Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
eXistenZ_Tg |
![]()
|
||
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|||
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu este complicat daca ai scule si un garaj la ce vreme este afara:)))
Ridici masina pe capre, scoti planetarele, desfaci electromotorul, desfaci suruburile de fixare, cutia va sta pe cele doua prezoane si in jugul din spate, desfaci timoneria si tampoanele aferente cutiei, tragi de cutie spre spatele masini (ATENTIE ESTE GREA ) eventual o susti cu un cric crocodil daca ai ![]() Spor la treaba |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
nesu_scorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 March 09 ![]() |
Salutare....Va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati si pe mine!!!...De sapt viitoare o sa am si eu o SNV si v-as ruga sa imi spuneti cam ce modificari sa aduc la masina.....Imi place f mult masina mi-au lasat-o ai mei mie pt ca ei si-au luat alta si as vrea sa o aranjez putin
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(nesu_scorpion @ 11 Mar 2009, 20:17) Salutare....Va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati si pe mine!!!...De sapt viitoare o sa am si eu o SNV si v-as ruga sa imi spuneti cam ce modificari sa aduc la masina.....Imi place f mult masina mi-au lasat-o ai mei mie pt ca ei si-au luat alta si as vrea sa o aranjez putin ![]() O sa iti raspund cand o sa sa imi spui si tu mie ...de ce toti incepatorii care isi fac cont intreaba prima si prima data de tuning? Te-ai gandit ca de banii respectivi ai putea sa skimbi lucruri cu adevarat importante? |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Urmatoarea inbunatatire la sn mea vor fi 2 discuri de frana brembo cu un set de placute ferodo. Acum mai trebuie doar sa studiez sa fiu sigur ca se potrivesc discurile, sa nu le comand degeaba. Discurile sunt mai mari cu 1 mm decat cele originalea, ceea ce nu cred ca ar fi o problema
Attached thumbnail(s) discuri.jpg ( Size: 73.21k ) Number of downloads: 1189 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Cat costa discurile ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
nesu_scorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 March 09 ![]() |
referitor la rasp tau iulian sn2001:nush la ce chestii imporante te referi u da ideea e ca tata lucreaza la dacia si din punct de vedere estetic si tehnic masina arata f bine pt ca se ocupa de ea+ca nu ma urc pt prima oara la volanu ei pt ca o avem de ceva timp...si daca te intrebi de ce nu apelez la el e ca nu vreau sa stie....in fine daca ai vrea sa ma ajuti ti-as fi recunoscator daca nu chiar nu e nevoie de rasp de astea ironice...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu mai scrie de parca ai fi pe irc !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si nu se gasesc direct in magazini ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
Probabil se gasesc, nu am cautat in magazine, am gasit pe net.
Are cineva o poza asemanatoare cu tot cu cote de la discul de frana al supernovei Attached thumbnail(s) 09.3090.75.JPG ( Size: 19.48k ) Number of downloads: 1238 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
La ce scoruri sant discurile normale de frana ? ca eu tre sa rezolv tot sisitemul tre sa iau discuri , placutze , si in spate nus ce se scimba , ca spatele iara prinde foarte putzin
|
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cat ar costa doua discurii de frana?(SUPER NOVA)
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
da.Klaxcar..in jur de 1 milion.plus placute klaxcar,vreo 35 lei...si manopera, te duc p la 2 mil maxim.am uitat sa zic...sa cumperi placute de SlZ, cu "puricii" aferenti.
This post has been edited by cristi87: 14 Mar 2009, 20:56 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
ok.mersi raman dator.
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
melomanuu |
![]()
|
depinde de ce fel de discuri vrei. Ce firma, la fel si cu placutele de frana
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
ionut81 |
![]()
|
nu prea ma pricep.ce poti recomanda?
|
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
melomanuu |
![]()
|
poi sunt o gramada de producatori.
-PRODUCATOR ROADHOUSE 74.56 - PRODUCATOR BREMBO 82.43 - PRODUCATOR FEBI 95.91 - PRODUCATOR EASY BRAKE 97.10 - PRODUCATOR AP 109.31 - PRODUCATOR FERODO ( SET 2 BUC. ) 112.45 - PRODUCATOR BRADI 125.28 - PRODUCATOR BOSCH 129.59 - PRODUCATOR BREMBO MAX 173.20 Cei mai recomandati sunt ferodo sau brembo, doar ca pretul face diferenta. |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
ionut81 |
![]()
|
mersi
16 Mar 2009, 11:44: dar de klaxcar ce parere ai ? sunt bune calitativ? This post has been edited by ionut81: 16 Mar 2009, 11:44 |
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
melomanul , pretzul declarat este la bucata sau set?
