DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri

bassfreak
post 26 Nov 2006, 13:50
Post #541

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

eu m-am invatat, daca astiu ca am nevoie de masina, nu o bag in service - am 2 ani la dispozitie sa imi repar masina pe casco (omniasig) - in contract scrie ca dupa 2 ani se prescrie dreptul de a le mai solicita banii pentru reparatie - merg la politie, la constatare si apoi imi vad de treaba , o bag in service cand am timp, ca doar cateva zgarieturi nu te impiedica sa circuli cu ea..

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Petea
post 26 Nov 2006, 15:18
Post #542

Membru

From: Iasi

QUOTE(melinter2000 @ 26 Nov 2006, 13:09)
....Ce sa-i faci un pachet de cafea de 500 grame ..... dau un stimulent de 50 ron celui care a luat-o...

Imi pare rau de problemele pe care le-ai avut la Caremil dar sa stii ca si tu esti vinovat. Faptul ca dai ciubuc indica clar mesterului ca esti disperat sa iti rezolvi problema iar baietii te joaca pe degete cum vor ca asa-i romanul, profitor. Nu vom putea creste calitatea serviciilor oferite in service atata timp cat nu incetam cu spaga. Pentru mester mesajul e clar: dai spaga, ti-o fac ca lumea, nu dai, imi bat joc de ea. Eu zic sa incercam sa schimbam mentalitatea in una de genul: mi-o faci ca lumea iti strang mana, nu imi faci treaba, ii trag un perdaf patronului si in 5 minute esti somer.
Personal am un Lighenel de o saptamana si am fost in service sa imi monteze alarma, cotiera si senzorii de parcare. Nu comentez aici calitatea alarmei (soacra-mea urla mult mai tare decat alarma, dar asta este agreata de Dacia si nu vreau sa pierd cei 3 ani de garantie) dar pot sa-ti spun ca m-a surprins in mod placut calitatea serviciilor. Nu am dat nici 1 ban spaga si totul a decurs ceas. Am lasat masina la ora programata (mi-a placut ca au pus pungi peste tot si tipla pe volan ca sa nu o murdareasca), am primit un telefon sa o iau cand a fost gata (mi-a terminat-o mai repede decat a estimat), iar la ridicare totul arata si functioneaza impecabil si mi-a facut si proba. Foarte important este faptul ca, la terminarea lucrarii am primit un formular cu numele omului care s-a ocupat de masina, deci daca mi-ar fi disparut ceva stiam pe cine trebuie sa trag de urechi. Si nu fac scandal la mecanic pentru ca nu are efect sa ma cert cu el ci ma duc direct la patron care este mai sensibil in ceea ce priveste calitatea serviciilor. De multe ori patronul habar nu are ce fac oamenii lui pe la spate.
Oricum, din experientele avute cu berlinuta am constatat ca nu doar service-ul face diferenta ci, in cadrul aceluiasi service, depinde la ce mecanic nimeresti: unul lucreaza mai bine, altul mai prost.

P.S.: felicitari melinter2000 ca ai sa fii tatic si sa-ti traiasca bebe-ul smile.gif .

This post has been edited by Petea: 26 Nov 2006, 18:22

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
l@u
post 26 Nov 2006, 17:38
Post #543

Membru autentic

Eu personal cred ca toate magariile cu amanarea termenului de executie,calitate,profesionalism s-ar incheia daca ar fi posibil ca intre cele 2 parti sa se incheie un contract de prestari servicii in care fiecare sa aibe termene stricte de executie&calitate respectiv plata ,cu anumite clauze foarte drastice ptr. fiecare.De exemplu nu termini in termenul stabilit sau nu faci treaba asa cum s-a stipulat in contract platesti penalizare clientului 10%/zi intarziere sau nu platesti factura la termenul stabilit la fel 10%/zi intarziere si sa vezi atunci cum alearga si patronii si muncitorii cu compresoarele in spate sa-ti termine treaba(vorbesc de cazul lui melinter2000)si au sa te sune sa ridici masina ,,calda "de la ei.Oricum nu cred ca o sa mai dureze mult pana o sa se faca treaba intr-un mod asemanator cu cel descris de mine...pana atunci cat mai putine in comun cu service-urile patriei!!!!

