DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri

agentul
post 3 Oct 2006, 12:52
Post #481

Membru incepator

Group: Members
From: Voluntari

Salutare,

Ieri seara mi-au pus loganu in reparat. Am fost dimineata la ei si am vazut ca lucrau la ea, o dezmembrau in 2 022.gif , ce sa fac?, mi-au zis ca in 2 zile tabla se rezolva pe urma urmeaza asteptare la vopsitorie si peurma asteptare sa dea acceptu la plata casco. UFFFF, numai asteptare. Sper ca pana Miercuri 11.10.2006 sa o ridic.

Am vb cu ala care se ocupa de masina mea si mia zis ca o sa iasa ca noua doar ca nu va iesi la imbinari unde se pune mastic la fel ca la uzina ca la aia il pun roboti iar ei nu sunt roboti. Eu am zis OK, macar sa iasa la linie si sa nu se simta diferenta de culoare.

UFFFF 251.gif

--------------------
Logan Preferance 1.4 MPI 2006 - IF ?? ???
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bae
post 4 Oct 2006, 16:43
Post #482

Re-member

From: Bucharest

Chestia asta cu masina care va iesi ca noua o auzi la toate service-urile, dar se pare ca nu prea esti patit daca ii si crezi. Asculta la mosu' ca nimic nu mai este ca la inceput dupa ce-si baga baietii nasul prin masina ta! (Asteapta si ai sa vezi!) Mai ales in ceea ce priveste tinichigeria si vopsitoria. (Astept impresii!)

PS Chiar asa, nu stiai ca trebuie sa fii atent si la cum conduc altii? Oricum nu prea conteaza, fiindca de idioti nu scapi decat dupa ce dai coltu'.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
agentul
post 5 Oct 2006, 08:13
Post #483

Membru incepator

Revin din nou:

Deci:

la mine totul e pe inlocuit nu e tabla stramba si nu trebuie indreptata si umpluta cu kit. Totul e nou. EU SPER SA FIE APROAPE CALUMEA DAR VA ZIC SAMBATA CAND MA DUC SA VAD IN CE STADIU AU AJUNS.

CU STIMA SI RESPECT

--------------------
+
bae
post 5 Oct 2006, 09:56
Post #484

Re-member

Operatiunile astea de care vorbesti tu, indreptare tabla, umplere cu chit, etc se fac probabil de catre cei care nu prea au CASCO sau cine stie pe la ce service pricajit au ajuns. In rest cam totul se inlocuieste! Oricum bafta!

PS Poate ca sunt eu cam pretentios si cer prea mult de la niste neica nimeni care habar n-au de ceea ce sunt platiti ca sa faca.

This post has been edited by bae: 5 Oct 2006, 09:58

--------------------
+
fion98
post 6 Oct 2006, 16:07
Post #485

Membru autentic

From: Bucuresti

aveti grija ca la Auto Cobalcescu (de pe valea Oltului) baietii au mare nevoie de "imbracaminte conducte". Mi-e mi-au subtilizat-o cand am avut masina la ei pentru o reparatie (schimbat bara fata) sad.gif.

Nu intelegeam de ce era foarte cald in masina smile.gif)

--------------------
Dacia LOGAN - IL-xx-DIO
--
+
Como
post 6 Oct 2006, 16:37
Post #486

Membru autentic

Astia de la Cobalcescu s-au facut porci. Nu mai calc pe la ei nici daca ar fi ultimul service de pe lumea asta. Plus ca m-am ales cu 3 infundaturi usoare in minunatul lor service, pe care nu le-am vazut cand trebuia pentru ca observa doar cand e masina spalata si in lumina.

Cand m-am dus la ei prima oara, aveam de vopsit capota de la motor. Cel care a facut receptia masinii a insemnat pe comanda ca masina e zgariata (erau cateva superficiale, la cat e de minunata vopseaua) si murdara (spalata cu o seara inainte). Ei pot folosi asta atunci cand zgarie masina in service, ca sa zica "asa era, sefu'".

Cand am avut aventurile cu vopsirea pe garantie, plec de la ei cu un taxi al lor. Ma apuc sa-i povestesc soferului ce mi-au facut, iar el ma intreaba cat am dat spaga, moment in care m-am blocat. Pe urma imi poveste: el spala taxiul zilnic, trebuie sa dea spaga (desi e gratis spalatul la service pentru taxi), cand face revizia vine mecanicul pe scari dupa el si cere un ciubuc, ca e om sarman si are familie etc.

Niste spagari imputiti.

