Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ia vezi ca iti zic de senzori de iti sar fulgii !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io-s fan senzori!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Ake @ 12 Dec 2013, 20:45) Eo tocmai upgradai una din lectoace la SSD. Vreau sa zic, poate merita sa iti iei in final un harddisk, lasand la o parte faptul ca n-o sa inteleaga junioarea de ce cumperi cate unul odata la 3 zile. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-l cumpara, se duce sa-l caute. Mai ai de invatat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Diesel' am zis!
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Aveți cu toții nenumărate riporturi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bă ce cadouri ști să faci!
![]() N-ai da și tu o portocală, o măslină, ceva... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Duar lamaie
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Ake: 12 Dec 2013, 22:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu mai bagi inca o data citatul ala cu cenzura...
Cat sunt online, ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
alții?
Te-ai scos pentru cadourile de Crăciun. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Reducere la bit defender
210 lei reducere pe loc la produsul Bitdefender Total Security (versiunea noua), 1 An, 3 Utilizatori - licenta retail Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(Ake @ 12 Dec 2013, 20:45) mi-a venit hardiscu ![]() Si cand am intrat pe usa, a trebuit sa bag textul "Mi-a venit si mie harddiskul pentru la birou" Mai dureaza cativa ani pana se prinde ca n-are cum sa aiba un hardisk fo juma de metru ![]() Poți spune că era un NOS (New Old Stock)… 5mbgdd.jpg |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 25 Mar 2013, 19:47) astept statia de lipit ![]() pai ala cu 10 gauri e bun , ca aveam 2 prelungitoare bagate unul in altul , asa ca merita banu , zice ca are si protectie la tensiune sa vedem cit e de bun ala de incarcat chiar imi trebuia ca nu aveam nici unu , aveam unu vechi care nu eram multumit de el , asta cind sint incarcati se aprinde verde si ala de baterii , poti masura orice baterie de 1,5V si cred ca este destul de bun ca este alimentat de o baterie daia 3A Vezi ca de joia viitoare e gasibila din nou statia de lipit de la lidl. Cum te tin acumulatorii care i-ai luat? Am luat si eu in decembrie cateva seturi pentru jucariile piticilor. Am zis ca si daca ma tin 2 incarcari iesi mai castigat decat cu baterii... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Jan 2014, 11:25 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da , ms , am vazut , intre timp mi-am luat un cfh ceva de genul da nu la banii aia
acumulatorii nu i-am folosit , doar i-am incarcat odata This post has been edited by bygy007: 16 Jan 2014, 12:55 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aparat de spalat, cu presiune, cand mai baga?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia un vermorel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Pentru presiune recomand atomizor.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
l@u |
![]()
|
arhitecte ala era o panarama nu un aparat de spalat cu presiune
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu ma deranjeaza. la cat costa daca il folosesc de doo ori imi ajunge.
din pacate nu gasesc unu de inchiriat. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
pai aici e problema ca nu stiu cata presiune face panarama aia ca sa il poti folosi cum trebuie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dan22y |
![]()
|
Cele din Lidl, Parkside parca era firma... max.100 bar
Pt. spalat jegul de pe masina trebuie de la 130 bar in sus presiune. Cu cel din Lidl doar dai jos praful sau speli bicicleta... |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
corbex |
![]()
|
Folosesti jetul imreuna cu o perie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:59 |