1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 18 Jan 2011, 10:20) Politia din Adjud a facut o captura impresionanta: 500 kg de hasis, 200 de arme semiautomate, munitie si 100.000 de euro intr-o casa situata chiar in spatele Bibliotecii Centrale. Purtatorul de cuvant al Politiei a declarat: "Suntem socati de descoperire, nici nu stiam ca avem o biblioteca". Io-l stiam cu Bîrladul, da' merge. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
intradevar banc....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dupa carpeta din spate cred ca era ostatic la Irakieni. Asta era filmarea care trebuia sa ne impresioneze, ptr rascumparare
![]() |
--------------------
**
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Doi bețivi ies dintr-o cârciumă și unul din ei întreabă un polițist:
- Pe aici trece tramvaiul 14? - Da, domnule. - Hai Nae să mai bem o bere. După un timp scena se repetă și, tot așa, de câteva ori. Târziu în noapte cei doi bețivi ies din nou. - Pe aici trece tramvaiul 14? - Nu mai trece nimic, domnule. S-au retras toate la depou. - Nae, hai să traversăm. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Poezie Ardelenească
- Apoi, dragă Mărioară, Am tot stat și m-am gândit: Io, duminică, pe sară, Vin cu tata în pețit! - Înainte de-a mă cere, Musai, dragu' meu, să-ți zic Că nu-s fată, mi-s muiere... Nu vreu rostu' să ți-l stric! S-o n'tâmplat la vremea sapei, Noaptea, când veneam din Ștei. Coboram pe firul apei, Când, m-am pomenit cu trei... M-au ajuns la Fundătură , Și m-au dezbrăcat pe loc, Mi-au pus o năframa-n gură Și tăți tri'și bătură joc... - Numa' spune-mi-i degrabă, Că pe tăți îi trag prin șiș! - Păi, nu-i știu, Ioane dragă, Era noapte, n-auziși?... O umblat și bietu' tata, (Și tu știi că el nu bea), Ba-ntr-o crîșma, ba în alta, Doar-doar o afla ceva... Zile au trecut destule, Și nimica n-o aflat... Da' io zic că, după... scule, Nu-s de pe la noi din sat! La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off .... nu vad bine ...s-a pus bariera sau trebuie sa suflu in fiola ..!?. This post has been edited by doctorasul: 20 Jan 2011, 08:42 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Se duce Maria batuta (cu ochii vineti) la preot :
- Parinte am avut aseara un incident si vreau sa ma spovedesc. - Spune fiica mea... - Parinte, a venit Ion aseara, a intrat la mine in camera si m-a sarutat. - Cum fiica mea, asa? (si preotul o saruta). - Da, da parinte si apoi mi-a dat bluzita si fustita jos. - Cum fiica mea, asa? (si preotul o dezbraca). - Da, da parinte si apoi mi-a dat si lenjeria intima jos. - Cum fiica mea, asa? (si preotul ii da fetei lenjeria intima jos). - Da, da parinte si apoi am facut sex. -Cum fiica mea, asa? (si preotul se pune pe treaba). Dupa ce termina treaba, preotul o intreaba pe Maria: - Si cand spuneai ca te-a batut? - Cand i-am spus ca am blenoragie, parinte ... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
BANCUL ANULUI:
Deunazi, in timp ce faceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adinc in ochii mei soptindu-mi tainic la ureche : ”vreau sa ne iubim ca-n filme !”; Indata am intors-o invers si i-am bagat-o in gura, cautind sa i-o indes cit mai adinc in git… Cu o mina am inhatat-o de buci tragindu-le mai aproape, apoi am scuipat-o in fund si in vagin strecurindu-i cite un deget in fiecare. In timp ce o trageam cu dintii de clitoris, mi-a venit sa ejaculez asa ca am improscat-o pe toata fata si pe par. De atunci n-am mai vazut-o si nu-mi dau seama de ce… Presupun ca nu