Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
espacern: Merci mult. Maine dimineata voi da scutul termic jos sa vad daca nu cumva am atins firele acelea. Daca totul arata bine ochimetric atunci voi da o fuga pana la munca sa-i rog pe baietii de acolo sa-mi puna Clip-ul pe ea. Eu as tinde sa cred ca am atins firele cand am bagat scutul termic, deoarece a coincis perioada cand umblat la scut, cu perioada cand mi-sa aprins martorul si plus de asta vad ca masina in ultima mie de km nu tremura, nu scoate fum, zici ca totul este ok. This post has been edited by TheSting: 26 May 2012, 22:46 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Laurentziu83: EGR-ul a fost curatat acum putin timp. Daca aveam probleme cu EGR-ul masina trebuia s se manifeste intr-un fel, iar la mine merge perfect.
Maine dimineata voi verifica daca am atins firele din mufa de la catalizator sa daca totul este OK acolo ma voi duca la munca sa ii rog pe baietii de acolo sa-ma ajute. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
TheSting |
![]()
|
Laurentziu83: Dar eu nu am zis ca am sonda lambda. Poate o fi si nu stiu eu, dar din cate stiu lambda au bezinarele.
Acolo am scris ca am citit pe forum ca problema vine si de la sonda Maine voi reveni cu solutia problemei. This post has been edited by TheSting: 13 May 2012, 20:35 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asteptam cu nerabdare.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Curatarea EGR-ul nu rezolva problema. Cocsul depus pe el deterioreaza bobinajul. Dupa ce l-ai curatat e o chestiune de noroc daca va mai merge sau nu.
Mai mult ca sigur e de vina EGR-ul, dar nu pot baga mana in foc. Oricum, pune in primul rand testerul pe masina, n-ai ce fire sa deranjezi pe dedesubt sa-ti aprinda martorul antipoluare. A propos, te-am vazut ieri pe la pranz pe la Ciofliceni cand depaseai o caruta. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
TheSting |
![]()
|
Ma duceam la Bricostore sa-mi cumpar furtun pentru gradina
![]() Cand am spus de catalizator, am vazut ca din el iesea un senzor si am crezut ca influenteaza si ala. Dar iti voi asculta sfatul si voi pune maine CLIP-ul pe ea sa vad ce spune, pentru a fi sigur unde umblu, |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Era o caruta mai speciala. Avea 1 cal putere si era turbo, dar i-am aratat cine este sefu
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eeee, ai incepur sa faci glume, coane? Nu-i asa ca iti dau o stare mai buna decit folosirea gumei?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parca i s-ar fi topit inima precum lui Grinch!
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
TheSting |
![]()
|
Gluma gluma dar acum sunt cu masina desfacuta sa vad de ce sa aprins martorul de poluare si vad ca am atins un fir dintre cele 2 care intra intr-un senzor la toba. Voi da scutul jos pt a lipi firul pt a il izola.
Mama ei de tehnologie. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Fa poze sa vedem si noi ce-i pe acolo.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TheSting |
![]()
|
Pai se poate asa ceva ? Eu nu fac poze, eu fac tutorial.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Martorul ala care sta aprins la tine e martorul "check engine", nu martor de poluare.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
TheSting |
![]()
|
Gata am terminat de lucrat la masina.
