Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as fi cumparat un HDD de la evomag, dar din pacate e doar de 2TB. Daca aveau la reducere de 2,5 sau 3 TB as fi luat mai mult ca sigur.
Vreau sa inlocuiesc unul de 1,5TB si nu merita efortul de a copia toate fisierele doar pentru 0,5 TB in plus |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu i le da ca se invata cu narav
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
apropo de promotii: Intotdeauna m-am intrebat de ce scuzele se cer in loc sa se dea
![]() This post has been edited by Ake: 25 Nov 2011, 19:52 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
lasa ca fusei eu pe la evomag sa iau ceva produse si plingeau unii ca nu au putut sa cumpere tilivizoare si zicea ca vrea sa faca reclamatie ca nu a apucat si ca nu mergea site-ul
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Ake @ 25 Nov 2011, 19:51) Da culmea-i alta. Io-ti cer tie scuzele, iar tu mi le primesti. ![]() Cum poa' sa sune. "I-a cerut aluia scuze. Si ala ce-a facut? I le-a primit". ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Nov 2011, 19:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
deja urla forumurile de comenzi luate si apoi "scuze, a fost o greseala, produsul nu mai e, sistemul e de vina"..
principalul protagonist, in special e-mag. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
sandustan29 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 November 11 ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2011, 00:04) I-am cumparat lui toni, cu doar 21 de lei, “Scrisoare de la Moș Crăciun”, sper sa-i placa. Merita asta. Scrisoarea e personalizata, am ales din lista expresii disponibilă: "cea mai Galonată", "viitorul Fotbalului", "mătură cu Dinamo", "Cempionz Lig", "Nașu la pușcărie", "Steaua Campioană!", plus încă vreo cinci, da' le-am si uitat. Mi se pare best deal, la banii astia. E Postul Crăciunului, ganditi-vă si voi la fapte bune. Salut, Eu am cumparat anul trecut sotiei mele si pustiului meu de 7 ani cate o scrisorica de la mosu' + certificat de buna purtare pentru cel mic. Nu pot sa exprim in cuvinte nebunia din ziua Craciunului, cand Alex a citit sccrisoarea de la Mosu' si Mosu' stia de calificativele lui slabe la mate ![]() Si sotia a fost emotionata de gest, desi ea stia cine a fost ajutorul Mosului ![]() Chiar a fost o atmosfera tare animata si placuta in familie din cauza acestor scrisori de la Mosu. Markos, multumesc pentru link, asa am aflat si eu de reducere (vad 21 lei costa tot pachetul: scrisoare+cartificat de buna purtare+door hanger "Mosu a fost aici"+semn de carte. pe site costa 20 de lei doar scrisoarea) QUOTE(cris71 @ 24 Nov 2011, 16:42) QUOTE(Markos @ 24 Nov 2011, 16:49) Pe site, costa 20 lei doar scrisoarea + plicul. Pachetul complet costa 43 (le-am adunat pe toate si asa mi-a dat ![]() Reducerea pe care a gasit-o Markos este la tot pachetul. Una peste alta, am vrut sa ascriu aceste reply=uri mai mult ca multumire acestui site care mie mi-a adus multa buna dispozitie in familie. Recomand tuturor aceste surprize care iti descretesc fruntile ![]() Si ca tot vorbim de Mosu'.... SARBATORI FERICITE!!! Sandu |
--------------------
dacia
logan
2006
- b-23-nya
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Nov 2011, 12:53) deja urla forumurile de comenzi luate si apoi "scuze, a fost o greseala, produsul nu mai e, sistemul e de vina".. principalul protagonist, in special e-mag. Eu i-am vizitat azi, sa iau camera foto. Nicio problema. Din ce-am auzit prin jur, au fost ceva probleme, dar de genul "ne scuzati, am ramas fara produsul X aici, trebuie adus din depozitul central, camioanele e pe drum, asteptati cateva ore.. da' mai bine reveniti pe luni-marti asa". Asta nu înseamna ca nu onoreaza toate comenzile înregistrate, doar ca nu prea fac fata. Camera e misto ![]() ![]() Attached thumbnail(s) New_Fuji_HS20_003.jpg ( Size: 4.38mb ) Number of downloads: 513 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Camera e beton, cică poate filma la 320pfs. Face și HDR.
Dacă avea acumulator propriu Li-ION, luam și eu una. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo de promotii, în uikendul asta e promotie la gentile CaseLogic, 50% reducere la Altex/MediaGalaxy. Asa ca i-am luat si-o geanta, cu 40 de lei
![]() This post has been edited by Markos: 26 Nov 2011, 15:25 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
La Liga I nimic,nimic?
This post has been edited by daniM: 26 Nov 2011, 17:12 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Ba da, încaseaza rapiduletul fara numar
![]() Iar vasluiul a primit oferta-surpriza a uikendului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se muta manuel d'acolo?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
δεν,ma refeream la promotii,gen Costea +plasma 107 Panasonic la cati bani.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Nov 2011, 12:53) deja urla forumurile de comenzi luate si apoi "scuze, a fost o greseala, produsul nu mai e, sistemul e de vina".. principalul protagonist, in special e-mag. Urla aiurea, trimit mail de genul asta:"Stimate client, Va multumim ca ati ales sa faceti o comanda la eMAG. Intreaga echipa eMAG lucreaza in prezent la procesarea numarului foarte mare de comenzi inregistrate cu ocazia eMAG Black Friday. Va vom transmite noi informatii despre statusul comenzilor pana cel tarziu Marti 29.11.2011. Va multumim pentru intelegere, Echipa eMAG" |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io miam ridicat azi pachetul.
pana la urma lam luat si in rate fara dobanda. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ti-ai luat un dictionar roman ortografic, ortoepic si de punctuatie?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nop, doar romanul " la vanatoare de caini, cu loganul"
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
Limited edition banuiesc...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uite aici promotie , la acelasi pret am luat eu procesorul si nu era la promotie
deci inca o dovada cum se fac promotiile , se pune un pret mai mare se taie di de pune cel cu care s-a vindut si acum 2 saptamini de exemplu |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Alydor |
![]()
|
Mai au astia de la sigmanet ceva stikuri la promotie... cu tot cu reducere pretul este de 33 de ron... la iemag il iei la 30 fara reducere...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pcgarage a avut azi cyber monday, acum e promotia 16-20: http://www.pcgarage.ro/cybermonday-16-20
astia inca dorm pe ei. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu... in 5 decembrie... scrie mai jos cherdutule...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
pana la urma au ajuns comenzile "complecte"?
in afara de grecu cu camera lui, cine/ce a mai luat/primit? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
Io's in pending... adica astept...
Bre arhi cartea aia de o luasi e invelita in chele? De cane? Daca nu e editia in chele de caine ecologica ... ai luat teapa... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Grecu a umblat la fluierasi si mitici, a primit peste rind. Iau pus si un 5x suplimentar, bonus.
Dinamo nu se dezminte. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:29 |