1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un ardelean stă cu un câine în prispa casei când, la un moment dat, trece un turist.
-Bade, mușcă câinele tău? -Ba nu mușcă, îi cuminte! Dă turistul să mângâie animalul și se trezește cu mâna sfâșiată. -Bade, ziceai ca nu mușcă! -Păi al meu nu mușcă, da' ăsta nu-i a' meu! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un profesor vorbește despre elevii lui:
Dintre toți elevii mei, doar Ionică a rămas în România.. - Bravo lui, mare patriot ! Și.. ce face ? - Face pușcărie. - Domnule director, eu nu mai predau istorie la clasa asta. Sunt idioți. L-am întrebat pe unul cine l-a ucis pe Cezar. S-a jurat că nu l-a ucis el, ba că nici nu l-a cunoscut. La fel au răspuns și ceilalți. - Păstrați-vă calmul, doamna profesoară. Poate că ucigașul nici nu-i din clasa aia. La cantina universității, un profesor de matematică foarte gras, își cumpără ciorbă și friptură, câte două din fiecare. Ajunge la casă. Casierița socoate bonul la calculator și cere: - 29 lei 47 bani, va rog. - Nu-i corect mai socotiți odată - spune profesorul. Casierița scoate alt bon: - Mă scuzați, 29 lei și 17 bani. El iarăși: - Nu e corect. Casierița, o domnișoară tânără, deja se înroșise, dar mai socoate o dată: - 29 lei 11 bani, la care profesorul: - Iarăși nu este corect. Fata, deja disperată: - Dar cât trebuie să fie atunci? Profesorul liniștit: - Nici cea mai mică idee nu am cât costă toate astea, dar pentru două porții identice, trebuie să rezulte un număr par... – Domn’ profesor, cum merge Gigel al meu cu școala? – Oi, aveți? – Nu! – Să vă cumpărați! Elevii români au declarat război către două organizații teroriste: Al Fabet și Al Gebra. La școală au fost montate cuiere la garderobă. Deasupra un semn: "Doar pentru profesori!” Ziua următoare cineva lipește un bilet alături: "Dar pot fi atârnate și haine" Un elev își sună un prieten: - Salut, ești bun la matematică ? - Salut, da, spune ce problemă ai ? - Păi, dacă am o prăjitură și o tai în 3 bucăți egale, fiecare bucată va avea 0,333, nu ? - Corect - Dar dacă înmulțesc 0.333 cu 3 imi dă 0.999 - Corect - Ce s-a întâmplat cu 0,001?. - A rămas pe cuțit. - Buna ziua, doamna profesoară! Dacă vă aduc flori, mă treceți la chimie, vă rog? - Dar de ce să îmi aduci flori Adrian? Iei sigur 5. Ia să văd ce ai scris la întrebarea "Ce face apa la 90 de grade?". - Un unghi drept. - Trandafiri roșii. Copiii stăteau la rând pentru a servi prânzul în cantina unei școli gimnaziale catolice. Pe un colț al mesei era o grămadă mare de mere. Măicuțele lipiseră pe tava cu mere un bilet pe care scria: "Ia doar unul, Dumnezeu te supraveghează." Puțin mai în față, la capătul celălalt a mesei, se afla o grămadă mare de prăjituri cu ciocolată. Unul dintre copii a lipit un bilet: "Ia câte vrei, Dumnezeu e cu ochii pe mere." Ora de fizică. - Ghiță, ce este un an lumină? - 12 facturi de curent, doamna profesoară! Profesorul întreabă pe elevi dacă sunt fani manele. Toți ridică mâna, cu excepția unuia. Profesorul: - De ce nu ești fan manele? Elevul explică: - Îmi place jazz-ul. Fiindcă mama e fan jazz, tata e fan jazz, așa că și eu sunt fan jazz. Profesorul: - N-are nicio logică. Dacă mama ar fi imbecilă si tata ar fi imbecil, tu ce-ai fi atunci? - Atunci aș fi fan manele. La pregătirea pentru bacalaureat într-o clasă, profesorul dezamăgit de prestația elevilor le anunță dezastrul: – 90% dintre voi pică anul ăsta la matematică! – Domn profesor, da’ noi nici nu suntem atâția în clasă. - Ia zi, fiule, s-a prins învățătoarea că îți fac eu temele? - Nu, dar a zis că pe zi ce trece sunt tot mai prost. Mama: – De ce ai luat o notă așa de mica la lucrarea de control? Fiul: – Din cauza absenței , mamă! Mama: – Nu pot să cred, ai lipsit în ziua testului?! Fiul: – Nu mamă, baiatul care stătea lângă mine a absentat! Discută doi profesori: – Nu, așa este imposibil de lucrat. Profesorii se tem de director, directorul de inspector, inspectorul de ministru, ministrul de părinți, părinții de copii și doar copii nu se tem de nimeni. . This post has been edited by Vlad Georgescu: 12 Oct 2022, 06:12 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dumnezeule mare!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
P-ăla cu moartea mică îl știți?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Iohannis, Putin si Biden naufragiaza pe o insula pustie. Prima lor grija cand descopera ca sunt singuri pe insula pustie e sa plece sa caute de mancare. Pleaca fiecare in directii diferite. Dupa cateva ore de cautare zadarnica, Iohannis se intoarce cu mana goala la locul de intalnire, unde il gaseste pe Biden frigand o bucata suculenta de carne. Gandindu-se ca e momentul potrivit pentru a se pune bine cu Biden, Iohannis se apropie si zice:
- Stii ceva, mie nu-mi place deloc Putin asta! - Nu-ti place, nu mananci! Nepotul se duce la cofetărie și întreabă: - Tanti, aveți fanta roz? - Da puișor, toate avem fanta roz! This post has been edited by Vlad Georgescu: 13 Oct 2022, 07:31 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asta se vrea banc nou???
