1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Cea mai răspîndită minciună:
„I have read and agree the Terms of Service.” -------------- -Domnisoara, de ce v-ati numit cainele "Bou"? -Pentru distractie. Cand sunt in strada si-l strig, jumatate din barbati se intorc! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Se intalnesc doi prieteni.
– Nu te-am mai vazut demult la fotbal. – Pai nu ma lasa nevasta. Se supara si incepe cu istericale etc. – Dar tu esti barbat in casa sau cine? Eee, pai prinde-o odata, dai pantalonii jos si fa-i curul rosu! Se despart ei dar peste vreo doua saptamani iar se intalnesc: – Iar nu ai fost la fotbal. De ce n-ai facut cum ti-am zis? ii reproseaza prietenul. – Ba am facut. I-am zis ca ma duc la fotbal, ea a inceput sa tipe, am prins-o, i-am dat pantalonii jos, apoi m-am uitat la fundul ei frumos si m-am gandit: – Ce-mi trebuie mie fotbal???? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(kato @ 29 Jan 2012, 12:08) Se intalnesc doi prieteni. – Nu te-am mai vazut demult la fotbal. – Pai nu ma lasa nevasta. Se supara si incepe cu istericale etc. – Dar tu esti barbat in casa sau cine? Eee, pai prinde-o odata, dai pantalonii jos si fa-i curul rosu! Se despart ei dar peste vreo doua saptamani iar se intalnesc: – Iar nu ai fost la fotbal. De ce n-ai facut cum ti-am zis? ii reproseaza prietenul. – Ba am facut. I-am zis ca ma duc la fotbal, ea a inceput sa tipe, am prins-o, i-am dat pantalonii jos, apoi m-am uitat la fundul ei frumos si m-am gandit: – Ce-mi trebuie mie fotbal???? ![]() i agree.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
- Sotul meu e atat de religios , incat isi iubeste dusmanii!
- Nu mai spune! Si cine-s dusmanii sai? - Tuica de prune si curvele! Presedintele Basescu facea cumparaturile intr-un supermarket... O doamna, vazandu-l, se impiedica de emotie si cade. Presedintele Basescu se repezi si o ajuta sa se ridice... - Va multumesc din suflet, domnule Basescu! Cum as putea sa ma revansez, pentru ajutorul dat? - Sa ma votati si la urmatoarele alegeri! - Domnule presedinte, eu mi-am lovit genunchiul, nu capul! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Joke of today
Two aliens landed on the Salisbury plain near a petrol station that was closed for the night. They approached one of the petrol pumps Greetings, Earthling. We come in peace. Take us to your leader." The petrol pump, of course, didn't respond.Annoyed at the pump's haughty attitude, he drew his ray gun and said gruffly, "Greetings, Earthling. We come in peace. Take us to your leader or I will fire!" The older alien warned his comrade saying, 'You probably don't want to do that! I really think that will make him mad.' 'Rubbish,' replied the cocky, young alien. He aimed his weapon and opened fire. There was a huge explosion. A massive fireball roared towards him and blew the younger alien off his feet and threw him in a burnt, smoking mess about 200 yards away. 'What a ferocious creature!' exclaimed the young, fried alien. 'He nearly killed me! How did you know he was so dangerous?'The older alien leaned over, placed a friendly feeler on his crispy friend and replied, 'If there's one thing I've learned during my intergalactic travels, you never mess with a guy who can loop his penis over his shoulder twice and then stick it in his ear.' |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Un cuplu casatorit. In pat. In timp ce sotia se pregateste de culcare, sotul aprinde lampa de pe noptiera si incepe sa citeasca o carte. Din cind in cind, mina lui coboara si mingiie sexul sotiei . Face asta pentru scurt timp apoi continua cu cititul. Sotia care devine din ce in ce mai excitata, se gindeste ca sotul are nevoie de putina incurajare pentru as duce treaba la bun sfirsit. Asa ca se scoala si incepe sa se dezbrace. Sotul confuz o intreaba: " de ce te dezbraci? ". Sotia ii replica: " pai, am crezut ca vrei sa facem sex. " " Nu, deloc. " Sotia suparata: " atunci, ce ma tot pipai? " " Imi umezeam degetele ca sa pot intoarce paginile cartii.
* Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice: - Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi? Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce? La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde: - Ma, io cred ca am fi chit. * O baba surda se urca in tramvai ,la un moment dat vine controlorul -biletul la control va rog! -ce zici maica? -biletul la control ! baba se intoarce catre o tanara si intreaba: -ce zice fa maica ? -zice biletul la control pentru ca dansul e controlor. baba se intoarce suparata catre controlor si zice -si eu sunt contra lor maica dar ce dracu sa le faci! * Hai si unul electoral: La al 200-lea congres al PDL, Basescu, girbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor: - Drragii mei, eu..eu m-am hotarit sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena! - Huooo! Huooo! - Atunci propun sa ma inlocuiasca la presidintie prietenul meu, Boc. - Huooo! Huooo! - Smecherilor! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!! |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si din categoria Kum, dar actuala:
Base catre Boc in campania electorala, trecand pe langa un sat din zona Clujului : - Boc ia sa te vad daca faci rost de bautura. - Lejer dom' presedinte... Peste o ora vine Boc fara nimic. - Si bautura, intreaba Base ? - Sunt saraci, amarati nu au nimic si nici postasu' nu a mai trecut pe aici de fo juma' de an. Ehhhhhhh zice Base, tineret - tineret, hai cu mine sa-ti arat cum se face. Ajung ei la prima casa. - Sa traiesti tataie ! (zice Base) catre un mos. - Sa traiti! - Venim din parte puterii sa schimbam situatia in tara , vad ca ai casa veche si mica ? - Vai ce veche este si ce mica... si se darama ! (zice mosu'). - Noteaza Boc , casa noua + 1 hectar pamant din partea puterii... sa inteleg ca si baba e batrana si nu mai e cum a fost ? - Vai asa este e batrana, cicalitoare, ma si bate...! - Noteaza Boc , sotie noua din partea puterii ! Mosu plin de bucurie si recunostinta ii invita in casa pune pe masa de mancare, o sticla de vin si una de tuica. Au stat, au baut s-au distrat si la plecare se intoarce Base catre mos: - Tata, pai sa inteleg ca si p**a o ai batrana si nefunctionala ? - Vai dragilor (lacrimand) spune mosul si asta e adevarat ! - Noteaza Boc: O P**A din partea puterii !!! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-a mai fost decat de vreo 2 x.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu!
Zi-l tu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 24 Jun 2008, 08:24) Se aud batai puternice in usa. Deschide proprietarul usa si vede o moarte mica, la vreo 30 de centimetri, cu coasa in mana. Asta cand o vede incepe sa respire greu, mai mai sa cada jos, la care moartea zice: -Stai mai linistit ca nu am venit pentru tine. Am venit pentru hamster. Ba ce repede uitati! ![]() |
--------------------
**
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
eu il stiam cu douaj de centrimetri, o mai fi crescut si moartea aia intre timp
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Mi-as dori ca politicienii sa aiba costume la fel ca pilotii din NASCAR. Asa vom putea sti ce companie ii "sponsorizeaza".
This post has been edited by Wolfman: 30 Jan 2012, 16:05 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
cica 5teaua a rezolvat problema stadionului: virgil a recomandat un teren de sport de la un liceu din Capitala, iar Gigi a acceptat pentru ca n-a fost niciodata la liceu si nu stie ca sunt terenuri de mini-fotbal
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
p-ala cu moartea mica nu-l stie nimeni ?!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dispeceru |
![]()
|
eu intrebam in sensul sa mi-l zica cineva ca eu nu-l stiu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
uff, cum nu va mai ajuta jorjica, sunteti ca pestele pe uscat
http://lmgtfy.com/?q=bancul+cu+moartea+mica |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Se aud batai puternice in usa. Deschide Razvan Lucescu usa si vede o moarte mica, la vreo 90 de centimetri, cu coasa in mana. Asta cand o vede incepe sa respire greu, mai mai sa cada jos, la care moartea zice:
-Stai mai linistit ca nu am venit pentru tine. Am venit pentru capriori! |
--------------------
**
|
|
dispeceru |
![]()
|
Cica era odata un miriapod zemos cu fata de stropitoare ruginita. si intr-o buna zi, de fapt putin infecta pentru ca nu era soare si nici mucul nu-i statea bine infipt in nas, se duse la cel mai bun prieten al sau un cocostarc trifazat cu glanda si diaree. si privindu-l asa, cu indefinioa candoare, il intreaba:
- auzi ba anzeriform libidinos cine mortii matii a lasat deschis robinetu ala cu mecla de clatita rascoapta, in curte. la care asta isi intoarce fata clipocind: - nu stiu frate sa moara nepotii mei daca te mint. morala: desi cocostarcul mintea nu i-au murit nepotii. faptul ca n-avea nepoti, ca padurea nu era a lui, va spun io altadata... ce banc retardat! ![]() Un surdo mut se duce acasa dupa o zi grea de munca. Acasa il asteapta sotia in prag. Bun, se aseaza tipul la masa face semnul de papa, vine sotia, ii pune mancare; face semnul de baut, ii pune sotia vin in pahar; apoi pune mainile la gura in forma de romb si da cu limba, bun, se dezbraca fata dar, stupefactie, nu vroia asta... in fine neintelegand il pune sa scrie pe hartie ce vrea.... la care mutul scrie 'ai spalat renou'?' This post has been edited by dispeceru: 30 Jan 2012, 18:58 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(dispeceru @ 30 Jan 2012, 18:56) Un surdo mut se duce acasa dupa o zi grea de munca. Acasa il asteapta sotia in prag. Bun, se aseaza tipul la masa face semnul de papa, vine sotia, ii pune mancare; face semnul de baut, ii pune sotia vin in pahar; apoi pune mainile la gura in forma de romb si da cu limba, bun, se dezbraca fata dar, stupefactie, nu vroia asta... in fine neintelegand il pune sa scrie pe hartie ce vrea.... la care mutul scrie 'ai spalat renou'?' 1.4 ? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
paulp |
![]()
|
Eu am 1.71, acu vezi de ce are douaj de centimetri
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
paulp |
![]()
|
Datoria grecilor pe intelesul tuturor:Un cioban isi pastea oile pe o pajiste, la un moment dat zareste un hotel, isi lasa oile si se duce direct in hotel.
