Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu PACO, de la EGR a inceput problema.
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe drec, problema a apărut de la demontat mașina
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Te inseli, problema a aparut ca am cumparat masina.
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
De fapt problema e la Reno ca a fabricat-o
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Problema e la nemti ca au pierdut razboiul. Franta ar fi vorbit germana acum.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(TheSting @ 15 May 2012, 22:10) Oricum sunt total in ceata ca habar nu am de la ce este acea mufa. Mufa subliniata de tine este de la senzorul de temperatura. Se afla "infipta"in corpul termostatului. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 14 May 2012, 21:40) Bravo ca eu ma duc cu masina in service sa citesc reviste, sa stau pe net,sa beau cafea. QUOTE(TheSting @ 15 May 2012, 12:39) Sunt la Serus, astept verdictul. ![]() Baftă în continuare! Nu vreau să fac mișto de tine, dar mi-a plăcut potriveala dintre cele două postări. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 16 May 2012, 16:59 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
TheSting |
![]()
|
Recunoasteti, cand scot perle sunt nr 1
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
indubitabil
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
TheSting |
![]()
|
Cum este vorba aia. "Las-o ma ca merge asa"
This post has been edited by TheSting: 16 May 2012, 22:02 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TheSting |
![]()
|
In seara aceasta mi-am facut putin timp liber si am reusit sa-mi izolez si usa porbagajului.
1.jpg ( Size: 349.91k ) Number of downloads: 321 Braduletii i-am scos cu un patent cu varf ascutit si nu sa stricat nici unu. 2.jpg ( Size: 343.33k ) Number of downloads: 365 Apoi am dat jos capitonajul de pe usa porbagajului si am umplut absolut tot spatiul gol de la armaturile porbagajului si gaurile din imagine. In usa porbagajului am bagat 3 straturi de pasla pana ce am umplut tot golul ce se afla acolo. In afara de pasla care am bagat-o in usa porbagajului am atasat pasla si pe capitonajul textil. 3.jpg ( Size: 274.74k ) Number of downloads: 364 4.jpg ( Size: 222.07k ) Number of downloads: 364 Dupa ce am montat totul la loc, am observat o imbunatatire dramatica la zgomotul ce il face porbgajul cand se inchide. Inainte de izolare cand inchideam porbagajul, usa acestuia era usoara si avea acel efect de tabla. Dupa izolare porbagajul se simtea mai greu, mai solid. Nu stiu exact cum sa explic, dar daca bat cu palma in el acum acesta nu mai suna a tabla goala. Acum se aude un zgomot infundat. 5.jpg ( Size: 85.3k ) Number of downloads: 370 This post has been edited by TheSting: 9 Nov 2012, 17:55 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este acolo sa bagi spuma poliuretanica!
Nu retine umezeala si este si mai compacta si rigida... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
TheSting |
![]()
|
Merci pt info, dar sunt foarte multumit de ce am pus, plus ca acolo nu este umezeala. Daca pe marginea de jos a usilor am mai vazut putina umezeala, cand am izolat porbagajul era perfect acolo, nu exista umezeala.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Care este scopul si rolul izolarii capotei de la portbagaj, inafara de o lipsa de ocupatie crunta? Daca era hecibec, as fi inteles, dar asa...duci cainele in portbagaj si ti la confortul sau?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TheSting |
![]()
|
Eu nu duc cainele in porbagaj si nici un om intreg la cap nu ar trebui sa faca asta. Mai ales daca porbagajul are forma celui de Megane.
