1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Geox16v |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|||
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(volint @ 6 Feb 2012, 09:57) bancu' e tincode ala... daca anagramezi, agramaticalizezi, integrezi, parafrazezi si infiltrezi te prinzi. daca nu, inseamna ca nu esti lapte. Si care din astea este? Dice Ton Dice Not Iced Ton Iced Not Edict On Edict No Cited On Cited No Docent I Coed Tin Coed Nit Code Tin Code Nit Cod Nite Cod Tine Doc Nite Doc Tine Nice Dot Cite Don Cite Nod Eco Dint Cote Din Tonic Ed Tic Done Tic Node Con Tide Con Tied Con Edit Con Diet Cot Dine Cod En Ti Cod En It Cod Net I Cod Ten I Doc En Ti Doc En It Doc Net I Doc Ten I Cent Do I Tic Ed On Tic Ed No Tic Do En Con Ed Ti Con Ed It Cot Ed In Cot End I Cot Den I Cot Id En |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
402160_197401733684687_120991581325703_393720_1732014488_n.jpg
6 Feb 2012, 19:08: QUOTE(BodoC @ 6 Feb 2012, 17:26) Si care din astea este? Dice Ton Dice Not Iced Ton Iced Not Edict On Edict No Cited On Cited No Docent I Coed Tin Coed Nit Code Tin Code Nit Cod Nite Cod Tine Doc Nite Doc Tine Nice Dot Cite Don Cite Nod Eco Dint Cote Din Tonic Ed Tic Done Tic Node Con Tide Con Tied Con Edit Con Diet Cot Dine Cod En Ti Cod En It Cod Net I Cod Ten I Doc En Ti Doc En It Doc Net I Doc Ten I Cent Do I Tic Ed On Tic Ed No Tic Do En Con Ed Ti Con Ed It Cot Ed In Cot End I Cot Den I Cot Id En ...ie cu kappa... This post has been edited by garlic_dog: 6 Feb 2012, 19:08 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Doi homosexuali la piscina:
- Cum e apa? - E rece ca P_la ! - Atunci sar in cur ! |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Un tip vine acasa
- Ce faci aici draga, intreaba sotul? - Uite dragul meu! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie. Incearca tipul sa o ridice, nu reuseste! Cheama si vecinul sa-l ajute, nimic. - Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii, intreaba vecinul ? - Esti nebun, zice sotul! O placa costa 150 de euro! Mai bine ma duc sa chem salvarea! Pleaca tipul si cand vine, vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii. - Tu ce dreaq faci acolo ma ? - Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca, ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
HSBP...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Băsescu și Raed Arafat se împacă și se așează la masă să negocieze pe Legea Sănătății.
La un moment dat lui Raed îi sună telefonul, ascultă puțin, se ridică și iese spunând:"Mă scuzați, e o urgență!" Se întoarce în câteva minute, se reia discuția și iar sună telefonul. Se repetă secvența cu "Mă scuzați, e o urgență!" Dupa a cincea sau a șasea oară, Băse exasperat se pune-n ușă:"Doctore, n-o să terminăm niciodată dacă mergi să intervii latoate accidentele!" Raed se scuză: "Dar nu merg la nici-un accident. Mă tot sună unul care-mi spune că mă vede prin lunetă și mă avertizează să ies naibii din cadru!" |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
la rascoala din 1907 prind taranii pe boier si vor sa se razbune pe el pt cele indurate. unul mai bun de gura ia initiativa:
-ne-a pus sa tragem plugul ca pe boi! multimea: -sa-l punem si pe el sa traga plugul!!! -ne-a batut cu biciul si ne-a tinut in fum de ardei iute! -sa-l batem si noi cu biciul si sa-l tinem in fum de ardel iute!!! --ne-a violat nevestele! -s-o violam si noi pe a lui!!! -ne-a pierdut averile la poker! multimea nu stie ce sa spuna. se gandesc ei cum sa se razbune pt asta dar nu ajung la nici o concluzie si se decid sa apeleze la batranul si inteleptul satului. merg la asta, ii explica situatia si-l roaga sa se gandeasca ce pedepsa sa-i administreze ca le-a pierdut averile la poker. acesta sta si se gandeste indelung si le zice: -mai baieti, poate nu i-a intrat si lui cartea... |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Toamna, în prima zi de școală, învățătoarea îi întreabă pe copii unde și cum și-au petrecut vacanța... Costel a fost la mare cu tata, a învățat să înoate, Monica a fost la munte cu mama și o prietenă, au făcut excursii. Iar Bulă a fost la țară la bunica. Foarte entuziasmat, a început să povestească:
- Bunica are găini, rațe și două vaci: una roșie și una albă. Și știți... tovarășa învățătoare... într-o zi a venit taurul de la comună și a f***t vaca roșie. - Vai de mine, Bulă, cum poți vorbi așa urît, ieși afară și în pauză să vii la mine în cancelarie. Foarte supărată, în pauză, învățătoarea îl ceartă și-i spune: - Știu că ești un copil emancipat, dar nu se vorbește așa în fața copiilor. Trebuia să spui și tu că i-a făcut o surpriză și eu înțelegeam. - Bine, tovarășa învățătoare, îmi pare rău, o să fiu atent altadată. În toamna următoare, în prima zi de școală, învățătoarea iarăși întreabă copiii cum și-au petrecut vacanța. Costel, de data asta, a fost la munte, Monica la mare, iar Bulă tot la bunica. - Pe lîngă animalele ce le-a avut, bunica are și iepuri acum. Și știți, tovarășa învățătoare, iarăși a venit taurul de la comună și a făcut o surpriză la vaca roșie... a f***t-o pe vaca albă |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 23 May 10 ![]() |
Maria ,croitoreasa intr-o fabrica de imbracaminte.Indiferent de vreme,chit ca dimineata era soare si pe seara ploua ea era mereu imbracata corespunzator starii naturii.Una din colegele ei o intraba:
-Auzi ,mai Mario,tu cum iti dai seama de starea vremii,inainte sa iesi din casa,de stii sa te imbraci potrivit? Maria: Pai in fiecare dimineata ma ui la pul a lu` barbatemiu; daca e asezata in stanga,ma imbrac gros,daca e asezata in dreapta ma imbrac subtire. La care alta colega o intreaba: -Si daca e pe jumate,cum te imbraci? Maria: Pai fa proasta draq,aia mai e vreme de iesit din casa? |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() sa muara bibi... bancurile astea io le-am uitat de muuuuuuuuult. This post has been edited by kum: 8 Feb 2012, 09:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
Dacă ai întârzieri de salariu și grețuri de la știrile de zi cu zi, să știi că s-ar putea ca statul să ți-o fi tras bine!
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Formular Loteria Vizelor pentru olteni
1. Numele: ________________ (ultimul) 2. Prenumele: (_)Vasile (_)Vasilica (_)Gheorghe (_)Gherghina (_)Ion (_)Ionica (bifati paranteza corespunzatoare) 3. Virsta: ____ 4. s3xul: ____ M _____ F _____ Nu este cazul 5. Masura la gumari: ____ Stingul ____ Dreptul 6. Ocupatia: (_)Gradinar (_)Posesor cazan tuica (_)Vinator (_)Fara ocupatie 7. Numele sotiei: __________________________ 8. Gradul de rudenie cu sotia : (_)Sora (_)Frate (_)Matusa (_)Var/vara (_)Fiica vitrega 9. Numarul de copii cu care urmeaza sa locuiti: ___ Din care, ai dumneavostra: ___ 10. Numele mamei: _______________________ Numele tatalui:____________________ (Daca nu sunteti sigur, lasati necompletat) 11. Educatie: __1 __2 __3 __4 (Incercuieste ce clasa primara maxima absolvisi, si de cate ori ) 12. Sunteti (_)proprietar la, sau luati cu (_)chirie gradina de zarzavat? (Bifati paranteza care se potriveste) ___ Numarul de tigani care va sunt vecini ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din fata ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din spate 13. Carti tinute in casa: (_) cartea de imobil (_) nu am telefon (_) nu stiu sa scriu/scriu numai cand vreau io 14. De la ce post de radio aflati ora exacta? ___Radio Craiova ____Altul 15. Modelul si anul de fabricatie al masinii personale: 194____ ___Cu antena ___Fara antena 16. Aveti acasa cazan clandestin de facut tuica? (_) Nu (_) Nu vreau sa spun; 17. Daca nu, va rugam explicati: ___ De cate ori ati fost la Bucuresti? ___ De cate ori ati umblat cu minerii? ___ De cate ori ati fost cu minerii la Bucuresti? 18. Cat de des faceti baie: (_) Saptaminal (_) Lunar (_) Nu este cazul 19. Indicati cat veti dona la urmatoarele partide/grupari: ________PRM ________PDSR ________PUNR ________PCR ________PMR 20. Culoarea ochilor: (_) Negru (_) Negru inchis (_) Negru foarte inchis (_) Negru intens (_) Nu este cazul 21. Ce bautura obisnuiti: (_) Tuica (_) Cocartz (_) Matinal 22. Cat de departe de gradina e drumul national? (_) 1 kilometru (_)Cativa kilometri (_) nu stiu 23. Cum va incalziti iarna? (_)foc de lemne (_)gaze (_)cu cateaua (_)nu este cazul 24. Cum va procurati apa de baut? (_)din casa (_)o iau de la pompa (_)nu folosesc 25. Cati ardei iuti mincati: ___ inainte de fiecare masa ___ inainte de fiecare tuica ___ inainte de masa si in timpul mesei ___ in loc de masa |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie...un politai sa o ajute o incuraja "hai ca poti, impinge".
