Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
Markos vrei sa zici premierul Baxe, nu?
ca MRU era BOC2 ![]() ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 17:25) Întoarcerea spre 2004 a început. Într-un fel mă bucur, pentru ca să vadă gunoaiele de ziariști ce i-au adus la putere ... Spre deosebire de Nutzu care-o face pentru comision, extraordinarul asta chiar sufera sincer ca Basescu a dat cu mucii-n fasole. Oare in ce lume traieste daca n-a realizat ca pe ailalti nu i-au adus ziaristii la putere ci tembelii astia si-au dat singuri cu stangu-n dreptu... L.E. Markos, scuza-mi ignoranta. cine PLM e Bogdan Dragoi de merita sa-i citezi tampeniile? Esti de-a dreptul masochist, nu-ti ajung desteptii nostrii... This post has been edited by radian: 3 May 2012, 20:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
tataie vezi ca se trateaza ce zici tu acolo, de ai ajuns sa vezi dusmani si agenturi peste tot
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
poate se trateaza, dar nu se vindeca, esti dovada vie...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa se vindece? Ca nu doare, nici nu-si da seama aphophica_ca-i bolnav...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 3 May 2012, 21:00) L.E. Markos, scuza-mi ignoranta. cine PLM e Bogdan Dragoi de merita sa-i citezi tampeniile? Esti de-a dreptul masochist, nu-ti ajung desteptii nostrii... Păi e ministrul de finanțe încă în exercițiu, care ne-a explicat azi cum preconiza guvernul MRU să mărească salariile bugetarilor. O fi el un neica-nimeni, vorba lui tony, dar subiectul a generat o grămadă de discuții. Măcar pentru asta și merita expusă strategia PDL, nu crezi? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De PDL merita discutat doar la timpul trecut...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
deci cum e baietii? Maresc sau nu pensiile,salariile bujetare , scade tva-ul? Ca din ce vad pontel si antonel au descoperit ca mancau rahat in opozitie, cand ei impreuna cu toti aplaudacii din presa aservita urlau in gura mare ca sunt bani. Noh, spor la gasit bani fraierilor, voi ati zis ca sunt , nu altii.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
Din păcate, despre PDL vom mai discuta încă mult timp, de-acum încolo.
QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 21:27) "voi" fiind gigel ăsta? sau ăsta? ori, poate ăsta? Lamurește-ne odată, suntem total confuzionați. Iepurache, las-o baltă. Oricât de scurtă ai avea memoria, știi foarte bine că gogoașa cu mărirea salariilor bugetarilor a fost lansată acum mai bine de o lună de portocalii, pe când nici nu visau c-o să le pice mărețul guvern. Așa că schimbă placa. Caută altceva. This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 20:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nu aia, asta:
QUOTE Președintele Traian Băsescu i-a cerut Opoziției să revină în Parlament, pentru ca probleme stringente ale României, cum ar fi mărirea salariilor bugetarilor și ratificarea tratatului de stabilitate fiscală, să fie rezolvate cât mai repede. vede ca zice floc de el ca mananca rahat, ii baga sticla de visichi rectal si i-o scoate oral... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Deci "fraierii" sunt MRU, Drăgoi, Boc și Băse. Pe surse!
Sau mincinoșii? ![]() This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 20:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aphophisi.
