1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Bula vine la scoala dupa o zi de absenta.
- Ce s-a intimplat, Bula, de ce n-ai venit ieri? - Pai stiti... A murit bunicul.... - Aoleu! Cum asa? - A iesit pe balcon si a cazut balconul cu el. - Vai, saracul! Si asa a murit? - Nu, a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar pe urma a alunecat si a cazut iar. - A, si a murit? - Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el. - Si asa a murit? - Nu, ca s-a prins de burlan. Dar burlanul s-a desprins. - Si a murit? - Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, apoi a inceput sa se rostogoleasca pe scari. - Si asa a murit? - Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pina la parter. - Si asa a murit? - Nu, dar l-am impuscat noi, ca daca nu, ne demola toata casa!. |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta l-a zis un italian la "Banc Show", foarte haios tipu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Tipu' e disperat tare sa stranga poatari. In aceasta dimineata numai de reclama lui am dat.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
banionline ne-a demonstrat cat de profitabila ii este afacerea, din moment ce s-a trezit sambata dimineata si urla de foame
![]() This post has been edited by bendix: 21 Feb 2009, 09:41 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
O viitoare mireasa merge la ginecolog pentru un control de rutina. Lipsindu-i cunostintele de anatomie masculina, isi ia inima in dinti si il intreaba pe medic:
"Ce e chestia aia care atarna intre picioarele logodnicului meu?" Medicul ii explica: "Acela e un penis, domnisoara". Viitoarea mireasa, sfioasa, intreba din nou: "Si chestia aia rosie din varful penisului?" "Acela il numim capul penisului"... Domnisoara, prinzand curaj, mai pune o intrebare: "Si chestiile alea rotunde ce-s cam la 35 de cm de capul penisului?" Medicul, putin confuz: "Domnisoara, la logodnicul dumneavoastra nu stiu cum e, dar la mine alea-s deja bucile... " |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
http://www.petitieonline.ro/petitie/ziua_i...-p09592056.html
![]() Alte propuneri mai aveti?! This post has been edited by luck33ro: 22 Feb 2009, 11:17 |
--------------------
**
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu semnez ca imi reinstalez toate balariile in maxim 10 minute.
![]() Citez o vorba din popor: CINE STIE, CUNOASTE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? Il impusti pe manelist. De doua ori.
La politie: - Deci, vi s-a furat poseta, bratara de aur si lantisorul de la gat? De ce nu ati strigat dupa ajutor? - Riscam ca hotul sa-mi vada si dintii de aur... Intr-un WC public,se uita Bula la vecinul de langa el,un negru.Uimit de dimensiune,il intreaba pe acesta: - Scuza-mi impertinenta,dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare? Negrul ii dezvaluie secretul. - De cate ori ma duc sa urinez,mi-o bat de cateva ori de WC. Dupa 2 luni il intalneste Bula pe negru,la care acesta il intreaba. - Cum merge cu antrenamentul? Bula,fericit,raspunde: - Bine,deja e neagra! |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Johnny asks grandpa: Do you still have sex with granny?
Grandpa says: Yes, but only oral. Johnny asks: What is oral? Grandpa says: I say fuck you, she says fuck you too |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Jocul ala nu e realist deloc... Pai nu ai cum sa arunci mai mult de 2 papuci... Nu?
![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Un ardelean si un oltean sunt implicati intr-un accident. Amandoi aveau viteza foarte mare. Masinile au fost facut praf, bucati din ele proiectate pe cateva sute de metri iar cei doi ies teferi, fara nicio zgarietura.
Se uita unul la altul, dupa care ardeleanu’ zice : -Uite-te la masinile noastre, io cred ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa deschidem o afacere impreuna. -Daaaa... si io cred ca soarta a fost de vina. La care ardeleanu’ zice : -Hai ca aveam o sticla de vin in portbagaj, sa o caut si sa sarbatorim. Gaseste sticla si ii da, prima data olteanului sa bea ca asa e frumos. Bea olteanu aproape o juma’ din sticla, si apoi i-o da ardeleanului, la care ardeleanu’ zice : -No... eu nu beu... eu astept Politia !!! ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Simpatic fratie ala....insa e cam fals! Nu e baiat de cartier asa cum vrea sa dea impresia
![]() |
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In noaptea nuntii, un tip era cu baietii la pescuit.
Toti susoteau intre ei, dar pana la urma unul isi face curaj si-l intreaba: -Bai, in loc sa fii acasa cu nevasta-ta sa faceti si voi ceva...ce dracu cauti la pescuit? - Nu poate ma sa faca nimic ca are sifilis. -Bine ma, da macar sex oral sa faca. - Nu poate ma, ca e spuzita la gura. -Bine ma, atunci sa-ti faca laba macar. -Nu poate ma ca are o eczema pe mana. -Pai bine ma si atunci de ce dracu ai luat-o ? -Bai, face niste viermisori... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
si daca tot se lua ady85btz de olteni......
