Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
doua comenzi. una confirmata.. astept sa o confirme si pe aialalta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Nov 2011, 12:53) deja urla forumurile de comenzi luate si apoi "scuze, a fost o greseala, produsul nu mai e, sistemul e de vina".. principalul protagonist, in special e-mag. Și eu am avut o problemă de genul ăsta, în sensul că vineri am dat comandă de antivirus și când am fost să plătesc ... supriză, nu se înregistrase comanda! În schimb, ieri am primis mail + SMS că pot să mă duc azi să iau comanda. Am fost, am ridicat comanda (am stat 30 de min. la coadă) și totul a fost ok! P.S.: să-mi bag picioru' dacă lângă mine la coadă nu a fost einstein19xx (cât dracu avea acolo) ... mai are cineva poză cu el? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Nov 2011, 21:56 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Cosmin, vezi pe topicul de imbecili autohtoni...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 28 Nov 2011, 22:04 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Nov 2011, 22:03) Inseamna ca eu am fost norocos, sambata. Ma asteptam la cozi imense, dar în 5 min am luat camera. Explicatia: 90% din produse urmau sa soseasca luni-marti ![]() Eu am fost vineri când nu era coadă, da' dacă nu apărea comanda ce era să fac? ![]() QUOTE(Alydor @ 28 Nov 2011, 22:04) L.E.: scuze Alydor, am înțeles greșit ![]() Să văd ... ce? Sau indirect m-anunți că-s imbecil că am stat la coada aia? Poate sunt, da' nu merita să dau 20 de lei pe transport pt un produs de 50 de lei. This post has been edited by cosmin_2300: 28 Nov 2011, 22:52 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu bre, poza
![]() ![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 28 Nov 2011, 22:04) QUOTE(ady77 @ 28 Nov 2011, 22:29) Îmi cer scuze ... mi-a intrat neuronul în grevă! ![]() QUOTE(AR-18-MOS @ 28 Nov 2011, 22:48) Mulțumesc de poză. Dacă are cam 1,60 m, sunt sigur 90% că el era! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cum sa aiba ma 1,60m?
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ma bucur ca s-a deslusit misterul ...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
Mie abia maine imi ajunge xboxul, iar masina de spalat probabil poimaine, ca abia azi au confirmat comanda.
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
Mie mi-au zis ca cardu pe care l-am comandat nu mai este in stoc si nici la furnizor da' daca vreau sa comand altul cu aceaiasi promotie de 10%
Un pachet este pe drum, unul este la ei in pending si mai am inca unul comandat azi care este tot in pending... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Nov 2011, 23:43 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
Totusi se respecta si te respecta emag-ul. Eu de aia ma mir cand se plange lumea de ei. Ca eu am comandat o gramada de la ei (nici chiar cat popa tiuning
![]() |
--------------------
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Nu am nimic de reprosat, mai ales ca am prins printre ultimele promotii si era doar ora 8 AM, altii deh
![]() ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Azi mi-a venit unul din pachetele comandate la emag si anume cardurile. Cica maine le intra in stoc si routeru.
Am mai facut acu 3-4 zile o alta comanda si inca este in prelucrare...l-am sunat pe gogu sa il intreb ce se intampla si mi-a zis ca sunt extrem de aglomerati. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Xboxu care a fost 1500 si redus la 1000 in Black Friday, zilele urmatoare a costat 1300.
Da' cine mai stie care e pretul corect in vremurile astea... Pana la urma am luat un PSP, este oferta la Kaufland cu 399 daca intereseaza pe cineva. E vorba de un model nou numit E1004 aparut de vreo luna, e de fapt 3004 fara wireless si tv out. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
alta promotie de nerefuzat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
N-au pe mai multe culori?
|
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care locuiesc la casa: la Brico (Baneasa cel putin) au brazi argintii in ghiveci la 50 lei. Asta pe care l-am luat eu are cca. un metru.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
la emag promotiile continua:
http://www.emag.ro/newsletter/2011_12_06_S...oferte/?ref=hdr |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
Daca aude careva despre vreo promotie bengoasa la iPad 2 Apple 16GB 3G, rog sa dea un semn
![]() Promit sa fac cinste. LE: si pe alb, daca se poate... This post has been edited by Markos: 13 Dec 2011, 23:23 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vezi pe site la Apple dacă-ți convin prețurile din Norvegia sau Olanda.
Edit: nevermind, m-am uitat eu, versiunile cu 3G nu se vând fără contract de date. This post has been edited by C a t a l i n: 13 Dec 2011, 23:29 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 13 Dec 2011, 23:22) Daca aude careva despre vreo promotie bengoasa la iPad 2 Apple 16GB 3G, rog sa dea un semn ![]() Promit sa fac cinste. LE: si pe alb, daca se poate... Dacă ai cumva PFA, era (nu știu dacă mai e de actualitate) o ofertă bună la Ziarul Financiar, în sensul că era abonament la ziar pe 3 ani + ab de net la Vodafone (ăsta e de "decor", 4 Gb pentru 1 an) și Tableta la 2600 de lei. Chestia e că în factură scrie că este abonament la ziar ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 13 Dec 2011, 23:27) Vezi pe site la Apple dacă-ți convin prețurile din Norvegia sau Olanda. Edit: nevermind, m-am uitat eu, versiunile cu 3G nu se vând fără contract de date. Si, oricum, au preturile mai mari decat la noi ![]() 13 Dec 2011, 23:37: QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Dec 2011, 23:33) Pai tableta e si la liber la 2600 (aia cu 3G si 16 gigi). Ma gandeam ca gasesc mai ieftin ![]() This post has been edited by Markos: 13 Dec 2011, 23:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Deci n-ai PFA
![]() Dacă aveai, ieșeai cu toată afacerea pe la 1950 de lei + ziar "moca" 3 ani. L.E.: se poate "băga" și pe firmă, pentru că pe factură scrie că este abonament la ziar, deci "statul" nu are ce comenta ![]() L.L.E.: detalii aici. This post has been edited by cosmin_2300: 13 Dec 2011, 23:40 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:40 |