Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu le-am cumparat eu. Un prieten le-a cumparat. Daca doresti il pot intreba de unde le-a luat. Stiu ca exista in 2 culori: albastrea sau albe
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Difera de la caz la caz treaba cu arsul ledurilor pentru ca masina baga peste 12V, am tot interiorul masinii facut cu leduri si sunt cumparate din China gata facute(adica led+rezistenta) si nu am avut probleme cu niciunul - le am cam de un an pe masina
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Stie cineva de unde pot face rost de serigrafia de la consola pt aer?
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dezmembrări?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Pai simplu : din dezmembrari............. si eu am facut acelasi lucru,m-am jucat cu acetona la panoul de ventilatie pana am ajuns sa cumpar altul din dezmembrari doar pentru serigrafie
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
TheSting |
![]()
|
Am fost pe la dezmembrari si nu vor sa vanda doar serigrafia si pe consola de aer mi-au cerut 300 ron
<span class='edit'>30 Oct 2012, 19:46:</span> Am achizitionat de hellcat folie transparenta pt faruri si folie rosie transparenta pt stopuri M-am hotarat sa-le schimb intrucat pe spate nu le-am lipit bine pe primele si pe fata aveau o tenta fumurie, dar in schimb acestea de la hellcat sunt perfect transparente Din cauza frigului de afara nu am avut rabdare sa-le schimb pe toate asa ca astazi am schimbat doar pe cele de la stopuri si calitatea foliei si-a spus cuvantul. A fost destul de greu sa-le pun de unu singur ca nu am 3 maini sa tin folia sa dau cu feonul si sa o intind dar a iesit perfect fara nici o bula sau cuta. 1.jpg ( Size: 249.96k ) Number of downloads: 105 2.jpg ( Size: 263.79k ) Number of downloads: 119 This post has been edited by TheSting: 16 Jan 2013, 18:22 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci când dai cu spatele vezi roșu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Tiuning, ma
![]() @The Sting, ma intereseaza de unde ai procurat plasa pe care ai montat-o in portbagaj in spatele stopurilor. Ai avut idee buna si vreau sa o pun si eu in practica. This post has been edited by daniel4ro: 30 Oct 2012, 19:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Frumos, tocmai moderatorii sa vanda fara nici o jena chestii ilegale si neomologate in vazul lumii pe un forum public...ca doar codul rutier care zice ca nu se admite schimbarea colorii luminilor e pentru fraieri.
This post has been edited by argon: 30 Oct 2012, 19:35 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Oct 2012, 20:17) Asta intradevar este un dezavantaj dar te obijnuiesti QUOTE(daniel4ro @ 30 Oct 2012, 20:34) Tiuning, ma ![]() @The Sting, ma intereseaza de unde ai procurat plasa pe care ai montat-o in portbagaj in spatele stopurilor. Ai avut idee buna si vreau sa o pun si eu in practica. Plasa o am de la un Pajero dar o poti gasi pe la dezmembrari QUOTE(argon @ 30 Oct 2012, 20:35) Frumos, tocmai moderatorii sa vanda fara nici o jena chestii ilegale si neomologate in vazul lumii pe un forum public...ca doar codul rutier care zice ca nu se admite schimbarea colorii luminilor e pentru fraieri. Eu zic sa si gandesti inainte sa vb. Folia este rosie si stopurile sunt tot rosii. Ca eu am vrut sa imi pun folie si pe semnale sa lumineze rosu este alegerea mea. Hellcat si nici un alt vanzator nu-ma poate obliga pe mine sa nu imi pun folie. Poate el vinde folia rosie sa mi-o pun pe geam acasa, si asta este ilegal? Dute si fa-mi o reclamatie la politie ca am folie rosie peste stopuri rosi. Si nu cred ca esti tocmai tu in stare sa vb despre codul rutier. Daca la magazin se vinde otrava , asta nu inseamna ca trebuie sa o mananci (ca doar este ilegal) P.S. Sa-te oftici mai tare , vezi ca am luat si RAR-ul cu folie rosie (fara spaga) This post has been edited by TheSting: 30 Oct 2012, 19:47 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vallyyy |
![]()
|
Daca vorbim de ordinul estetic mie unul imi place,dar de ordinul legii si sigurantei in trafic nu prea e ok,acum tu stii....si peugeot 308 are din fabrica tripla tot rosie,dar nu este afectata in niciun sens culoarea becurilor ( adica chiar daca tripla e rosie,semnalizarea e galbena si marsarierul e alb ) - are niste fante special facute pentru treaba asta
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
argoane, semnalizatoarele roșii pe spate sunt legale la România, las-o baltă.
