DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

74 Pages « < 52 53 54 55 56 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Promotii, de nerefuzat

G I M
post 30 Nov 2013, 17:58
Post #1591

Membru cu indemanare

Group: Members
From: Brasov

Azi m-a sunat si pe mine de la Fan Courier ca au dat de coletul meu pierdut de miercuri. Le-am multumit frumos si le-am zis sa-l trimita inapoi ca nu-mi mai trebuie, am comandat deja altul la emag cu ridicare din showroom. Plus de asta, cu toate ca pe site la domo specifica sa verifici coletul inainte de plata, distinsii domni nu te lasau. Daca ma trezeam acasa cu camera bucati, cine era vinovatul?
Stateam la coada ( sa-mi caut singur coletul) si un tip in fata mea avea de ridicat un colet de la e-mag cu 2 stick-uri. Ii cere casiera 109 lei plateste, se duce, ii aduce coletul si pana a bagat aia datele acolo, tipul jap desface repede cutia si cand colo doar un stick. Dupa lungi discutii, ii aduce si celalalt colet. Deci o singura comanda, o singura factura, doua colete. Daca il desfacea acasa, nu stiu ce sanse mai avea sa primeasca si cealalat stick.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ct-03-tvy
post 30 Nov 2013, 18:10
Post #1592

ct_010

Gim,nu stiu cum sa iti explic ,coincidenta este ca si eu astept un colet de miercuri ,ciudat ,inca nu a ajuns,pe aceasta cale le tranzmit multa sanatate si respect celor care lucreaza in cadrul fan curier,asta a fost ultima oara cand o sa beneficiez/apelez la serviciile lor de rahat.
posta romana a fost mai prompta decat ei .

This post has been edited by ct-03-tvy: 30 Nov 2013, 18:10

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
quick
post 30 Nov 2013, 18:10
Post #1593

Membru autentic

From: bistrita

QUOTE(klaus @ 29 Nov 2013, 21:03)
Cat a fost transportul si cum ti s-au parut aia de la extremedigital?
Ca am impresia ca ei sunt din ungaria
*

eu am luat un binoclu de la extremdigital, totul a fost foarte, foarte in regula, am primit cateva mail-uri cu starea in care era comanda, timpul de livrare vreo 4 sau 5 zile si costul taransportului acelasi ca in romania, a venit pe nemo expres si a costat 25 lei avand in vedere ca coletul avea sub un kg si modalitatea de plata a fost ramburs...eu am fost foarte multumit...si da sunt din ungaria....totul s-a facut prin mailuri si un cont la ei pe site.

degeaba da-ti cu pietre in fan curier, este o perioada cu multe comenzi si chiar am vb cu unu de la fan curier si zicea ca este o perioada extrem de grea si foarte multe comenzi, foarte multi care renunta la comanda si oameni care nu-i gasesti acasa cu anii...
ca un fapt divers, din surse nu foarte sigure, in metropola unde locuiesc un magazin a vandut de 4 miliarde(vechi) intr-o singura zi, gandeste-te cat vand astia pe net si gandeste-te ca serviciu de curierat de cele mai multe ori este asigurat de o singura firma...

This post has been edited by quick: 30 Nov 2013, 18:22

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
ct-03-tvy
post 30 Nov 2013, 18:48
Post #1594

ct_010

eu inteleg intr-o oarecare masura, dar cand comand ceva ,si in alta parte ajunge comanda a 2a zi,. si cealalta comanda peste 9 zile(bucuresti-constanta, nu china constanta), imi pare rau dar mi se cam rupe de scuzele lor, daca nu au personal sa nu mai preia atatea colete si gata, sa discute cu angajati sa le mareasca programul de lucru contracost evident.
cargusul cum se descurca ,urgentul la fel.

o data tipu de la fan curier ,omu care face livrari, ma trezisem cu el la usa, a gasit si el o scuza ca sau terminat minutele sa sune inainte.

problema e sus, vor sa scoata bani cu 3 oameni si 3 baraci inchiriate.

