Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri
![]() ![]() ![]() |
Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri
bae |
![]()
|
||
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru mine nesty a fost super ok, de doua ori am ajuns la ei, in afara de faptul ca iti lasa murdar in masina, lucreaza bine,prima data mi-a tinut 5 zile,a doua oara 3zile masina
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Ma duc maine sa vad ce rezolv. O sa ii pun sa se mai uite si la masina, are 1100 de km si sa o verifice pt orice eventualitate
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
SupeRaz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 April 06 ![]() |
La meridian sud obienuiesc baietii sa loveasca pragurile, asa se intampa cand o coboara/urca p elevator..... si au tupeu sa iti spun k asa ai venit cu ea. ocoliti meridian sud... stiu ce trebuie sa faca ... sunt meserisi.... dar le fac in graba si de cele mai multe ori le fac de mantuiala..... pentru nesty am numai cuvinte de lauda!
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-30-WXS
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Am fost azi la nesty si a fost ok.
![]() |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
bae |
![]()
|
Asa zic si eu okay: te-ai dus cu o problema si ai plecat cu ea nerezolvata, dar e okay! (Pun si-un link, ca sa nu creada lumea ca vorbesc din alte filme!)
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=62862 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
mad_voly |
![]()
|
Am vrut sa spun ca toate fac asa. Asta am vazut dupa ce m-am urcat si pe un taxi. tacanitul tot mai e, dar macar stiu ca nu e un defect ci pur si simplu asa e facuta masina.
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
bae |
![]()
|
Si cu mecanicii aia care ungeau de zor pe la cablul de ambreiaj ca sa-ti rezolve "problema" cum ramane? Sunt si ei okay?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
mad_voly |
![]()
|
pt ca nu stiau de la ce vine zgomotul. este caracteristic la dci. Raspunde-mi si mie in legatura cu carnetul de intretinere. Am intrebat mai sus , in post
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
bae |
![]()
|
Cand or scrie astia de la service ceva in carnetul ala o sa faca plopul pere! Eu am fost pe la trei service-uri pana acum (i-am tot schimbat, dar sunt toti o apa si-un pamant) si n-am vazut nimic scris. Am citit parca pe undeva pe-aici ca la niste interventii mai complexe ar fi scriind ceva, dar nu stiu care si nu stiu unde.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mie cind mi-au schimbat pe garantie cutia filtrului de aer,mi-au scris acest lucru in carnet, inclusiv curatat rezervor...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bae |
![]()
|
Probabil ca asta a intrat la categoria "interventii mai complexe" sau poate ca asa este la service-ul unde ai fost tu, dar la Bucuresti este o practica, relativ curenta as zice, sa nu scrie nimic (deh, e complicat sa scrii!).
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
mad_voly |
![]()
|
Cred ca este taree complicat. totul e sa nu aiba proprietarul probl pe viitor daca se constata ca s-a umblat intr-un loc dar nu s-a notat pe carnet. In finee....
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate s-a dat vreo circulara,sa nu se mai noteze, poti sa stii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bobo77 |
![]()
|
Se poate , cam tot ce ai spus tu pe aici Klaus, asa a fost.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
mad_voly |
![]()
|
Vreau sa va spun ca am fost azi la Autonesti si l-am rugat pe omul de la receptie sa imi treaca si mie in carnetul de intretinere ca s-a verificat cablul de ambreiaj. Initial a zis ca nu e nevoie, dar l-am rugat frumos si mi-a scris dupa care a pus si stampila.Deci se poate
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
[editat de moderator... alipire topicuri]
Saptamana trecuta am facut prima revizie la Loganelul meu si cu ocazia aceasta am montat si o alarma, cotiera, cd-playerul si protectiile de noroi. Citind pe forum despre experientele neplacute in Bucuresti am facut revizia la Amat in Pitesti. Mi-a placut ca aveau un fel de terasa la etajul 1, unde puteai sa bei o cafea sau sa mananci ceva cald la masa si sa vezi direct cum iti umbla la masina, desi te lasau si langa ei sa vezi ce iti fac. O alta chestie care mi-a placut a fost urmatoarea: Cand mi-au schimbat casetofonul cu cd-playerul mufa de la antena radio nu se potrivea si pt ca era sambata si aveau magazia inchisa s-a dus meseriasu in oras si a cumparat mufa din oras cat timp a fost facuta revizia la masina. Si faza asta nu m-a costat in plus decat pretul mufei. Preturile sunt rezonabile de tot. Adica nici super mici dar nici exagerate, ca sa zic asa corecte. Am vrut sa las ceva la cineva acolo si s-au uitat urat la mine de parca cine stie ce le-as fi oferit. Doar la unul singur am reusit asa mai fortat sa ii las o suma destul de simbolica as zice eu. Am plecat super multumit si cred ca o sa fac revizile toate la ei chiar daca eu sunt din Bucuresti. Ar fi frumos daca ati posta despre service-uri asemanatoare. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista service-uri in care sa fii super multumit?
