DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Unde va ajunge Dacia?, in viitorul apropiat

Ake
post 6 Jan 2006, 14:43
Post #91

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(argon @ 6 Jan 2006, 13:42)
pe langa Dacia 1310 care era o masina de 3000 $

bine spus...ERA...hai sa vedem cam ce pret au acu suratele ei utilitarele.... Cea mai ieftina 6450 Euro. Chiar daca scadem o mie de euro diferenta de la Diesel si 450 Euro bena (sa zicem ca-i mai scumpa decat berlina) tot iese la 5000 euro. e cam dublu fata de 3000$

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 6 Jan 2006, 16:20
Post #92

dilbert.com

Group: Members

QUOTE(ashu @ 6 Jan 2006, 13:15)
Pe mine m-a tulburat dramatic replica de mai sus, avand in vedere si contextul topicului, adica viitorul Dacia.
*

haide mai ashule, ca s-a lamurit misterul, normal ca nu se strica nimic tongue.gif :

QUOTE(argon @ 6 Jan 2006, 17:16)
Mai, eu o tin in garaj, si evit pe cat pot orice denivelare;)
*

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
argon
post 6 Jan 2006, 16:22
Post #93

Mesaj semiautomat

icon_mrgreen.gif o tin parcata in garaj, trebuia sa mentionez, de ders merg ca tot omu... wink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ashu
post 6 Jan 2006, 16:25
Post #94

Membru erectil

Bravo argoane, hai ca m-am lamurit. Pai in garaj si trabantu rezista eroic zeci de ani fara rugina.*

* - glumeam, cartonul nu rugineste, stiu. tongue.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Smudo
post 6 Jan 2006, 16:41
Post #95

Membru autentic

QUOTE(dizzy @ 6 Jan 2006, 13:15)
Unde sper eu sa ajunga:
Sper sa isi imbunatateasca produsul, sa il faca mai fiabil, mai performant, mai accesibil astfel incat sa nu ne fie rusine de masina noastra nationala Dacia.
*

Mai dizzy, tu chiar esti serios aici sau faci misto de noi in fraza asta? Cum draci sa-ti fie tie rusine ca esti roman... din cauza ca Dacia scoate produsele pe care le scoate? (ma abtin sa le calific, da?). Ce legatura ai tu cu Dacia? Ai pus tu vreo caramida cind s-a construit vreo hala de asamblari pe-acolo sau ai dat cu creionu' cind s-a desenat vreo masina de la ei? Io nu inteleg de unde si pina unde sa-ti fie tie rusine doar din cauza ca esti din aceeasi tara (in care oricum nu ai ales tu sa te nasti) cu o anumita firma, oricare ar fi ea.

De parca mie ar trebui sa-mi fie rusine aici ca sint roman, doar pentru ca pe vreun dement din Romania l-au prins cu mina in buzunar la vreun neamt, sau pentru ca Ceausescu tot roman a fost. Nu nene, sint 2 sau mai multe persoane diferite, fara nici o legatura una cu alta, doar cel mult locul in care s-au nascut.

Scuze de OFF-topic, dar eu nu pot intelege deloc sensul paragrafului pe care l-am citat.

This post has been edited by Smudo: 6 Jan 2006, 16:42

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
dizzy
post 6 Jan 2006, 17:02
Post #96

Work smart not hard!

Intamplator eu chiar am lucrat pt Dacia la cateva proiecte, si nu mi-e rusine de asta, nici de Dacia, nici de faptul ca sunt roman. Nu stiu de unde ai scos asta! Iar daca a fabrica un model de 30 ani e o minune economica in lumea in care masinile se innoiesc la 4-7 ani, a te mandri cu asta mi se pare oarecum deplasat.
Nu prea cred ca te mandresti prin strainataturi cu o Dacie, e pur si simplu "transportation".

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
St
post 6 Jan 2006, 21:28
Post #97

Membru

QUOTE(argon @ 6 Jan 2006, 13:42)
, cu o masina de 2500 EURO de NOUA.

*

de unde pana unde?? O dacie Berlina in martie 2003 costa fix 3950E.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
laur
post 6 Jan 2006, 21:51
Post #98

Membru autentic

From: Iasi

dar cineva care nu isi schimba piese pe la aprindere sau nu curata carburatorul la intervale regulate de km parcursi sa fie sanatos sa stea sa sufle si sa regleze pe drum daca nu vrea sa o faca la timpul potrivit.

Serios? Cazul meu: Dacia noua, luata la 0 km, motot 1600 cmc. Probleme electrice: lasat in drum la 3000 km (picior platina tocit), la 4500 km (platina "dadea in scurt"), la 5500 km (platina impuscata); lasat fara stergatoare pe o ploaie zdravana la 3000 km (duminica in drum spre casa venind de la mare); stricat turometrul la 550 km. Probleme carburatie: lasat in drum la 650 km, la 900 km, la 1500, etc, etc, etc. Reglat de cca 4 ori/an carburatorul din motive de consum 12-14 l/100 km si mers la "suflat jugloare" cam 1 data la 1-2 luni (uneori 1-2 ori/saptamina). Fara exagerare cred ca intr-un an de zile am fo de vre-o 20 de ori la service cu ea la reparatii (ca dupa piese....cred ca am fo de vre-o 7 ori numai pt turometru).
Era vorba de prima mea dacie noua, la care nivelul de asteptare era altul (ca schimbasem una de 10 ani).
Comparativ: 10.000 km cu pejoul, sa de-a Domnul tot asa. Nu are nimic, am pus doar carburant. Sincer e un soc pt mine sa nu fac nimic la masina....am uitat sa ma duc la vizita de garantie de la 6 luni.....

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
Jack Daniel's
post 7 Jan 2006, 00:33
Post #99

MEMBRU DE LA INCEPUT!

La preturi de UE ?

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:03
Forum Renault