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
melinter2000
post 26 Nov 2006, 19:48
Post #544

Membru incepator

Da aveti dreptate ca am gresit cu spaga. Dar asa de frumos s-au purtat cind au preluat masina ca am crezut ca efectiv merita un stimulent. De unde sa-mi treaca prin cap ca poate dura asa mult. Oare cei care vin cu defecte mult mai grave stau citeva luni?
Masina trebuie refacuta in termen de maxim 30 zile adica cit timp este valabila autorizatia de reparatie, iar la CASCO trebuie raportate orice avarii in maxim 48 ore, nu tine faza ca am facut acum zgirieturile si le mai las un an si apoi le repar prin asigurare. Agentii constatatori nu sint prosti, cel putin la Asiban unde sint eu inaintea mea era un tip caruia nu i-a aprobat refacerea unor repere din masina pe motiv ca unle avarii erau mai vechi si se cunostea diferenta, asa ca l-a pus sa aleaga ce repere vrea sa-i fie reparate.
Multumesc oricum pentru parerile voastre.

--------------------
logan logan laureate plus, 1,4 2006 laureate plus - is72mcr
Nu voi deveni niciodata sclavul masinii, ci ea este si va ramane sclava mea
+
l@u
post 26 Nov 2006, 20:03
Post #545

Membru autentic

Pai e foarte simplu declari mai tarziu zgaraieturile si o faci atunci ca doar nu au data pe ele nedumerire.gif

--------------------
+
bae
post 27 Nov 2006, 01:22
Post #546

Re-member

From: Bucharest

QUOTE(bassfreak @ 26 Nov 2006, 13:50)
eu m-am invatat, daca stiu ca am nevoie de masina, nu o bag in service - am 2 ani la dispozitie sa imi repar masina pe Casco - in contract scrie ca dupa 2 ani se prescrie dreptul de a le mai solicita banii pentru reparatie - merg la politie, la constatare si apoi imi vad de treaba, o bag in service cand am timp, ca doar cateva zgarieturi nu te impiedica sa circuli cu ea..
*

QUOTE(melinter2000 @ 26 Nov 2006, 19:48)
Masina trebuie refacuta in termen de maxim 30 zile adica cit timp este valabila autorizatia de reparatie, iar la CASCO trebuie raportate orice avarii in maxim 48 ore, nu tine faza ca am facut acum zgirieturile si le mai las un an si apoi le repar prin asigurare.
*

melinter2000, n-ai inteles ce ti-a spus bassfreak: masina nu trebuie reparata in 30 de zile!!! Te duci cu ea la CASCO cat mai repede, deschizi dosar de dauna, iar apoi ai DOI ani la dispozitie s-o repari folosind polita de asigurare.

This post has been edited by bae: 27 Nov 2006, 01:23

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
melinter2000
post 27 Nov 2006, 01:33
Post #547

Membru incepator

multumesc pentru sfaturi, dar acum este tardiv pentru mine....Astept sa-mi termine neseriosii de la Caremil masina ca s-o pot lua..........Poate miine dupa amiaza am noroc. sad.gif .Pentru o revopsire a portierelor stingi fata si spate, a spoilerului spate si a aripii dreapta spate stau de pe 22.11.2006, miine fac 5 zile. Cam mult mi se pare tinind cont ca nu trebuie indrepta nimic ci numai de pregatit suprafetele pentru vopsire, vopsire, lacuire si uscarea la cuptor. blush.gif