![]() In seara fiecarei zile se organizeaza o licitatie de vinuri.In prima seara, francezul: - Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob. Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%. Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data.A doua seara, spaniolul: -Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%. Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data. A treia seara, olteanul: - Doamnelor, va prezint Zaibarul de Bailesti. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele! Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar. O americanca mai pragmatica de felul ei, intreaba: - Domnu’ oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa? - De dulce, doamna, de dulce… |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
acaum cateva zile am vazut o reclama la "terasa" plus ca te imbie si cu "racoare".
sa fie o reclama pt la vara sau o reclama prost facuta?Imag004.jpg ( Size: 77.57k ) Number of downloads: 1444 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doua neveste discuta despre viata lor, iar una din ele incepe sa se planga:
- Nu stiu ce sa ma fac cu barbatu-meu! Zici ca e baietelul mamei, " Mamei nu i-ar placea asta", "Vai, de-ar vedea mama ce facem", "Mama zice ca nu e bine", si tot asa. Nu mai suport, daca-l mai aud odata cu mama, ma sinucid! - Draga, tu trebuie sa fii mai feminina, sa-l faci sa uite totul, sa te comporti mai provocator si sa-i trezesti simturile! Zis si facut. Seara, tipa isi ia cea mai sexy lenjerie de dantela neagra, manusi negre si lungi de matase, jartiere negre si fine de satin.La un moment dat intra barbatu-sau si cand o vede: - Aoleu, esti toata in negru, s-a intamplat ceva cu mama? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Vine Ion la Gheorghe si il intreaba: - Cum poate vaca ta sa dea cate 100 litri de lapte pe zi? Gheorghe: - E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropiu de ea si o intreb: `Ce avem astazi, lapte sau carne?` |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(loganfan2008 @ 22 Feb 2009, 15:43) Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? Il impusti pe manelist. De doua ori. ![]() Asta imi aminteste de altceva, si nu e banc. O conversatie cu cineva, mai prin toamna, cu o persoana pasnica, definitia blindetii: Io: Daca ai avea cinci gloante, pe care dintre “ai nostri” ai impusca? Persoana (fortata sa raspunda): Pai... 1. Pe Nastase, 2. pe Miron Cozma, 3. pe Mitrea, 4. pe Iliescu. Io: Si? Al cincilea glont? Persoana: .... Chiar nu mai stiu, n-am nicio idee. Io: Ok, atunci hai sa te intreb altceva: Daca la turul 2 la alegerile prezidentiale ar candida Vadim si Becali, pe care l-ai vota? Persoana (care e dintre cele care se prezinta mereu la vot): Aualeu! Greu. Cred ca l-as alege totusi pe Vadim. Da’ stii ce? Mi-am adus aminte ca mai am un glont. Pot sa-l folosesc dupa alegeri? ___ Si banc: - Bai, Gicule, de cind am iesit noi la pensie, ai mai auzit de fostii colegi? - Ma’, am auzit de Nelu. Stii ca asta iesise inaintea noastra. Dupa vreun an a facut infarct. Il jeleste saraca nevasta-sa... De Sile am mai auzit iar, s-a pensionat si el la o luna dupa noi. Am aflat ca s-ar fi imbolnavit la scurta vreme dup-aia si a murit. Si am mai auzit de Relu, cica a iesit si ala la pensie. Da’ am inteles ca sta la pat, i-au gasit medicii nu-stiu-ce... - Bai, Gicule, e cam ciudat. Sa stii ca astia pun ceva in pensie! |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
jarmila33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 February 09 ![]() |
Examen oral la politehnica, profu super-dur. Intra primul student, profu îl întreaba:
-Sa zicem ca esti într-un tren, e foarte cald, ce faci? -Deschid geamul. -Cu ce viteza intra vântul în compartiment? -Nu stiu… -Ne vedem la toamna! Iesind afara, studentul le povesteste celorlalti... Intra o colega: aceeasi întrebare. Raspunsul: -Dau bluza jos. -Dar înca e cald, zice profu. -Dau fusta jos... -Dar înca e cald ... -Dau tot jos.. -Dar daca tot e cald? -Poa' sa ma f*ta tot compartimentu', dar eu geamu' nu-l deschid! |
--------------------
dacia
1300
1997
- is 01 tze
|
|
NeneaDan |
![]()
|
Membru stang, ca membrul drept se tine de o surubelnita. Group: Members Posts: 7 Joined: 17 December 08 ![]() |
http://www.lupamea.ro/articole.php?numar=5...de-toate-zilele
25 Feb 2009, 14:04: In noaptea nuntii, un cuplu trebuia sa faca performanta, dupa care sa scoata cearsaful pe balcon sa demonstreze lumii ca fata era virgina. Se babardesc, dupa care-si aduc aminte ca fata nu era tocmai fata mare si se hotarasc sa toarne oja pe cearsaf. N-aveau decat oja verde, asa ca dau cu ea si scot cearsaful pe balcon. Lumea se uita, se mira, isi da coate, la care unu spune: Bravo, ba, i-ai rupt splina! This post has been edited by NeneaDan: 25 Feb 2009, 14:04 |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1989 Electrician, instalator, zugrav pe strada Dacia, nr. DJ-99-XWY. Om cu 2 neveste.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ursul si marmota din reclamele Milka faceau kk in padure, unul langa
altul.Stand ei asa, > ursul o intreaba pe marmota: > -Auzi, pe tine nu te deranjeaza daca ti se lipeste kk de blanita? > -Nicidecum , raspunse marmota. > > Si ursul lua marmota si se sterse cu ea... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
glumele cu politisti chiar au o baza reala ....exemplu fooooate real
onorat politia din judetul meu, a solicitat la consiliul judetean aparate fax pentru posturile de la tara. dupa vreo 2 luni de la achizitie, aceeasi politie constata ca nu are masina sa duca aceste aparate in comune, si solicita din nou ajutorul consiliului judetean (le-au trebuit 2 luni sa vada ca nu le pot livra in teritoriu), iar aceasta le pune la dispozitie o dubita cu un sofer si care sa mearga cu un politist sa le si instaleze. in prima zi, dupa vreo 2 ore de la plecare, soferul isi suna seful " sefule astia-s tampiti" " de ce ?" " stii cum au facut lista de livrare ?" " in ordine alfabetica, si acu tre sa merg in capatul celalat al judetului ca asa vrea politistul insotitor" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
"Ai stricat pagina, țigane"
![]() ![]() ![]() Bagati o localitate inexistenta.... This post has been edited by GIC: 26 Feb 2009, 11:48 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 14:27 |