ne uitam la aceleasi filme. + bonus: La Grădina Zoologică din Baia Mare moare un urangutan și astfel, rămâne femela singură în călduri gata să rupă gratiile de la cușcă. Directorul Grădinii Zoologice convoacă angajații la o ședință: - Bă, băieți! De când a murit urangutanu’, femela asta dă să rupă cușca. Sperie copiii și astfel ne scad vizitatorii și implicit bugetul și salariile voastre. Io m-am gândit să trimitem un fax la București, să ne trimită ei un urangutan să ne f**ă femela asta. Toți colegii lui îl aprobă și astfel se trimite faxul la București. A doua zi vine răspuns de la București: “În România nu există în nicio grădină zoologică specie dintr-asta de urangutan, însă vă sfătuim să trimiteți faxul ăsta la National Geografic, Discovery Chanel, Teleenciclopedia că poate vă ajută ei să găsiți urangutan”. Vâzând acest răspuns, directorul grădinii zoologice trimite faxul mai departe așa cum l-a sfătuit Bucureștiul. După o săptămână primește răspuns de la toate instituțiile: “Stimați colegi din Baia – Mare vă comunicăm faptul că în lume nu există un astfel de urangutan în captivitate”. Văzând acest răspuns directorul organizează o nouă ședință: - Bă băieți! Ați văzut și voi răspunsul. Nu avem ce face altceva decât să eutanasiem femela asta de urangutan, că în ritmu’ ăsta ne rupe cușca și atacă vizitatorii. Și așa toți copiii din Baia-Mare s-au speriat de apucăturile ei și nu mai vin la Grădina Zoologică! Auzind acestea, îngrijitorul care se ocupa de femelă îi spune directorului: - Domnu’ director! Apoi io de când era mică am crescut-o pe gorila asta și nu prea aș vrea să o omorâm. Io zic să mai încercăm o soluție. Până acuma mi-o fost rușine să vă zic, da’ io am un văr aci aproape de Baia Mare – în Cavnic – care de mic o f***t animale: hamsteri, pisici, câini, oi, capre. Acuma am auzit că f**e vaci, iepe, animale de-astea mari. Io zic, domnu’ director, să-l întrebăm că poate ne ajută cu gorila asta. Directoru’: – Păi normal că-l sunăm! Dă-ne numărul de telefon! Formează directoru’ numărul: - Alo! - Da! Bună ziua! - Bună ziua! Sunt directoru’ de la Grădina Zoologică din Baia Mare și ne-o murit un urangutan și acuma femela n-are cine s-o f**ă și îi gata să rupă cușca. Aci văru’-tău de față ne-o zis că ție îți plac tare mult animalele, poate prea mult și ne-am gândit că poate ne poți f**e tu femela asta de urangutan că suntem disperați și tăți copiii din Baia Mare nu mai vin la Grădina Zoologică. Tătă treaba costă 1.000 de euro și dacă suntem mulțumiți te mai chemăm. Ce zici, ne poți ajuta? - Domnu’ director, totuși îi urangutan. Vă pot suna mâine dimineață? Că io nu mă pot decide pe moment! - Da’ cum să nu! Sună-ne mâine dimineață! A doua zi de dimineață îi sună telefonul la director: - Alo! - Da! - Bună ziua sunt eu băiatu de la Cavnic cu gorila. - Da! Spune, te-ai hotărât? - Da, domn’ director! N-am dormit toată noaptea. M-am tot gândit. Nu cred că vreodată voi mai avea ocazia să mă întâlnesc cu șansa pe care mi-ați dat-o și m-am decis că vă f*t urangutanul ăla, da’ numa' cu trei condiții. - Ascult! spuse directorul. - 1: vă rog să-mi băgați șofer să vină după mine la Cavnic să mă ducă și să mă aducă înapoi din Baia-Mare, că-i tare scump drumu’. - 2: Io vă f*t urangutanu’, da’ nu-l țuc pă gură. Și - 3: ….. Banii ăia ...1.000 de euro... v-i pot da în rate? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, sigur era cavnic si nu Deva? Stiu io pa unu' acolo, numa' fibra...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
nu stiu fratioare ..