This post has been edited by ct-03-tvy: 30 Nov 2013, 18:51

--------------------
aro 10.4 1.6 D 1993
+
G I M
post 30 Nov 2013, 19:02
Post #1595

Membru cu indemanare

Eu nu m-am certat mai deloc cu ei, dar nu te mai lauda cu o flota de peste 1600 de autovehicule si 2500 de oameni cand tu nu esti in stare sa scanezi un colet si sa-l pui unde trebuie. Plus de asta, toate telefoanele sa le pui pe ocupat te dispera si mai tare. La sediul de la Brasov, toate telefoanele sunau ocupat, doar la un singur numar de fix puteai vorbi cu cineva, cand nu suna si ala ocupat. Mi-au lasat un gust amar.
Sa nu mai zic de astia de la DOMO ca am incercat sa dau de ei si prin telefon si prin e-mail si nu am reusit. Dar ce pnm ma, banii mei nu sunt buni?
Pentru un amarat de colet, m-am invoit 2 zile de la serviciu, am dat zeci de telefoane si nu am rezoltvat nimic. Asta mi-a fost invatatura de minte, sper sa fie si pentru altii.

This post has been edited by G I M: 30 Nov 2013, 19:15

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
l@u
post 30 Nov 2013, 19:40
Post #1596

Membru autentic

ce kkt de flota au fancuru astia, ca la Galati fac livrari de pachete mai mari cu un cazan de T2 de prin '80, la fel ca ala de l-am avut eu de mers la peste .

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
kog
post 30 Nov 2013, 19:50
Post #1597

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

Eu n-am avut probleme cu fan pana acum. Coletele au ajuns intotdeauna la timp. Bine e adevarat ca ajung de multe ori chiar inainte de ora 17 dar m-au anuntat din timp

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Alydor
post 30 Nov 2013, 20:47
Post #1598

Pressar

Incheiat cu succes operatiunea bleachfraierday.
Comandat asa:
1 - 4Gb Ram - livrati sambata
2 - Aspirator pentru consoarta - Livrat miercuri. Dau astia de la emag sms ca se livreaza miercuri, dau aia de la 'vancur-ier sms ca se livreaza miercuri. Miercuri dimineata primesc sms de la emag ca se livreaza numa' joi. Sun curieru, ala habar nu avea. Dom'le daca e in masina ti-l aduc azi. Daca nu.. maine. A ajuns totusi miercuri pe la 3 dupa-masa.
3- Imprimanta HP8700 - Livrata luni dimineata.

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
quick
post 30 Nov 2013, 20:48
Post #1599

Membru autentic

From: bistrita

QUOTE(G I M @ 30 Nov 2013, 20:02)

Pentru un amarat de colet, m-am invoit 2 zile de la serviciu, am dat zeci de telefoane si nu am rezoltvat nimic. Asta mi-a fost invatatura de minte, sper sa fie si pentru altii.
*

invatatura de minte sa nu mai iei nimic de vinerea neagra sau sa nu mai ai treaba cu fan curieru?
totusi nu stiu de ce-ti bati capul atata, ai plasat o comanda asteapta sa vina ce daca dureaza 5 zile?

la lidl am fost vineri pe la vreo 9, vreau sa zic ca era parasala maxima, nu am vazut nici un produs care aparea pe oferta de pe net...voiam si eu un prelungitor de 10 ml cu 25 lei:))..zicea duduia de la casa ca la ora 6 era coada si cand au deschis usile a dat navala rumanu pe rafturi, nu conta ce lua la reducere sa fie:))

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
G I M
post 30 Nov 2013, 21:16
Post #1600

Membru cu indemanare

Invatatura de minte sa nu mai comand nimic de zilele astea cu livrare la domiciliu. Totul sa se livreze in magazin, sa pot verifica coletul si sa am pe cine trage la raspundere pentru eventualele probleme.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
Alydor
post 30 Nov 2013, 21:36
Post #1601

Pressar

io cu aia de la edigital m-am lamurit. Am comandat camera video si am primit doar cutia... camera am primit-o dupa o luna, multe certuri si telefoane in honvezia... Idioti cu diploma...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Andy_ACS
post 30 Nov 2013, 23:09
Post #1602

Yes, I'm not!