Acolo il intampina patronul si ii zice: Patronul: Ce e cu dumneata aici? Nu cazam ciobani! Ciobanul: Stiti, eu sunt cioban, sunt obosit si vreau ca in seara aceasta sa dorm la dvs. in hotel .. e singurul din zona, va platesc 1000 de euro. Patronul: 1000 de euro pentru o noapte ? … Sigur, poftiti in apartamentul prezidential! Ciobanul: Stiti, in seara aceasta as dori si eu o domnisoara daca se poate ……. va mai dau 1000 de euro. Patronul se conformeaza si ii aduce o domnisoara, dupa ce termina treaba ciobanul il cheama pe patron din nou. Ciobanul: Stiti, nu m-am saturat numai cu domnisoara pe care ati adus-o dvs., am vazut pe hol o doamna innalta, blonda superba …… daca se poate …… sa o chemati la mine …….. Patronul: Pai aia e nevasta mea! Ciobanul: Va mai dau 3000 de euro. Patronul: Inca 3000 .. mmmm… OK. Dupa ce termina treaba si cu nevasta patronului, ciobanul incepe sa rada in hohote … timp de 10 min. La un moment dat patronul il intreaba nervos: Patronul: Ce ai, domnule, de razi? Ciobanul : IN VIATA MEA NU AM AVUT ATATEA DATORII! DAR MA SIMT ASA DE BINE!...... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
primite pe mail
Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc,se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini. - In mod sigur esti dentist! - Cum ti-ai dat seama? - Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data. Dupa ce fac oamenii sex,ea spune: - Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist! - Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama? - N-am simtit nimic! D-le doctor, cum a murit Ion? - Nu stim inca. Tot ce stim este ca la autopsie s-a zbatut mult..... Cand sa intru la doctor, trece o calugarita pe langa mine. Rosie la fatza, cu ochii in pamant. Il intreb pe doctor: "E ceva grav?" "Nu, i-am spus ca e gravida." "Pai, cum se poate?" "Ei, na! Cum altfel s-o scap de sughit?" Mai multi nebuni intr-o camera, agitatie mare. Intra doctorul si intreaba pe unul: -Bai ce este aici? nebunul: -Noi suntem macaroane la fiert! Priveste intr-un colt al camerei si vede doi nebuni stand nemiscati, acesta merge si ii intreaba: -Voi ce stati asa? La care unul dintre ei zice: -Noi ne-am lipit de oala... O doamna supraponderala merge la medic ca sa i se prescrie o reteta de slabit. Medicul o consulta, apoi ai prescrie un regim alimentar, spunându-i: - Iata cum veti face: doua zile veti mânca normal cele trei mese zilnice, iar a treia zi veti sari peste mese. Repetati acest program timp de 2 saptamâni. Dupa aceea veniti iar la mine sa vedem rezultatele. Peste 2 saptamâni, doctorul a fost socat sa vada ca doamna slabise cu 15 kg. - Bine, dar e uimitor! se minuna el. Mi-ati urmat instructiunile? - Vai, da dar in a treia zi credeam ca o sa mor! se plânse doamna. - De ce, de foame? - Nuuu! Din cauza sariturilor.... |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ssandulescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 27 January 12 From: Pitesti ![]() |
CATE PEROANE INTRA INTR-UN LOGAN................... 5 CE CREDEAI CA E BANC ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006/laureat
- AG-29-AAX http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-auto-logan-originale-si-aftermarket
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 13:15 |