1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Si ce, nu-i asa?!
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(baranga @ 27 Sep 2008, 20:56) Si formularea asta: QUOTE(baranga) .... toate astea pt ca nu regleaza un amarat de avans corect la care pe forum aici s-a scris despre el mai multe pagini decat a scris sadoveanu in 'MOROMETII" tot ca un test de atentie ai gandit-o? ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
daca va place spuneti-mi ca mai pun. am o colectie intreaga cu reclame misto.
![]() 28 Sep 2008, 13:32: QUOTE(pvd2010 @ 26 Sep 2008, 15:58) pe aceasi tema: This post has been edited by -Scorpio-: 28 Sep 2008, 13:32 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
sinaxis |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 27 Sep 2008, 22:58) Uite un membru viguros cu un raspuns sec dar hotarat pe ceea ce stie! Bravos! Asa-i, Sadoveanu nu a scris niciodata un baltag. Era prea bine crescut! Descult de Moromete Agarbiceanu. Pentru Baranga: vezi ca atunci cand din graba, sa zicem, scri o prostie, uita-te ca dedesuptul mesajului, in partea dreapta, este un buton numit Edit. Apesi pe el si corectezi. Cele bune! This post has been edited by sinaxis: 28 Sep 2008, 13:48 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(zax @ 28 Sep 2008, 11:39) Si formularea asta: QUOTE(baranga) .... toate astea pt ca nu regleaza un amarat de avans corect la care pe forum aici s-a scris despre el mai multe pagini decat a scris sadoveanu in 'MOROMETII" tot ca un test de atentie ai gandit-o? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in limba romana subiectul se acorda cu predicatul daca mai tin bine minte;cum subiectul acestei fraze este cuvantul "avans" cum ai fi vrut sa scriu:s-au scris despre el??? pai atunci subiectul ar fi fost "pagini";dar daca imparti fraza in propozitii asa ca la clasa 8-a;o propozitie are un SINGUR predicat dar poate avea mai multe subiecte;si in cazul asta daca acordam cum am scris nu era gresit cand subiectul multiplu e de doua genuri:masculin respectiv feminin;asa ca FARA suparare,nu e nici ca mine nici ca tine;important e ca nu am scris gresit ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare? This post has been edited by altisone: 28 Sep 2008, 20:49 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Citind posturile de mai sus mi-am adus aminte de un banc:
Cica pe timpul lui Ceausescu, coada la piine la Odorheiul Secuiesc: Cel din capul cozii ii spune vinzatoarei: - Doamna, da-mi 3 piine! Cel de dupa el cica: - Nu-i dati ca nu stie sa vorbeste la el! Unu' mai din spate: - Ia uite, dom'ne, cine s-a gasit sa comenteaza! ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@baranga
<< ![]() ![]() ![]() ![]() in limba romana subiectul se acorda cu predicatul daca mai tin bine minte;cum subiectul acestei fraze este cuvantul "avans" >> 1. o propozitie are subiect, nu o fraza. 2. subiectul "raspunde" la o intrebare, in cazul asta "ce s-au scris?". Raspuns: "Pagini". Deci subiectul propozitiei e "Pagini." Formularea corecta: "S-au scris pagini". 3. Mai pe intelesul tau: "S-au scris pe forum mai multe pagini decat a scris Sadoveanu despre avans si reglarea lui" 4. In ce ai scris tu pe langa aceasta problema cu acordarea sunt si probleme de exprimare. Pur si simplu ai construit fraza aiurea. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 29 Sep 2008, 11:24 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
sinaxis |
![]()
|
Unu, Nicolae Bălcescu a scris cândva o lucrare "Românii supt Mihai Viteazul".
