Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
Markos |
![]() ![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
De unde?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
din recesiune, scrie în titlu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe 31 martie bre, iesim din criza
![]() This post has been edited by ady77: 24 Feb 2011, 22:33 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Nu conteaza, mai e putin, sa ne pregatim!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
la prima ora-s la banca sa iau un credit pe zece ani. inca nu stiu ce-mi fac cadou dar gasesc eu pina atunci. o masina nemteasca alba, cred.
|
--------------------
*
*
*
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu cumpar romania.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Nici vorba! Eu visez la un tir frigorific nou
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De-a lungul intregii crize am strans monedele pe care le-am primit rest in fiecare zi.
S-au adunat vreo doua |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
autostrazi?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Manuele tu chiar te-ai apucat iar de fumat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai n-auzi bre ca iesim din criza? Cin se mai uita la 300 lei/luna?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Feb 2011, 23:42) Iese pe naiba din recesiune! Se vor scumpi in draci carburantii, implicit alimentele. Eu unul nu vad nimic stabil in invatamantul din care traiesc momentan: incadrarea profesorilor fara examenul de TITULARIZARE duce la coruptia directorilor; trecerea clasei a 9-a la gimnaziu va crea un si mai mare haos printre profesorii de liceu care vor ramane fara slujbe, bacalaureatul la nivel de scoala e egal cu zero, e un bac de suprafata, neserios calitativ. Sa-ti dea Dumnezeu si doua tiruri frigorifice, nu unul! Si sa ma chemi si pe mine sa te ajut la incarcat. Eu visez sa am un salariu mai bun in invatamant, din care sa pot simti ca traiesc si din care sa pot cumpara o casa care sa ramana copilasului! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Ca-l calc pe cap pe nenorocitu' asta daca-l vad vreodata in fata ochilor. E un argument suficient de valid?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Filip |
![]()
|
Salariu mai bun in invatamant... ma indoiesc. Poti risca, poti intra in afaceri, te interesezi care sunt nevoile pietei din zona ta, iti alegi un domeniu care iti convine, te documentezi... si te arunci in hora. Totusi nu pot sa recomand nimanui varianta asta, din simplul motiv ca totul este hazard.
Dar parca nici treaba cu asteptatul unui salariu mai bun in invatamant nu e o solutie. De fapt sigur nu e. A, si sa n-aud de chestia asta, cum ca un profesor n-ar trebui sa faca afaceri, sau... bisnita, na ![]() Aveam o discutie cu cineva, caruia ii parea rau ca lumea nu se rascoala impotriva guvernului, precum in Tunisia, Libia etc. Si eu am incercat sa-i explic ca la nivel de individ, e o chestie foarte desteapta (d`oh) sa stai in banca ta, sa nu te arunci in valtoare, fiindca este foarte probabil sa mori fara sa stii de ce (la o revolutie viata unui om nu mai conteaza - de fapt viata omului nu prea valoreaza ea mare lucru nici in mod normal, numai ca "pe timp de pace" ipocrizia umana mascheaza chestia asta destul de bine, pentru naivi). Bai si omul ala nu putea sa fie de acord cu mine, zicea: cum mai, dar te sacrifici pentru binele societatii. "Care bine?" zic eu. Daca eu am de suferit, si poate mor, cum mai pot percepe eu ca subiect societatea? Deci, sa-mi fie cu iertare, eu nu pot intelege sentimentul asta de sacrificiu "pentru societate", pentru "un ideal maret", pentru "educatie/invatamant", in detrimentul persoanei ce se sacrifica. Sa fim seriosi, totul se rezuma la mancare, confort si la a asigura un viitor copiilor. Sigur, conteaza cultura, invatamantul, dar cand n-ai ce manca? Ce pretentie sa mai ai de la dascal. Ofera-i conditii, si dupa aia poti sa fii nemultumit de prestatie. Eu n-as sta 2 secunde in invatamant, poate doar in cel universitar, daca as prinde un post bine platit. De asta va zic, nimeni nu trebuie sa se sacrifice pentru nimic. Individul nu are nici o datorie "morala" ce implica sacrificiul pentru societate. Trebuie sa fii corect, sa nu furi, si sa platesti taxe. Nu sa te sacrifici. Fiecare are dreptul sa aspire la bogatie. |
--------------------
Renault
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Uau, asta cred ca si live vorbeste mai mult decat Merced.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cunosc destula lume care are masina de cateva mii de Euro, dar nu se gandeste deloc sa aiba o locuinta proprie si nu una inchiriata...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
Pilife, e frumos ce-ai scris, dar nu mi-ai raspuns la întrebare. Ce faci dupa 31 martie?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 24 Feb 2011, 23:21) Live nu vorbesc mai de loc. In scris pot sa-mi structurez mai bine ideile. Markos, ce-am facut si pana acum... imi duc existenta mai departe, nimic special. ![]() This post has been edited by Filip: 24 Feb 2011, 23:24 |
--------------------
Renault
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 25 Feb 2011, 00:19) Salariu mai bun in invatamant... ma indoiesc. Poti risca, poti intra in afaceri, te interesezi care sunt nevoile pietei din zona ta, iti alegi un domeniu care iti convine, te documentezi... si te arunci in hora. Totusi nu pot sa recomand nimanui varianta asta, din simplul motiv ca totul este hazard. Dar parca nici treaba cu asteptatul unui salariu mai bun in invatamant nu e o solutie. De fapt sigur nu e. A, si sa n-aud de chestia asta, cum ca un profesor n-ar trebui sa faca afaceri, sau... bisnita, na ![]() Aveam o discutie cu cineva, caruia ii parea rau ca lumea nu se rascoala impotriva guvernului, precum in Tunisia, Libia etc. Si eu am incercat sa-i explic ca la nivel de individ, e o chestie foarte desteapta (d`oh) sa stai in banca ta, sa nu te arunci in valtoare, fiindca este foarte probabil sa mori fara sa stii de ce (la o revolutie viata unui om nu mai conteaza - de fapt viata omului nu prea valoreaza ea mare lucru nici in mod normal, numai ca "pe timp de pace" ipocrizia umana mascheaza chestia asta destul de bine, pentru naivi). Bai si omul ala nu putea sa fie de acord cu mine, zicea: cum mai, dar te sacrifici pentru binele societatii. "Care bine?" zic eu. Daca eu am de suferit, si poate mor, cum mai pot percepe eu ca subiect societatea? Deci, sa-mi fie cu iertare, eu nu pot intelege sentimentul asta de sacrificiu "pentru societate", pentru "un ideal maret", pentru "educatie/invatamant", in detrimentul persoanei ce se sacrifica. Sa fim seriosi, totul se rezuma la mancare, confort si la a asigura un viitor copiilor. Sigur, conteaza cultura, invatamantul, dar cand n-ai ce manca? Ce pretentie sa mai ai de la dascal. Ofera-i conditii, si dupa aia poti sa fii nemultumit de prestatie. Eu n-as sta 2 secunde in invatamant, poate doar in cel universitar, daca as prinde un post bine platit. De asta va zic, nimeni nu trebuie sa se sacrifice pentru nimic. Individul nu are nici o datorie "morala" ce implica sacrificiul pentru societate. Trebuie sa fii corect, sa nu furi, si sa platesti taxe. Nu sa te sacrifici. Fiecare are dreptul sa aspire la bogatie. Felicitari, Filip pentru frumosul discurs! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 24 Feb 2011, 23:30 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
Vai de mine.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:10 |