Culmea e ca pe fisa de internare nu scria nicaieri ca masina e zgariata. Si-mi zic: eei, noi nu suntem prea convinsi ca a fost zgariata masina in service, dar v-am facut-o ca sa fiti multumit. Imi venea sa le trag una peste ochi; toate zgarieturile de pe masina le-am tratat cu scratch remover imediat ce le-am observat si sunt cat de cat acoperite, aia era cruda, alba, frumoasa, proaspata. Le-am aratat toate zgarieturile de pe masina si le-am zis ca daca vroiam scandal fara motiv aveam altele...

LE: Fiti atenti atunci cand predati masina la service. Pe comanda exista o casuta in care ei pot bifa daca masina e zgariata sau lovita deja. Aveti grija ce semne fac acolo si daca sunt conforme cu realitatea, si verificati bine masina cand o scoateti din service.

This post has been edited by thecagero: 6 Oct 2006, 17:10

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
GunX
post 6 Oct 2006, 17:00
Post #487

Membru autentic

In orice service te duci numai cu masina spalata maxim o ora inainte si odata ajuns acolo, chemi omul si cat sta cu mana intinsa sa ia cheia, faci poze la masina in fata lui, cu el in cadru. Daca intreaba ce faci sau protesteaza ii spui ca esti patit si nu mai iti asumi nici nu risc.

1 milion de vorbe si insemnari de-ale lor nu fac cat o poza de-a ta (dar atentie sa fie clare, nu din alea cu focusul plecat sa plimbe capra prin sat)

This post has been edited by GunX: 6 Oct 2006, 17:03

--------------------
Logan Laureate 1.4 - B-40-XXX
Never underestimate the power of human stupidity !
+
DigitalScribe
post 6 Oct 2006, 17:10
Post #488

Scribul Digital

From: Iasi

@GunX: putin exagerata dar practica solutia !

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
kenuryos
post 7 Oct 2006, 10:28
Post #489

Membru incepator

From: tgv/bv/buc

salutare! vreau sa va spun parerea mea despre meridian sud, din berceni; ce mi s-a intamplat mie de cand am luat masina de la ei(adica aproximativ de 3 saptamani)

1. in bonul de comanda locul livrarii era meridan sud, iar masina a venit la m. vest, de unde evident ca a trebuit sa ma duc s-o iau...vrand nevrand...

2. la 2 sapt dupa ce am luat-o, am avut o problema cu telecomada de la alarma, nu se mai deschidea..dar pana la urma am rezolvat(prin vocea clientului)

3. cand am fost la udristei(dupa ce am stat la coada), sa aflu ca polita RCA, era deja "expirata", completata gresit adica; m-am intros glont imediat la meridian, unde mi-au zis "suntem oameni, nu masini, oamenii gresesc" si mi-au modidificat data de pe polita doar cu pixu`, dar la insistentele mele, mi-au dat o foaie A4 scrisa si stampilata in care se mentioneaza modificarea

4. (asta nu are neparat legatura cu meridian)am primit scrisoare de la dacia, cum ca trebuie sa me prezint cu masina in service, pentru verificarea amortiozarelor fata...

5. cand am mai dat tel la service-ul de la meridian (pentru problema cu alarma si cu programarea pt verificare, mi s-a vorbit foarte urat-pe un ton sictirit, "jmecheros" ....

..mi-e deja groaza sa ma gandesc la ziua cand ma voi duce cu masina la ei pt verificari, revizii, asta daca nu o sa gasesc alternative pana atunci.

Conculzia mea: astia din "reteaua dacia" (cei pe care i-am cunoscut -meridian sud si vest) strica mult imaginea la amarata asta de dacie logan, care cat de cat e bunicica..

Sfatul meu personal: evitati meridan sud !

This post has been edited by kenuryos: 7 Oct 2006, 10:46

--------------------
dacia logan laureate
ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
+
bae
post 7 Oct 2006, 18:11
Post #490

Re-member

Pai sunt atatia (printre care ma numar si eu) care si-au facut publica (in acest topic) proasta lor impresie despre Meridian (Sud), bazata pe exemple si situatii concrete cu care s-au confruntat la acest "service". Din pacate lumea nu prea citeste, ci doar scrie (si mai ales atunci cand deja este prea tarziu!).

