1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
YO4RLP |
![]()
|
||
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cica banc:
Cum recunosti mirele la o nunta in Moldova? Este cel cu treining nou... numa' ca-i adevarat |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe.
Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK. Rezultate: 1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day. 2. Bulgaria: In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV 3. Domnu’ Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei “YELLOW?” |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare.
De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord. Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera. Indignata, si-a sunat imediat medicul: - Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea! Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el: - M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura... - Si al doilea trandafir? - Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma. - Dar al treilea trandafir? Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi. Un om de la țară, împreună cu băiatul său, vizitează un magazin universal de la oraș. Rămîn amîndoi blocați în fața celor doua ziduri strălucitoare, care se despărțeau și apoi se uneau la loc. Băiatul întreabă: - Tată, ce-i asta? Tatăl, care în viața lui nu văzuse un lift, răspunde: - Fiule, n-am văzut așa ceva în viața mea, nu știu ce poate fi! În timp ce se uitau amîndoi, cu ochii ieșiti din orbite de uimire, o bătrînă într-un cărucior cu rotile vine, apasă un buton, cele două ziduri se deschid, iar bătrîna intră într-o mică cameră. Zidurile se închid, iar cei doi văd niste cerculețe mici de lumină, care se aprindeau și se stingeau. Zidurile se deschid din nou și apare o blondă superbă de 24 de ani. - Fiule, du-te repede și cheam-o pe mă-ta! In perioada Pastelor, Bula ii aduce invatatoarei un cadou: un cos in care se afla doi iepurasi. Impresionata, invatatoarea il intreaba: - Bula, sunt foarte frumosi...dar cum i-ai prins ? - Futandu-se ! Un tip se intalneste cu actualul sot al fostei sale sotii si-i zice astuia in ciuda: -Hahaahaha ti-ai luat marfa second-hand! La care asta: -Da, dar dupa 5 centimetri incolo e neatinsa... Un barbat e prins de nevasta-sa in timp ce se masturba sub dus si i se cer explicatii. Raspunde calm :cred ca sunt liber sa-mi spal penisul la ce viteza vreau Era odată un grec, Onassis îl chema, se spune că era cel mai bogat om din lume. Ajunge el într-o seară la New York, ia o cameră la un mare hotel și adoarme. Se trezește la prînz și, neavînd ce face, se duce la bar, ia o cafeluță și începe s-o bea. Atunci se apropie de el un evreu: - Domnule Onassis! Dv. mă puteți face un om bogat, fără a investi nici măcar un singur cent! Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continuă să-și bea cafeluța. - Domnule Onassis! continuă evreul, eu sînt un mărunt afacerist. Acum trebuie să mă întîlnesc cu un partener de afaceri. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă adresați mie și să-mi spuneți: Bună ziua! Partenerul meu va vedea că marele Onassis mă cunoaște, aceasta va fi cea mai bună recomandație pentru mine, el va accepta să facă afacerea și eu voi fi un om bogat, fără ca dv. să fi investit nici măcar un singur cent! Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continuă să-și bea cafeluța. Dar, într-adevăr, vede că vine cineva, începe să vorbească cu evreul... Cînd trec prin fața lui, se adresează Onassis evreului și-i spune: - Bună ziua! La care evreul se întoarce și spune: - Măi Onassis! De cîte ori să-ți spun să nu mă deranjezi cînd fac afaceri? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta ar merge pe forumul cu mijloacele de transport in comun, da' lasa ca-l pescuieste eujeniu de aici si-l pune el acolo, sa il aprecieze si pe el lumea.