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Și totuși...[attachmentid=1628142996]
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Când ți-e foame rău de tot
Ia un muc, bagă-l în bot El e verde și e moale Și e bun la amigdale! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
- Scoala-te putoare ca e soarele de doua sulite pe cer!
- Si ce vrei sa fac, fotosinteza? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Un elev își sună un prieten: - Salut, ești bun la matematică ? - Salut, da, spune ce problemă ai ? - Păi, dacă am o prăjitură și o tai în 3 bucăți egale, fiecare bucată va avea 0,333, nu ? - Corect - Dar dacă înmulțesc 0.333 cu 3 imi dă 0.999 - Corect - Ce s-a întâmplat cu 0,001?. - A rămas pe cuțit. asa e cand nu dai pe la scoala sa aflii ca 0,(9) e de fapt egal cu 1 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 3 Nov 2022, 12:57) Mare diferenta fata de un anumit inginer care-a fost la scoala si tot are excedent de i-uri. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu am facut scoala cat Bion, ca nu mai intelegeai ce scriu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai bion zice mai multe decat poate fizic sa scrie, si e nevoit sa salte litere, la tine bagsama ca e invers...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mona mulge vaca.
In apa se vede invers. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
![]() (dar parca era tauru'....si apoi Mona s-a maritat) |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
In 2022 , capra le spune iezilor ca renunta la cantecul ala stupid cu "trei iezi cucuieti" si fiind timpuri moderne, vor pune o parola. Parola de azi este "sug lapte" le-a zis capra. Lupul care lucra la SRI si avea microfoane instalate, a auzit parola si dupa ce a plecat capra , a sunat la usa ( erau vremuri moderne, aveau sonerie).
Iezii din casa: - Parola! - Sug lapte ! - Sugi pwla, ca ne-am pus vizor ! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
In 2022 parola fara cel putin o majuscula, o cifra si un caracter special? Trebuia sa postezi la fabule
Ca sa nu mai vorbim de 2fa... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@Vlad Georgescu: e reinterpretat... are 100 de ani. du-te la stand-up revolution... sigur rupi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
La varianta 2022 nu mai vine lupu'... vine o moarte mica....
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
parca o vad, cu o voce din terminator........i'll be back!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Se întâlnește un ardelean cu un moldovean. Ardeleanul : -Bună ! Moldoveanul : -A, salut ! Ce bine că te-am întâlnit, ca aveam ceva sa te întreb, mai știi chestia aia de care mi-ai povestit săptămâna trecuta ? Ardeleanul : -Ziua ! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Oferte de revelion
https://www.picomartravel.ro/vacanta/Reveli...feric----/1969# [attachmentid=1628144113] Sa fie clar de ce e la bancuri... Fie salariul meu e de ras, fie oferta e de plans This post has been edited by axabrt: 19 Nov 2022, 17:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
Cica intr-o corporatie, in sala de conferinta, singur, un trainer se dadea cu capul de flipchart. Poc, poc, poc…
La un moment dat, pe usa intra un alt trainer si il vede pe colegul lui cum se lovea. Il intreaba:” Ce s-a intamplat?”. Primul trainer raspunde:” Nu inteleg, nu inteleg, nu inteleeeeg!” si continua sa se dea cu capul de flipchart. Cel de-al doilea raspunde:” Ce nu intelegi? Iti explic eu!”. Iar primul, continuand sa se loveasca, raspunde:” Degeaba. Si eu stiu sa explic. Eu nu inteleg.” |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Și totuși e unul dintre cele mai bune bancuri puse vreodată de colegu'
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cam da.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:01 |