In primul rand imi trebuiesc ochelari, deoarece nu era nici un senzor care intra in toba era altceva care mi-sa parut ca are un fir sectionat dar mare pacaleala ce mi-am luat. Dupa ce mi-am demontat scutul termic am observat ca pe acolo totul este OK. Apoi i-am ascultat sfatul colegului si m-am uitat la EGR. Am demontat tot pe acolo: EGR, Corp EGR, tubulatura, senzori .... . Nu am gasit nimic in neregula nici acolo. Pana la urma ma apuca dracii, am sunat pe un coleg de la munca si il rog daca poate sa vina cu un tester pana la mine sa-ma ajute. Acesta imi raspunde la invitatie si pleaca spre mine. Intre timp dupa ce imi remontasem totul la loc, am intrat in TEST MODE sa vad daca zice ala ceva, iar acolo mi-a aparut 2012_05_14_16.00.21.jpg ( Size: 884.94k ) Number of downloads: 1336 Sincer am vazut ceva ulei pe langa corpul EGR pe marginea tubului ce vine de la interculer, dar era foarte putin si nu l-am bagat in seama. In fine..... vine si colegul meu, pune CLIP-ul pe masina si dupa cateva zeci de minute, singura eroare este tot aceea ce mi-a aparut in TEST MODE. Dupa alte zeci de minute si zeci de telefoane date, colegul meu afla de la o cunostinta de a lui care acum lucreaza la Cobalcescu ca problema mea se trage de aici 2012_05_14_14.42.00.jpg ( Size: 257.58k ) Number of downloads: 1563 Din ce am citit pe diverse forumuri si alte sute de cautari pe goagle am inteles ca aia ar fi problema, dar acum nu stiu ce sa zic. Voi schimba captorul ala si sper sa-se rezolve, daca nu se va rezolva, ata ete, cum a mers ultima mie de km, poate sa mai mearga pana gasesc rezolvarea. Nu am stat sa fac poze peste tot pe unde m-am uitat, am facut doar cateva sa nu-va dezamagesc ![]() ![]() <span class='edit'>14 May 2012, 16:53:</span> QUOTE(diesel_power @ 14 May 2012, 16:27) In cartea masinii si la reno se spune ca ala este martor poluare2.jpg ( Size: 264.58k ) Number of downloads: 904 3.jpg ( Size: 213.96k ) Number of downloads: 843 4.jpg ( Size: 208.33k ) Number of downloads: 798 5.jpg ( Size: 185.4k ) Number of downloads: 281 This post has been edited by TheSting: 9 Nov 2012, 17:51 Attached thumbnail(s) 6.jpg ( Size: 199.11k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Informatia "Panne Capteur Huile"nu are nici o legatura cu piesa subliniata de tine.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
espacern |
![]()
|
Sonda care indica nivelul de ulei la bord este "vinovata" de acest mesaj.
Este situata in partea opusa joja de ulei si daca ridici masina si dai scutul jos poti sa verifici starea ei sau mufa/cablaj. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 14 May 2012, 17:33) Sonda care indica nivelul de ulei la bord este "vinovata" de acest mesaj. Este situata in partea opusa joja de ulei si daca ridici masina si dai scutul jos poti sa verifici starea ei sau mufa/cablaj. @+ Multumesc pentru sfat. Ulei nu imi pierde absolut deloc. Din 2005 pana acum nu mi-a pierdut nici macar 1 gr. Voi verifica locul unde mi-ai indicat sa vad daca este totul ok. Sa inteleg ca daca ma luam dupa baiatul acela schimbam degeaba acea piesa. Mai am o intrebare. Daca este defect, se poate merge asa sau trebuie remediata problema. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Din ce stiu eu, daca nu este insotita de martorul STOP, eroarea mai poate fi dusa "de nas". Nu trebuie sa te culci pe o ureche.
|
--------------------
-
-
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 14 May 2012, 19:19) Mai sting, cand ti-a dat mesajul cu "regele huilei" ![]() Cand mi-a dat mesajul masina intradevar era in pozitia aia. Ma duc acum sa verific iar. 14 May 2012, 19:36: Mama ei de tehnologie. Am verificat prin test mode si nu mai mi-a aparut eroarea. Merci hellcat, ai o bere de la mine This post has been edited by TheSting: 14 May 2012, 18:36 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai n-ai zis ma ca ai mers cu ea 1000 km?
|
--------------------
-
-
|
|
TheSting |
![]()
|
Am o mie km de cand am aprins martorul poluare. In postul de mai sus era vb de o eroare ce mi-a aparut in test mode ca aveam masina ridicata intr-o parte, si nu imi mai citea nivelul uleiului.
This post has been edited by TheSting: 14 May 2012, 18:47 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Prietenul tau cu testerul lucreaza in domeniu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(TheSting @ 14 May 2012, 19:31) si nu mai mi-a aparut eroarea. Se intoarce eroarea...ca Terminatorul. Stai linistit ca nu ai scapat chiar asa usor. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu lucreaza in domeniu.
espacern: si eu care crede-am ca eroarea aparuse ca statea masina ridicata cum a zis colegul hellcat. espacern: imi puteti spune ce as putea sa-i mai verific sa vad de ce am martorul de poluare aprins. Nu are nici un simptom, am verificat azi tot ce mi-a trecut prin cap si tot nu am gasit nimic. Ce as mai putea sa-i fac, cu exceptia faptului sa ignor martorul. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poate gazele de ardere chiar depasesc norma de poluare si senzorul nu minte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
TheSting |
![]()
|
Sper sa nu. Dar orice este posibil. Ma gandesc ca nu este cazul deoarece acum ceva vreme a trebuit sa curat EGR-ul deoarece in spate scotea mult fum si atunci nu sa aprins acest martor, iar dupa ce am curatat EGR-ul nu a mai scos fum, si martorul tot stins era. Din aceasta cauza nu cred ca are legatura cu norma de poluare. Dar tot ce e posibil, doar este reno.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:42 |