This post has been edited by melinter2000: 27 Nov 2006, 01:37

--------------------
+
melinter2000
post 28 Nov 2006, 12:23
Post #548

Membru incepator

In sfirsit astazi orele 11 mi-au dat masina. Am luat devizul de la Caremil Iasi, m-am dus la Asiban Iasi, acolo m-am mirat si eu de promtitudinea si seriozitatea de care au dat dovada, mi-au dat pe loc acceptul de plata si am platit valoarea de reintregire a politei Casco, am platit 53 ron, putin fata de devizul care s-a ridicat la suma de 1867Ron.
Trebuie sa recunosc insa ca s-a meritat asteptarea, sint foarte multumit cu au lucrat, nici nu se cunoaste ca au fost revopsite unele repere. Culoarea verde cameleon a iesit super, la aceeasi noanta.
Daca pe viitor vor rezolva problema timpilor de executie si programarile facute va fi foarte bine. Oricum vopsitoria de la CAREMIL si-a imbunatatit mult calitatea fata de ce-am mai citit in postarile mai vechi in care se spunea ca vopsirea era ca o coaja de portocala. rolleyes.gif radmasa.gif tongue.gif biggrin.gif.
Buna este totusi asigurarea CASCO. De unde as fi scos acum banii acestia?! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
CoQ
post 29 Nov 2006, 16:05
Post #549

Membru incepator

Am fost la Cobalcescu de 2 ori, cu un parbriz spart si cu o portiera de vopsit.
Totul a fost pe casco la asiban. Cei de la service s-au miscat super bine, cu parbrizul am scapat intr-o zi iar portiera in 2 1/2. Baietii s-au comportat frumos, amabil fara sa fie nevoie sa dau spaga sau alte alea. Sunt multumit de treaba pe care au facut-o. De preturi nu pot comenta nimik fiindca nu stiu cat si cum a platit asibanul.

--------------------
Dacia Logan 2006/Preferance
+
himmortal
post 29 Nov 2006, 20:41
Post #550

Membru incepator

Sa va zic si eu cat dureaza la AMG sa repare plafonul care avea o indoitura cu diametrul de maxim 10 cm: 20 de zile

Apoi mai dureaza 9 zile ca ASIROM-ul sa faca plata catre service ca "se face decontare directa".

Si toate astea dupa zeci de drumuri si de telefoane la ambii. Macar de-ar spune ca sunt aglomerati sa o duc la alt service, nu "sigur, in maxim o saptamana e gata!".

Calitatea lucrarii e buna, nu am ce reprosa. Dar intr-o luna o demonta si o monta la loc, piesa cu piesa.

PS: Timpul e relativ (la rabdarea fiecaruia).

--------------------
Dacia Logan 1.4 Preference 2005
+
Codrin
post 29 Nov 2006, 20:49
Post #551

Membru autentic

QUOTE(himmortal @ 29 Nov 2006, 20:41)
Apoi mai dureaza 9 zile ca ASIROM-ul sa faca plata catre service ca "se face decontare directa".
*

Daca avea decontare directa tu plecai cu masina in momentul in care era gata reparatia.

--------------------
Mazda . .
+
himmortal
post 29 Nov 2006, 21:04
Post #552

Membru incepator

asa credeam si eu si asa mi-a spus agentul constatator chiar la ei la service.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Preference 2005
+
Kunt
post 29 Nov 2006, 22:23
Post #553

Membru lenes

E cam offtopic discutia, dar din cate stiu eu iti dau masina din service dupa ce obtii acordul de plata de la asigurator in cazul decontarii directe.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
MIH
post 15 Dec 2006, 21:00
Post #554

membru

o intrebare pt. cei care au fost prin service la garantie :

dupa reparatie trebuie scrisa undeva interventia care au facut-o?
sau sa fiu mai clar io am fost la garantie si mi-au schimbat macaralele pe fata dar nu mi-au dat nici un document care sa ateste acest lucru si ma gandesc ca vechile macarale au crapat dupa 14 luni iar io mai am 4 luni garantie, ce fac daca mi se strica si astea dupa 5 luni.
le cumpar nu?

din cate stiu io "in legea nu stiu care" zice ca la orice componenta inlocuita in perioada de garantie primeste 1 an garantie.

ca sa nu fie postul offtopic vin si cu intrebarea ....sa fie serviceul unde am fost jmecher .....nu mi-a trecut nicaieri ca sa nu mai imi dea garantie la piesa ???

astept pareri si de la cei care nu au avut inca deaface cu astfel de problema.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6 - - B-85-MIG
+
powerx
post 16 Dec 2006, 08:52
Post #555

Membru

From: Iasi sau Vaslui

nu ti-au dat factura de la reparatie? In aia ar trebui sa scrie ce ti-a schimbat.

