Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri
![]() ![]() ![]() |
Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri
BLK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|||
Mano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(bae @ 13 Mar 2006, 21:30) Eu n-am vazut inca intr-un service Dacia asa ceva. (Sunt din Bucuresti si cine stie un astfel de service Dacia sa-mi spuna, fiindca numai acolo ma voi duce de acum inainte!) Sunt chiar dezgustat ca de cate ori merg in service trebuie sa curat petele de vaselina si alte mizerii pe care le lasa "meseriasii" prin masina. Se pune folie doar pe scaunul soferului si pe volan. ![]() In rest cum tie norocul. ![]() This post has been edited by Mano: 14 Mar 2006, 18:04 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- IS xx xxx
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Mano @ 14 Mar 2006, 18:03) Asta am inteles si eu, ca parca asa scria, dar tot n-am vazut asa ceva pana acum. Reiau rugamintea sa-mi mentionati un astfel de service (care pune folie pe scaunul soferului si pe volan) in Bucuresti si promit ca voi fi clientul lor fidel. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
IPSO - de fiecare data cand am fost la ei au pus folie.
Si, sincer sa fiu, sunt inca foarte uimit cum merge treaba la ei... (in sensul bun, adica) This post has been edited by liviu_canja: 14 Mar 2006, 23:01 |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(bae @ 13 Mar 2006, 20:30) Eu n-am vazut inca intr-un service Dacia asa ceva. (Sunt din Bucuresti si cine stie un astfel de service Dacia sa-mi spuna, fiindca numai acolo ma voi duce de acum inainte!) Sunt chiar dezgustat ca de cate ori merg in service trebuie sa curat petele de vaselina si alte mizerii pe care le lasa "meseriasii" prin masina. Un asemenea service e Meridian Sud. Scaunele scapa curate, dar panourile usilor vor fi patate de unsoare. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
In urma unor reparatii efectuate pe Casco la service-ul Dacia Caremil din Iasi ma voi intoarce(deschis comanda, etc) la ei pentru:
-revopsire bandou bara spate(sare vopseaua dupa 2 saptamani) -retushare porbagaj (si acolo a sarit oleaca vopseaua intr-un colt) -reglaj directie (eu reusit s-o regleze volanu in partea ailalta, pe drum drept, volanul sta oblic...nu trage stanga sau dreapta) -au dat cu vopsea neagra pe aripa cand imi vopseau bandoul...le-o fi fost lene sa dea jos spoilerul! Sa-i vad cum o scot la capat cu asta. ![]() Nereguli observate alta data dar pe care le-am lasat de la mine(acum imi pare rau): -gazat o zona de vreo 5-8 cm2 portiera ...vopseaua a facut niste cerculete mici(ca de picaturi, nu zgarieturi) si pe bara fata a cam sarit de la pietre. -cand mi-au shcimbat proiectoarele mi-au pierdut o clema de siguranta si acu se cam balangane un proiector. Trageti singuri concluziile ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Facut revizia la un an la Dacoserv pe Bd-ul Preciziei in Militari
Costuri: ulei Elf Excellium 5W40, adus de mine 115 ron Schimbat filtru aer, filtru ulei, dat cu vaselina pe la timoneria cutiei de viteze (serios acum intra mult mai bine si mai frumos in viteza), urcata pe elevator si tras de roti, strans scutul de la motor si verificat placute frana, diagnosticare motor, completat lichid de racire = 128 ron spaga de rigoare = 25 ron Este unul dintre putinele service-uri care accepta sa vii cu uleiul tau, totul a decurs repede ( 1 ora), baieti foarte serviabili, m-au lasat sa stau langa masina tot timpul. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Efectuat revizia de 30.000 km la Darex Auto Suceava
Super de treaba oamenii...in maxim 4 ore a fost gata masina... Am schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer, placutele de frana, discurile de frana si bujiile. Preturile pentru piese: disc frana fata: ~320 RON => 2 bucati ~640 RON filtru aer: ~36 RON bujie: ~13 RON => 4 bucati ~52 RON filtru ulei: ~17 RON set placute frana: ~150 RON ulei motor: ~90 RON (4 litrii) + manopera inca ~180 RON ...cu totul a ajuns in jur de 1160 RON ... Recomand Darex Auto... La Caremil inca n-am ajuns sa-mi refaca tot ce aveau de facut dar postez cand ajung... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