Mai sunt unii care scriu pe la topicurile legate de revizii si care raman profund "impresionati" de rapiditatea cu care le sunt luati banii pe chestii de rutina: schimbat ulei, filtre si cam atat. Dar ia sa mearga domniile lor cu o problema reala pe la baietii, sa vezi atunci impresii. Iar in materie de tinichigerie si vopsitorie Meridian (Sud) sunt un dezastru absolut. Au profitat si profita in continuare cu nerusinare de conventia de plata pe care o au cu Asiban (la care cele mai multe Logan-uri luate in rate au asigurarea Casco) si isi bat joc de masinile oamenilor. Si inca ceva - daca fortati de impejurari ajungeti pe la ei va dau un sfat: nu dati spaga ca dati degeaba! Astia sunt atat de nesimtiti ca-si bat joc de masini indiferent daca le dai ceva sau nu!

--------------------
+
bassfreak
post 8 Oct 2006, 15:54
Post #491

Membru autentic

ori isi bat joc, ori sunt incompetenti - pentru ca nu imi dau seama de ce ar vrea sa isi bat joc - au mai mult de munca daca nu reusesc sa te pacaleasca sa semnezi de primire si sa vii tu in alta zi sa iti rezolve ce au gresit spunand ca "te stim doar, te tinem minte, vino cand ai tu timp" (acum ia-o ca ti-am tinut-o in service destul).

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
bae
post 8 Oct 2006, 18:11
Post #492

Re-member

Pentru mine ca si client aceasta "dilema" (ori isi bat joc, ori sunt incompetenti) nu are nici o relevanta! Rezultatul final conteaza si la service-ul mai sus amintit acesta este UN DEZASTRU.

Pe de alta parte nu este chiar asa de greu sa te pacaleasca sa iei masina din service dupa "reparatie", chiar daca nu este totul okay. Iata doua motive:
1. Sunt in continuare oameni multumiti cu putin care probabil ca isi spun ca "asta este, traim in Ro si mai bine nu se poate".
2. Dupa ce lasi masina pe la ei nu stiu cate zile, timp in care dai bani cu nemiluita la taxi (sau mergi cu RATB in conditii infecte), singurul lucru pe care ti-l doresti este sa-ti iei masina si nu mai stai sa te uiti la fiecare detaliu sa vezi daca totul este asa cum ar trebui. Abia odata ajuns acasa incepe dezastrul. Incepi si tu ca omul sa cureti masina (exclus spalatorie, ca se duce vopseaua!), sa o mai stergi de praful nemilos din service depus pe toate suprafetele interioare, etc si incepi sa observi ca este gazata in nestire, lacul a ajuns doar pe ici - pe colo, prin partile esentiale (dar nu peste tot!), usile nu se mai inchid cum trebuie, masticul este pus in bataie de joc sau chiar lipseste, geamurile laterale sunt zgariate, luneta asemenea, mizeria de pe plasticele usilor nu se mai curata cu nimic... sa mai continui? Si atunci ai de ales: ori accepti situatia asa cum este, injuri nitel ca sa-ti mai treaca supararea si mergi mai departe, ori faci ca mine, suni la VC, spui care-i baiul, mergi din nou la service (invitat de ei, amabili cat cuprinde) si mai lasi masina inca vreo saptamana pe-acolo in speranta ca va fi mai bine reparata de data asta. Dar cum o vorba romaneasca zice ca nu poti sa faci din ... bici, tot asa si cu o masina prost reparata, nu se mai poate face mare lucru a doua oara si tot prost reparata ramane!

--------------------
+
george_slz
post 8 Oct 2006, 21:36
Post #493

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Vreau sa stiu si eu cum pot sa depun o plangere legata de calitatea reparatiei extrem de aiurea, nu proasta in totalitate, vopsistul e ok, unde se vede(exteriorul), dar indreptatul de tabla prost, plasticurile rupte si jegul din masina, plus ca mi-au folosit masina sa se plimbe cu ea.
De asemenea stau de aproape 2 saptamani pe bara ca sa efectueze reparatia.

Se poate sa depun o plangere la Asigurator, in speta Asirom pt ca masina sa fie reparata apoi in alt service pe banii Asirom-ului pt ca fac contracte paguboase cu bulangii astia la care am dus masina.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
rattlesnake
post 8 Oct 2006, 21:58
Post #494

Membru autentic

subscriu si eu aici.