![]() Am avut o mica problema (mi s-a stricat masina pe drum) si s-a rezolvat cu bine la IPSO Ploiesti. In rest revizii sau interventii in garantie de nota 8 sau 9 la Meridian Vest si Lion Victoria, dar n-am fost super multumit. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
DACOSERV Militari nota 9 (se poate si mai bine....)
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Incercati sa postati si ce anume v-a placut la ei.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ok.....
cine imi recomanda si mie un service Dacia in Bucuresti, unde a fost cat de cat multumit si de unde a plecat cu "aceeasi masina" - ma refer ca nu a fost manarita sau luate piese bune si puse proaste...- stiu ca s-a mai intamplat! sugestii ceva? tre sa fac revizia de 10.000 la dieselul meu si n-ar strica niste sfaturi! multumesc frumos celor ce raspund! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
fast |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 November 05 ![]() |
pentru dragos_alx
incearca IPSO Baneasa, langa podul Baneasa. Mergi un pic dar merita. Sa-mi spui cum a fost. Bafta! |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREAT 1,4L
- B44GUS Fiti linistiti ! Singurul lucru absolut este ca totul e relativ.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Este IPSO Otopeni. Dupa ce treci de podul Otopeni, pe dreapta cand vii dinspre Ploiesti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Eu am fost pana acum numai la IPSO Otopeni si de fiecare data totul a fost ok. As spune chiar foarte ok.
abordeaza toate problemele pe care le semnalezi, chiar daca unele mai revin dupa cateva luni bune (scartait de pedale de frana si ambreiaj etc). |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacoserv Militari, Bld Preciziei nr 4-6, sect 6 (langa autogara Militari).........
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Salutare la toata lumea. Saptamana viitoare am si eu o programare pentru o prima vizita la service. Ma duc sa-mi rezolv unele mici probleme aparute in garantie. Verificare geometrie pt ca la viteze mare trage dreapta, AC zgomotos, lipsa incalzirii la picioare in partea soferului si un zdranganit in partea dreapta spate.
M-au programat la 8 si mi-au zis ca la 13 ar fi gata. ce ma sfatuiti sa las masina acolo si sa vin mai tarziu s-o iau sau sa-mi iau o zi libera sa stau langa ei? Initial mi-am propus sa stau langa masina dar ziua lipsa de la munca o fac pe banii mei. Multumesc. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
mad_voly |
![]()
|
Ia-ti o zi libera ca si masina tot din banii tai este si e pacat sa o lasi singura pe rampa
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
multumesc tuturor pentru sfat!
o sa merg la ipso otopeni, si o sa va spun cum a fost, cat m-a costat, spaga..daca e cazul! oare or sa ma lase sa stau langa masina cat timp lucreaza la ea? |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Berti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 March 06 From: Cluj ![]() |
Salutare. Poate ceea ce vreau sa intreb e scris deja pe forum, dar n-am gasit la search...as vrea sa stiu si eu in Cluj care dintre serviceuri e mai bun pentru Logan, cel de pe Feleacu sau cel de pe Dorobantilor, si aici ma refer atat la revizie cat si la mecanica si tinichigerie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6mpi
- 47639
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 17:21 |