1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
- Stii de ce albinele fac miere?
-Fiindca au regina,daca aveau presedinte faceau un rahat! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Alcoolic - cel care bea mai mult ca tine!
In Piata Unirii s-au ciocnit un "Mercedes 600" al unui general din MAPN și un "Lexus-470" al unui sef din SRI. Vinovat de aceast lucru se face soferul "Daciei" poliției rutiere, sosit la locul accidentului. - Ia povesteste, Gheorghe, cum o fo` cu accidentul de masina? - Apoi, o fost ase: noi am mars pa drum tat `nainte si cand drumu` o luat-o spre stanga, noi tat `nainte… In noaptea nuntii , tanara pereche se retrage in dormitor si ea ii spune proaspatului sot : - Dragul meu , e timpul sa-ti spun ceva ….eu nu stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee… - Nu-ti facea griji iubita mea, dezbraca-te, culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si restul fac eu… - O nu, prostut mic…sa ma f*t stiu…m-am referit la gatit, spalat, calcat… Doi bebeluși la creșă: - Tu ce ești, băiat sau fată? - Băiat. - Dar de unde știi? - Dacă iese infirmiera îți arăt. Iese infirmiera, la care acesta își ridică păturica: - Uite, am șosetuțe albastre. Un inginer agronom, un oltean scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV ce mult naduf in glas: - Anul trecut am semanat varza pe 5 hectare; dar au mancat-o omizile. Anul acesta am semanat 10 hectare si iar au mancat-o omizile ! - Si ce masuri ati luat ? intreaba reporterul TV. - Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature blestematele ! După o cearta soția ii spune sotului: - Astazi plec la mama, dar te avertizez: ne vom întoarce! This post has been edited by mvali: 20 Jun 2011, 22:32 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Un angajat la multinationala e chemat in biroul sefului.
Seful: - Esti concediat ! Angajatul: - Seriooooos, credeam ca sclavii se vand ! |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
O femeie trebuia sa treaca noaptea prin cimitir, însa îi era frica. La un moment dat vede un tip care venea în întâmpinare si-l roaga s-o conduca. Merg împreuna....omul spune bancuri...femeia râde ...La un moment dat femeia spune:
- Ce barbat amuzant sunteti. - Sa ma fi vazut când eram în viata! |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In atentia userului mvali, mesaj din partea comitetului:
Stimate user, Va rugam frumos sa NU mai accesati topicul "1 banc" decit in calitate de cititor! Bancurile dvs. contracareaza actiunea lui Nica cel balai si a zimbetului sau care cersea indurarea soarelui. In cazul in care nu va veti supune rugamintii comitetului, veti fi sanctionat conform articolului 34, litera c) alienatul 2! Va multumim pentru intelegere! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jun 2011, 21:35) In atentia userului mvali, mesaj din partea comitetului: Stimate user, Va rugam frumos sa NU mai accesati topicul "1 banc" decit in calitate de cititor! Bancurile dvs. contracareaza actiunea lui Nica cel balai si a zimbetului sau care cersea indurarea soarelui. In cazul in care nu va veti supune rugamintii comitetului, veti fi sanctionat conform articolului 34, litera c) alienatul 2! Va multumim pentru intelegere! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si ce ma nu avea dreptate?? Era scris corect... te-ai gasit tu destept sa corectezi...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-a corectat, doar a evidentiat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Intr-o secție de poliție intra o franțuzoaica zbârlită:
- Domnule comisar, numai ce in parc doar am fost violata de 15 persoane! - Calmează-te, doamnă. Descrieți exteriorul atacatorilor și eu vă asigur că ii vom găsi pe toti. Franțuzoaica, răsuflând usurat: - Toti nu-mi trebuie! Va rog sa-i găsiți de-al cincilea, al optulea și al treisprezecelea. --------------- - De ce în România nu se face sex în instituțiile publice ? - Pentru că toți angajații sunt rude. -------------- Stiri criminale: Ieri în oraș a avut loc o explozie la banca de sperma. A fost distrusa munca manuala a mii de oameni! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
O fata vorbeste suparata cu o prietena de a sa ca mama ei nu o lasa sa
fie pipaita de prietenul ei decat de la brau in sus. -Si tu ce faci? - Ma chinui si stau in maini la fiecare intalnire... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 21 Jun 2011, 21:52) ...numai ce in parc doar am fost... Asta in ce limba e scris? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Engleza, franceza sau coafeza.
