Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Si uite asa anul acesta se implinesc 7 ani de cand imi este alaturi. Chiar daca anul trecu imi trecuse prin minte sa-mi iau alta masina noua, m-am rzgandit foarte repede si nu cred ca o voi vinde foarte curand.
![]() ![]() ![]() 1.jpg ( Size: 295.33k ) Number of downloads: 235 2.jpg ( Size: 342.56k ) Number of downloads: 272 3.jpg ( Size: 349.27k ) Number of downloads: 268 4.jpg ( Size: 335.3k ) Number of downloads: 284 5.jpg ( Size: 374.73k ) Number of downloads: 289 This post has been edited by TheSting: 9 Nov 2012, 17:58 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' niște jante de alloy nu pui pe ea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa aiba ce sa indoaie pe drumurile noastre?
La astea de tabla, daca le indoi, le dai frumos jos de pe masina, le dai 2-3 ciocane, le-ai facut ca noi si le-ai pus la loc. La aliaje te costa 75 de lei/roata, fara demontarea anvelopei. Are capace, ce-i mai trebuie? Oricum nu se vad de la volan. This post has been edited by Laurentziu83: 26 May 2012, 20:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 May 2012, 21:03) voi chear nu sunteti atenti deloc ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3425704 QUOTE(cdadan @ 12 May 2012, 20:47) Dinalea am si eu ![]() This post has been edited by argon: 26 May 2012, 20:13 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
my bad
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca le-a luat fara sa le vada, e his bad, acel model printre altele fiind de plastelina..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Jantele nu le-am cumparat fara sa-le vad. Jantele respective sunt ale baiatului de la care le-am cumparat. Acesta si-a cumparat altele si le-am cumparat eu pe acestea. Pe data de 30 Mai isi termina contractul acolo si vine in tara asa ca imi pot monta jantele. Jantele sunt in stare foarte buna si nu am de ce sa imi fac griji. Plus de asta, baiatul acesta este un baiat deosebit, serios si cu simt de raspundere.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
argon |
![]()
|
Se infiripa ceva?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(MuciX @ 26 May 2012, 20:10) a reusit sa le vanda pe alea castigate la pufuleti? ![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai e inchis topicul. Se pricepe, tre sa recunosti.
|
--------------------
-
-
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheSting @ 26 May 2012, 20:43) Jantele nu le-am cumparat fara sa-le vad. Jantele respective sunt ale baiatului de la care le-am cumparat. Acesta si-a cumparat altele si le-am cumparat eu pe acestea. Pe data de 30 Mai isi termina contractul acolo si vine in tara asa ca imi pot monta jantele. Jantele sunt in stare foarte buna si nu am de ce sa imi fac griji. Plus de asta, baiatul acesta este un baiat deosebit, serios si cu simt de raspundere. Adica sa inteleg ca le-ai vazut, le-ai platit, dar inca nu sunt ale tale? Buna afacere! ![]() |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
TheSting |
![]()
|
Greu cu cititul asta.. Cand sa hotarat sa-le vanda era deja plecat. Si le vinde ca si-a luat alte jante de acolo. Daca era in tara deja le aveam pe masina.
Oricum nu ma stresez asa de tare ca mai am putin de asteptat. Cum am mers 7 ani cu jante de tabla mai pot merge 1 saptamana. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheSting @ 26 May 2012, 20:43) Jantele nu le-am cumparat fara sa le vad. Jantele respective sunt ale baiatului de la care le-am cumparat. Tinere, asta sunt vorbele tale. Deci le-ai cumparat sau nu le-ai cumparat? Le-ai arvunit, le-ai platit integral, ai trimis vreun ban baiatului plecat din tara? Cum ai facut ca tu deja le-ai cumparat, dar nu le ai pe masina? Lamureste-ma si pe mine, ca eu sunt mai de la tara si-mi gandeste cerebelul incet! |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce naiba vi se pare așa ciudat? Voi nu ați cumpărat nimic de la PRIETENI fără să vedeți înainte? Treaba e simplă (din ce am înțeles eu). Stingu' e prieten cu unu. Ăla a plecat în țările calde să lucreze și cu ocazia asta și-a luat și alte jante. Nenea Stingu' ia jantele de la ăla pe încredere, că sunt prieteni. Ce-i așa anormal?
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 May 2012, 12:22 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TheSting |
![]()
|
Uite ca explicatia ti-a fost oferita de cosmin.
27 May 2012, 18:20: Alta data voi face un desen sau un tutorial. Poate se intelege mai bine. This post has been edited by TheSting: 27 May 2012, 17:20 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Neaparat! La tutoriale ești zeu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Pentru voi fac totul
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cauta si tu regulatorul ala de presiune si curata ca am si eu nevoie
![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 May 2012, 20:11 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
TheSting |
![]()
|
Daca doresti iti arat unde este si cum se scoate, dar eu am o retinere sa-l scot. Mi-e frica sa nu am dupa aceea privleme cu el.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Zi pe unde este ca sa vad daca e aceeasi configuratie si la Clio. Am vazut pe youtube ca e in capacul negru de la pompa de injectie dar nu vad pompa in inghesuiala de la Clio.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Scuza-ma ca te deranjez.
Dar citind topicul tau am vazut ca esti un om meticulos si atent cu masina ta. Am acelasi model de renault ca al tau doar ca este de culoare albastra si e pe benzina. Tin si eu la masina si incerc sa o pastrez in conditii bune cat mai mult. Si eu as vrea sa curat tapiteria de la scaune si citind la tine as vrea daca se poate sa-mi trimiti pe PM mai detaliat cu pasii necesari, ca sa desfac scaunele si tapiteria fara sa stric ceva si la montare. La ce trebuie sa fiu atent ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
MuciX |
![]()
|
Ar fi fost un tutorial util cuiva de aici, fix pe ala nu l-ai pus...
|
--------------------
-
-
|
|
TheSting |
![]()
|
La mine aici este.2012_05_28_16.35.08.jpg ( Size: 344.29k )
Number of downloads: 456
This post has been edited by TheSting: 28 May 2012, 15:45 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Multam! Astept sa treaca ploile astea si arunc si eu o vedere. Am scos capacul dar nu am observat mufa aia.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
TheSting |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Hombre, bine c-ai scris, credeam c-ai murit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu scapati voi asa usor de mine. Sunt ca musca, ma intorc mereu.
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:56 |