Si hai sa dam si nume: MERIDIAN VEST... Conform constatarii ASIROM (casco), am avut urmatoarele:

armatura spate indreptata, spoiler revopsit, panou schimbat

In urma celor de mai sus, dupa vreo 3 saptamani de asteptare, a rezultat un esec total! Spoilerul era mai zgariat ca dupa accident!Armatura era indreptata, dar intr-un mod primitiv.
Vazand aceste lucruri, am refuzat sa iau masina din service, facand chiar si o reclamatie la Vocea Clientului DACIA - Pitesti, carora le multumesc ca au intervenit si i-au facut pe nesimtitii aia sa se miste si sa refaca reparatia asa cum trebuie.In final, reparatia a iesit ok, dar spre disperarea mea, am observat ca becul de la proiectorul stanga fata a disparut!!

Spuneti si voi, acum ce ati face in locul meu? Ca imi vine sa le dau foc!

Bafta

--------------------
Opel Astra H 1.7Cdti 100cp 2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
+
TheBeast
post 9 Oct 2006, 08:55
Post #495

Membru incepator

From: Ploiesti

Am cumparat un Logan Laureate 1.5dci de la Iatsa Campina. Pana acum nu am avut probleme cu el, dar am fost in service pentru montarea unor accesorii.

Pregatirea pentru vanzare au facut-o foarte bine, au reglat si presiunea din pneuri, au explicat fiecare functie de la bord, etc. La fel si la explicarea conditiilor de garantie, deci aici nota 10.

Am fost in service pentru montarea unor senzori de parcare, a aparatorilor de noroi fata si spate si pentru montarea unui mp3 player. Desi au umblat prin toata masina, ma declar multumit de calitatea lucrarii. Nu am observat nici un fel de probleme la masina, nu au murdarit absolut nimic, totul arata ca nou, cablurile pe care le-au tras le-au izolat bine si le-au lipit de cele ale masinii cu banda izolatoare, deci nimic de reprosat aici. Aparatorile de noroi au fost montate bine, au prins si unele suruburi suplimentare fata de cele prevazute pe caroserie, deci si aici sunt multumit. CD playerul merge bine.

Partea oarecum negativa e ca operatiunea a durat cam 4 ore, de inteles totusi datorita operatiunilor pe care au trebuit sa le faca. Oricum, mai bine mai incet, dar bine, decat repede si prost.

In concluzie, sper sa nu ma grabesc cu afirmatiile, dar Iatsa Campina are un service de calitate, si cred ca si in viitor o sa merg tot acolo.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci, 2006 - PH-25-YST
+
dan75
post 9 Oct 2006, 10:11
Post #496

Membru

From: Bacau

QUOTE(bae @ 7 Oct 2006, 19:11)
...Au profitat si profita in continuare cu nerusinare de conventia de plata pe care o au cu Asiban (la care cele mai multe Logan-uri luate in rate au asigurarea Casco) si isi bat joc de masinile oamenilor. ...

Banca te obliga sa faci cu anumiti asiguratori, cu care au ei agreere, nu dealeri.In Bucuresti mai ai de unde sa alegi,numarul dealerilor e mai mare,dar in provincie ce te faci cand e unul singur ?

--------------------
DACIA LOGAN AMBITION - BC75---
+
vijelie
post 9 Oct 2006, 10:17
Post #497

membru violet

Simplu: te sui in tren si vii la Bucuresti. Te asigur ca dilarii Dacia din Bucuresti sunt exact ca aia din Vest: iti deschid usa, iti spun ei primii "Buna ziua!", te servesc cu o cafea, iti ofera un scaun, te asculta tot ce vorbesti, se straduie sa-ti ofere tot ce au mai bun etc. La fel si servisurile...
Ce mai, e mai mult decat o placere sa iei contact cu reteaua Dacia...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
agentul
post 9 Oct 2006, 11:15
Post #498

Membru incepator

Uffff, revin si eu cu a mea problema,

Sambata 07.10.2006 ma duc la service si ..... ce sa zic abia pusesera aripa spate pe masina, nevopsita ne facut nimica in plus, usile nu erau puse si nu stiu daca usile erau vopsite sau macar facute ceva la ele, in rest aripa parea pusa ok, chiar facuta misto dar cam lenti baietii.

Eu personal am mizat pe un service mai mic dar cu nadejdea ca sunt mai meseriasi, pana la aceasta ora (dupa 3 saptamani in service) SE MISCA LENTTTT FRATEE 183.gif DARA MACAR SA MI-O DEA CALUMEA FACUTA. Am vb cu unu care mi-a luat masina si zicea ca nu crede ca saptamana asta imi vor da masina. Ce ii fac bai omule ca totul era pe inlocuit si acuma dupoa ce au pus aripa (unde era celmai mult de munca, nu mai au cine stie ce. Pun usile le echilibreaza si la vopsitori cu ea.