This post has been edited by GBC: 22 Jun 2011, 10:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Tatăl si fiul la pescuit:
- Fiule, dă-mi te rog pâine pentru nadă. - Am mâncat-o. - Atunci dă-mi mamaliga. - Nu mai e...Am mâncat-o. - Ok, hai mananca si râmele și sa mergem acasă. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Un politist se intoarce mai devreme ca de obicei de la serviciul de noapte.
Sotiei nu-i mai ramane timp sa-si ascunda amantul. Cu o voce plangatoare se adreseaza sotului: -Te rog dragutule, nu aprinde lumina. Ma doare cumplit capul. Sotul grijuliu se dezbraca pe intuneric. Cand vrea sa intre in pat, sotia il roaga: -Te rog scumpule, du-te pana la farmacie si adu-mi niste antinevralgice ! Omul se imbraca din nou pe intuneric si alearga sa aduca ce i s-a cerut. -De ce ma privesti asa ciudat ? Il intreaba el pe farmacist, observand privirile acestuia. Nu ma mai cunosti ? -Cum sa nu te cunosc ? Esti politistul John Malvin, dar ma intreb de ce un politist alearga noaptea prin oras, in uniforma de postas........ This post has been edited by GBC: 23 Jun 2011, 07:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Doi proaspat arestati discuta in celula:
- De ce ai fost arestat? - Pentru concurenta. - Adica? - Fabricam aceleasi bancnote ca si statul. ________________________________________ Basescu si Vanghelie sunt invitati la o cina cu mai marii presedinti ai lumii. Cand intra cei doi in sala de mese sunt orbiti de sclipirea tacamurilor de aur si argint. Vanghelie: -Ba eu daca nu iau ceva de aici drept suvenir sa nu imi spui pe nume! Basescu: -Bine, fie cum zici tu. Dupa un timp Basescu se tot gandeste: trebuie sa iua ceva de aici dar nu pot, toti sunt cu ochii pe mine si arunca o privire catre Vanghelie care fara jena ia o lingurita de aur si o baga in buzunar. In cele din uma Basescu se ridica in picioare ia un pahar de vin si cu o alta lingurita de aur bate in pahar si spune: -Atentie, va rog sa va indreptati privirile spre mine. Ca sa vedeti cat de bine ne pricepem noi romanii sa va facem sa va simtiti bine si sa va bine dispunem o sa va prezint acum cel mai reusit truc de magie pe care va garantez ca nu l-ati mai vazut si ca veti ramane uitmiti. -Priviti aceasta lingurita, priviti cum o bag in buzunarul meu si o scot acum din buzunarul colegului meu Vanghelie. ______________________________________ Mohammed intra in clasa I - Cum te numesti? intreaba invatatoarea. -Mohammed.... raspunde copilul. - Aici suntem in Franta , nu exista Mohammed. De acum inainte numele tau va fi Jean-Francois, ii raspunde invatatoarea. Seara, ajunge Mohammed acasa. - Cum a fost prima zi de scoala, Mohammed? il intreba mama. - Numele meu nu este Mohammed, suntem in Franta, iar numele meu, de acum inainte, este Jean-Francois. - Aoleu, iti este rusine de numele tau, vrei sa iti faci de ras parintii, mostenirea ta, religia ta? Sa iti fie rusine Mohammed!!! dupa care ii trage o mama de bataie. Apoi mama il cheama pe sotul ei, pentru a-i trage si acesta o mama de bataie. Merge a doua zi Mohammed la scoala. Cand il vazu invatatoarea cu atatea vanatai pe el, il intreba: - Ce ai patit micutul meu Jean-Francois? - Ei bine, doamna invatatoare, la nici doua ore dupa ce am devenit francez am fost atacat de doi arabi!... |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chuck Norris catre David Guetta:
- "The world is mine", huh? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
- Cercetatorii elvetieni au descoperit ca ciocolata imbunatateste starea de spirit ...