fast |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 November 05 ![]() |
QUOTE(BLK @ 13 Mar 2006, 23:15) Un service din Bucuresti unde pot sa repar si eu o usa spate stramba si zgariata imi spune cineva (pentru un Logan, ca in profil am berlina)? Vreau sa nu fie bataie de joc, inteleg ca perfect nu poate iesi decat daca o face meseriasul pentru masina lui, dar macar sa nu iasa masina din service cu alte zgarieturi si bube. Multumesc anticipat! Dupa ce am renuntat la inchipuitii de la ADRAS ![]() ![]() -am dat telefon si mi-am facut o programare pentru schimbul de ulei -m-am prezentat la data si ora stabilite de comun acord cu dispecerul IPSO, la IPSO Baneasa -am predat masina si cheile sefului de la Receptie2 si am asteptat in sala de asteptare a firmei(tv,cafea,presa) -dupa 30-40 minute am fost sunat sa merg la receptie sa-mi iau cheile si in parcare sa-mi iau masina -baietii au folosit husa pt scaun si folie pt volan si schimbatorul de viteze -pentru un schimb de ulei ELF si filtru, plus verificari niveluri lichide si lumini, plus reglaj ambreiaj si "marche arriere", am platit 1,9 mil -am fost multumit in primul rand pentru ca au lucrat curat, repede si FARA SPAGA!!!!!!!!!! -nu mai merg decat acolo -va recomand si voua acelasi lucru, fiind singurul service din Bucuresti de unde pleci multumit |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREAT 1,4L
- B44GUS Fiti linistiti ! Singurul lucru absolut este ca totul e relativ.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
esti multumit ca n-ai vazut ce se intampla cu masina..esti sigur ca e alt ulei..ca e alt filtru???
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E normal ca IPSO sa lucreze altfel decat meridian sau adras pentru ca IPSO a lucrat de la inceput cu Renault, astialaltii sunt niste @#$* transformate in service...
De-aia cand mi-am luat masina m-am dus direct la IPSO, nici nu m-a interesat ca adras-ul e la 2 blocuri de mine... Iar in ceea ce priveste faptul ca s-ar putea sa nu iti puna un filtru nou sa sa nu iti schimbe uleiul, poate ca ar trebui sa trecem de paranoia si sa incercam sa avem incredere (pana la proba contrarie) in profesionisti (iar ma refer la ipso si nu la adras, meridian, etc) This post has been edited by liviu_canja: 21 Mar 2006, 12:02 |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by semit: 21 Mar 2006, 16:26 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
tazzz |
![]()
|
Am vizitat azi service-ul Caremil Iasi in legatura cu ceva zgomote suspecte la roata stanga fata...
In legatura cu un zgomot care apare in viraje la dreapta peste 70 km/h in conditiile in care se lasa masina pe stanga. La receptia service-ului dupa prezentarea nemultumirilor am fost intampinat de un ton dojenitor de un nea omu care ma indemna sa nu mai iau curbele cu 70 km/h ![]() ![]() Am sa va tin la curent si in privinta calitatii vopsitoriei...pentru ca o vo vizita in curand pentru a N-a oara ![]() Mare grija...ca va iau astia la impins vagoane cum au chef ![]() PS: Ei au testat-o in vo 3 ture...maxim 20-30 km/h intr-un rond...si in linie dreapta pana in 60 ![]() This post has been edited by tazzz: 22 Mar 2006, 01:06 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mail-uieste la VC!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
fuzzy_lumpkin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 March 06 ![]() |
ce sa zic... m-am uitat si eu putin peste reply-urile de aici si ma bag si eu putin in seama... am un prieten care a lucrat ca mecanic la meridian [si in magurele si la vest pe iuliu maniu] si ce imi povestea despre ce facea el cu masinutzele pacolo ma ingrozea pur si simplu...
