Restaurare Renault 12 UK, 1971, Renasterea masinutzei mele cu volan pe dreapta
![]() ![]() ![]() |
Restaurare Renault 12 UK, 1971, Renasterea masinutzei mele cu volan pe dreapta
ct_71_ccl |
![]()
|
||
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia,renault
logan,clio
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
|
|||
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Multumesc amandorura ( Constanteni )pentru aprecierile voastre .
Sunt deschis precum o carte si colaborez cu toti care-mi solicita ajutorul . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danut 69-71 @ 27 Nov 2011, 14:58) Au fost si cereri si oferte . Pentru mine au o valoare sentimentala mai mare decat cea materiala . In viziunea multora , Dacia 1300 nu reprezinta absolut nimic sau poate valora 10-15 milioane lei vechi , nu-i si cazul meu , aceste masini fac parte din viata si familia mea si sunt mandru cu si de ele . Eu sunt constient ca valoarea e in primul rand sentimentala. Si ca doar daca gasesti vreun pasionat fanatic sa-ti scoti banii investiti macar. Oricum asa ceva nu-ti iei ca s-o folosesti ca si masina de serviciu ![]() Eram doar curios la cat s-a invartat ca ordin de marime cea mai mare oferta concreta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
@ clr
Sau creat tot felul de polemici ( Romanisme de 2 lei ) si prefer sa nu mai alimentez frustarile unora . Daca s-ar prezenta o macheta de 4 mii de euro , unii ar zice ca acei oameni nu sunt santosi la cap dar nu-i asa . Sunt suficient de multe de discutat pe aceste teme si prefer s-o fac live , face to face si cu cartile pe fata si nu din spatele calculatorului . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
@Remus , ceva noutati pe UK ????
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
|
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Outstanding!!!!
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Da ai pus ceva vaselina pe ea
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
QUOTE(Raduchu @ 30 Nov 2011, 17:56) Da, e cam complicat la subiectul asta. Toti detinatorii de Renaulturi clasice restaurate stiu ca nu isi vor putea recupera banii niciodata, pentru ca masinile astea totusi intra la niste grile de pret, poti sa le poloiesti si in aur, ca tot aia e. La una care este beton, de showroom, ca a mea, sa zic ca poate o dau la un 5800 lire, si asta pentru ca restaurarea are poze amanuntite - insa eu am bagat cu mult mai mult in ea. Daca nu avea poze, ma baga la un 3500 lire, cam asa. Ce sa mai zic ca numai revopsitul integral al unei masini in UK este vreo £6000 numai ala... Daca mai adaugi tinichigerie si altele, motor, echipari, vinzi casa, un rinichi ceva... In UK o restuarare din asta sare lejer de 20,000 lire. ![]() Argumentul este ca aceste masini, in cazul meu cu volan pe dreapta, sunt f f f f rare, rarissime, mai ales la anul meu de fabricatie. Asa ca daca apare una ca a mea la vanzare, nu te mai poti uita la bani, ca pierzi o ocazie unica, care nu va mai apare vreodata. Ca daca era asa, stateam linistit pana aparea una facuta de altul, si o luam mult mai ieftin decat investitia aluia. Dar pot astepta forever, asa ceva nu va aparea. Deci nu am avut de ales, decat sa ma apuc de ea si sa ma curentez la lovele. ![]() Eu am facut-o pentru mine, sa o tin pana ma pensionez. Dupa aia mai vad ce fac. QUOTE(4x4 @ 30 Nov 2011, 19:07) Doar 20 de kile. ![]() Sa ne mai clatim ochiul injectat: DSC_2333.jpg DSC_2069.jpg DSC_2048.jpg This post has been edited by remusro: 30 Nov 2011, 22:32 |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
Vaselina , a fost asa subtire de vara , numai 20 kg doar asa de putin ?
This post has been edited by remusro: 30 Nov 2011, 22:37 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Foarte frumos decorul, imi place.
Nici masina nu e nasoala ![]() Totusi un lucru strica bucuria vizuala, dar nu stiu cum se putea face altfel. Plumbii de pe roti. This post has been edited by 4x4: 30 Nov 2011, 22:37 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani Remus, chiar daca nu esti in Romania, stiu ca in tine, inca curge sange Romanesc, ceea ce sper ca te face sa te simti bine, sa te simti ca esti Roman si sper ca nu ti-e rusine cu asta. La multi ani si Renault-ului tau care a fost ingrijit din plin cu pasiune si de mainile unui Roman.
This post has been edited by aditza579: 1 Dec 2011, 10:21 |
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
remusro |
![]()
|
Aditza, toti cinstim tarisoara asta cum putem, desi a ajuns de tot rahatul, dar nu din cauza ei ci a unora din locuitorii ei. Eu sunt la Roma acum, diseara am concert in onoarea Romaniei, de 1 decembrie. Sa ne traiasca, ca doar una avem.
