Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Pana la urma apelez la vrajitoare.
Cunoasteti pe cineva pe forum care ma poate ajuta si care se pricepe, deoarece baieti de la mine de la munca au softul doar pentru Citroen si baiatul asta care are si pentru reno am inteles ca este depasit (nu stiu daca softul sau baiatul este depasit), ca nu vreau sa-ma duc la reno sa-mi golesc maruntisul din buzunare. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
![]() This post has been edited by TheSting: 14 May 2012, 19:27 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 14 May 2012, 20:19) Pana la urma apelez la vrajitoare. Cunoasteti pe cineva pe forum care ma poate ajuta si care se pricepe, deoarece baieti de la mine de la munca au softul doar pentru Citroen si baiatul asta care are si pentru reno am inteles ca este depasit (nu stiu daca softul sau baiatul este depasit), ca nu vreau sa-ma duc la reno sa-mi golesc maruntisul din buzunare. E 100 de lei un tester CLIP. Nu te obliga nimeni sa si schimbi vreo piesa in urma testerului. Eu totusi zic ca e de la EGR. This post has been edited by Laurentziu83: 14 May 2012, 19:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
TheSting |
![]()
|
Ar fi ceva, poate mai mult decat o Laguna.
![]() 14 May 2012, 22:20: Nu-va suparati ca am sters ultimele posturi dar se lungeste prea mult problema asta cu martorul si deja ma enerveaza. Maine ma duc la Serus pe B-dul Timisoarei si ii las pe aia sa-si faca de cap cu ea ca eu am gadilat-o atata incat mi-a intors spatele. Mama ei pana anul asta nu am avut nici o problema cu masina si anul asta EGR-ul a trebuit curatat, o bujie a trebuit schimbata,acum prostia asta de martor. Macar pana acum le-am rezolvat, dar asta prea ma freaca cum vrea el. Sa vad ce imi spun maine cei de la Serus, ma duc cu ea la vrajitoare sau ii vor da de cap. This post has been edited by TheSting: 14 May 2012, 21:20 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Eu zic ca e de la motor.
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 14 May 2012, 20:52) Sa vad ce imi spun maine cei de la Serus vei avea un soc! ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io cred că-i de la un gunoi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Ma voi pregati sufleteste, voi face 3 rugaciuni si imi voi tine pumni stransi. Daca toate astea nu au efect voi suna din timp la o salvare sa nu ma ia inima.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai vezi daca o bibilesti prea mult.Parerea mea:eroarea cu uleiul = Hellcat.
Martorul din bord = scutul termic a deteriorat vreun fir pe acolo,si daca mergi la service vezi sa le zici la baietii treaba asta,poate-i ajuta. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Scutul termic nu mai are nici o treaba. Nu exista nici macar un fir pe unde am umblat eu la scutul termic. Cu presupusul imi pot da eu mult si bine, pana nu pun aia maine CLIP-ul pe ea, tot degeaba.
14 May 2012, 22:46: Bravo ca eu ma duc cu masina in service sa citesc reviste, sa stau pe net,sa beau cafea. This post has been edited by TheSting: 14 May 2012, 21:46 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
As fi in stare. Cred ca ma dau aia cu paza afara.
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Cum mergi cu ea? Iesi din localitate si da-i putin gaz (adica motorinski, respectiv mergi cu ea turata). Poate ai noroc si se stinge martorul.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu am un anume stil de condus. De regula vitezele le schimb la minim 2400 rpm 2800 rpm. Dar sunt cazuri in care schimv aproape de 4000 rpm dar nu mereu.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
Salut, azi dai scutul jos?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Sunt la Serus, astept verdictul.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
Gataaaaa.
Pret: 120 ron ~> verificare TESTER ~> sters eroarea ~> curatat mufa contact senzor Problema a fost urmatoarea : mai demult cand am curatat EGR-ul si corpul acestuia, am rupt colierul de la cotul de sub EGR. Pana cand userul Amandi ma ajutat cu un alt colier,eu am apucat sa fac vreo 100 km. In acest timp sau depus noxe pe mai multe componente. Cand imi montasem colierul am curatat tot, dar se pare ca aceasta mufa nu am vazut-o. La un momendat din cauza mizeriei aceasta nu mai facea contact. Acestia au vazut-o, au curatat-o si acum nu mai am martorul aprins. Cand voi ajunge acasa voi pune poze cu mufa respectiva. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.376 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai dracu astia ... la Cluj un Clip este 50 ron ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.514 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
Cand s-a bagat mecanicul sub masina, n-a mai auzit nimic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheSting |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Deci am zis bine ca-i de la EGR...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Si care a fost eroarea memorata si citita cu testerul?
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
TheSting |
![]()
|
Sincer nu am inteles prea bine. Adica nu stiu codul erori. Din ce mi-a spus electricianul de la SERUS ce sa ocupat de masina, ca senzorul nu stiu care nu citea in parametri. Dupa ce sa uitat acolo a constatat ca problema venea de fapt de la acea mufa. Dupa ce a curatat mufa respectiva, a pus iar testarul pe ea si mi-a spus ca acum este totul OK.
Acum nu stiu cat de adevarat este ce mi-a povestit el, dar atata timp cat este absolut totul ok acum, sunt fericit. Oricum sunt total in ceata ca habar nu am de la ce este acea mufa. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:46 |