la fel de "folositor societatii". |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Mai ales iarna pe acea sectiune de drum apar tot felul de soferache cu super masini care depasesc in curbe si fac fel de fel de infractiuni la codul rutier,dar numai odata am vazut o masina de politie care statea la ''vegheat'' traficul rutier.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Filip |
![]()
|
PAi macar familia lui sa-si faca griji. Cica dupa accidentul de la ski, a invatat sa mearga din nou, sa vorbeasca din nou, cred ca o fi trebuit sa invete si sa conduca din nou. ML-u, cat o fi el de meleu`, tot nu se conduce singur. De ce n-a condus sotia? Ce e o rusine? La noi in tara parca e o moda cand sunt 2: barbat si femeie cu carnet, barbatul sa conduca mai mereu.
|
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(clr @ 16 Oct 2011, 19:40) LE: cat despre verificari, voi traiti cu senzatia ca Huidu a avut vreo clipa permisul suspendat, sau ca si-a luat vreo hartiuta ca e apt s-o conduca? Eu sunt convins ca l-a avut bine merci in buzunar si cand a considerat ca e apt a reinceput sa conduca. Ceea ce probabil ar fi valabil pentru fiecare dintre noi. Cati dintre noi credeti ca ar merge la medic dupa o chestie din asta sa vedem daca mai suntem apti sau nu? Destul de putini cred eu. Tot nu pricep care e legatura dintre accidentul avut pe partie si cel de azi. I s-a incetosat vederea si-a intrat pe contrasens? Aveti voi date precise c-a facut accidentul din cauza unei probleme medicale? E prima data-n viata cand vedeti un sofer care intra pe contrasens aiurea? This post has been edited by Victoras2001: 16 Oct 2011, 18:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cand am auzit de accident,primul lucru la care m-am gandit a fost povestea lui victoras despre poleiul de acolo intalnit de el in urma cu ani si ani...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
cine se considera curat sa ridice primul piatra si sa arunce!
nu ati calcat niciunul vreodata vreo regula de circulatie din asta banala? cum ar fi calcat o linie continua? o depasire cu 70 - 80 de km/h a vitezei legale pe un anumit segment de drum? pneuri mereu adaptate drumului parcurs? atentia mereu indreptata la condus si nu la alte cele? eu personal nu indraznesc sa ridic piatra si sa arunc in Serban Huidu desi emisiunile sale mi-au devenit de ceva timp de neurmarit (inainte de a avea accidentul de anul trecut). Dumnezeu sa ii ierte pe cei morti si sa le ierte toate pacatele! Serban va avea de trecut obstacolul acesta: moartea unor oameni din vina sa exclusiva! Dar ma intreb daca nu cumva se face prea mult caz de un atare accident doar pentru ca implicata este o vedetea din RO... de pietonii accidentati pe TROTUAR la Bacau nu vad sa se fi facut atata caz....... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am auzit de accident la statia radio pe la ora 13-14 cind veneam de la intilnirea defectilor
![]() din ce am auzit eu la statie el se indrepta spre brasov nu? |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 16 Oct 2011, 20:09) Una este sa incalci diverse reguli de circulatie si cu totul alta sa faci manevre in urma carora isi pot pierde viata niste oameni. Nu ai voie sa iei viata unui om. Chiar azi a depasit un imbecil pe sensul meu, normal ca avea BMW, de pana sa pun io frana deja am auzit frana aluia din spate care anticipase cam ce se putea intampla. Daca as fi pus eu frana primul, ne lua dracu' pe toti trei. Nu e firesc sa salvez eu si viata ta si viata mea pentru ca pe tine nu te duce capul. Omul ala nu are scuze, pricepi? A fost la volan si-a bagat doi oameni nevinovati in groapa. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Filip @ 16 Oct 2011, 18:49) Am si eu un caz in familei asemanator cu al lui Huidu (adica a avut accident,coma etc-Doamne fereste),concret este ca in cazurile de genul prietenii si familia celui accidentat adopta o atitudine optimista in jurul lui pentru a-l ajuta in recuperare.Asa s-a intamplat si in cazul lui Huidu,l-au adus la cronica si la radio pentru a-i grabi recuperarare,adevarul e ca e recomandata atitudinea asta,dar cum totul are o limita,nu trebuia lasat chiar asa sa puna mana pe orice ca si inainte,in special pe volan,probabil din cauzele astea nu a ajuns sa conduca sotia sa. Nu ma apuc sa-l judec ca nu sunt in masura,dar ce s-a intamplat este ingrozitor,in special pentru partile celor decedati.Dumnezeu sa-i ierte ! |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Toti suntem oameni si gresim, unii mai si platesc...Huidu din ce categorie va face parte??
