1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
2000 i.Hr. – Ia si mananca radacina asta.
1000 d.Hr. – Radacina asta e pagana; mai bine spune rugaciunea asta. 1850 d.Hr. – Rugaciunea e superstitie, mai bine bea potiunea asta. 1940 d.Hr. – Potiunea asta e facuta din untura de sarpe; mai bine ia pastila asta. 1985 d.Hr. – Pastila asta nu e eficienta; mai bine ia antibioticul asta. 2000 d.Hr. – Antibioticul e artificial, vaccinul e de la diavol. Ia si mananca radacina asta. |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vechii dar bune.
Alba = N-am mai construit nimica de prin anul 1800. OK, 1700 Arad = Dacă aveți nostalgii la ieșirea din țară, uitați-vă în jur cu atenție Argeș = Dacia e mașină Bacău = Pur și simplu nu înțelegem cum de mai avem locuitori Bihor = Dacă mergeți către Ungaria, mai bine luați-o prin alte județe. Bistrița-Năsăud = Ești din Bistrița și încă nu te-ai mutat în Cluj?!? Botoșani = Noi măcar vi l-am dat pe Eminescu Brașov = Nici măcar sașii n-au vrut să rămână aici Brăila = Singurul turist în oraș nu stătea prea bine cu vederea Buzău = Și ce dacă nu am avut bani de niște vulcani mai cumsecade? Caraș-Severin = Am încercat să aducem un slogan din Serbia, dar ne-au prins la graniță Călărași = Noi vi l-am dat pe Iliescu. Urmează Anticristul Cluj = Bucureștenii sunt mitici, noi suntem adevărata capitală Constanța = Tocmai s-a stricat casa de marcat, șefu’, nu vă putem da bon fiscal și n-am nici rest să vă dau (mersi, Rower!) Covasna = Haideți la noi și cereți o pâine în românește! Dâmbovița = Mai avem un turn în Târgoviște, e de vânzare Dolj = Cele patru anotimpuri sunt zaibăr, zaibăr, must, zaibăr. Galați = Știți tăblăria de pe Logan? De fapt noi ne acoperim casele cu ea Giurgiu = Încă mai treceți pe pod după ce taxe v-am pus? Gorj = Degeaba pui oltence la masa tăcerii. Degeaba Harghita = 120% din populație sunt secui, restul suntem unguri Hunedoara = Dacă mai trăia Ceaușescu… Ialomița = Sursa voastră permanentă de știri despre clanuri de țigani cu săbii și pistoale Iași = Dumnezeu există, este ortodox și are mare nevoie de bani Ilfov = Roșii, ardei și castraveți românești Made in Turkey Maramureș = Ferească Dumniezău să nie rupeți prunii! Mehedinți = Nu oricine se poate lăuda cu 0% imigrație Mureș = Știți bancurile cu unguri? Sunt toate adevărate Neamț = Am glumit, nemții sunt în Germania Olt = Cine mai zice de Caracal, mă-sa-i “#€&%*. Ce-i, neică, ce te ofticași? Prahova = De ce nu vin și la noi americanii? Avem petrol! Satu Mare = De fapt suntem oraș Sălaj = Avem ceapă, pălincă, fabrică de anvelope și chiar un hotel! Sibiu = Dacă oile ar vorbi… Suceava = Măcar nu suntem județul Vaslui Teleorman = Nici frumoși, nici harnici, nici bogați, nici darnici, nici amabili, nici… Timiș = Vă prevenim, dacă ne atacă sârbii ne predăm din prima Tulcea = Păcat că țânțarii nu sunt marfă de export Vaslui = Nu, nu aparținem de Republica Moldova Vâlcea = Pentru noi, o vizită în Occident egal un drum cu Dacosul la Sibiu Vrancea = Dacă vedeți pe marginea drumului o mașină că se hâțâne, 90% șanse să fie cutremur bonus București – Șefu’-șefu’, te fac un drum cu taxiu’? |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un evreu sarac si singur, traind intr-un apartament in comun, cu o mama oarba, in rugaciunile sale zilnice, il tot ruga pe Dumnezeu sa-i imbunatateasca viata.