From: Craiova

QUOTE(l@u @ 30 Nov 2013, 19:40)
ce kkt de flota au fancuru astia, ca la Galati fac livrari de pachete mai mari cu un cazan de T2 de prin '80, la fel ca ala de l-am avut eu de mers la peste .
*

La noi la firma cumpara mai multi colegi de la emag, si vine un singur nene cu un Renult Kangoo vechi smile.gif

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
dan22y
post 1 Dec 2013, 00:40
Post #1603

Membru autentic

From: B

Cum zicea colegul quick: comandat vinerea asta ceva de pe emag, mail si sms ca livreaza sambata. Bun, merg sambata adica ieri la ventilatorcurier, coincidenta face ca-i stiu pe baietii care lucreaza acolo... aveam la ei un colet din alta parte, il platesc si intreb de coletul de la emag. La care imi spune tipul ca hai sa vezi in depozit ce avem. Ce mai, era plin ochi. Ziceau ca inca au colete de la bfd de saptamana trecuta, de livrat. Mi au zis ca daca vreau coletul sa-l ridic personal. O sa merg luni sa-l ridic doar sa gasesc o masina adecvata ca e cam voluminos.
Apropo de masini din parcul lor: golfuri 4, transit connect... cazane... important ca isi fac treaba cu ele. Cel putin pana acum n-am avut treaba cu ei, au fost foarte promti.

--------------------
R M 8 - B
+
Garett
post 1 Dec 2013, 07:35
Post #1604

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(quick @ 30 Nov 2013, 19:10)
...degeaba da-ti cu pietre in fan curier...
*

Ba din contră, nu e deloc degeaba! Au depășit orice limită de incompetență și nesimțire! În ultimele 2 săptămâni am primit 3(trei) colete cu urgent curier, toate "next day delivery", două dintre ele fiind săptămână asta de după BF. Mai are sens să menționez că încă nu am primit coletul care trebuia să vină încă de pe 25 cu fancurier?
Dpmdv emag e scoasă de pe listă, la fel și orice firmă unde scrie la modalitatea de livrare fan curier! Punct, end of story.
Nu mă interesează "scuze" gen Black Friday, yellow friday sau green...day, nu sunt în stare, out, alții la rând! Poșta Română e megaserioasă prin comparație cu distrușii ăștia!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
klaus
post 1 Dec 2013, 07:50
Post #1605

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cred ca sunteti nostalgici dupa posta romana.
Va doriti sa mergeti la aia sa stati vreo 2-3 ore la coada (cel putin, probabil de bf vreo 7-10), sa dureze predarea unui colet 10 minute minim, sa va impingeti pe la cozi cu toti nespalatii si tiganii, sa li se buleasca calculatoarele si sa spuna ca nu mai pot da colete, ca doar nu scriu chitante de mana si apoi sa le bage in calculator si sa stati ca papagalii asteptand sa le plece la aia sistemul etc.

Parca sunteti toti niste copii de 10 ani, ati dat comanda azi si asteptati sa va vina coletul ieri.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
kum
post 1 Dec 2013, 09:31
Post #1606

Banat

Group: Banned

Mai ales acum, ca i-au mai restructurat, e nebunia lu' salam sa ai de ridicat un colet de la PTTR... Programul afisat este de 10:00 - 18:00 (sa zicem) si ei inchid usa la 17:30, ca sa aiba timp sa termine coada din interior. Daca tu nu stii asta si pleci la 17:30 de la birou ca sa ajungi la posta, chu-chu. Mai pleci si a doua zi, mai devreme.
Si ajungi pe la 17:00, intri victorios si te asezi la coada. Coada la care constati ca 80% stau ca sa-si plateasca facturile la Orange, Enel, RomGaz samd... Cand le spui ca se poate plati la banca de peste drum direct la o masinarie, fara coada si fara nervi se uita la tine ca si cum ii injuri de mama.
Te resemnezi, bagi castile-n urechi si te adancesti in lumea ta. Ai nevoie sa fii cu tine insuti pentru urmatoarea ora si ceva la nivel psihic, pen'ca la nivel fizic esti foarte intim cu multi deodata. Vorbesc de pensionari cu apometre, ca sa fiu mai explicit...

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Lostboy
post 1 Dec 2013, 09:37
Post #1607

Finding my way!

Celor nostalgici le doresc să aibă parte numai de Poșta Română de acum încolo.