1 dec fericit tuturor! ![]() This post has been edited by remusro: 1 Dec 2011, 11:12 |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Remus - daca o sa canti precum ai facut-o marti la Sala Radio, o sa faci tarisoarei asteia un serviciu mai mare decit politicienii si responsabilii cu afaceri externe din guvern la un loc. Bafta si iti urez cit mai multe apaluze la scena deschis si sali pline la urmatoarele concerte.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(STORMTROOPER @ 1 Dec 2011, 14:51) Remus - daca o sa canti precum ai facut-o marti la Sala Radio, o sa faci tarisoarei asteia un serviciu mai mare decit politicienii si responsabilii cu afaceri externe din guvern la un loc. Din pacate , tarisoara asta nu face nimic pentru nimeni , numai deservicii populatiei . Din pacate , valorile evadeaza din cloaca asta . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
referitor la plumbi, mie imi plac
![]() stiu ca teoretic se pot pune si plumbi noi, d-aia auto-adezivi pe interiorul jantei, dar eu stiu "pe vremuri" ce plumbi imensi aveam pe masina:) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
Ov , plumbii sunt din aia de zinc adevarati , aia cu banda adeziva nu se pot pune pe exteriorul jantei la dacie .
Nu exista roata care sa nu fie echilibrata chiar si noua fiind . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
remusro |
![]()
|
Poze noi pe Renault UK. Azi servim spalarea sistemului de racire.
http://renaultccc.proboards.com/index.cgi?...ead=1608&page=5 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Ai avut putina mizerie in sistemul de racire;la Spartana unui prieten a iesit atata jeg+rugina de si acuma a ramas strada patata dupa 8 luni
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
remusro |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 9 Dec 2011, 22:35) Ai avut putina mizerie in sistemul de racire;la Spartana unui prieten a iesit atata jeg+rugina de si acuma a ramas strada patata dupa 8 luni ![]() ![]() Stau sa ma intreb atunci de unde se strange atata mizerie, si daca este vreo relatie intre numarul de km parcursi in general, in sensul ca daca masina are multi km, atunci si mizeria stransa e mai multa, banuiesc. Ca R12 al meu deja avea 160,000 km. Cati km sa fi avut masina aia de care zici, atunci?... ![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Depinde ce apa si ce antigel folosesti. Eu la berlina nu am avut niciodata probleme cu mizeria si depunerile in sistemul de racire. Am folosit numai apa distilata. Am facut o singura spalare a sistemului de racire. Cand am demontat prima si ultima oara chiulasa, singura depunere de pe camasi era colorantul albastru al antigelului. In rest, erau ca noi.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Masina nu stiu cati km avea,dar fusese mega forjata si deloc intretinuta,a fost fiert motoru+alte rele.Vasul de expansiune era plin de mal rosu,cam 1 saptamana a durat spalarea.Poze n-am facut caci nu a avut cine sa-mi faca.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(remusro @ 10 Dec 2011, 01:52) Stau sa ma intreb atunci de unde se strange atata mizerie, si daca este vreo relatie intre numarul de km parcursi in general, in sensul ca daca masina are multi km, atunci si mizeria stransa e mai multa, banuiesc. Ca R12 al meu deja avea 160,000 km. Daca iti aduci tu bine aminte , Romanii scoteau termostatul pe timpul verii si foloseau apa de la robinet , sper ca Englezii nu aveau aceleasi apucaturi . Sunt depunerile care se obtin de-a lungul timpului si ce lichid de racire folosesti . Este regula , la 2 ani se inlocuieste tot lichidul de franare deoarece acel lichid isi pierde din proprietati si se formeaza depuneri care obtureaza circuitul . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Si lichidul de racire la cat timp se inlocuieste?
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
ydaniel |
![]()
|
Depinde 3 ani sau 60.000km,in unele manuale am vazut 3 ani sau 30.000km,pe unele ambalaje am vazut 1 an.Desi cel mai bine e sa te uiti mereu si sa vezi daca ai depuneri in vasul de expansiune.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
remusro |
![]()
|
Gramezi de poze noi pe Renault UK. Restaurarea masinutzei mele este acum la final.
http://renaultccc.proboards.com/index.cgi?...ead=1608&page=5 ![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am o intrebare: ce s-a aplicat pe parbriz? Ceara sau polish?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
D a n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 7 December 08 From: București ![]() |
QUOTE Si eu zic tot la fel. Dar sunt singurul in casa care crede asta... E grele rau, fratilor... Nevasta-mea crede ca trebuie sa ma tratez de urgenta. @ remusro Nu asculta femeile, omule. Majoritatea nu înțeleg hobby-urile bărbaților. Mașina aceasta ar trebui expusă într-un muzeu. Arată extraordinar. Frumoasă poza DSC_0775.jpg Felicitări Remus, dar și maestrului D.C. pentru lucrarea executată de excepție. DSC_2396.jpg |
--------------------
--
--
--
|
|
remusro |
![]()
|
Dan, esti un minunat, mi-ai mers la inima!!
![]() La poza cu vioara de mai sus, se aplica o singura teorie (cu parfum de limbaj de lemn): numai cu multa munca se ajunge la top!... ![]() This post has been edited by remusro: 13 Dec 2011, 14:41 |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:08 |