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 20:27) Din păcate, despre PDL vom mai discuta încă mult timp, de-acum încolo. "voi" fiind gigel ăsta? sau ăsta? ori, poate ăsta? Lamurește-ne odată, suntem total confuzionați. Iepurache, las-o baltă. Oricât de scurtă ai avea memoria, știi foarte bine că gogoașa cu mărirea salariilor bugetarilor a fost lansată acum mai bine de o lună de portocalii, pe când nici nu visau c-o să le pice mărețul guvern. Așa că schimbă placa. Caută altceva. pai de ce crezi ca zicea marinarul asta? Pentru ca le preda puterea uslasilor sa demonstreze ce timp de 3 ani de zile au mancat rahat ca exista bani de mariri. Eh,acu ca au ajuns la ciolan islamistii is invitati sa scoata banii aia care existau in viziunea lor ![]() Dar prevad ca vor scoate doar o cenzurat mare de tot pentru toti cei credeau in ce ziceau dobitocii aia de uslasi impreuna cu latrinele ca sunt bani de mariri & shit ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 22:09) pai de ce crezi ca zicea marinarul asta? Pentru ca le preda puterea uslasilor sa demonstreze ce timp de 3 ani de zile au mancat rahat ca exista bani de mariri. Aha, deci chioru' a făcut o aroganță, de fapt (mințind și prostind pentru a enșpea oară pulimea). Păi spune mă așa! Acu-i limpede ![]() This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 21:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 21:11) Aha, deci chioru' a făcut o aroganță, de fapt (mințind și prostind pentru a enșpea oară pulimea). Păi spune mă așa! Acu-i limpede ![]() sa punem in balanta 3 ani de zile in care uslamistii mancau rahat ca exista bani si cateva zile in care marinarul le-a aruncat cartoful fierbinte uslasilor. Cum ziceam: au acum puterea la dispozitie uslasii ca sa demonstreze ca nu mancau rahat cat au fost in opozitie. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai cine mananca mai mult rahat:aia de la putere care spun ca se pot mari salarii si au toate datele sau aia din opozitie?
|
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 3 May 2012, 20:00) Spre deosebire de Nutzu care-o face pentru comision, extraordinarul asta chiar sufera sincer ca Basescu a dat cu mucii-n fasole. Oare in ce lume traieste daca n-a realizat ca pe ailalti nu i-au adus ziaristii la putere ci tembelii astia si-au dat singuri cu stangu-n dreptu... Da, să știi că așa e. Și cei 20% ce sunt care votează cu DD nu sunt manipulați deloc, votează așa că a fost PDL de rahat. Nu știu ce ar fi trebuit să facă PDL ca să poată concura cu case și mii de euro dați moca, dar asta e o altă poveste. Invenție a lui Băse sau nu, oamenii ăia vor să voteze cu DD. Iar fără Antene și Irealitatea chiar avea USL cât are sondaje acum.. poate doar în opinia unora. Desigur, nu e chiar povestea DD, dar trebuie să fii foarte naiv să crezi că o mare parte din electorat nu e rodul campaniei media de îndobitocire ce ține de atâția ani (în 8 ani faci și un liceu și o facultate, nu e chiar de azi pe mâine). Și trebuie să fii și mai naiv să crezi că Voiculescu & prietenii investesc în chestia asta doar așa, fără să aibă un efect importat asupra celor ce îi votează. Dacă avea USL în sondaje 80% atunci puteai să spui că nu a avut mare influență treaba asta și lumea e ferm convinsă că vrea altceva. Dar când sunt doar cu un pas înainte față de ceilalți, mai gândește-te. Dar să știi că apreciez modul tău de abordare, de a începe cu jignirile. E superb. Între timp, miniștrii Ponta se autofaultează unul câte unul. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 3 May 2012, 21:43 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ady77 |
![]()
|
Adevarul e ca antenele si irealitatea au taiat salarii, pensii, au construit terenuri de fotbal in panta, sali de forta pentru mosnegi, parcuri la tara, bazine de inot cat o piscina etc.