eu nu cred ca as rezista la o chestie din asta... de-abia mi-am luat si eu logan si ma rog sa nu am probl cu el ca sa NU il bag in service dar si la revizie mi-e frica de ce s-ar putea intampla... tot el mi-a povestit de unii care veneau sa isi ridice masina si o gaseau lovita si li se spunea ca asa au lasat-o... vina nu este neaparat a mecanicilor desi ei fac majoritatea tampeniilor dar cei care ii supravegheaza sunt "foarte" atenti cu ei si nu ii intereseaza aproape delok..... ce sa zic... este un fapt ca asa se intampla in majoritatea service-urilor dar asta e... se intampla chiar si la meridian deci...... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 2006
- B-50-FWC Intelligence runs after me, but I'm faster!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nimeni nu a spus ca sunt profesionisti 100% dar nici cum zice @fuzzy_lumpkin, eu unul nu cred, lasi masina si o gasesti lovita, ce naiba sintem in codru? si mai zice ca nici nu recunosc dupa aceea, o fi vreun caz izolat care s-a intimplat o data , dar nu de mai multe ori.Eu unul refuz sa cred acest lucru.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Sony |
![]()
|
Ar fi bine sa crezi! Multe masini sunt lovite inainte sa fie livrate proprietarului de catre dealer. Atentie! De catre dealer nu de service!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Bet@x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 August 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 28 Mar 2006, 08:19) Nimeni nu a spus ca sunt profesionisti 100% dar nici cum zice @fuzzy_lumpkin, eu unul nu cred, lasi masina si o gasesti lovita, ce naiba sintem in codru? si mai zice ca nici nu recunosc dupa aceea, o fi vreun caz izolat care s-a intimplat o data , dar nu de mai multe ori.Eu unul refuz sa cred acest lucru. Ba am patit-o si eu la Dacoserv cu berlina veche :am dus-o la vopsit si am ridicat-o cu semnalizatorul spart...cica asa am adus-o . Inutil sa spun ca masina era impecabila cand am dus-o, ca avea doar 5 luni . |
--------------------
Dacia
Logan
- Laureate
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Fotografiati masinile si faceti comparatia before/after
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
@ Bet@x: astia din Iasi te intreaba cand bagi masina in service de lovituri si asa mai departe. Sta 1 - 2 minute acolo cu tine si se uita la masina sa vada de zgarieturi si altele... iar daca are ceva trece pe hartie. Daca la iesire are ceva in plus e clar vina lor.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai asa este si la Constanta, eu credeam ca acest lucru se intimpla peste tot de aceea nu-mi vine sa cred.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa vizitele la service care au implicat operatii de tinichigerie am descoperit - la spalarea masinii - cateva mici defecte, care sunt vizibile doar la soare, nu si la pipait sau cand masina e murdara:
-1) O mica denivelare pe usa fata, banuiesc ca au tinut contra cu piciorul cand au schimbat butucul. -2) O mica denivelare pe aripa spate, cam la inaltimea pieptului, banuiesc ca a stat unul cu cotul sau a lovit cu ceva. Sunt chestii foarte fine, vopseaua nu e sarita, practic nu se merita sa desfac masina doar pentru atat. Eu ma uit cu atentie la masina la fiecare spalare (saptamanal), e imposibil sa fi existat dinainte. Asa ceva nu poti sa observi cand iei masina din service. Si e imposibil sa dovedesti ca s-a intamplat in service, si ca nu a fost opera smecherasilor de cartier. This post has been edited by thecagero: 30 Mar 2006, 14:54 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Sa scriu si eu acum, cat mai am o parere buna despre service-ul din Cluj, de pe Calea Turzii : mi-am facut joi programare pentru verificare frane ( se aude la primele 2-3 frane un zgomot mai accentuat de frecare). Am facut drive-test, maistrul nu a observat nimic, dar a fost totusi de acord sa fie verificate franele.
