1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Dupa multa vreme, Popescu isi scoate nevasta la restaurant.. Cand isi lasa pardesiele, garderobiera zambeste:
– Buna seara, domnule Popescu! Nevasta il interogheaza imediat: – De unde te stie asta!? Tu ai mai fost aici fara mine! – Nu, draga, a fost femeie de serviciu la noi la firma! Se asaza. Vine chelnerul: – Buna seara, domnule Popescu, la aperitiv ca de obicei? Sotia se face vanata: – Aha! Te cunoaste si stie si ce-ti place! – Da, sigur, a lucrat la noi la bufet, dar s-au facut restructurari. Scena se repeta cu tot personalul din restaurant, inclusiv portarul care le cheama un taxi. In masina femeia explodeaza: – Tu ma crezi proasta, adica eu nu-mi dau seama ca..., vorbind intruna tot drumul, pana ce soferul se intoarce razand: – Don’ Popescu, pe cinstea mea, din cate curve am dus cu dv., asta-i cea mai a dracului! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
**
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nu e banc, dar...
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
cristi_q |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 09 ![]() |
omg cat de tare:)) cine are tupeu sa faca asta la politisti fara sa fie beat
|
--------------------
kawasaki
kawasaki
super Nova an 2000
- b -51-ldg
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Doua blonde, dupa noaptea de Revelion, se intorceau acasa. Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa cale lunga... In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de o idee geniala... Nu sta mult pe ganduri si ii spune celeilalte: - Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa! - Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase! Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora...o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand... - Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi? - Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa. Sta pe ganduri prima blonda si zice: - Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fetisoara mea? Sotul raspunde: - Simtul umorului! Mica publicitate: "Tinar aratos, situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa, vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud". Un politist patrula pe plaja si la un moment dat vede un copil jucandu-se in nisip. Se apropie si il intreaba: - Ce faci aici? - Un politist, raspunde speriat copilu'. - Pai si din ce il faci? intreaba mirat politaiul. - Apa, nisip si kkt! Nervos politistul ii trage o corectie zdravana copilului. A doua zi, aceeasi plaja, acelasi organ, acelasi copil: - Ce faci aici? intreaba agentul. - Un pompier, raspunde copilul. - Si din ce il faci? - Din apa si nisip. - kkt nu pui? - Pai nu, ca iese politist! |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(cristi_q @ 17 Apr 2009, 18:46) ieri m-a oprit politia rutiera si am avut onoarea pentru prima oara in viata mea sa suflu in etilotest.... ma gandeam sa pun in practica ce a intrebat cristi mai sus... dar "n-am avut sange-n mine" sa le fac farsa, pentru-ca erau "uamenii" suparati ca i-a pus de servici in ziua de Pasti ![]() Am citit un interviu cu Toni Grecu, in care era intrebat: -Ce ai face daca o femeie ti-ar face avansuri? Raspunsul mi s-a parut genial: -M-as feri, pentru ca dupa avans, intotdeauna urmeaza lichidarea... Miriapozi, el si ea, se giugiuleau. Dupa 3 ore de oftaturi, zice el: - Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare o ai? Asa se naste oul de Paste ? ![]() This post has been edited by loganfan2008: 20 Apr 2009, 08:18 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Un tip se trezeste deodata la baza scarii succesului. Urca el ce urca vreo 200 trepte si vede o blonda perfecta, topless. Se holbeaza la ea, excitat, dornic si tipa il intreaba in engleza:
- Do you want to fuck me, or do you want to succeed? Sta asta ce sta pe ganduri (”bine ca am invatat engleza in scoala, ca uite ce ratam.. dar mai bine aleg succesul, ca o sa am parte de blonde de n’o sa fiu bucuros..” isi zise in sinea lui, abia stapanindu’si erectia): - I want to succeed! zice deodata tresarind - Climb!! zice blonda Fericit omul incepe sa mai urce, plin de emotii. Dupa inca 300 trepte vede doua blonde topless. Se holbeaza la ele, ii curgeau balele, i se intetea respiratia.. , si blondele intreaba in cor in engleza: - Do you want to fuck us, or do you want to succeed? Plin de transpiratie si de dorinta, cum nu mai facuse sex demult, si n’avusese nici prilejul.. greu decide: - I want to succeed! - Climb!!! zic blondele in cor Mai urca asta o vreme, mort de oboseala, dupa o mie de trepte, teren plat. Bucuros si respirand de parca’i mai trebuiau 2 plamani, ridica privirea de jos si vede o matahala de negru, cu o jucarie de juma de metru care zice: - Hi!!! I am Sid!! |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Un ardelean se trezeste dimineata si cand se uita pe geam vede trei insi care faceau poze. Ardeleanu suparat iese din casa si se duce la ei..
- Pai ce faceti voi aici ma' la mine in ograda? - Masuram bade. - Da ce masurati mai? - Pai pe aici o sa treaca autostrada Transilvania. Ardeleanul sta si se gandeste: - Da o sa treaca multe masini p-acilea? - Pai logic ca o sa treaca. - Aha.. si cam cate? - Ei cate.. sute, mii.. - Si o sa treaca si noaptea? - Pai sigur ca da. - Da crucea mamii lor .. io' sa stau sa le deschid poarta la fiecare? |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea e veridic, autostrada ocoleste (evita) localitatile...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ai uitat ca vorbim aici de Romania, the land of choice! ?
