Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sculă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti iute, stergi mai repede decit scriu eu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Daca ai chef de misto, fa in alta parte. Prea putin ma intereseaza caterinca ta de 2 bani.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(TheSting @ 1 Nov 2012, 17:28) Dupa cum vedeti si in clip-uri, folia nu optureaza de loc lumina acestora. Intradevar singurul dezavantaj este lumina becului de marsarier care este tot rosu Acuma, zic si eu: daca inainte sa fi pus folia ai fi decupat in dreptul dispersorului de marsarier niste bucati de folie astfel incat sa fi ramas alternativ rosu si alb (uita-te la Peugeot 306 parca, si daca nu ma insel si Lodgy are tot asa), cred ca s-ar fi vazut OK marsarierul. Mie imi place cum au iesit stopurile cu folia. Daca rezolvi si problema cu marsarierul, esti boier. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Problema masarierului inca o studiez. Pe mine nu-ma derajeaza dar ma gandesc ca dau o data cu spatele printr-o parcare si vrun sofer nu isi da seama. Inca ma mai gandesc la o solutie.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Faza mișto e că, dacă pui niște becuri albastre la marșarier, obții lumină mov. Nu cred că mai are nimeni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Nici chiar asa. Eu doresc doar sa am stopurile rosii
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
turbodxman |
![]()
|
+1 pt sfatul lui marksman.
Fa-ti un sablon, si lasa decupat in dreptul dispersoarelor pt marsarier. ![]() E pt siguranta (integritate masina). ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cata50 |
![]()
|
![]() D-ala cu multe leduri. Group: Members Posts: 1.570 Joined: 17 October 11 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani!
![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Audi
1300/Leon/TT
1979 Dacia 1300 - 05.03.1979-10.06.2013
Telefon: 0755.132.345 |
|
TheSting |
![]()
|
Multumesc!!!!.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
TheSting |
![]()
|
In 7 ani de cand am masina, nu am avut niciodata probleme la parcare, dar dupa ce aseara am baut o bere crezand ca este fara alcool nu mai m-am suit la volan si am rugat un prieten sa conduca. Toate bune si frumoase pana ce am ajuns acasa si acesta sa infipt cu spatele in dulapul cu scule. Din fericire masina nu a patit nimic dar totusi ma determinat sa-mi montez senzori de parcare.
Zis si facut. Un singur lucru nu prea imi convine ca acestia au venit cu o oglinda ce iti afiseaza distanta, dar cum nu am dat nici un ban pe ei nu am avut ce sa comentez. Kit-ul contine 4 senzori, o freza, oglinda si modulul. Am masurat conform prospectului am dat gaurile, am montat noua oglinda si am tras firele pe sub airbag-ul cortina pana la bancheta din spate si acolo am coborat pe laterala porbagajului pana la stopul stanga spate unde am montat cutia ce contine acel modul.1.jpg ( Size: 274.34k ) Number of downloads: 95 2.jpg ( Size: 244.78k ) Number of downloads: 111 3.jpg ( Size: 298.24k ) Number of downloads: 111 4.jpg ( Size: 228.33k ) Number of downloads: 114 This post has been edited by TheSting: 16 Jan 2013, 18:05 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 9 Nov 2012, 17:41) stopul stanga spate unde am montat cutia poate o ia razna la vara |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
Frumos lucrat, felicitări!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Oct 2012, 19:54) multumim argon! ![]() on topic: frumos lucrat la senzori. eu am avut folie rosie pe stopuri si am renuntat dupa un an... n-am avut probleme din pct. de vedere legal. insa practic da. (chestii de genul ieseam de pe o straduta ingusta cu spatele (de lene sa merg sa intorc) si am fost bagat inapoi de cineva care nu si-a dat seama ca dau cu spatele). nu zic sa faci si tu asta, impartasesc experienta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
TheSting |
![]()
|
Aceeasi problema o am si eu cand dau cu spatele si este cineva in spate, ca acea pers nu isi da seama ca dau cu spatele.
Am facut acum si o proba cu senzori si sunt ok. Distanta minima este de 10cm si ultima liniuta rosie se aprinde la 5cm. Un alt lucru care ma incantat este ca detecteaza si stalpi mici care sunt plantati pe toate trotuarele plus unghiul destul de deschis. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt buni si senzorii de parcare....dar este doar un nivel de inceput.
Mai bun este camera video cu ecran si cel mai sofisticat este sistemul de parcare cu viziune prin satelit(GPS) cu imagine 3D. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
TheSting |
![]()
|
Iti dau perfecta dreptate. Fratele meu are pe c classe navigatie si camera pt parcare in spate dar si in fata si este complet altceva. Dar precum am spus eu nu imi puneam nici senzori daca nu se oprea pustiu asta in dulapul de scule
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
turbodxman |
![]()
|
Frumos lucrat pt senzori.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TheSting |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
zqxwce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 12 ![]() |
Am citit ce ati scris de pe la pagina 3 la ultima pagina si am observat ca multi care scriau acolo se regasesc si in ultimile postari.Sunt activi de cativa ani.Ce a fost asa greu de inteles ?
Mai am o intrebare? Cu ce am gresit in acest topic de ati sters masajul meu catre TheSting? |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca citeai regulile sectiunii ai fi vazut ca aici fiecare initiator de topic si-l modereasa singur. In leyman's terms, ce a fost sters a fost sters de stingul de serviciu.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
TheSting |
![]()
|
Eu am sters acel mesaj deoarece dupa 30 de postari pline de glume proaste, am avut impresia ca postati la misto. Imi cer scuze pt neantelegere
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' nijte d-alea de aleaj nu incerci?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu. Mai ales iarna
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu inteleg de ce atata inversunare pe aliaje iarna.... La solenza au mers jantele de aliaj timp de 9 ani si nu au nici pe dracu...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai poate nu bea omul frecvent bere, deci nu isi da seama cu una cu doo. Sau poate a luat o gura si-a dat seama si inca de la prima gura a zis ca nu se afla intr-o stare potrivita de a se urca la volan.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:19 |