--------------------
. . .
+
maho
post 1 Dec 2013, 10:10
Post #1608

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Nostalgici ? Poate cei care n-au stat o data la coada p-acolo.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
UXE
post 1 Dec 2013, 10:38
Post #1609

Modelator

QUOTE(kum @ 1 Dec 2013, 09:31)
Mai ales acum, ca i-au mai restructurat, e nebunia lu' salam sa ai de ridicat un colet de la PTTR... Programul afisat este de 10:00 - 18:00 (sa zicem) si ei inchid usa la 17:30, ca sa aiba timp sa termine coada din interior. Daca tu nu stii asta si pleci la 17:30 de la birou ca sa ajungi la posta, chu-chu. Mai pleci si a doua zi, mai devreme.
Si ajungi pe la 17:00, intri victorios si te asezi la coada. Coada la care constati ca 80% stau ca sa-si plateasca facturile la Orange, Enel, RomGaz samd... Cand le spui ca se poate plati la banca de peste drum direct la o masinarie, fara coada si fara nervi se uita la tine ca si cum ii injuri de mama.
Te resemnezi, bagi castile-n urechi si te adancesti in lumea ta. Ai nevoie sa fii cu tine insuti pentru urmatoarea ora si ceva la nivel psihic, pen'ca la nivel fizic esti foarte intim cu multi deodata. Vorbesc de pensionari cu apometre, ca sa fiu mai explicit...
*

acolo tre sa intri cu toporul

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
bmwh548
post 1 Dec 2013, 10:44
Post #1610

Membru cu insomnii

From: Iasi

QUOTE(klaus @ 1 Dec 2013, 07:50)
Va doriti sa mergeti la aia sa stati vreo 2-3 ore la coada (cel putin, probabil de bf vreo 7-10), sa dureze predarea unui colet 10 minute minim, sa va impingeti pe la cozi cu toti nespalatii si tiganii, sa li se buleasca calculatoarele si sa spuna ca nu mai pot da colete, ca doar nu scriu chitante de mana si apoi sa le bage in calculator si sa stati ca papagalii asteptand sa le plece la aia sistemul etc.

Parca sunteti toti niste copii de 10 ani, ati dat comanda azi si asteptati sa va vina coletul ieri.
*

Mai taie din ele. Eu ajung des pe la posta pentru colete si cel mai mult am stat la coada o ora din cauza unei dudui care venise cu vreo 30 de pachete. Predarea unui colet cu ramburs nu dureaza mai mult de 5 minute. Niciodata nu mi s-a intamplat sa prin vreo problema cu calculatoarele.

QUOTE(kum @ 1 Dec 2013, 09:31)
*

De cand n-ai mai fost la posta? Ca la noi in sat nu mai au contract cu nimeni pentru plata facturilor. Si programul la oficiul de care apartin eu e de pe la 9 dimineata pana la 7 seara.

Cu livrarea e alta poveste, am asteptat si o saptamana colete/rambursuri, dar avand in vedere diferenta de pret nu mi se pare mare tragedie. Daca cineva imi spune un singur curier la care costa 3 lei sa trimiti un colet de 1kg (cu ridicare de la sediul curierului, nu sunt absurd) eu ma inclin. Culmea in ultima vreme pachetele trimise cu posta merg pe sistemul "next day delivery" asa ca eu unul sunt optimist. Poate de cand cu restructurarea si-au dat seama ca nu mai au locul de munca asigurat indiferent de prestatiile lor.

--------------------
- - - - -
+
kog
post 1 Dec 2013, 12:53
Post #1611

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

Am observat si eu ca de cateva luni se misca mai repede posta. Un colet pus sambata in Bucuresti a ajuns la mine marti. In mod normal ajungea pe vineri.

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Garett
post 1 Dec 2013, 13:03
Post #1612

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 1 Dec 2013, 08:50)

*

Intamplator sau nu, tot ce comand de afara vine prin posta romana. Mai mult de zece minute nu am stat niciodata la coada, de trimis am trimis o singura data si a fost door-to-door cu prioripost, programat prin telefon, a venit omul la ora convenita, totul ok.
Degeaba spuneti voi, cata vreme mi se spune ca primesc coletul la data de, ora de si nu apare nici dupa o saptamana e nesimtire pura.

1 Dec 2013, 14:07:
QUOTE(klaus @ 1 Dec 2013, 08:50)
*

Nu, suntem "cetateni europeni si avem drepturi", vorba aia! Ca nu fac munca aia pe gratis, e tot contra cost, chiar daca este inclusa in pretul produsului.

