1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
daca stii hauhau de la samoiedele din avatar nu-ti mai trebe niciun nouhau
|
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ce chestie, paralelipipedica era si o sticla de uischi de-a matrozului. Astia toti vad patrat dupa ce se cocoatza in varfu satului.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Luigi îl duce pe Vasile sa viziteze San Pietro. Acolo mândru, îl întreabă:
-Ei? Ce zici? -Știu și eu... Poate dacă era mai mica și din lemn... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cine e Vasile?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asta inseamna ca am ajuns si noi in secolul 16
![]() |
--------------------
**
|
|
dragon58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 February 15 ![]() |
QUOTE Luigi îl duce pe Vasile sa viziteze San Pietro. Acolo mândru, îl întreabă: -Ei? Ce zici? -Știu și eu... Poate dacă era mai mica și din lemn... Luigi nu e eretic? |
--------------------
Dacia
Logan
2015 / Laureate
- B58YKC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mitica îl duce pe Gogu sa viziteze CMN. Acolo mândru, îl întreabă:
-Ei? Ce zici? -Știu și eu... Poate dacă era mai mare, cu betoane, lifturi, chestii aurite, 3 subsoluri cu parcare, o curticica de 11 hectare... Parca asa suna mai ok bancul |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Marty |
![]()
|
La restaurantul chinezesc vine Sanepidul:
- Bună ziua! Am auzit că aveți șobolani... - Daa... dar și orezul este foarte bun! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pentru cei ce se mira de ce Politehnica Bucuresti ii acorda titluri preafericitului Daniel Trafalet...
Dumnezeu îl trimite pe Sf. Petru să vadă ce fac studenții în sesiune. Se întoarce Sf. Petru și zice: - Păi aia de la medicină învață de rup, ăia de la drept la fel… iar ăia de la politehnica…ăia petrec. Nu trece mult timp și iar este trimis Sf Petru. Se întoarce și tot așa, ăia de la medicină învățau de rupeau, ăia de la drept la fel înfipți în cărți, la politehnică tot bairam. Se mai întâmplă faza de vreo câteva ori, în cele din urmă Dumnezeu zice: – Sfinte Petru ia vezi ce mai fac studenții în sesiune Se întoarce Sf. Petru și dă raportul: – Păi Doamne ăia de la medicină se rup cu învățatul, ăia de la drept la fel rup rândurile…. – Și politehnica? întrebă Dumnezeu – Păi politehnica se roagă… – Bun!! Pe ăștia îi trecem… This post has been edited by bucatzel: 14 Apr 2016, 12:28 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta e nou-nout
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
E nou pe naiba, era sh si in secolul trecut, cand l-am auzit prima oara...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tocmai
![]() |
--------------------
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 14 Apr 2016, 12:28) Pentru cei ce se mira de ce Politehnica Bucuresti ii acorda titluri preafericitului Daniel Trafalet... Dumnezeu îl trimite pe Sf. Petru să vadă ce fac studenții în sesiune. Se întoarce Sf. Petru și zice: - Păi aia de la medicină învață de rup, ăia de la drept la fel… iar ăia de la politehnica…ăia petrec. Nu trece mult timp și iar este trimis Sf Petru. Se întoarce și tot așa, ăia de la medicină învățau de rupeau, ăia de la drept la fel înfipți în cărți, la politehnică tot bairam. Se mai întâmplă faza de vreo câteva ori, în cele din urmă Dumnezeu zice: – Sfinte Petru ia vezi ce mai fac studenții în sesiune Se întoarce Sf. Petru și dă raportul: – Păi Doamne ăia de la medicină se rup cu învățatul, ăia de la drept la fel rup rândurile…. – Și politehnica? întrebă Dumnezeu – Păi politehnica se roagă… – Bun!! Pe ăștia îi trecem… Si atunci de ce-i acorda titlul? Ca toata "povestea" e intre Dumnezeu, Petru si studenti. "Intermediarul" nu e pomenit. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by diaconuliviu: 15 Apr 2016, 07:26 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
p'ala cu examenul la chineza il stiti?
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Cercetatorii englezi voiau sa afle care sunt cei mai capabili studenti, si pentru a stabili lucrul asta au pus urmatoarea intrebare: In cat timp poti invata chineza?
Se duc la Harvard la biblioteca, aleg pe un oarecare student de acolo si-i pun intrebarea. Asta raspunde: - Pai daca renunt la orice proiect si ma dedic integral doar chinezei, 12 ore pe zi, intr-un an o invat. Se duc la Oxford la biblioteca, aleg si-acolo pe un oarecare: - Pai daca renunt la orice am de facut si invat doar chineza, 12 ore pe zi, in 8 luni o invat. Se duc la Sorbona la biblioteca, aceeasi intrebare - raspunsul 6 luni. In fine ajung si la Bucuresti, se duc la biblioteca Politehnicii - acolo pustiu. Se duc prin salile de curs - si-acolo tot pustiu. Se duc in Regie intr-un camin si-i gasesc pe unii beti manga. - Bai baieti, in cat timp puteti invata chineza? - Avem maine examen? |
--------------------
**
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
luck33ro |
![]()
|
La vrajitoare...?
This post has been edited by luck33ro: 15 Apr 2016, 09:47 |
--------------------
**
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
Marty |
![]()
|
Jean Chaiselongue
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
- Am devenit tătic. Am o fetiță.
- Felicitări! Cu cine seamănă? - Cu mine când îs beat. - Adică?! - Țipă la toți și tot timpul caută țâțe. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un tanra cuplu isi face cont pe feisbuci. La parola e la scrie :mypenis.
Ea vede si rade " password is short." |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:38 |