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Un soț care nu-și mai putea „îmblânzi” nevasta din cauza celor trei copii, se hotărăște să găsească o soluție…
- Măi copii! strigă el pe cei mici. - Da tată! - Haide să ne jucăm și noi de-a capra cu trei iezi! - Păi cum? - Uite-așa: eu sunt lupul, voi sunteți iezii, iar maică-ta capra! Fugiți, că dacă vă prind, vă mănânc! (și copiii o rup la fugă). Atâta-i trebui omului nostru: repede pe nevastă-sa. Târziu, îl văd ei pe mezin care privea stupefiat scena... - Ce cauți măi aici? Ți-am spus să te ascunzi! - Păi măi tată, în poveste, din câte știu eu, lupul mănâncă iezii, nu f**te capra!!! |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Schema electrica de la ECU de Logan. Ce trebuie sa modific pentru chip tuning?
Attached thumbnail(s) circuit_diagram.png ( Size: 133.69k ) Number of downloads: 1706 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Mijto bancu ionute
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da mijto da` nu prea ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Doi muncitori stateau de vorba.
-Bai,vezi ca ma duc sa iau niste paine si oua. -Si daca vine sefu? -Spune-i ca sunt la paine. -Si daca nu esti la paine? -Spune-i sa ma caute la oua. |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cica merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Rep. Moldova. Pe spate are doi saci mari.
Il opreste vamesul si-i spune: - Ia stai, ba! ce ai in saci? - Nisip, bre. - Mai vedem noi. Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip. Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Ati ghicit: nisip. Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba: - Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda? Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec: - Cu biciclete. Ministrul Daniel Funeriu se duce la magazinul Victoria să își cumpere cravate și cămăși. După ce își cumpără cravate, vrea să îi dea 5 lei șpagă vânzătorului, dar acesta refuză: - Nu pot să primesc, d-le ministru, pentru că am fost și eu profesor universitar și știu ce salarii mici sunt în învățământ. Nervos, Funeriu se duce la raionul de cămăși. Își cumpără câteva cămăși și vrea să îi dea șpagă 5 lei vânzătorului, care îl refuză: - Nu pot să primesc, d-le ministru, pentru că am fost și eu profesor universitar și știu ce salarii mici sunt în învățământ, îi spune vânzătorul. Super-nervos, Funeriu iese din magazin și vede un cerșetor în fața magazinului. Se gândește puțin și vrea să îi dea 10 lei cerșetorului. La care acesta îi spune: - Nu pot să primesc, d-le ministru... Deja cu nervii la pământ, Funeriu îl întrerupe: - Să nu spui că și tu ai fost profesor universitar... - Nu, îi răspunde acesta, eu chiar sunt profesor universitar, dar am o fereastră acum între 14,00 și 15,00. This post has been edited by kxz: 20 Jan 2011, 22:09 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
ducea frigideru' cu belciucleta
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
In Spania pe o șosea, o trasesistă. Opreste un tip lânga ea:
- Cât costă ..? - 50 E. Ii da banii iși face treaba si pleaca. A 2-a zi iar se intoarce, din nou... La fel si a 3-a zi. In a 4-a zi, iar se intoarce la ea, și-l intreabă tipa: -mai, da' tu-mi pari cunoscut, de unde ești ? El: -Romania .. tipa incântată , zice.. si eu la fel, de unde din Romania ? Bucuresti bla bla... stăm in același bloc... -de asta-mi pareai așa cunoscut, zise tipa, dar ce cauți aici? -pai uite am venit cu treabă si mi-a dat tactu 500 E sa ții dau, dar mi-a zis să nu ții dau pe toți odata că ii cheltui. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cum sa ceri o marire de salariu.