Am urcat masina pe rampa, desfacut rotile - nu s-au observat probleme. In plus, nici nu am fost taxat pentru verificarea asta, si nu am dat nici bacsis. ![]() Nu e un lucru mare, dar parca incepe sa se schimbe atitudinea celor de acolo, de aceea am si postat. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am primit un "cadou" in parcare si a fost nevoie de o reparatie la aripa+usa sofer+vopsire (pe CASCO) si din cauza timpului am fost nevoit sa apelez la RentCar Constanta ... greseala vietii mele ... programare ca la carte, receptie la fel, a doua zi era gata
![]() ![]() ![]() intru in ea ... inca mai erau celofanele de protectie ... dar pe tot bordul praf, miros de diluant de nu pot sta in ea si cdplayerul era intr-un hal ... ziceai ca a umblat un copil de 3 ani la el ... chiar sunt curios ce au ascultat la el stiam ca fac o greseala ... tot mai bine era la Tulcea unde am fost tratat exemplar si lucrarea ca la carte ATENTIE CONSTANTENI ... EVITATI PE CAT POSIBIL RENT CAR SERVICE S.R.L. CONSTANTA ![]() This post has been edited by Boggy: 31 Mar 2006, 20:43 |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Eu am un Logan 1,5 dci, la care dupa vreo 3 luni de la cumparare, o inceput sa piarda ulei de undeva. Ma duc la dealer, care ma rog o ridica mestereste ceva acolo si zice ca nu era nicio problema, ca pot sa ma duc acas' linistit. Peste cateva zile iara pierde ulei si iara o duc la dealer...aceasi abureala...pana cand, a treia oara mi-or zis ca defapt n-au nustiu ce conducta de la turbina si nu pot sa le schimbe pana nu vine comanda cu conductele...
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
tazzz poate ca ai venit din iasi, si au vrut baietii sa isi faca reclama
ce buni sunt ei(darex din suceava) eram si eu pe acolo atunci imi ridicam harta rutiera ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
tazzz |
![]()
|
Nu stiu cum sta treaba
![]() ![]() Ne spui tu cum se poarta cu tine daca ai vreo problema ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
am fost zilele trecute pe la ei(darex suceava) cu o problema aparuta la ornamentul din plastic de pe portiera dreapta spate , care incepe sa se desprinda
incet si sigur, acuma nustiu da am observat ca problema asta ii la aproximativ 90% din loganurile pe care le-am vazut , si toate la aceiasi portiera dreapta spate. il astepta-i pe nea omu sa vina sa vada ce ii cu masina mea vreo ora si cand in sfarsit se uita la ea, imi zice ca s-a aplecat unu cu mina pe el in parcare ![]() nu mai spun de ce minunatii am vazut inauntru in service , cum a deschis unu portbagajul la un logan si a lasat manunchiul de chei sa atarne pe tabla un loganel a luat-o de unu singur la vale , noroc ca s-a oprit singur in cca 4 metri si in plus o gramada de lume nemultumita care injura pe la colturi ma gandesc cu groaza la revizie, poate ma lasa sa stau sa vad ce fac la ea desi nu prea cred.. This post has been edited by migabryel: 3 Apr 2006, 08:58 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Foarte tare ..nu stiam ca se intampla la mai multe masini; si eu am aceeasi problema la usa dreapta spate.
This post has been edited by DFA: 3 Apr 2006, 13:55 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
De Piatra Neamt nu zice nimeni nimic ?
Am auzit din 2 surse diferite cum ca un tip de la Caremil ar recomanda service-ul de la Piatra Neamt daca vrei sa-ti schimbi uleiul cu unul cumparat de tine sin nu neaparat Dacia Oil. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 14:38 |