Tiganca avea gemeni. Scoate unu capu afara .. se uita intra la loc si ii zice celuilalt: "C*aie, hai prin spate ca pe aici sunt gabori" |
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La Piatra Neamt in gondola. Inghesuiala mare, caldura. Cineva stranuta.
Politistul: - Cine a stranutat? Liniste. - CINE A STRANUTAT? insista politistul grav... Lumea nu mai respira. Politistul scoate pistolul si trage doua focuri pe geam: - CINE A STRANUTAT? Toti tremurau, in sfarsit o babuta pe un scaun cu voce gatuita: - Eu am stranutat.. - Sanatate mamaie! Apoi cu privirea spre ceilalti calatori speriati: - Ni s-a ordonat sa fim politicosi! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca...
Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt sosetutele? -In dulachiorul din camira. -Tuchi, vrei sa va pun o cafea? -Da, multumim... -Tuchi, vrei si niste prajitureli? -Da iubitule, multumim.... Prietena, admirativ: -Vai, draga, dar ce frumos vorbeste sotul tau cu tine, ce frumos ti alinta... dar de la se vine tuchi? -Di la TU CHIZDA... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Stefan cel Mare isi cumpara videoplayer. Toata Moldova vine la cetate sa vada filme cu Chuck Noris. Si vin si nobilii din Ardeal, si vin si de prin tara Romaneasca si toti il admira pe marele bataus. La un momentdat, un strajer coboara de pe turnul cetatii si cu o voce inspaimantata spune:
- Maria ta, vin turcii !!!! - Ptiu, la dracu! p'astia unde ii mai bagam mah ?? |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Conduc atat de prost ca GPS-ul mi-a zis: "in 50 de metri trage pe dreapta ca eu cobor".
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Billy Bob vroia sa devina cel mai mare pistolar al tuturor timpurilor. Tot incerca si tot exersa, dar inca nu era ceea ce ar fi vroit. Intr-o seara, pe cand statea in saloon cu o bere in fata, a vazut un batranel despre care se spunea ca fusese cel mai mare pistolar al timpurilor lui. S-a dus langa el, i-a cumparat o bere si i-a spus despre dorinta lui. Batranul a baut incet din bere si l-a privit.
- As putea sa iti dau cateva sfaturi, poate te vor ajuta. Uite, leaga teaca de picior ceva mai jos decat e normal. Billy Bob leaga teaca pistolului de picior mai jos, se ridica si, foarte rapid, scoate pistolul si trage catre pianistul care zdranganea melancolic la pian. Ii zboara papionul de la gat; pianistul se uita urat la Billy Bob, dar continua sa cante. Batranelul zambeste. - Acum fa o crestatura in teaca, in dreptul cocosului. Pistolul va iesi mai usor. Face Billy Bob si treaba asta, iar se ridica in picioare, scoate pistolul si trage spre pianist. De data asta, glontele lui ii arunca palaria din cap. Pianistul se uita iar la el, si mai urat, dar continua sa cante. Batranul termina berea. - Acum, prietene, iti mai dau un ultim sfat. Cere-i barmanului niste vaselina si apuca-te sa iti ungi arma. Neincrezator, Billy Bob totusi ia vaselina si se apuca sa dea peste teava armei. Tataind dezaprobator din buze, batranul se uita catre pianist, apoi spre Billy Bob. - Tinere, nu numai pe teava. Da si pe tragaci, si pe maner, si pe butoias. - De ce, ma va face un mai bun tragator? Batranelul se puse pe ras. Pianistul tocmai se pregatea sa incheie cantecul. - Nu, prietene, dar pianistul nostru, Wyatt Earp, tocmai termina de cantat. Si o sa vina sa iti bage in cur pistolul. Tot! Asa ca, daca e bine uns, poate n-o sa te doara atat de tare. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai cand o coborat jipiesu', o luat dupa el si mosoru'
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci io nu mai suport asa ceva!
![]() Martinezule, 10n aripa sa te f..t, ca-mi ziceai mie banc-destroyer ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu am ras la ala cu GPS-ul
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Barba sau mustata?
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Pesimistul: - Femeile din barul ăsta sunt niște stricate. Optimistul: - Așa sper și eu...
10 Feb 2012, 10:30: Cand barbatul se simte rau, isi cauta sotia. Cand barbatul se simte bine il cauta sotia! This post has been edited by iulia_boris: 10 Feb 2012, 10:30 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 10 Feb 2012, 10:29) Cand barbatul se simte rau, isi cauta sotia. Cand barbatul se simte bine il cauta sotia! ![]() P-asta nu i-l mai zic neveste-mii. Aseara am scapat ca prin urechile acului dupa ce i l-am zis p-ala cu Tuchi. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
bancurile tot din realitate sunt izvorate..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 03:17 |