Angajatul: Scuzati-mă, domnule, pot să vorbesc cu dumneavoastră? Seful: Sigur, intră, ce pot să fac pentru tine? Angajatul: Știti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani. Seful: Așa. Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. Aș vrea o mărire de salariu. Sunt mai multe companii care mă caută dar am zis să vorbesc cu dumneavoastră prima dată. Seful: O mărire? Ti-aș da o mărire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum. Angajatul: Vă înțeleg și stiu că situația economică curenta are un efect negativ asupra vânzărilor, dar trebuie sa luați în considerare că muncesc mult, am inițiativă și sunt loial acestei companii de peste zece ani. Seful: Ok, luând în considerare acesti factori și pentru că nu am chef să caut pe altcineva în locul tău, îți ofer o mărire de 10% și încă 5 zile de concediu pe an. Ce zici? Angajatul: Excelent. Mulțumesc, domnule! Seful: Înainte să pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te caută? Angajatul: O…Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova și banca. This post has been edited by tribunul: 21 Jan 2011, 11:14 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta sosi imediat, examineaza animalul si zice: - Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat. Porcul a auzit totul si fuge la cal: - Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!! Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor: - Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante! Porcul auzind tot, fuge din nou la cal: - Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri! Dar calul, nimc! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului: - Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri! Porcul fuge disperat la cal: - Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!! Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole. Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului: - Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!!! Morala Zen: Vezi-ti mereu de treburile tale !!!! |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Fetele din ziua de azi în liceu învață doar două litere și două cifre: A4 și X5, începînd cu facultatea învață încă două cifre și o literă: Q7 și X6.
Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăți și se vor învăța alte patru litere: RATB |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2011, 13:01) Fetele din ziua de azi în liceu învață doar două litere și două cifre: A4 și X5, începînd cu facultatea învață încă două cifre și o literă: Q7 și X6. Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăți și se vor învăța alte patru litere: RATB Vor învăța încă 3 litere, litera A cunoscând-o din liceu ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
-Daca stiam ca esti asa de sarac nu ma mai maritam cu tine!
-Draga mea, nu e vina mea!Ce sa iti fac daca atunci cand iti spuneam "esti tot ce am pe lume"nu ma luai in serios? |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Merge un enorias la preotul din sat si ii spune:
- Domn parinte, stiti... mi-a murit cainele si as vrea o mica inmormantare crestineasca, asa... dupa cum se cade. Preotul ii raspunde: - Mai Ioane, eu am avut bunavointa si te-am ascultat, dar du-te ma si ingroapa-l undeva! Unde ai mai vazut tu inmormantare la caini, cu popa? Merge Ion acasa si a doua zi, vine iar: - Domn parinte, apoi io, m-am gandit ca totusi... o mica slujba acolo, chiar nu se poate? Preotul: - Mai Ioane, du-te unde-i vrea, du-te cauta-ti pe cine-i vrea, sa ti-l ingroape! Du-te la neoprotestanti si nu ma mai bate la cap. Ion se indreapta spre usa suparat si zice: - Apoi, daca asa sta situatia, eu cu nevasta-mea am strans, cu greu, vreo 3000 de euro pentru inmormantarea lui Azorica si acum... Preotul: - Apoi ma, stai asa, despre Azorica-i vorba? Pai stai asa ma... ca Azorica-i caine ortodox! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
O pasarica zbura spre sud inainte de sosirea iernii. Fiind foarte frig ea ingheta si cazu pe un cimp. Trecind o vaca pe acolo, isi facu nevoile pe pasare. Cum statea pasarea in rahatul de vaca simti ca este destul cald. Si reusi sa se dezghete. De bucurie incepu sa cinte.
Trecind o pisica prin preajma auzi cintecul pasaricii si veni la rahatul de vaca, dezgropa pasarica si o minca. MORALELE 1. Nu oricine care te baga in rahat iti este dusman 2. Nu oricine care te scoate din rahat iti este prieten 3. ...si daca iti esti in rahat si iti e cald si bine,taci dreaq din gura. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Ion si Maria erau gradinari. Intr-o zi se intalnesc ei pe ulita si Maria zice:
- Mai Ioanie, cum faci tu ca la tine rosiile-s mai rosii ca ale mele? Ca si io le ud, si le-ngrijesc... si ies rosii, dar parca tot a tale-s mai rosii ca ale mele. - Apoi, fa Marie, sa stii ca-i un mare secret aicea: sa stii tu de la mine, ca eu in fiecare dimineata cand ies sa le ud, ies in pielea goala. Si cand ma vad rosiile, tare se inrosesc de rusine si asa raman. Pleaca Maria bucuroasa ca a aflat marele secret si se intalnesc peste vreo doua saptamani: - Ei, cum ii fa Marie, inrositu-s-au rosiile? - Apai, mai Ioanie, rosiile tat asa or ramas, da' in schimb mi s-or facut niste castraveti… __________________ |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:54 |