Izolatia am pus-o deoarece fiecare parte conteaza. Nu are importanta daca unele parti sunt mai importante si altele nu. Eu doresc sa izolez in egala masura, atat partile unde este necesar (usa, podea) cat si partile mai putin necesare (usa porbaagaj, plafon, sub izolatia originala a capotei motor. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Izolaționismul n-a adus nimic bun niciodată, în istorie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
[quote=TheSting,20 May 2012, 01:10]
Merci pt info, dar sunt foarte multumit de ce am pus, plus ca acolo nu este umezeala. Daca pe marginea de jos a usilor am mai vazut putina umezeala, cand am izolat porbagajul era perfect acolo, nu exista umezeala. [/quote Asta s-o crezi tu cu umezeala!! Mai verifica pe acolo la iarna,si dupa aceea mai vorbim. Mai ales datorita condensului,care apare in acea perioada. Peste ceva timp o sa plingi,pisla aceea din usi si capota portbagaj este hidrofila,va retine pentru mult timp apa, umezeala,si vei vedea apoi cum apare rugina. Gindeste-te cind ploua,ca toata apa care scapa in portiera pe linga geam,va fi absorbita de chestia aia. De ce crezi ,oare,ca astia,cind au construit masina,au lasat acele orificii pentru scurgerea apei,jos,la baza portierei? Ma rog,este masina ta,faci ce vrei cu ea,dar vei avea probleme. Inclusiv cu echilibroarele de la capota portbagaj,deoarece ai marit greutatea ei. L.E. Vei avea,totusi,si un avantaj. Ca nu va mai fi nevoie de odorizant in masina! Vei avea in interior un miros superb si natural de mucegai,datorat pislei ude! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 20 May 2012, 16:18 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
TheSting |
![]()
|
Ba ce nesimtiti astia de la Renault ca ne mint cu garantia asta cum ca tabla este tratata si nu rugineste (daca nu este lovita sau zgariata adanc).
Lasa ca mie imi place mirosul de mucegai. Acum serios vorbesc. Daca vreo data vot fi probleme cu pasla in usi atunci voi gasi alta solutie. Pana atunci e perfecta. Usa de porbagaj nu si-a schimbat greutatea asa de mult incat sa afecteze telescoapele. This post has been edited by TheSting: 20 May 2012, 21:22 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 20 May 2012, 17:27) Ba ce nesimtiti astia de la Renault ca ne mint cu garantia asta cum ca tabla este tratata si nu rugineste (daca nu este lovita sau zgariata adanc). Nu mint, chiar nu rugineste, am si la prag cat o unghie si pe buza capotei ciupituri de la piatra unde e tabla goala vizibila, au trecut cateva ierni peste ele cu sarea aferenta de pe drum, tabla e curata, nici urma de rugina. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Deja sunteti rai! Oricum, eu nu inteleg de ce unora nu le plac masinile cum le-a facut producatorul si tot bricoleaza la ele. Ori ai bani si o faci Brabus, ori o lasi cum a iesit din fabrica!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
TheSting |
![]()
|
Asa am eu placerea asta deosebita sa lucrez la masina. Vreo problema??? iti Mi-ati dat voi cumva bani sa-mi cumpar masnia? Ce sa zic, imi duceti voi mie grija ca-mi va rugini tabla ca am bagat pasla in usi. Las-o sa rugineasca poate cu ocazia asta mi-o fac cabrio sau buggy. Special sa-va fac in ciuda imi voi baga izolatie si in toba de esapament si imi voi pune antena de la DIGI pe plafon sa prind discovery sa vad ce as mai putea instala pe ea.
Ce-va mai roade ce face capra vecinului. Daca tot va faceti asa de multe griji ca-mi rugineste tabla de la pasla, de ce nu faceti ca Markos sau ca espacern (sau ca alti) si-mi dati o alta idee de izolat usile. Mecanicilor care sunteti voi Mecanici. This post has been edited by TheSting: 21 May 2012, 21:35 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TheSting |
![]()
|
Joi imi sosesc butoanele iar Vineri imi activez functia de cruise control. Nu imi voi pune + si - pt viteza deoarece nu ma intereseaza. Voi instala doar butoanele pe panoul de comanda unde se afla comanda pt ridicarea si lasarea farurilor si imi mai voi instala comutatorul pt pedeala. Mufa o am deja iar softul a fost verificat si se poate activa cruise controlul. This post has been edited by TheSting: 21 May 2012, 21:38 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai + si - nu au functia de Set Speed?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu-i trebuie, nu-l interesează viteza.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine iti iei o dacie berlina si intri in clubul constructorilor. Ai alta motivatie, la masina aia chiar e nevoie sa lucreze un pasionat. Fara misto!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(TheSting @ 20 May 2012, 22:21) de ce nu faceti ca Markos sau ca espacern Ti-a zis cineva ca esti VERIFANI? Sunt gelos.........ca se scrie corect doar la preten!! @+ Imi cer scuze, voi corecta imediat This post has been edited by TheSting: 21 May 2012, 21:36 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:49 |