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 16 Oct 2011, 19:09) nu ati calcat niciunul vreodata vreo regula de circulatie din asta banala? cum ar fi calcat o linie continua? o depasire cu 70 - 80 de km/h a vitezei legale pe un anumit segment de drum? pneuri mereu adaptate drumului parcurs? atentia mereu indreptata la condus si nu la alte cele? eu nu! sa depasesti viteza legala cu 70-80km/h mi se pare o catastrofa de sofer cu o mentalitate f periculoasa. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Din pacate VITEZA este principala cauza a accidentelor grave de la noi iar acest accident nu are nimic iesit din comun fata de alte accidente cauzate de VITEZA.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Apate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 May 09 From: Bucuresti ![]() |
O sa primeasca cel mai probabil cativa ani cu suspendare...
Era la a doua abatere de acest gen (a depasit banda continua inaintea unei curbe)... De data asta au platit doi oameni cu viata pentru greseala lui. Si de ce era la volan?? Din punct de vedere clinic era apt pentru sofat? Nu depasiti banda continua!! Invatatura pentru noi toti. |
--------------------
Dacia
Logan
2009 / Laureate
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Sunt curios daca s-ar introduce in codul rutier urmatorul articol:
"- depasirea pe linie continua cu incalcarea marcajului conduce la ANULAREA PERMISULUI si IMPOSIBILITATEA OBTINERII ACESTUIA pe toata durata vietii conducatorului auto; "(adcia sa ramai dracu fara permis definitiv) ... cati dintre soferi ar mai indrazni sa incalce legea. Astfel de legi ne trebuie noua romanilor sa intelegem dracu odata ptr totdeauna sa le respectam! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
RainHawk |
![]()
|
@ionut.tanase
Sustin propunerea. Si, totodata, raman la convigerea ca in tara asta, civilizatia nu se poate face decat cu "parul". |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 16 Oct 2011, 19:34) Din pacate VITEZA este principala cauza a accidentelor grave de la noi iar acest accident nu are nimic iesit din comun fata de alte accidente cauzate de VITEZA. Nu VITEZA e principala cauza a accidentelor grave de la noi, ci IRESPONSABILITATEA conducatorilor auto (NU JUDECA), NU CONSTIENTIZEAZA EFECTELE ACTIUNILOR LOR ![]() VITEZA E EFECTUL IRESPONSABILITATII. LIPSA JUDECATII E CAUZA ACCIDENTELOR GRAVE DE LA NOI ![]() This post has been edited by turbodxman: 16 Oct 2011, 20:02 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Oct 2011, 19:56) Sunt curios daca s-ar introduce in codul rutier urmatorul articol: "- depasirea pe linie continua cu incalcarea marcajului conduce la ANULAREA PERMISULUI si IMPOSIBILITATEA OBTINERII ACESTUIA pe toata durata vietii conducatorului auto; "(adcia sa ramai dracu fara permis definitiv) ... cati dintre soferi ar mai indrazni sa incalce legea. Astfel de legi ne trebuie noua romanilor sa intelegem dracu odata ptr totdeauna sa le respectam! Sunt de acord numai daca se trece peste tot la 2 benzi. Pana atunci, cu asta se poate face mare abuz din partea politistilor. De multe ori esti pur si simplu nevoit sa treci linia continua(exemplu tractor pe un sector cu vizibilitate si linie continua). This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Oct 2011, 20:08 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pacat de cei 2 (aparent) nevinovati
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Vezi ca in lege spune ca poti depasi pe linie continua in anumite situatii iar cea cu tractorul se incadreaza in ea
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Recunosc, eu am incalcat de multe de ori linia continua, dar trebuie sa fii cel putin cretin sa o faci in o curba lipsita de vizibilitate, mai ales cum e curba aia (stransa in panta, carosabil aluencos si viteza mare).
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:45 |