Simt ca turbez nu altceva. Ideea e ca 3 saptamani m-am putut lipsi de masina dar de lunea cealalta chiar am nevoie de masina si cu astiaaaaa.

De maine ii voi vizita in fiecare zi poate, poate s-or simti nu altceva.

Oricum sunt niste ...... ca incep sa ma enervez si chiar ca nu le mai dau nimic.

--------------------
+
TheBeast
post 9 Oct 2006, 11:31
Post #499

Membru incepator

From: Ploiesti

QUOTE(DigitalScribe @ 16 Feb 2006, 14:28)
2. o bila neagra pentru ca desi pe factura scrie inlocuit filtru ulei nu mi-au dat piesa inlocuita... asa ca ori tepuiesc pe altcineva cu filtrul meu... ori m-au tepuit pe mine si nu mi-au schimbat nimic (data viitoare imi cumpar eu filtru si-l schimb in alta parte odata cu uleiul daca nu-mi accepta filtrul meu).
*

Sper sa nu ma insel, dar din cate imi aduc aminte in Certificatul de Garantie scrie ca toate piesele inlocuite in garantie devin proprietatea S.C. Dacia S.A., deci nu aveau de ce sa-ti dea inapoi piesa inlocuita.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci, 2006 - PH-25-YST
+
Mich@el
post 9 Oct 2006, 11:42
Post #500

membru fara frane

From: Timisoara

filtru ulei nu este "piesa inlocuita pe garantie",este doar un consumabil.

--------------------
Logan Laureate 1.4 2005 - TM-Marine Blue
+
hash
post 14 Oct 2006, 09:05
Post #501

calculatorist

La filtrul de ulei te uiti si tu dupa ce il schimba. Daca e plin de praf, ulei etc. Inseamna ca e tot ala vechi. Sau poti sa-l marchezi cu un marker permanent inainte. Dar trebuie sa fie tare mojici sa faca lucrul asta, pentru 30 de lei cat costa filtrul ala.

--------------------
- - -
+
aqua
post 17 Oct 2006, 14:38
Post #502

Membru autentic

am o intrebare fulger, stiti vreun service acceptabil in zona piata presei libere, piata victoriei, gara de nord?pentru un schimb de ulei si de placute frana la logan?merci

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
agentul
post 18 Oct 2006, 11:26
Post #503

Membru incepator

Gata, azi am ridicat-o, dupa ce am stat in service 4 saptamani.

Rezultatul:
183.gif
Usile sunt OK, dar usa spate initial nu se inchidea calumea, dupa ce am facut m-am certta frumos cu aia, ca usa nu se inchide calumea (batea in iala de inchidere de pe aripa) au zis ca cica e de vina stalpul de la mijloc ca fusese lovit, si ca ar fi fost inclinat. Dupa ce le-m comunicat de ce nu mi-au inlocuit stalpul ai zus ca nu era asa de grav lovit, (am inceput sa rad), a deci era suficient de lovit ca sa nu se inchida usa dar nu suficient ca sa il inlocuiasca. Mare dilema.
Dupa mai multe verificari si mai multi 'meseriasi' ce s-au prelindat pe la masina s-a constatat ca lipsea un distantier la acea 'bucsa' sau cum i-o zice. Mare problema. Se rezolva, insa ramane un mic spatiu la inchiderea usii intre usa si aripa spate. Baiatu ce se ocupa cu relatiile cu clientii tot zicea de vina ar fi stalpu si trage usa, iara-si ma enervez, de ce in masa nu l-au schimbat ca doar era pe casco.
Parerea mea: au montat un pic mai sus aripa fata de cea originala si din cauza asta s-a deplasat aripa si nu usa. Ce sa zic, de vina e masina nu meseriasi.

Pe final: ce sa zic, eu sunt totusi destul de multumit, se putea mai bine, dar decat sa ma trezesc naiba stie cu ceva mai rau e bine si asa.

Ceva suspect, mi s-a scos bateria de pe masina, oare e ceva tip sau ce naiba, ca nu aveau de ce sa umble acolo, nu stiu de ce or fi umblat, naiba stie.

PS: calitate bunicica, m-au tinut de am pleznit si am facut frigu prin RATB.

Oricum, concluzia e ca nu as duce masina in veci vecilor la service mari deoarece stiu ca nu fac cine stie ce treaba, prefer un dealer Dacia mai micut care sa faca si treaba (sau macar se chinuie).

Bafta si sa nu aveti nici un incident, mai bine lipsa.