|
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
melomanuu |
![]()
|
QUOTE(ionut81 @ 16 Mar 2009, 12:31) mersi <span class='edit'>16 Mar 2009, 11:44:</span> dar de klaxcar ce parere ai ? sunt bune calitativ? de klaxcar chiar nu stiu ce sa-ti spun. Nu am prea auzit de ei. Poate spune altcineva de aici cate ceva despre ei. QUOTE(eXistenZ_Tg @ 16 Mar 2009, 13:47) Poi cam da, sunt preturi la bucata. Doar la ferodo scrie in paranteza set 2 buc, ma gandesc ca restu sunt la bucata |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
despre klaxcar am citit pe forum discutzii , cica ar fii bune nu sant proaste , am zis si eu ca iau , dar sa mai iau si salar , ca am de facut multe de schimbat la sistemuld de franare , discuri , placutze, lichid , si tamburii sau ferodoul
|
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ma gandeam la urmatoare "imbunatatire". Sa cumpar un spray negru mat si sa vopsesc grila de aerisire de pe capota, bratele de la stergatoare, manerele de la usi si bandoul din spate. Sa cam dus "negreala" din ele... si decat sa iau altele, lucru care ar costa o caruta de bani, avand in vedere ca numai manerul de la usi costa 30-50 ron bucata, mai bine fac asa.... sfaturi?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
asta fac eu sambata.eu am vopsit jantele si capacele.au iesit frumos.o sa revin cu poze.sambata ma gandesc sa fac ce a zis maskatu
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 17 Mar 2009, 22:03) Ma gandeam la urmatoare "imbunatatire". Sa cumpar un spray negru mat si sa vopsesc grila de aerisire de pe capota, bratele de la stergatoare, manerele de la usi si bandoul din spate. Sa cam dus "negreala" din ele... si decat sa iau altele, lucru care ar costa o caruta de bani, avand in vedere ca numai manerul de la usi costa 30-50 ron bucata, mai bine fac asa.... sfaturi? De pe plastice nu se exfoliaza in timp vopseaua?Eu le dau periodic cu ulei siliconic. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(nesu_scorpion @ 11 Mar 2009, 22:33) referitor la rasp tau iulian sn2001:nush la ce chestii imporante te referi u da ideea e ca tata lucreaza la dacia si din punct de vedere estetic si tehnic masina arata f bine pt ca se ocupa de ea+ca nu ma urc pt prima oara la volanu ei pt ca o avem de ceva timp...si daca te intrebi de ce nu apelez la el e ca nu vreau sa stie....in fine daca ai vrea sa ma ajuti ti-as fi recunoscator daca nu chiar nu e nevoie de rasp de astea ironice... iti raspund eu...pai modificari cam astea ar fi..ai putea sa-ti montezi niste fustite la bara fata si spate cum are mai toata lumea...imbunatatesc putin aspectul masinii si sunt foarte ieftine...nu stiu daca esti interesat de sunet...dar acolo se pot baga muti bani daca dispui ![]() iar legat de ce ai spus tu...geamurile elecrice te pot duce de la 300 la 700 ron...cotiera in jur de 100-200...ceasurile de bord max 150 ron daca le modifici pe astea...dar e de lucru....oglinzi poti pune de solenza....cum si-au pus mai multi....si asta nu stiu cat costa....dar ma gandesc ca in jur de 300 ron...deci inca ne incadram in buget ![]() ![]() ![]() ![]() desigur...mai este si tuningul extrem dar nu cred ca ajungi tu pana acolo (doar cei ce vor o masina de curse ![]() ![]() ![]() sa ai grija ce faci cu banii....ca de obicei nu se merita sa bagi intr-o masina mai mult de 25 % din valoarea ei decat daca ai de gand sa te mai folosesti mult timp de ea....daca vrei sa o vinzi peste 2-3 ani tine-o asa cum e ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 17 Mar 2009, 22:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(BoR @ 17 Mar 2009, 22:25) Pai de aceea si intrebam de sfaturi... Ma gandeam cu un smilgher fin sa dau inainte.... asta ca sa se "lipeasca" mai bine vopseaua de plasticele in cauza. Mai greu cu grila de aerisire de la capota. De sarit repede nu cred ca sare decat daca te duci cu masina la spalatorie si dau meltenii pe ele. Sa nu uitam ca si barile sut vopsite asa si doar e tot vopsea pe plastic. Eu am polishat masina asta vara si mi s-au patat pentru ca mi-a mai sarit carpa pe aerisirea de la capota si pe manerele de la usi... si nici acum dupa luni bune nu s-a luat polish-ul. Si am dat si cu silicon lichid si cu silicon spray. Singurul moment in care s-a mai luat pata de pe plastice a fost cand m-am dus la spalatorie cu masina si au dat aia cu jetul pe ele... altfel la perie si furtun, nici o sansa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
la magazinele unde se gasesc tuburi de spray...se gasesc si tuburi cu lac de vopsea...transparent....special pentru a da peste vopseua din tuburile de spray...pentru ca acea vopsea neprotejata incepe sa se exfolieze la scurt timp....si poti sa o iei jos si cu unghia fara sa te chinui
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
A... buna idee. O sa ma interesez cat costa un tun de lac. Cat despre vopsea, imi aduc aminte ca acum vreo 2 ani un tub de spray costa 10-15 ron. Cred ca nu s-a schimbat prea mult pretul, macar asa de criza
![]() This post has been edited by Maskatu: 18 Mar 2009, 14:36 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
maskatu un spray e 18 lei 500 ml
![]() de lac nu stiam si cu lacu cum se da dupa ce ai dat cu vopsea sau ? |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 12:53 |