La un moment dat Domnul s-a indurat de el si i-a spus ca ii poate implini o singura dorinta. Evreul: -Multumesc Doamne! Singura mea dorinta este ca mama mea sa vada cum eu cu nevasta-mea, un celebru fotomodel agatam de gatul fiicei noastre un colier de 20.000.000 $ pe cand ne plimbam cu Mercedesul meu 600 in parcul vilei mele superbe din Beverly Hills! Dumnezeu: -Drace!... Mai am multe chestii de invatat de la evreii astia. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
meseriasu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 November 04 ![]() |
[quote=STORMTROOPER,25 Mar 2016, 08:22]
Vechii dar bune. Da' mai noii nu aii? |
--------------------
Skoda
Octavia
2007 Trend
- XX-64-XXX Ex posesor Logan Laureat 1,4 MPI (2 ani fara nici o problema) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Un muncitor în construcții se duce la doctor și-i spune:
- Doctore, sunt constipat. Medicul îl analizează un minut și apoi spune: - Apleacă-te. Muncitorul se apleacă peste masă, medicul îi arde una la fund cu o bâtă de baseball și apoi îl trimite la baie. El vine câteva minute mai târziu și îl întreabă pe doctor: - Doctore, mă simt grozav, ce trebuie să fac? Doctorul: - Nu te mai șterge la cur cu saci de ciment. O zebra tanara evadeaza de la circ si pleaca hai-hui prin lume. Intr-o poiana, intalneste o vaca si ii spune: - Buna ziua, animal necunoscut. Cine esti si ce faci? - Eu sunt o vaca si dau oamenilor lapte... Zebra pleaca mai departe. Mai intalneste un animal: - Buna ziua, animal necunoscut. Cine esti si ce faci? - Eu sunt o oaie si dau oamenilor lana, raspunde. Zebra pleaca mai departe si intalneste de data asta un armasar: - Buna ziua, animal necunoscut. Cine esti si ce faci? - Hei simpatico! Ia mai lasa vorba, da-ti jos pijamaua si iti arat eu cine sunt... |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
Ala cu muartea mica il stiti?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Cu aia de 8 inch sau cu aia de 20 cm?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
Ala in inchi nu-l stiu. Domnu Usturoi va rog postati.
![]() Stiam decat ala cu gagica ce scria pe vederec: In Jamaica I got a 20 inches Snow. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bot) Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri. Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Liviu, te rugam un printscreen la warn logs
![]() |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 Apr 2016, 11:16) Screen_Shot_2016_04_06_at_14.50.23.png ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 428 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pe disi functioneaza autoflagelarea?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da. Lasa urme, dar din fericire, nu doare.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gabize |
![]()
|
Dă-mi 5 minute acces în BD și șterg eu urmele.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
warnurile sunt la liber ... care vrea sa imi spuna ...
|
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 6 Apr 2016, 15:43) Din oct. 2010 n-ai mai călcat niciodată pe bec? P.S. Eu glumesc, deci sunt ontopic!!!! This post has been edited by gabize: 6 Apr 2016, 15:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
Din Oct 2010 nu prea am mai fost pe forum decat extrem de rar. Mi-am reinceput activitatea de curand.
|
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Liviu @ 6 Apr 2016, 15:43) Multumesc! ![]() 6 Apr 2016, 16:41: QUOTE(Liviu @ 6 Apr 2016, 16:19) Din Oct 2010 nu prea am mai fost pe forum decat extrem de rar. Mi-am reinceput activitatea de curand. Si cand ma gandesc ca erau useri care faceau topicuri pentru ca primeau warm This post has been edited by ady77: 6 Apr 2016, 15:41 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Warm-logul meu e imaculat!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
Ei, lasati ...
|
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Aveam 2 ani fara sanctiuni, dar s-a intors Liviu
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
Oricand!
|
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:26 |