Merge la bancuri? Si bah, nu sti sa scri! 29 Sep 2008, 16:28: QUOTE(sinaxis @ 29 Sep 2008, 16:04) Unu, Nicolae Bălcescu a scris cândva o lucrare "Românii supt Mihai Viteazul". Merge la bancuri? Si bah, nu sti sa scri! ![]() This post has been edited by sinaxis: 29 Sep 2008, 14:28 |
--------------------
tohan
stas
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 29 Sep 2008, 11:18) @baranga << ![]() ![]() ![]() ![]() in limba romana subiectul se acorda cu predicatul daca mai tin bine minte;cum subiectul acestei fraze este cuvantul "avans" >> 1. o propozitie are subiect, nu o fraza. 2. subiectul "raspunde" la o intrebare, in cazul asta "ce s-au scris?". Raspuns: "Pagini". Deci subiectul propozitiei e "Pagini." Formularea corecta: "S-au scris pagini". 3. Mai pe intelesul tau: "S-au scris pe forum mai multe pagini decat a scris Sadoveanu despre avans si reglarea lui" 4. In ce ai scris tu pe langa aceasta problema cu acordarea sunt si probleme de exprimare. Pur si simplu ai construit fraza aiurea. Bafta! ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
![]() Ingrijorati de numarul mare de atacuri ale ursilor asupra oamenilor, din vara aceasta, Ministerul Mediului a publicat un mesaj de avertizare catre turistii montani in care se prezentau 3 masuri de baza ptr. evitarea "conflictelor" cu ursul brun si anume: 1. circulati doar in grupuri si fiti siguri ca aveti asupra Dvs. un clopotel care sa faca zgomot evititand intalnirea tet-a-tet cu ursul! 2. aveti asupra Dvs. un spray cu piper cu care sa puteti spray-a ursul in cazul unei intalniri!! 3. este foarte important sa puteti face diferentierea dintre fecalele de mistret (care nu ataca omul) si urs brun (care e cel periculos). Fecalele de mistret contin urme de afine, conuri de brad si blana de animale mici (gen veverita) in timp ce fecalele de urs brun contin urme metalice de clopotei si miros a piper!!! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
baranga |
![]()
|
si existenta ursilor a fost pusa pe seama unei capote de dacie pe care s-au gasit urme de ....laba
![]() adica "ce-are ursu-n loc de mana" ......... ![]() si daca nu am scris corect trimiteti-mi un mail ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
perle din fotbalul romanesc:
1. "Universitatea Craiova este singura echipă care poate sparge cvartetul Steaua - Dinamo - Rapid." - Adrian Mititelu 2. ”Suporterii noştri sînt 80% din Bucureşti şi 40% din provincie” - Ionel Dănciulescu 3. “Muncitor Nicoliţă, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e şantier” - Cornel Dinu 4. “Sînt momente cînd joci bine şi pierzi sau nu cîştigi.” - Vasile Maftei 5. "Sînt pesimist. Cred că putem învinge Olanda” - Nicolae Mitea 6. "Mircea Rednic, ca antrenor, e ca fierul de călcat: pe unde trece, pîrjoleşte!" - Sorin Cîrţu 7. "Dacă am avut ceva probleme cu Moldova, nu înseamnă ca va fi la fel cu Olanda. Va fi un meci mult mai dificil" - Victor Piţurcă 8. "Sincer, mie nu-mi place să mă duc la Vaslui! Păi, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu şi scria "Popa prostu" - Ionuţ Popa 9. "Vali Badea este cu trei clase peste Inzaghi" - Gigi Becali 10. "Mi se face pielea găină cînd vorbesc despre Nae Manea!" - George Copos 11. "Stai picior peste picior? Mută-ţi, bă, picioarele, că n-ai talent." - Gigi Becali într-un dialog cu Vasile Avram la Fanatik Show 12. "Singura echipă care poate prinde CFR ul din urmă este DNA!" - Adrian Porumboiu, după meciul cu CFR Cluj 13. "Ca să ajung pe locul doi, ar trebui să-l transfer pe Gigi Becali" - Marian Iancu 14. "Important e punctele" - Gică Hagi 15. "Rapidul fără spectatori, e ca o nuntă fără lăutari." - Viorel Moldovan Nr. 8 mi se pare GENIALAAA!!!! sursa: gsp.ro This post has been edited by skija: 30 Sep 2008, 16:15 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
ai uitat-o pe asta