Iar pentru cele pt marșarier nu știu să existe vreo reglementare restrictivă. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
link
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheSting |
![]()
|
Intradevar legal pt marsarier trebuie minim un bec , dar semanalele rosii sunt legale.
30 Oct 2012, 20:53: Mai bine citeste tu legea si nu mai cere link, ca doar nu ai luat permisul pe capace de bere This post has been edited by TheSting: 30 Oct 2012, 19:53 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Argon, cum prost nu esti, deci nu te pot suspecta de lucru asta, e clar ca ai tu o problema cu mine.
Eu comercializez o folie transparenta, speciala de protectie, cu toate omologarile de pe lumea asta...sting, pe langa folia asta a dorit si o folie rosie pt stopuri. Cu toate ca e perfect transparenta, inainte de a i-o livra l-am avertizat ca nu stiu cat e de legal s-o foloseasca pe stopuri. Deci argon, folia pe care o vand nu are nimic ilegal, te rog sa-ti vezi de treaba. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sunt masini in Ro care circula bine mersi cu semnalizarile rosii pe spate din fabrica. Moskvitch-ul de prin 67 este unul din ele si, daca nu ma insel, ceva modele americane foarte actuale.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Oct 2012, 00:27) Sunt masini in Ro care circula bine mersi cu semnalizarile rosii pe spate din fabrica. Moskvitch-ul de prin 67 este unul din ele si, daca nu ma insel, ceva modele americane foarte actuale. La toate Cadillacurile am vazut cu rosu si am impresia ca si la Ford Mustanguri. In legislatie zice ca pentru semnalizare ai voie cu portocaliu sau cu rosu amandoua intermitente. Americanii fac semnalizarea de obicei cu stopul. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vazut azi Ford Focus facut pt piata americana. In loc de pozitii in fata se aprinde semnalizarea mai incet, iar pt stop si semnalizare spate exista un sigur bec. Era inmatriculata cu numere de CT
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheSting |
![]()
|
Astazi a urmat infolierea farurilor si a lucasurilor.
Astazi vremea ma ajutat asa ca nu am fost nevoit sa dau farurile jos de pe masina si sa lucrez in casa. Pt faruri a durat ca 20 min. 6.jpg ( Size: 423.68k ) Number of downloads: 125 5.jpg ( Size: 417.31k ) Number of downloads: 117 4.jpg ( Size: 438.42k ) Number of downloads: 117 Pt lucasuri a fost ceva mai simplu si a durat cam 3 minute. 3.jpg ( Size: 353.61k ) Number of downloads: 53 2.jpg ( Size: 349.3k ) Number of downloads: 48 1.jpg ( Size: 341.85k ) Number of downloads: 48 This post has been edited by TheSting: 16 Jan 2013, 18:19 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ce ai facut la faruri?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
TheSting |
![]()
|
Nimic. Am dat vechea folie jos si am pus noua folie. Vechea folie avea o tenta fumurie.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Si care este rolul foliei pe lucas?hai la far ca te inteleg ca mai protejeaza putin dar in rest...nu era mai bine sa stai in casa la un film sau sa mergi la sala?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
TheSting |
![]()
|
Rolul este de protectie si intradevar in cele 2 min cat mi-a luat sa pun folia pe lucasuri aveam timp si de sala si de film
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Arata bine stopurile cu folia rosie pe ele.
![]() L.E: Pune te rog si un filmulet cu toate becurile din stopuri aprinse sa vedem cum se vede lumina prin folie. This post has been edited by Hack: 1 Nov 2012, 07:40 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TheSting |
![]()
|
Dupa cum vedeti si in clip-uri, folia nu optureaza de loc lumina acestora. Intradevar singurul dezavantaj este lumina becului de marsarier care este tot rosu
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:18 |