--------------------
+
acordeon
post 18 Oct 2006, 15:57
Post #504

Membru

DACOSERV Militari Bld Preciziei nr 4-6 . Adevarati profesionisti !!!!

--------------------
dacia / dacia logan / logan face lift laureate 1,4 rosu passion 2004
+
cataline
post 21 Oct 2006, 11:24
Post #505

Membru autentic

Apropo de Dacoserv Militari pe care toti il ridica in slavi.
Am fost azi cu vechea mea problema de temperatura ca poate aia sunt mai luminati la minte nitel. Aiurea, sunt mult mai batuti in cap. Ma duc azi dim la un electrician si ii povestesc de problema, el sa aduc masina sa se uite. In 5 minute era cu calculatorul pe ea sa vada minunea. Ii arat si ramane fara cuvinte, se uita la erori si nimic. Se uita si el nitel la contactele de masa pe la motor, aiurea, toate bune si frumoase. Se duce apoi la seful de garantii sa-i povesteasca ce si cum e cu minunea. Ala pe un ton fff sigur pe el, pai e normal sa fie asa, sa arate 6 chiar si 9 linii, ca nu are nimic masina si merge totul ok.
Eu ii zic, pai nene, 10 luni nu a facut si face dintr-o data si zici ca e normal, el da, e normal. Imi venea sa-i dau cu ceva peste cap, ca poate se lumineaza.
Ii zic, pai atunci daca iau orice Logan din parcare si ii deschid toti consumatorii trebe sa faca la fel nu? Pai nu, unele fac, unele nu fac, zice. Sa pocnesc de nervi. O ia apoi ca masina a fost proiectata pentru un anumit nivel de consum pe accesorii si ca se poate ca CD-ul Sony sa consume prea mult. Ok ii zic, atunci dece Dacia baga la accesorii tot scule Sony? Zice, nu-i problema lui asta. Cand intreb : "dar a cui e, nu reprezentati Dacia?" el raspunde "ba da, o reprezint" dar e problema uzinei.
Deci un circ total cu un tampit (ca altfel nu-i pot zice) de sef de garantii care crede ca poate prostii pe oricine, ca asa scrie in manualul de reparatii (ca e normal sa arate 4,6,9 linii). Ii zic, aratati-mi si mie unde scrie ca eu il am si nu scrie asa ceva. Raspuns: pai nu putem sa vi-l aratam, trebuie sa ma credeti pe cuvant. Hai sictir, da ce, ma iei drept prost.
Oricum eu astept comisia de la Pitesti (chemata de cei de la Cobalcescu) ca poate ma lamuresc aia.
Uitasem, cand i-am zis de comisie, el a zis ca nu cheama nimic, ca au mai fost destui cu problema asta si ca masina functioneaza normal. Sa-l bati nu alta.
Asa ca, am plecat cu nervi de acolo si alta data nu mai dau pe la ei in veci, ca ma iau si la misto ca masina merge normal desi ea nu merge.

--------------------
Logan Ambition 1.6 2005 - B-xx-XXX
Logan 1.6 Ambition, dec 2005
+
acordeon
post 23 Oct 2006, 12:02
Post #506

Membru

Din cauza ca ai fost sambata.... laugh.gif

--------------------
+
cataline
post 23 Oct 2006, 12:50
Post #507

Membru autentic

Ce treaba are sambata cu alte zile? Da ce, eu am timp sa stau in service cu zilele? Mi-a ajuns cat m-am invoit pentru a ajunge la Cobalcescu sa duc si sa iau masina.

--------------------
+
acordeon
post 23 Oct 2006, 13:35
Post #508

Membru

Eu, toate reviziile le-am facut la ei. In luna iunie am gasit masina lovita in fata blocului si am fost tot la ei (inlocuit stop spate, reparat usa spate, reparat aripa spate, vopsit). Nu am avut nicio problema.

--------------------
+
cataline
post 23 Oct 2006, 13:41
Post #509

Membru autentic

probabil cand sunt lucruri evidente cu rezolvare la fel de evidenta totul e ok....dar cum e ceva care ii cam depaseste o dau la intors si dau vina pe tine ca si client...ca masina merge bine...si e normal sa faca asa....

--------------------
+
andrei_2006
post 28 Oct 2006, 19:17
Post #510

Loganist

QUOTE(acordeon @ 18 Oct 2006, 15:57)
DACOSERV Militari Bld Preciziei nr 4-6 . Adevarati profesionisti !!!!
*

De acord cu tine!

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
30 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 09:22
Forum Renault