Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
"fara vici si fara cazier si adsolvent cu diploma"...
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
In alta ordine de idei, azi s-a incheiat operatiunea blacfraidei si pentru mine, cu un drum la curieru' distractiv de la semanatoarea lu' Petrache Poenaru.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
Mâine cică-i ziua lor.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E doar carduri cadou.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Poate și ceva reduceri, om vedea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la banii aia ar trebui sa spele, sa calce si sa faca si mancare !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Da' ce pe tine doar atat te-a costat nevasta???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
atat o zis tacsu ca o sa coste dar se pare ca am luat teapa !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
nu esti singurul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să vedeți ce factură primiți de intră pe DC și citesc postările voastre... Nici Klaus nu v-ar da vacanță pe forum mai lungă
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
da-ne mailu' si ii trimitem linku'
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
de parcă hotărăști m'neata ce e frumos și ce nu...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
si postare on topic. Mi-am luat azi telecomanda aia de la Lidl (sic :-P)
Astept sa ajung acasa maine sa o programez sa vaz ce stie.. Daca raspunde cerintelor mai achizitionez una -doua. Ca nevasta-mea a reusit sa piarda un Logitech harmony... Nu stiu unde poate fi, am intors toata casa... Deocamdata merg cu Harmony one. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai dus gunoiul de curând?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Miercuri. Da' nu era inauntru. Ca am cautat
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Astea au obiceiul sa se bage prin patura/pilota/plapuma si daca o scoti sa o scuturi putin pe geam
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
sta la casa asa ca o gasea !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu o scuturi pe geam??
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Polenizează, care-i problema?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
camera unde e televizorul nu beneficiaza de faciliatea pilotei. Am doar o patura care a fost scuturata pana a iesit praful din ea dar telecomanda nu... cautat pe sub mobila, pe sub pat, in frigider, intre perna fotoliilor si maner, intrebat piticii din dotare de ea... nimic... parca a intrat in pamant! Asta e... luam alta.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 12 Dec 2013, 19:14) .... intrebat piticii din dotare de ea... nimic... parca a intrat in pamant!.... Așa am pățit eu. Mi-am dat verigheta jos timp de 30 de minute. Când să o iau de unde era lipsă.... întrebat junioru: el cică nu. Am găsit-o ulterior în pușculița lui. |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Piticii mei sunt cinstiti macar din punctu asta de vedere. Daca fac o tampenie o recunosc, ca atunci stiu ca nu o sa fie pedepsiti. Mai rau e daca nu recunosc . Ca atunci pedeapsa se aplica...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
Nu am zis că minte. Pur și simplu a uitat. Când i-am arătat-o a zis că el al pus-o acolo să o păstreze. Ei se ia repede cu joaca și mai uită.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mi-a venit hardiscu
![]() La emag fu cu 80 de lei mai mult dar am prins un card cadou iar transportul a fost gratuit, deci pana la urma doar 30 de lei in plus fata de celelalte magazine. Eu zic ca au meritat penca: ambalajul a fost super OK. Obiectu a fost bine protejat, cu carton, folie cu bule si o idee geniala, folie neagra ca sa nu se vada continutul. Mai mult, nu avea nici o eticheta sau informatie despre continut pe ambalaj, ceea ce a fost la marele fix. Nenea de la Fan Curier a fost super atent la o faza. M-a sunat de dimineata sa-mi spuna ca vine pe la 12:30 .I-am zis sa nu vina nici macar 5 minute mai devreme penca la 12:00 plec sa iau puradeaua de la scoala. La 11:45 m-am pomenit cu el la usa, a zis ca a facut tot posibilul sa ajunga cu pachetul inainte sa vina copilu acasa. Ghinionul a fost ca puradeaua a bagat un pic de febra la scoala, asa incat n-a mai stat la ultima ora. Si cand am intrat pe usa, a trebuit sa bag textul "Mi-a venit si mie harddiskul pentru la birou" Mai dureaza cativa ani pana se prinde ca n-are cum sa aiba un hardisk fo juma de metru ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:09 |