Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Din reclama de pe site-ul ZF nu reușesc să înțeleg dacă după ce depășești limita de 4Gb plătești traficul suplimentar sau nu
![]() L.E.: nici pe hârtia primită de la vomafone nu scrie nimic ![]() P.S.: ca să nu le crape venele unora, nu eu am cumpărat tableta ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 13 Dec 2011, 23:59 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din moment ce iti limiteaza viteza tu ce crezi? "** Accesul la internet este gratuit 1 an si include 4 GB/an de trafic initial, la viteze de pana la 7,2 Mbps. Dupa consumul traficului initial, viteza conexiunii se limiteaza la 128 Kbps pentru traficul suplimentar."
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ady, după ce mi-a venit prin 2005 o factură de 70 de Euro, am învățat să nu mai am încredere în ce scrie pe site-uri/oferte, d-aia am întrebat!
![]() Deși aveam 2000 de minute în rețea (la voMafone), erau valabile cu toate numerele numai cu cele 2 numere de la favorite NU (au uitat să menționeze acest mic detaliu)! ![]() Evident că prima lună nu a mers Cost Control ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Abonament pt net exista deja (se cloneaza simul), vreau doar tableta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă nu-i musai să fie cadou de Crăciun, e recomandabil să mai aștepți puțin. După cele scrise aici, în februarie se lansează iPad3. Asta înseamnă că fie cumperi ceva mai bun - rezoluția mai mare e o îmbunătățire majoră, fie cumperi iPad2 la un preț mai avantajos.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Dec 2011, 00:00) Cum 4GB/an? Pai si dupa 2 luni ce fac? Merg cu 128 de kilo? QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Dec 2011, 00:03) Ady, după ce mi-a venit prin 2005 o factură de 70 de Euro, am învățat să nu mai am încredere în ce scrie pe site-uri/oferte, d-aia am întrebat! ![]() Te-am luat ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Markos vezi in oferta actuala de la Cora. E Ipad2 la 2100 de lei cu reducere de 200 de lei d-aia pe bon de cumparaturi.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E fara 3G, 2100 e peste tot. Sunt cam batute-n cuie prețurile Apple
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ia-i un modem usebe și conectează-l la el.
A, ăla n-are usb, n-are nevoie! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Pana acum am găsit așa : 2050 fără 3G, 2500 cu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' de ce trebuie sa fie Apple?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Eh......
Așa e comanda ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
S-a saturat de Elgi, am inteles, spor la cumparaturi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Ouch, nu stiam ca nu e GGG. Nu scrie in pliantu lor.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 14 Dec 2011, 13:30) De curiozitate, ca mi-e peste mana sa merg 500 km dus-intors sa iau consola de acolo, cat era pretul? Eu am gasit mai peste tot varianta de 160GB fara niciun joc la ~1100 ron si varianta de 320GB + un joc (diverse) la ~1300 ron ca aici: http://www.domo.ro/IT_&_C/Jocuri_si_Console/Console/Sony |
--------------------
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
scuze dar nu am retinut pretul...daca mai trec azi sau maine pe acolo te informez
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Stiu ca avem multi colegi foarte saritori gata sa ajute!
![]() Daca diferenta de pret ar fi substantiala ar merita, insa daca e diferenta de 50 de lei nu merita deranjul + costurile de expediere. |
--------------------
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
corect. Eu daca as cumpara ceva de valoare mai mare prefer sa am eu produsul in mana..sa-l simt
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa ai cumpărat Nova.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma pij pe mine de ras
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cataline, de ce esti rau cu omul? El vorbea de valori mari, nu de Nove.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La 10 toli e mare. Pe banii astia iei un netbook cu tot ce trebuie care e cam la fel de comod/incomod de carat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Haha - pai si iPad are 9.7, nu-i mare diferenta.
Faza e ca eu cred ca totusi iPad e mai tare decat GalaxyTab, in plus 'comanda' e de iPad ![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tocmai! O tableta peste 7 toli devine aproape la fel de incomoda ca si un netbook. Macar ala e mai bine protejat si are spatiu de stocare cit vrea muschiul tau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:33 |