1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ea: - Ma despart de tine si-ti trimit poze cu noul meu iubit.
El: - Misto! Ea: - Mersi! El: - Nmi mltmi, ca am o litera care nmi merge la tastatra. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
care litera, care?
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Nu o litera, cratima
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Kamikaze) Gabriela Vrânceanu Firea este în delir: la scurt timp după ce a anunțat Legea defaimarii, Liviu Dragnea a rămas însărcinat. Tatăl este un grup format din 8 milioane de internauti. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() This post has been edited by luck33ro: 22 Apr 2016, 23:15 |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Un mini-van opreste in singurul loc de camping ramas liber. Patru copii ies din masina si incep de indata sa scoata echipamentul si sa instaleze cortul. Baietii se grabesc apoi sa adune lemne, in timp ce fetele si mama scot repede vesela si toate cele trebuincioase. Un vecin de cort ramane uimit
- Domnule, in viata mea nu am vazut o organizare asa rapida... - Da, multumesc. Am un sistem dom‘le...nimeni nu are voie sa se duca la toaleta pana cand tabara nu e aranjata ... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ia ala la pisat toate stergatoarele de picioare si usile
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un ungur merge la magazin:
- Buscuiti este? - Nu "este" ma, "sunt". - Rahat sunt? - Da, esti... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Buscuiti Maria Ta!
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa bagam si unul pro unguri
![]() La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast, incercand sa vorbeasca romaneste cat mai corect: - As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoti alaturi de sotia meu. - Alaturi de sotia mea, il corecta prietenul roman. - Alaturi de sotia te numai de 4 ani. This post has been edited by ady77: 19 May 2016, 07:30 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
era "soția meu"
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era copy-paste
![]() Am corectat. This post has been edited by ady77: 19 May 2016, 07:31 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Moldovian incercand sa vorbiasca cu acshient unguresc.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
Sa ma vezi cand incerc sa vorbesc cu accent romanesc.
![]() ![]() |
--------------------
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bion |
![]()
|
Unu pescuia avand o caramida mare langa el. O trecatoare blonda curioasa il intreaba la ce serveste caramida. R: Ma lasi sa te f.. iti spun. Aia ,porcule nesimtitule etc. Trecand zilnic curiozitatea o face sa cedeze. Dupa f... Ea: Acu imi zici?
El : De o saptamana dau la peste si n-am prins nimic, dar la caramida esti a patra. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In sat, la discoteca:
- Domnisoara, dansezi? - Nu. - Atunci, hai sa ne ajuti sa impingem un tractor. I: - Unde s-a dus Sally in timpul bombardamentului? R: - Peste tot. Doctorul: - Am doua vesti, una buna si una proasta. Cu care vrei sa incep? Pacientul: - Cu cea proasta. - Vestea proasta este ca ai cancer in stadiu terminal. - Si vestea buna? - Ai si Alzheimer. Pacientul sta, se gandeste putin, dupa care: - Macar nu am cancer. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Surse credibile au declarat că, odată, Klaus Iohannis s-a cherchelit la o nuntă și a vorbit neîntrerupt două cuvinte.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
How does a black woman know she is pregnant? She removes her tampon and finds all the cotton picked off.
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bion |
![]()
|
Doctoru catre pacient/- Lasa bre ca e misto sa ai Alzheimer!/-??/- In fiecare zi afli noutati.
Iese nevasta ( durdulie) din cabina de probă cu rochia în mână: - Mi-e mică, . Sotul:Ce cabina sau rochia? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
'Cause she can?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
What?
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
În centru la B o reprezentantă de la Colgate catre un cetatean:
-Stiați că o persoană obișnuită își spală doar 30% din dantură ? - Domnișoară, suntem în Roamia ! Aici o persoană obișnuită are doar 30% din dantura... InRomania autostrazile sunt aidoma unui penis. trebuie apreciat fiecare centimetru in plus. This post has been edited by bion: 8 Jun 2016, 11:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 00:41 |