This post has been edited by ady77: 3 May 2012, 21:42 |
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu știu că poți face diferența între a spune că media a avut un efect ce a înclinat balanța spre USL și a spune că DOAR media i-a adus la putere.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
Io mă bucur că am descifrat scenariul machiavelic. Toți pedeliștii de frunte au întins o capcană diabolică useleilor, încă de pe vremea când nu visau nici în cele mai negre coșmaruri că zboară de la putere. Mi-a explicat mie aflocis
![]() This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 21:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa le dau la uselisti si pedelisti un' le-am dat la rapidisti.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 18:25) QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 22:44) Eu știu că poți face diferența între a spune că media a avut un efect ce a înclinat balanța spre USL și a spune că DOAR media i-a adus la putere. Coane te cam contrazici. Oricum mie nu trebuia sa imi spuna presa ca i-a scazut pensia lu' tata, salariul fratelui meu, iar ca nevasta a trebuit sa cumpere anumite medicamente necesare chimioteraoiei, desi la tv se spunea ca nu-s probleme cu citostatice. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 May 2012, 22:53) Oricum mie nu trebuia sa imi spuna presa ca i-a scazut pensia lu' tata, salariul fratelui meu, iar ca nevasta a trebuit sa cumpere anumite medicamente necesare chimioteraoiei, desi la tv se spunea ca nu-s probleme cu citostatice. Bulangiu, vii cu chestii de-astea sentimental-lacrimogene ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cand posteaza aphophis eu am imaginea unuia care se cufureste pe el si pe urma se mai si balaceste
![]() Rost nu prea are sa intri in dialog cu el, doar de distractie asa.. Ideea care s-a tot scos in fata de astia din opozitie si de presa, e ca bani ar fi daca nu s-ar pradui pe terenuri de sport in panta, patinoare, telegondole si alte parandaraturi. Au mai sustinut ca n-ar fi trebuit sa fie impozitate pensiile si taiate salariile daca s-ar colecta mai multi bani la buget si ar mai diminua evaziunea fiscala. Ceea ce incearca afofis sa faca e sa induca ideea ca "furtul si spaga au fost minore" (expresia lui) si ca de vina sunt altii pentru lipsa banilor, iar astia care sustin altceva, au mintit. cenzurat cu prune...prosteala pe fata, tipic pentru portocalii. Cea mai buna dovada ca pot fi adusi bani in plus la buget, macar din a doua sursa, e ca MRU a pus biciul pe ala de la anaf. Mai mananca el si altceva, cu reforma sistemului de asigurari sociale ...oricum vomitat de aia de deasupra lui ![]() Apropo de "teoriile"astea: http://www.cotidianul.ro/krugman-tinerii-v...a-viata-181460/ This post has been edited by Dan73: 3 May 2012, 22:06 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 May 2012, 21:53) Coane te cam contrazici. Oricum mie nu trebuia sa imi spuna presa ca i-a scazut pensia lu' tata, salariul fratelui meu, iar ca nevasta a trebuit sa cumpere anumite medicamente necesare chimioteraoiei, desi la tv se spunea ca nu-s probleme cu citostatice. Îmi pare rău pentru problemele ce le ai... Nu știu ce aș putea zice... Nu vreau să ne contrazicem nici noi între noi, ci doar să spun că nici eu nu m-am contrazis... Consider că fără media șamd nu era USL mult peste ceilalți acum. Deci eu cred că dacă presa a avut un rol atât de mare pentru DD atunci și pentru USL o fi fost tot cam la fel. Dacă i-a adus unui partid atât de idiot și fără nimic credibil 20%, cred că i-ar putea aduce și USL-ului câteva procente. Deci dacă idealul ar fi 10 puncte, 8 pe bune, iar jurnaliștii fac diferența aia de 2 puncte, atunci formulez că jurnaliștii au dus la victoria/au făcut diferența. Dar asta nu înseamnă că nu au fost și alte contribuții pe drum... ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu-s neaparat proUSL, cat pro alternanta la guvernare, stii tu: “Politicians are like diapers, they both need changing regularly and for the same reason.”
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 23:09) Alea 20% reprezintă imaginea disperării îndobitocite și analfabete din țara asta. E și ăsta un efect direct al guvernării din ultimii ani, nu crezi? Pentru că OTV a apărut în 2001, dar popularitatea fulminantă e de dată foarte recentă. This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 22:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:12 |