![]() "Ganea e un handicapat care poate infecta penicilina" - Marian Iancu This post has been edited by bog70: 30 Sep 2008, 21:50 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Bula in clasa intai ii dadea bataie de cap profesoarei sale. La un moment dat, aceasta il intreaba:
- Bula! Care este problema ta? Bula spune: - Sunt mult prea destept pentru clasa intii. Sora mea este in clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia. Profesoara, nervoasa, il duce la directorul scolii si explica acestuia dorinta lui Bula. In urma discutiei, directorul si profesoara hotarasc sa ii dea lui Bula un test. Daca il trece, va fi mutat in clasa a treia, daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos. Directorul: - Cat fac 3 x 3? - 9. - Cat fac 6 x 6? - 36. - Cat fac 9 x 9? - 81. Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune: - Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia. Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului: - Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a lua o asemenea decizie. Atat directorul, cat si Bula sunt de acord, iar profesoara incepe: - Ce are vaca patru si eu am numai doua? - Picioare. - Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am? Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe Bula, acesta raspunde: - Buzunare. Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei: - Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca eu nu as fi stiut sa raspund la aceste intrebari...! Sotia vine acasa si-i zice sotului: - Am o veste buna si una rea , pe care s-o zic? - Zi-o p`aia buna, zice sotul. - Functioneaza airbagurile!... Un tip ramane fara bani si-i vine o idee geniala sa faca bani ! Scrie pe usa locuintei sale cu litere mari : In pat : 100$ Pe canapea 50$ Pe podea 25$ . O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul , se cauta de bani si intra. Tanarul incepe sa numere: fix 100$ ! ... acesta intreaba usor jenat: In pat , nu-i asa? Batranica raspunde : Nu fi naiv: De 4 ori pe podea ! Parintii lui Ionel doresc sa faca sex dar nu stiu ce sa se faca cu copilul. Barbatului însa, îi vine o idee: - lonica, iesi putin pe balcon si povesteste-ne frumos ce se întîmpla pe-afara. lonica iese pe balcon si povesteste: - Nea Ion de la parter si-a dus cîinele într-o tufa sa faca pipi... Un politai cauta ceva... Tanti Paraschiva tocmai a plecat cu prietenul ei... Parintii lui Vasilica si-o pun... - De unde-o mai stii si pe asta? îl întreaba tatal, din camera. - Sta si el singur pe balcon, ca mine O calugarita se duce la maica stareta: - Maica stareta, am fost violata, ce sa fac? - Bea un ceai de pelin fara zahar, ii raspunde aceasta. - Si-mi voi recapata cinstea si puritatea? - Nu, dar iti va disparea satisfactia de pe chip. Un baietel vrea si el de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui. Ea intreaba: ai fost baiat bun? ai fost cuminte? ai ajutat in casa? Si el pleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu: - Dear God, stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei… se razgandeste si rupe foaia. Se apuca iar de scris… - Dear God, stiu ca nu sunt un baietel bun… se razgandeste si rupe foaia… Sta un pic si se gandeste, apoi se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop, o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare… - Dear God, if u ever want to see your mother again… ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 3 Oct 2008, 06:39 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
:-)....si mai am de lucru ...
![]() Attached thumbnail(s) nimic.JPG ( Size: 22.18k ) Number of downloads: 532 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
csiri_biri_kodak |
![]()
|
![]() Membru linistit Group: Members Posts: 102 Joined: 14 July 07 From: Blumberg, Germania ![]() |
Cum face o blonda curat la locul de munca?
Se sterge pe gura! |
--------------------
Dacia / Dacia
1300 (RIP) / Logan
1978 / 2012 ! Fiecare trebuie sa inceapa de undeva !