--------------------
Logan Ambition Verde cameleon 2005 - VS-23-XYZ
Mic si rau, mai mult mic decat rau.
+
andrei2005
post 16 Dec 2006, 09:34
Post #556

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Conform garantiei Dacia, piesele inlocuite in termenul de garantie (adica neplatite de client) mai au garantie pana la data expirarii termenului de garantie dat de uzina pentru intreg autoturismul. Mai departe, piesele inlocuite pe bani au garantie 18 luni daca sunt livrate (cumparate de la) si inlocuite la service autorizat Dacia. Evident, nu este valabil pentru consumabile.

--------------------
DACIA, RENAULT LOGAN PREFERENCE, SOLENZA, CLIO, RENAULT TRAFIC 2004-2005
+
MIH
post 16 Dec 2006, 18:44
Post #557

membru

@powerx: a fost reparatie pe garantie
nu mi-a dat absolut nimic dar stiu ce mi-a schimbat pt. ca am fost acolo.

@andrei2005: esti sigur??
scrie undeva?
te intreb pt ca nu mi se pare normal..

--------------------
+
l@u
post 16 Dec 2006, 19:33
Post #558

Membru autentic

@drzed
Scrie in carnetul de garantie la pagina 14 destul de clar.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=739944

This post has been edited by l@u: 16 Dec 2006, 19:37

--------------------
+
MIH
post 16 Dec 2006, 22:02
Post #559

membru

k l@u m-ai luminat......si io care vroiam sa le fac scandal ca nu mi-a scris interventia la urmatoare vizita la ei.

--------------------
+
l@u
post 16 Dec 2006, 22:15
Post #560

Membru autentic

Deci... interventia trebuia mentionata in carnet obligatoriu eu ti-am aratat ce garantie mai ai la piesele schimbate in termenul de garantie

--------------------
+
danbogdan
post 19 Dec 2006, 08:53
Post #561

Membru incepator

Mie la IPSO, la schimbarea senzorului de mers inapoi nu au scris nimic(am doar foaia cu sesizarea), insa la schimbarea senzorului de temperatura au notat pe paginile goale de pe carnetul de garantie. Oricum, intotdeauna am plecat multumit de la IPSO Otopeni (de altfel, este singurul service unde am fost pana acum).

--------------------
Dacia Logan Ambition - B 04 xxx
+
skywalker
post 21 Dec 2006, 20:38
Post #562

Calator printre stele

From: Brasov

azi am ajuns si eu la ASV Brasov cu prima problema: am masina de vreo 10 zile, am constatat ca am lichid de frana pe bidonas (evident,pe exterior biggrin.gif ). Am stat vreo 40 min sa intre masina, se uita primul mecanic- probabil bidonul sau capacul fisurate. Muta masina in alta parte a service-ului ,eu ii admiram de la bar. Ajung vreo 5 baieti acolo, se uita sub capota, isi dau pareri. Dupa vreo 20-30 min, imi muta masina pt montarea cotierei si protectiilor de noroi si de aripi (pt astea mi-au luat 900 000 manopera).
Intreb si eu ca tot romanu' ce s-a intamplat cu problema lichidului de frana si primesc raspunsul urmator: pai poate totusi nu e spart, am sters urmele si daca mai apar reveniti. Adica ceva de genul -care lichid ,dom'le? (dupa o stergere iute a urmelor de lichid cu maneca...)
cand am primit foile pt facturare,era trecuta si o nota care le-o acord eu pt servicii ,intre 1 si 5. era completat deja 5 dar am avut grija sa fac un maret 2 peste. Motivele au legatura si cu montajul cotiera+plastice,dar nu va incarc acum cu detalii...

