Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adevarat, dar pina unde vor merge tabletele, cu dimensiunea? Astept sa vad pe cineva in metrou manevrind mindru o tableta de 15.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De ce nu, doar exista telefoane cu ecran de peste 5 inchi
![]() Daca piata o cere sunt convins ca producatorii vor face tot posibilul sa acapareze orice nisa. Personal nu as agrea ideea, insa fiecare cu nevoile lui. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nene corbex iti scapa ceva; adu-ti aminte ce "macel" a facut viitoarea sefa cu cativa fulgi, crezi ca sefu' mai scapa?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
Pentru Romania o sa apara si editia cu rama aurita.
![]() |
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si ecran de termopan.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
triplu strat. Cu argon intre...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Dec 2011, 12:56) Vad ca discutia noastra de azi te-a impresionat ![]() ![]() |
--------------------
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() E o struzto camila, ceva intre tableta si netbuci. Are 12.1 inchi. Este odios de mare, scumpa si misto rau. Dar mi-e groaza cu garantia. ![]() This post has been edited by RainHawk: 15 Dec 2011, 20:32 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am rezolvat cu iPad2
![]() Intr-o prima etapa, i-am explicat lu' fii-mea ca modemul ala 3G nu merita 5 bulioane în plus. Dup-aia, am vazut ca preturile la aia de 16 gigi fara 3G erau între 2040 si 2200. Am comandat de la altecs cu 2100, pe motiv de husa si folie de protectie cadou (costa 230 astea doua). Deci se poate închide. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Adica i-ai luat o tableta pe care poate sa o foloseasca doar prin casa sau la McDonalds
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai ales ca poti share-ui usor netul de pe mobil, facandu-l hotspot
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce grec zgarcit....ops pleonasm !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Dec 2011, 20:36) Am rezolvat cu iPad2 ![]() Intr-o prima etapa, i-am explicat lu' fii-mea ca modemul ala 3G nu merita 5 bulioane în plus. Dup-aia, am vazut ca preturile la aia de 16 gigi fara 3G erau între 2040 si 2200. Am comandat de la altecs cu 2100, pe motiv de husa si folie de protectie cadou (costa 230 astea doua). Deci se poate închide. Între iPad2 WiFi și iPad2 3G + WiFi mai e o diferență în afară de modem. Cel cu 3G are și GPS, e bestială drăcia pe post de PNA în mașină. Plus că modulul 3G facilitează și localizarea pe baza releelor GSM. Husa aia cadou e Smart Cover? Că altceva nu merită. Smart cover-ul protejează ecranul, n-are sens folia, iar pentru spate ia asta This post has been edited by C a t a l i n: 15 Dec 2011, 21:44 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Se potriveste husa de la Smart la iPad2??????
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai daca o pune in geam mai vede ceva?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred că merge și la Smart...
15 Dec 2011, 21:48: QUOTE(Markos @ 15 Dec 2011, 21:44) Nu e, sa nu exageram ![]() Husa/carcasa/ce drec o fi e asta. Folia de protectie e asta. Decat un sut în cur, astia macar au oferit ceva moka ![]() Nașpa. Alea sunt moka pentru că altfel nu le cumpără nici dracu. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 15 Dec 2011, 21:48 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
De fapt aia e carcasa de protectie, nu e husa, am vazut acum.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sunt curios cât o să o țină pe tabletă, mai ales că acoperă mărul.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-are sens gentuța fără 3G și GPS.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Grecule, iti recomand ce i-ai recomandat tu mai demult unei persoane care avea un ciine prosdemic: ia un rucsacel!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Rucsacel mi-am luat io, pt camera fuoto
![]() 16 Dec 2011, 01:01: QUOTE(C a t a l i n @ 15 Dec 2011, 21:45) Din ce-am gasit, nu-s chiar porcarii. This post has been edited by Markos: 16 Dec 2011, 01:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
tableta e buna si de aparat foto. Exemplu autentic:
Attached thumbnail(s) IMG_0928___2.jpg ( Size: 505.1k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
la prima vedere, unii mai vin si cu replica: "bah esh nebun, ce telefon ti-ai luat!"
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 21:39 |