This post has been edited by Garett: 1 Dec 2013, 13:07

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
corbex
post 1 Dec 2013, 13:07
Post #1613

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Galatenii sin mai individualisti. Nu servesc posta. De aceea sint mai putini la coada.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
DragosP
post 1 Dec 2013, 13:13
Post #1614

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

În Braila toți sunt o apă si-un pământ: când dau dude după dude, când n-ai ce le reproșa. Dar Fan e tata tuturor.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
G I M
post 1 Dec 2013, 17:31
Post #1615

Membru cu indemanare

Si eu am frecventat intr-o vreme destul de des posta romana, trimiteam colete, nici macar o data nu am avut probleme. Intr-o saptamana imi ajungeau si banii ramburs de pe colete. Nu stiu daca am stat mai mult de 20 de min la coada.
Nu prea au concurenta cei de la fan, d-aia isi cam permit. Firme sunt destule ( TNT, cargusul, urgent courier, dpd, nemo ) dar nu au acoperirea atat de mare.

Klaus, nu suntem copii de 10 ani, dar hai sa-ti spun o chestie ( reala de la al meu serviciu).
Suna doctorul stomatolog la noi la laborator si spune ca are un pacienet care vrea o lucrare mai complicata. Intreaba, pana de Craciun e timp? Tu ca laborator iti faci calculele. La noi in 2 zile se face prima parte, apoi trimitem la cluj pentru zirconiu si face 4 zile pe drum dus-intors plus inca 2 zile care le sta in laborator. Apoi trimiti la proba si daca e ok pui ceramica si trimiti la gata. Pacientul pe 22 pleaca din tara, tu ii spui doctorului ca pe 18 totul e gata. Iti iei o marja de eoare de 4 zile. Daca lucrarea care pleaca la noi face 5 zile dus si 5 zile intors , plus 2 zile in laborator, sunt 12 zile. Ce faci? Il lasi pe omul ala fara dinti? Lucrarea cine o plateste? Mai primesti lucrari apoi?

This post has been edited by G I M: 1 Dec 2013, 21:57

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
DragosP
post 1 Dec 2013, 17:44
Post #1616

Nu zic nimic...nou

Cargus are cel puțin aceeași acoperire ca Fan.
Dar tarife duble.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
puiu82
post 1 Dec 2013, 22:16
Post #1617

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Din ce vad pe site-ul oficial Fan,nu e deloc asa.....cel putin la preturile de lista.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
DragosP
post 1 Dec 2013, 22:20
Post #1618

Nu zic nimic...nou

Ai zis bine: au prins o groază de contracte și au preturile, hai nu la jumate, dar la 3/4 sigur.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
klaus
post 1 Dec 2013, 22:47
Post #1619

步步

Il invit si pe bmwh548 si pe Garett la o posta (sic!) in Bucuresti, sa stea si ei sa vada cum e. Dupa care ii astept sa-si expuna parerile.
QUOTE(G I M @ 1 Dec 2013, 17:31)
Iti iei o marja de eoare de 4 zile. Daca lucrarea care pleaca la noi face 5 zile dus si 5 zile intors , plus 2 zile in laborator, sunt 12 zile. Ce faci?
*

1. De BlackFriday iti iei marja mult mai mare, asa cum isi ia lumea de Craciun sau de anul nou chinezesc cand face comenzi din China.
2. Il taxezi mai mult pe client si duci personal (sau vreun cunoscut etc) lucrarea, daca vrei sa fii convins de termene.
3. Decartezi banul gramada si trimiti cu unii care-ti garanteaza termenul (sa zicem DHL).
Dar asta presupune evaluarea in avans a unei situatii previzibile (BF in cazul nostru) si utilizarea unor solutii alternative mai sigure, dar probabil mai scumpe.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
kum
post 1 Dec 2013, 23:16
Post #1620

Banat

Group: Banned

QUOTE(bmwh548 @ 1 Dec 2013, 10:44)

De cand n-ai mai fost la posta? Ca la noi in sat nu mai au contract cu nimeni pentru plata facturilor. Si programul la oficiul de care apartin eu e de pe la 9 dimineata pana la 7 seara.

*

Pe 17.10.2013 am fost ultima data la posta. La noi in oras, in acea zi, la posta, inca se mai plateau facturi.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
74 Pages « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 04:27
Forum Renault