![]() |
--------------------
**
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
eu am vazut la ieri la televizor altceva, erau oamenii nemultumiti de despagubirile oferite
The sign of A JOB WELL DONE |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
La Bula vine un vecin:
- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie... |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Marty |
![]()
|
This post has been edited by Marty: 23 Apr 2009, 21:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine era "chelule"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
asta-i ideea
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
luck33ro |
![]()
|
Acolo era probabil un semn de interzis carutelor sau ceva asemanator...si a disparut cumva desenul din interior
![]() |
--------------------
**
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Un mos se prezinata la Politie cu gand de a-si scoate pasaport
-De ce vrei bade pasaport la varsta matale? -Nu mai pot, zice mosul , vreau sa plec din tara asta. -Dar de ce bade? -Din cauza homosexultitatii. Pe timpul lui Hitler era interzisa, pe timpul lui Ceausescu era la inceput, pe timpul lui Iliescu era aprobata , iar acum pe timpul lui Basescu daca este obligatorie ce ma fac? |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
coco$u |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 February 09 ![]() |
Cam gresita ultima replica...
Originalul era: Pe timpul lui Hitler se pedepsea cu moartea, pe timpul lui Ceausescu cu inchisoarea, pe timpul lui Iliescu era tolerata. Eu vreau sa emigrez pina nu devine obligatorie... |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Făt Frumos vrea s-o răpească pe Ileana Cosânzeana. Mama lui Făt Frumos îi dă trei obiecte, care să-l scoată din posibile încurcături : o oglindă, o perie și o pilă de unghii.
Se duce Făt Frumos la castelul zmeului și o răpește pe Ileana Cosânzeana. Imediat ce află, zmeul vine după ei furios. Aruncă Făt Frumos oglinda și se face în urma lui un lac imens. Trece zmeul de lac, și e gata să-i prindă. Aruncă Făt Frumos peria și se face în urma lui o pădure deasă. Trece zmeul și de pădure și e la câțiva pași în spatele lui Făt Frumos. Făt Frumos, disperat, aruncă pila. Vine zmeul, ia pila, se uită la ea și zice: - Și-n fond, ce-am eu cu băiatul ăsta? |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
Intr-o alimentara intra un caine cu o bancnota in gura, latra spre un salam,
da bancnota vanzatorului, ia salamul in gura si pleaca. A doua zi la fel! A treia zi, vanzatorul urmareste cainele, care ajunge in fata unei usi, suna si iese un tip care il ia la bataie pe bietul caine. Vanzatorul, revoltat, intervine: - Dom'le, esti nebun? Cainele asta este foarte inteligent! De ce-l bati? - Lasa, domnule, ca stiu eu ce stiu! Il bat pentru ca iar si-a uitat cheile acasa! |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
YO4RLP |
![]()
|
Un barbat e adus in fața judecatorului pentru ca a omorat-o pe soția lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveți intenția ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viața, trebuie sa ne expuneți motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa. - Domnule judecator, soția mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez și a trebuit sa o arunc de la balcon. - Declarația dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita și daca nu doriți ca jurații sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveți argumente cu adevarat plauzibile. - Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj și la parter locuiește o familie de pitici. Parinții au 1 metru și copii, cel de 12 ani 70 de cm și cel de 14 ani are 90 de cm . - In ziua respectiva i-am spus soției: - E teribil sa fii pitic! Saracii vecini de la parter, toți sunt asa mici! - Da, raspunde soția, sunt o adevarata specie de pirinei. - Pigmei, ai vrut sa spui! - Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele și de la care se alege cu pistrui. - Aia se numește pigment. - Ma lași? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani. - Ala se numește pergament. - Cum poți draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris. - Domnule judecator, va inchipuiți ca mi-am inghițit cuvantul „fragment“ ca sa nu mai continui discuția asta aberanta. M-am așezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am așezat bine ca apare soția mea langa mine cu o carte in mana și imi spune: - Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numește carte , daca nu aveai idee ce e aia. Ia și citește Veranda de la Pompadur. Iau cartea in mana și ii spun: “Draga mea, asta e o carte in limba franceza,< Marchiza de Pompadour>, nu trebuie sa interpretezi numele in romana” . - Asta e buna, draga, imi dai tu lecții de franceza, mie care am facut meditații cu un vector de la facultate !! - Ala nu se numește vector, se numește lector. - Ești prost, Lector a fost un erou grec din antichitate. - Ala a fost Hector și era troian. - Hector e unitate de masura a suprafaței, blegule! - Ala e hectar, draga mea. - Ma uimești cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor. - Ala se numește nectar spun eu oftand din adancul sufletului. - Habar nu ai, eu știu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo. - Nu se spune duo se spune duet. - Ma scoți din sarite, cum dracu de ești asa de incuiat? Duet e cand doi barbați se bat cu sabiile. - Ala se numește duel. - Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul. - Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simțit ca mi se face negru in fata ochilor și nu m-am mai putut stapani și am aruncat-o pe geam. Liniște in sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, lovește cu el puternic și spune: - Ești liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 16:37 |