- Ei, probabil, nu au încercat tuica noastra ! Ora de biologie. Profesoara spune: - Copii! Știti că stamina și pistilul la flori sunt organe de reproducere? Bula din rândul din spate: - Sa-mi bag piciorul... si eu le miroseam! Exista trei lucruri pe care le poți privi la nesfârșit: focul, apa si cum parcheaza o femeie! De apreciat este cel care, atunci cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acest lucru prin vorbe. Într-un magazin de articole sportive soția urcă pe o bandă de alergat si ii spune sotului: - Dragul meu, dacă-mi cumperi aceasta bandă, voi arăta ca o elevă de liceu. - Draga mea, aceasta este doar o bandă de alergat, nu mașina timpului! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Pe unul il suna sotia:
-Treci pe la magazin să cumperi lapte.Si daca au oua proaspete,ia 10. Vine asta cu 10 litri de lapte acasa,nevasta uimita. -Aveau oua proaspete,zice el. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Bucuresti, la colt de strada,
Un student facea tam-tam, Ca nu-i place cartea, frate, Si ca vrea in Amsterdam, Unde iarba-i cat copacul... Iar cand infloresc toti pomii, Ies in strada sa se bata Si sa'mpuste pokemonii! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A man is taking a walk in Central park in New York.Suddenly he sees a little girl being attacked by a pit bull dog.He runs over and starts fighting with the dog.He succeeds in killing the dog and saving the girl's life.A policeman who was watching the scene walks over and says:
- "You are a hero, tomorrow you can read it in all the newspapers: "Brave New Yorker saves the life of little girl" The man says: - "But I am not a New Yorker!" - "Oh ,then it will say in newspapers in the morning: 'Brave American saves life of little girl'" – the policeman answers. - "But I am not an American!" – says the man. - "Oh, what are you then? " The man says: - "I am a Saudi !" The next day the newspapers says: "Islamic extremist kills innocent American dog." |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Dar pe ăla cu moartea mică îl știți? La om , moartea vine în negru si cu coasa . La tântari , în chiloti, maiou si cu un ziar în mâna! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Marty |
![]()
|
"Maiou" is so out!
![]() Oricum, multumesc pentru ideea de topic! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
De ce nu a avut prințul William parte de o petrecere a burlacilor?
- Pentru că e cel puțin ciudat să bagi în chiloții unei stripteuze bancnte care au imprimate pe ele chipul bunicii tale. This post has been edited by Logan_Stepway: 25 Jun 2011, 07:52 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cg_ivan @ 22 Jun 2011, 16:55) Tatăl si fiul la pescuit: - Fiule, dă-mi te rog pâine pentru nadă. - Am mâncat-o. - Atunci dă-mi mamaliga. - Nu mai e...Am mâncat-o. - Ok, hai mananca si râmele și sa mergem acasă. ![]() ![]() Doi mosi pe o banca. Trece o tipa traznet. Unul din mosi catre celalalt: - Mama ce mai pu*a i-ar trebui lu' asta! La care tipa se intoarce catre ei: - Mie ma? Voua! |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
garlic_dog |
![]()
|
- Vecine, ce-a pățit motanul tău, aleargă de pe un acoperiș pe altul?
- Aseară am fost la medicul veterinar cu el, l-am castrat, iar azi își anulează toate întâlnirile! Suna telefonul la politie: - Sunt fecioara Maria veniti repede ca vad doi barbati la mine in curte! Dupa 2 minute iarasi suna: - Aici fecioara Maria, barbatii vor sa intre in casa! Grabiti-va! Dupa alte doua minute: - Sunt fecioara Maria! ajutor! Barbatii au intrat in casa! Dupa 15 minute: - Sunt.. Maria, barbatii tocmai au plecat… ----------- Pe plaja două doamne se uita la un tip tanar: - Cum ti se pare acest băiat? - Judecând după zgârieturile de pe spate, este un băiat foarte bun! ---------- Maria la preot: - Parinte sunt foarte necajita.. - Ce s-a intamplat fata mea? - Ieri noapte a murit ion al meu.. - Imi pare rau fata mea,d-zeu sa-l ierte! a suferit? - Nu parinte. vorbea si dintr-o data era la pamant.. - Si care au fost ultimele lui cuvinte? - “C**va dracului poate faci vre-o prostie cu pistolu ala!” ----------- Un client nemulțumit: -Chelner, unde e patronul? -Lipsește, domnule. -Și când se întoarce? -Dacă se comportă bine, peste vreo doi ani! ------------ Un copil silitor îi spune mamei sale: -Mamă, îmi scrii și mie scrisoarea de Crăciun? Mama: -Păi, de ce ma pui să îți scriu mereu scrisoarea? -Păi, mamă, dacă vede Moșul ce scris am, iar îmi aduce o carte de gramatică! ------------ Cele mai multe minciuni se spun înainte de alegeri, în timpul sexului și după pescuit! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:12 |