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului... |
|
rammstein |
![]()
|
Fast and furious Group: Members Posts: 67 Joined: 25 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
O tanara e surprinsa de mama sa in timp ce se juca cu un vibrator si este luata la intrebari. Ea ii raspunde mamei:
- Am 35 de ani, nu sunt prea frumoasa, prea desteapta, nu ma vrea nici un barbat... Acesta va fi sotul meu de acum incolo. A doua zi este surprinsa de tatal ei facand acelasi lucru. Si el primeste acelasi raspuns. A treia zi mama il surprinde pe sot cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. - Ce faci? Ai innebunit si tu?? - Ce sa fac... Beau si eu o bere cu ginerica... Doi studenti se duceau impreuna la dusuri. Ei constata intre timp ca si-au uitat sapunurile in camera. Unul din ei se hotaraste sa plece (dezbracat) dupa ele. Cand se intoarce se intalneste pe hol cu trei blonde. Ca sa nu se faca de rusine, sepreface ca e statuie. Fetele se opresc in dreptul "statuii" si se intreaba mirate: - Ce e asta? Una din ele trage de "instrumentul" tipului, care scapa sapunul din mana... - Aaaa, e un automat de sapunuri, spune prima blonda. - Vreau si eu, spune a doua si trage si ea de "maner". tipul scapa si al doilea sapun. Trage si a treia blonda si ... nimic. Trage , trage si la un moment dat exclama multumita: - Uite, au si sapun lichid!! |
--------------------
Ford
Mondeo
RS Ford. Feel the difference :)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 29 Sep 2008, 11:18) @baranga << ![]() ![]() ![]() ![]() in limba romana subiectul se acorda cu predicatul daca mai tin bine minte;cum subiectul acestei fraze este cuvantul "avans" >> 1. o propozitie are subiect, nu o fraza. 2. subiectul "raspunde" la o intrebare, in cazul asta "ce s-au scris?". Raspuns: "Pagini". Deci subiectul propozitiei e "Pagini." Formularea corecta: "S-au scris pagini". 3. Mai pe intelesul tau: "S-au scris pe forum mai multe pagini decat a scris Sadoveanu despre avans si reglarea lui" 4. In ce ai scris tu pe langa aceasta problema cu acordarea sunt si probleme de exprimare. Pur si simplu ai construit fraza aiurea. Bafta! bre, in teorie propozitia aia e reflexiva cu subiect nedefinit. La intrebarea "ce?" raspunde complementul direct, i.e. pagini cu care de altfel se si face acordul.... cica diateza reflexiva ii zice.... |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Intr-o zi vine Ion acasa fericit… - Marie fa-ti bagajele ca am castigat la loterie 5 mil de dolari. - Vai, Ioane, ce bagaje… de munte… de mare. - Nu ma intereseaza… dispari!
cica salveaza fat frumos cele 3 fete de imparat si le supune la un test sa vada care e curva si care nu ....scoate p**a si o intreaba pe aia mai mare ..."ce e asta?" ...aia .."p**a" ...."curvo, panaramo"....a doua la fel ....ajunge si la aia mica si o intreaba si pe ea.."ce e asta?" ....aia: nush ...."nu stii? pai e o p**a"....ea..."daca asta e cenzurat inseamna ca zmeu m`a f*t*t cu ranga")))))))))) 6 Oct 2008, 08:26: Bag de seama ca mult mai mult se comenta aici pe marginea unei problema matematice decat a unei chestiuni de gramatica. Deci va asteptam cu probleme matematice asta pana postez eu una .... ![]() ![]() This post has been edited by 22CMM: 6 Oct 2008, 07:26 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Ok...
In mar sunt mere. Scutur marul. Rezultat: jos nu sunt mere, in mar nu sunt mere. Cate mere au fost in mar ? Indiciu: Problema, matematico-gramaticala. ps. 22CMM nu are voie sa raspunda. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
In mar erau doua mere. Ai scuturat copacul si jos a cazut doar un mar. Deci in pom nu sunt mere ca e doar un mar si idem si jos
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
2 mere, 1 a ramas in mar, 1 a picat pe jos ?
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
nu are cum ... nu trebuie sa ramana nici un mar .. nici sus nici jos.
Idee: In mar au fost mere....a venit un tigan a scuturat marul si le-a ciordit....rezulta ca nu mai este nici un mar nici sus nici jos.... si pot completa: nu mai exista nici marul ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: "Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp." Replica ei: "Ai cea mai mare p*** dintre toti prietenii tai." |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:47 |