--------------------
Dacia Logan Prestige 2006 - RFC
Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY
+
mad_voly
post 10 Jan 2007, 21:21
Post #563

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Ce parere aveti despre service Nesty din berceni?Ce probleme ati avut si in ce conditii au fost rezolvate?

--------------------
Opel Insignia 2011 Ecoflex - b 01 ccc
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
+
tarzy
post 10 Jan 2007, 21:47
Post #564

aroist

foarte proasta

acolo am remedioat prima avarie din parcare

lucrarea pare facuta ok, dar au lucrat al naibi de murdar, cred ca au risipit mai multa vosea aiure pe chedere si prin masina decat unde trebuia, a durat cam mult (cca 10 zile)
nu stiu de preturi ca a platit casco

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
colombina29
post 10 Jan 2007, 21:50
Post #565

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

Mai buni decat meridian berceni. Parerea mea! Daca pe colegul l-au tinut 10 zile la nesty, pun pariu ca la meridian il tineau 20 biggrin.gif. Pe mine m-au servit ireprosabil, piese, garantie, factura, profesionalism, fara programare la lucrarile mecanice, si jur ca n-am nici o pila acolo!

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic 2006 - "La rând"
+
mad_voly
post 10 Jan 2007, 22:13
Post #566

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Mmm nedumerire.gif Cred ca o sa ma duc in curand la AUTONESTI in legatura cu un zgomot la ambreiaj. Initial ma programasem pt sambata de dim la meridian sud dar decat sa intru in debandada aia pt un zgomot si sa ies cine stie cu ce de acolo, mai bine dau un tel la AUTONESTY sa vad daca e nevoie de programare

--------------------
+
ady85btz
post 10 Jan 2007, 22:54
Post #567

Membru onorific

124.gif Eu sunt servit ireprosabil la Nesty de fiecare data.Sunt super atenti cu mine,cu loganelul meu si intotdeauna au grija cand imi fac ceva la ea.M-am dus de 3 ori la ei si am fost multumit.Noroc cu taicamiu ca e tovaras de vreo 30 de ani cu Ernest(patronu) laugh.gif 124.gif

This post has been edited by ady85btz: 10 Jan 2007, 22:54

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
mad_voly
post 10 Jan 2007, 23:15
Post #568

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Norocosule, as vrea si eu sa fiu servit asa! aplauze.gif

--------------------
+
bae
post 11 Jan 2007, 00:38
Post #569

Re-member

From: Bucharest

QUOTE(ady85btz @ 10 Jan 2007, 22:54)
Noroc cu taica---meu ca e tovaras de vreo 30 de ani cu Ernest (patronu)...
*

Dupa umila mea parere, cred ca intrebarea era adresata celor care nu-l au pe taticu' coleg cu patronul, asa ca raspunsul tau nu prea se pune!
Eu am fost odata pe la ei si am vazut cum arata hala de la tinichigerie-vopsitorie: JALNIC!

This post has been edited by bae: 11 Jan 2007, 00:38

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
Wolfmark
post 11 Jan 2007, 02:12
Post #570

Membru autentic

E service Dacia, asa ca nu puteti avea multe pretentii. Eu mi-am facut revizia de 20K la ei si a fost relativ OK. M-au lasat langa masina, am vazut tot ce au facut, insa n-a fost nimic deosebit pentru ca au executat doar operatiile de baza (in 30 min au terminat). Si urmatoarea revizie tot la ei incerc sa o fac. Service-ul arata cam jalnic totusi, pentru ceva mai serios nu stiu daca m-as risca.

Fata de Meridian, ii prefer pe ei (dintre 2 rele...).

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
30 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 14:09
Forum Renault