Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In realitate, e un Black Friday si pentru firmele de curierat. Probleme apar atunci cand tu - firma de curierat - semnezi un contract cu un retailer baban gen emag, despre care stii ca va avea zeci de mii de comenzi in 24 de ore, dar nu te ajuta logistica si personalul (insuficiente).
Retailerul castiga alegand firma de curierat mai ieftina, firma de curierat castiga un contract baban, iar Garett fluiera a paguba ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Si eu. Prins la mijloc, așteptând colet prin Fan, dar de la un furnizor de componente.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu face nici un moderator un split din topicul asta? O fi cafenea acilea da' s-a dus dracu'
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(dan22y @ 1 Dec 2013, 00:40) Cum zicea colegul quick: comandat vinerea asta ceva de pe emag, mail si sms ca livreaza sambata. Bun, merg sambata adica ieri la ventilatorcurier, coincidenta face ca-i stiu pe baietii care lucreaza acolo... aveam la ei un colet din alta parte, il platesc si intreb de coletul de la emag. La care imi spune tipul ca hai sa vezi in depozit ce avem. Ce mai, era plin ochi. Ziceau ca inca au colete de la bfd de saptamana trecuta, de livrat. Mi au zis ca daca vreau coletul sa-l ridic personal. O sa merg luni sa-l ridic doar sa gasesc o masina adecvata ca e cam voluminos. Apropo de masini din parcul lor: golfuri 4, transit connect... cazane... important ca isi fac treaba cu ele. Cel putin pana acum n-am avut treaba cu ei, au fost foarte promti. N-am mai fost nevoit sa merg sa-l ridic personal. Astazi la orele 12 era coletul dus la etaj. Pfff ce mai... baieti de suta cei de la funKurier. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' eu observ niste colegi pe aici care ar vrea ca fancurier sa aiba supradimensionat numarul de angajati tot anu' ca sa faca fata comenzilor de blackfriday. Probabil fancurier prefera niste pulingurin o data pe an, decat sa plateasca niste oameni degeaba 11 luni si 3/4 pe an.
This post has been edited by ady77: 2 Dec 2013, 19:10 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Exclus angajări suplimentare. De obicei, perioadele astea se traversează printr-o "mobilizare exemplară" (adică ore suplimentare la greu, inclusiv în uikenduri). Bine, sper că-s și plătite
![]() Ideea era alta: chiar și mobilizată full, o firmă de curierat X e posibil să nu răzbească prin avalanșa de comenzi a retailerului Y. Dar, vorba ta, important e că X și Y căștigă, niște pulingurin de la cumpărători e vax albina. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Comandat camera la emag vineri seara la ora 21, duminica dimineata la 11 primesc sms ca o pot ridica de la showroom. Am fost in seara asta dupa ce am iesit de la munca, verificat tot, in 10 minute am rezolvat problema.
Momentan ![]() ![]() Eu cand am zis ca va trimit tuica la intalnirea de la Bran ( ???) pai v-am trimis. Daca va ziceam ca Altis a trecut de mine si n-am cu ce sa ajung pana la el sa o las, cum eram ![]() This post has been edited by G I M: 2 Dec 2013, 19:49 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Citi x?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand comand de BF important e pretul nu termenul de livrare. Cand e important termenul de livrare comand in restul anului si cel putin de la emag intotdeauna am primit coletul a doua zi.
|
--------------------
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
26x bade.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune niste poze la topicul de profil, sa te criticam.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Tiuca se face doar la Bran, aia nu dau la nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(G I M @ 2 Dec 2013, 19:44) Eu cand am zis ca va trimit tuica la intalnirea de la Bran ( ???) pai v-am trimis. Daca va ziceam ca Altis a trecut de mine si n-am cu ce sa ajung pana la el sa o las, cum eram ![]() e vorba de sticla aia care cand ne-am apucat de ea era prea mare si apoi devenise prea mica ? ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
G I M |
![]()
|
Banuiesc ca da, parca a fost un bidon de 3L. Eu nu am putut ajunge, dar l-am trimis pe Altis.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla cu blugii rupți?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
Da, da, baiat fain! Chiar asa, a cam disparut din peisaj...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
corbex |
![]()
|
Imi amintesc de bidonul de 1 litru pe care scria 3 litri.
Altis e ocupat cu scosul curentului din ape mici si mijlocii. Scoate curent si pune pesti in loc, dupa ce le ia apa. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
Offffff! Ce vremuri, Grecu nu ma lua cu senzorii, cumatru nu se supara daca ziceam nu cand la el era da, Dan era impartial
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Cu ulei de calitate, toate merg unse.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
tircalitateasaitifie, ca ma gandeam la senzorul de calitate al uleiului !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2013, 16:58) Nici pe departe, n-am comandat cine știe ce, si nici nu stau în ele! Chiar mă gândesc serios, dacă apar intr-un final, să le spun să le foloseasca drept supozitoare. Desi cu friteuza ar fi cam greu! ![]() "Grosul" a venit deja, culmea, tot comandat de BF. Apropo, am comandat ceva din HK, mare lucru sa nu ajungă înainte! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La prețul ăsta chiar merită: FUJIFILM T350
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
stie cineva de o promotie la hdd extern de 4TB?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La ce capacitate de stocare vrei să ajungi?
Sau salvezi tot ce e pe imdb? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Da.
Trebuie sa imi organizez informatiile pe harduri si nu am spatiu de manevra... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am căutat și eu la externe vreo promoție dar nu am găsit. Bine, nu am căutat neapărat 4tb ci toate capacitățile. Poate de Crăciun să găsești ceva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
am gasit la oktal la 719 ron transport inclus
Daca o mai fi promotie de craciun... cu atat mai bine. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:44 |