Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nu l-ai lipit bine,trebuia sa-l lipesti pe mijlocul lunetei!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Si la mine tot asa.....de "nevoie".
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu ce se ocupa firma? modofocari masini4x4?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.514 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cine a facut stickerul acela pt. reclama? Ca e de mare angajament...
![]() ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu am nevoie de proiectoare. Nu am de gand sa-mi instalez proiectoare pt a-le folosii o data la nu stiu cat timp cand o fi ceata.
Firma se ocupa cu modificare cu echiparea masiniilor 4x4 pt competitiile OffRoad. Cat despre stickare si eu sunt de acord ca sunt prost facute dar ele sunt in asa fel incat masina din imagine trebuie sa stea cu rotile in sus sa poti citi ce scrie pe ele, sau masina sa stea cum trebuie dar nr de tel si pagina de net este scrisa invers 2012_06_15_14.29.20.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 944 2012_06_15_14.23.47.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 928 2012_06_15_14.22.33.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 909 This post has been edited by TheSting: 15 Jun 2012, 20:47 Attached thumbnail(s) 2012_06_15_14.26.08.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 910 2012_06_15_14.21.40.jpg ( Size: 988.85k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() ![]() Greu rau cu gramatica asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
V-am mai explicat cu este sa scrii pe forum de pe telefon, dar asta este, asa sunt eu mai analfabet ca sa fiti voi mai buni.
Asta este eu nu vorbeste bine Romaneste. Ce sa-i faci daca dau bani pe stickare si alte prostii nu mai am bani sa merg la scoala sa invat sa scriu, dar este bine ca puteti sa descifrati. Batman e Batman |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mai ramane sa inveti sa te pui singur la bula ca altii de pe aici
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
TheSting |
![]()
|
Unde???
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Spor la cetit.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
TheSting |
![]()
|
E lasa ca are cine sa-mi puna perlele acolo. Dar daca mai fac 2 gafe, ma postez singur .
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu daca imi cumpar, pardon, imi cumpara tata, o lada niva cam ce se poate face la ea cu vreo 2500 euro?
ma interseaza sa o pot folosi pe drumuri de tara, cu pamant, pietris, noroi si zapada. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
TheSting |
![]()
|
Se pot face destul de multe. Problema este ca produsele sunt destul de variate. Daca doresti iti dau adresa de web si te uiti acolo ce iti place si ce iti satisface cerintele. In principiu se poate inalta, puse flanse pt a se monta roti mai mari, diferential blocabil, etc. Acum depinde exact ce iti doresti de la masina. La acelasi produs preturile variaza extrem de mult in functie de performantele pe care doresti sa-le realizezi. Dar in 2500 euro poti realiza o masina care sa-te ajute in conditii mai dificile, dar nu poti trece o anumita limita cu aceasta. De regula cifrele pt echiparea unui 4x4 sunt mult mai mari, dar acelea sunt cazurile pentru masinile pregatite de competitie. Parerea mea ca in acesti bani poti face o masina care sa-te scoate din necaz fara nici o dificultate pe drumurile descrise de tine.
Iti voi trimite adresa de web prin PM pentru a nu se considera ca fac reclama si te poti uita orientativ ce se poate realiza. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
aceasi intrebare pentru megane sedan 1.4
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
TheSting |
![]()
|
Da. da, da. Pai cred ca doar scutul daca il pun pe Sedan si il lipesc de pamant, sa nu mai zic de bara fata
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Si la firma care lucrezi ce faci mataluta acolo?
Sa nu-mi spui ca esti inginer mecanic ca fac infarct si ma ai pe constiinta toata viata. This post has been edited by mac1: 16 Jun 2012, 02:24 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
TheSting |
![]()
|
Sunt chimist.
![]() Nu are importanta cu ce ma ocup eu acolo. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Colegul esti in concediu?
Ai descoperit vreo formula noua la servici in laboratorul de chimie? Sau esti suparat si trist? N-ai mai dat cu batul de mult pe aici. Pe la masina n-ai mai facut nimic? Pana la urma jantele de aluminiu le-ai montat pe masina? Pune si tu ceva poze noi. |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu am mai avut timp sa fac nimic la masina din cauza serviciului. Ma trezesc la 5:45 am, la 6:30 plec la munca ,la 7:30 ajung la munca (Snagov-Glina), apoi la 18:00 ies de la serviciu si la 19:00 ajung acasa cand sunt prea obosit sa mai fac ceva.
Sambata va trebui sa demontez si sa curat palnia de la AC ce se afla sub bord, deoarece sa infundat si am gasit umezeala pe podea in dreapta fata. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ridica masina pe un elevator, da la o parte o parte din ecranul termic de la esapament (pe partea dreapta) si vei gasi acolo furtunul de evacuare a condensului de AC. Acolo trebuie sa umbli. Desfundarea va fi ok cand va curge 1 litru de apa pe acolo. Apoi elimina dopul furtunului, pentru a nu se infunda din nou cu mizerii.
Mai poti proceda si altfel (daca nu ai elevator), si anume sa demontezi stergatoarele, demontezi grila de la parbriz si ai apoi acces la scurgerile pluviale de acolo. Obligatoriu sa cureti si scurgerea de pe partea stanga, altfel va sta motorasul de la stergatoare inundat si in timp se va strica. |
--------------------
.
.
.
|
|
TheSting |
![]()
|
Iti multumesc Laurentziu dar mie mi-sa furtunul pt scurgerea condensului de la AC. Aceasta conducta se afla sub mijlocul bordului.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
oboseala isi spune cuvantul. mananci cuvintele si pui cratima aiurea
![]() This post has been edited by serban24: 22 Jun 2012, 19:54 |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
bagate sub masina si curata teava aia cum a zis laurentiu. vezi ca e tutorial.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(serban24 @ 22 Jun 2012, 20:54) Crede-ma chiar ai mare dreptate. Cand ma asez seara la PC de abia mai imi tin ochii deschisi. 23 Jun 2012, 00:25: QUOTE(b76bgaarh @ 23 Jun 2012, 00:18) Da cunosc tutorialul. Am facut facut deja operatiunea aceea. Dar maine mai voi verifica inca o data totul. Multumesc This post has been edited by TheSting: 22 Jun 2012, 23:25 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bagă niște găuri sub bord, cu burghiu de 4. Scapi de necaz.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu-i asa
![]() Si eventual o pompa submersibila |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu-i de ajuns doar sa desfunzi pe dedesubt. Trebuie data palnia jos de pe masina si curatata calumea, pus plasa la gura de admisie ca sa nu mai intre frunze si schimbat filtrul de polen (habitaclu) si montat altul nou intreg (nu prin rupere cum fac desteptii in service).
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:41 |