Neaparat cu sonor! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
![]() ![]() ![]() 10 (Dumb) Ways to Get Pregnant 1) "Missionary position. Studies suggest the missionary position allows for deepest penetration, thus releasing sperm closer to the opening of the cervix." 2) "Fertili ‘Tea’ with vitex." Yeah, right. “Tea.” What do you want to bet the secret ingredient “vitex” is just another word for vodka? 3) "Intercourse at least every other day." Oh, that’s the secret. And here we were doing it only once a year. 4) "Post coital position. Women should relax on their back after intercourse with their hips upward in the doctor recommended position for 15 minutes allowing sperm easier access through the cervix." 5) Involves some sort of a kilt. If it's for dudes, we're not wearing it, no way. 6) Yoga. Remember, yoga is magic. And who doesn’t want a limber baby? 7) "Avoid artificial sweeteners." But I want Splenda babies! 8) "Hot baths. Studies indicate they may paralyze or hinder sperm. Cool surroundings offer the highest sperm and motility count." 9) "Avoid scrotum pressure." I’m on board with that one. 10) "Cleaning products." I have to stop spraying my wife with Windex while we’re doin’ it. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...imuzina-5349773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daca mcv e autobuz asta ce mai e ...tren sau metrou ? ![]() ![]() ![]() 17 Jan 2010, 21:56: pt cei ce se simt inselati de nevasta....sistem de urmarire a telefonului prin satelit... http://gps.timecafe.org/ This post has been edited by vladrehau: 17 Jan 2010, 20:56 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 17 Jan 2010, 17:30) http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...imuzina-5349773 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daca mcv e autobuz asta ce mai e ...tren sau metrou ? ![]() ![]() ![]() ![]() a vazut cateva schite in catia pe care le face oricine in cateva minute si a pus botu' m-am apucat sa fac un Duster pick-up in catia; o sa-l postez cand e gata intr-un topic dedicat la sectiunea STIRI Auto... ![]() acum va intreb pe voi, cum vreti sa fie: 5+bena sau 2+bena? ![]() This post has been edited by membru_DC: 18 Jan 2010, 21:43 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
razi tu....dar sau apucat astia sa faca gari pt noul metromcv
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
baga bre la bula. eu aici citesc bancuri
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/09/hello-world/
18 Jan 2010, 12:44: Pentru cei care va-ntrebati pe unde a umblat Pictoras atita amar de vreme, va spun ca a reusit sa-si indeplineasca visul cu ochii, sa fie si el Mos Craciun. Mai departe va las pe voi sa descoperiti ce s-a-ntimplat de-a-ntirziat asa de tare... prajiturele.jpg This post has been edited by Marty: 18 Jan 2010, 12:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
This post has been edited by vladrehau: 18 Jan 2010, 14:04 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
....
This post has been edited by l@u: 18 Jan 2010, 17:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
wtf?
![]() QUOTE 10 Workeri lucreaza sa puna site-ul online... asta dupa ce l-au dat jos. Va multumim pentu nerabdare ![]() 18: 57 -> 220.ro LE: Hai gata cu caterinca aveți bani pă voi? Hau - hau!... ![]() This post has been edited by membru_DC: 18 Jan 2010, 21:51 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
care va bagati??? ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Si din toate "iutubele" postate p-aici.... unde gasesti bancurile? Sau taman asta-i bancul?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
foarte foarte tare
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vladrehau |
![]()
|
http://www.necurat.ro/2009/09/14/un-morcov/
http://www.necurat.ro/2009/09/14/porumbel-...net-prin-cablu/ This post has been edited by vladrehau: 20 Jan 2010, 12:16 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
Dacă vreodată te simți inutil și deprimat, adu-ți aminte că într-o zi ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toți.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 20 Jan 2010, 11:57) asta-i reiterarea unei glume mai vechi decat internetul QUOTE "What's the fastest way to move 500MBytes of data daily from Santa Cruz to Los Angeles?" Answer: FedEx. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
alba ca zapada ...
Attached thumbnail(s) barbat_rochie_alba1.jpg ( Size: 27.7k ) Number of downloads: 777 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
I wonder if Volkswagen dealers ever had a problem with the Volkswagen Fox chasing the Volkswagen Rabbit?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 12:49 |