DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

636 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau Contra guvernarii USL

Markos
post 3 May 2012, 18:01
Post #241

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 18:25)
Ăia vorbeau cu FMI despre pensii, salarii, dar nu era niciun plan pentru asta?! Chiar cei de la FMI au dat declarații despre asta. Deci cum să nu fie niciun plan?!
*

Ba era un plan - rectificare bugetară cu creșterea deficitului, dar într-o limită tolerată de FMI. Exact asta va face și guvernul Ponta, exact despre asta discută, zilele astea, cu FMI. Practic, e o continuare a discuțiilor pe aceeași temă, tiribomba lansată de Ponta cu "n-a găsit nimic Georgescu în hârtii" e praf pentru pulime. Ce drec să găsească în hârtii?!

A, c-o mai ciupi niște mărunțiș și din alte poziții bugetare - tot ce-i posibil. Dar toată suma tot n-o strânge, așa că mai crește nițel deficitul. Totul e să zică FMI-ul "Igen!"

LE: între timp, a venit și pulifriciul Drăgoi cu explicații - adică cu basme pentru copii preșcolari:
Cele mai importante declaratii ale lui Bogdan Dragoi:
"Nu este nevoie de imprumuturi pentru mariri, exista bani care pot fi folositi", a declarat ministrul Finantelor Publice, Bogdan Dragoi.
Noi am anuntat ca imediat dupa misiunea FMI vom da o hotarare in guvern si sa stabilim ca de la 1 iunie vor fi reintregite salariile. Nu era nevoie de o rectificare bugetara. Rectificarea ar fi avut loc in luna iulie. Cu aceasta revenire, masa salariala estimata, de 42 de miliarde lei pe 2012, nu va fi depasita.
Suma neta pentru reintregirea salariilor incepand cu 1 iunie 2012 este de 1,5 miliarde lei.
Prin politica de inlocuire a unui singur angajat din 7 plecari naturale din sistemul bugetar s-a ajuns ca la nivelul anului 2012 sa se realizeze o economie a cheltuielilor de personal de 600 de milioane lei comparativ cu bugetul aprobat initial.
Diferenta va fi acoperita din veniturile colectate, mai mari decat bugetul agreat.
La momentul aprobarii de catre Parlament cresterea economica estimata pentru 2011 era de 2%, dar s-a dovedit ca a fost de 2,5%, si PIB-ul a fost mai mare. Aceasta diferenta a creat premisele ca si colectarile pe primele patru luni sa fie mai mari. Nu ne imprumutam, banii vin din venituri.

(am bolduit eu gogomăniile)

Acum e clar și de ce l-a zburat MRU pe Blejnar de la ANAF. Visa Ungureanu să crească colectările peste noapte precum Făt Frumos la pubertate, să facă rost de mălai pentru bujetari. Acum fo lună l-a chemat pe Blejnar și i-a zis "Vreau atât!" Blejnar s-a scărpinat în cap, și-a șters transpirația și a șoptit sfios "Încerc, fac tot posibilul..."

Fraierul s-a prins ulterior că termenul-limită era 31 mai, nu 31 decembrie, cum a crezut icon_mrgreen.gif Oricât de pedelist adevărat este, s-a dus la MRU și i-a zis "Nene, domnu', sunteți cu capu'? Da' ce-s io, Cikicean?"
Blejnar a fost revocat de la conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in urma cu doua saptamani, dupa ce premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a reprosat ca nu a atins tinta privind colectarea in doua luni de venituri suplimentare reprezentand 1,5% din PIB prin combaterea evaziunii fiscale. Intr-un interviu acordat atunci agentiei Mediafax, Blejnar a aratat ca premierul i-a cerut de fapt sa stranga banii pana la sfarsitul anului, dar ca ulterior, printr-un comunicat de presa, tinta a fost fixata pentru un interval de doua luni.

Partea bună, cu declarațiile astea lămuritoare tardive, e că am aflat că banii respectivi erau de fapt speranțe și vise utopice de-ale lui MRU.

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 19:07

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Leo0608
post 3 May 2012, 19:03
Post #242

Membru autentic

Markos vrei sa zici premierul Baxe, nu?
ca MRU era BOC2 radmasa.gif , tot la comanda lui baxe era si ala mad.gif

--------------------
logan pentru? 200x - X XX XXX
+
radian
post 3 May 2012, 20:00
Post #243

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 17:25)
Întoarcerea spre 2004 a început. Într-un fel mă bucur, pentru ca să vadă gunoaiele de ziariști ce i-au adus la putere ...
*

Spre deosebire de Nutzu care-o face pentru comision, extraordinarul asta chiar sufera sincer ca Basescu a dat cu mucii-n fasole.

Oare in ce lume traieste daca n-a realizat ca pe ailalti nu i-au adus ziaristii la putere ci tembelii astia si-au dat singuri cu stangu-n dreptu...

L.E. Markos, scuza-mi ignoranta. cine PLM e Bogdan Dragoi de merita sa-i citezi tampeniile? Esti de-a dreptul masochist, nu-ti ajung desteptii nostrii...

This post has been edited by radian: 3 May 2012, 20:03

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
aphophis
post 3 May 2012, 20:01
Post #244

Membru autentic

tataie vezi ca se trateaza ce zici tu acolo, de ai ajuns sa vezi dusmani si agenturi peste tot tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
kxz
post 3 May 2012, 20:06
Post #245

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

poate se trateaza, dar nu se vindeca, esti dovada vie...

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
klaus
post 3 May 2012, 20:13
Post #246

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cum sa se vindece? Ca nu doare, nici nu-si da seama aphophica_ca-i bolnav...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Markos
post 3 May 2012, 20:19
Post #247

fost programator

QUOTE(radian @ 3 May 2012, 21:00)
L.E. Markos, scuza-mi ignoranta. cine PLM e Bogdan Dragoi de merita sa-i citezi tampeniile? Esti de-a dreptul masochist, nu-ti ajung desteptii nostrii...
*

Păi e ministrul de finanțe încă în exercițiu, care ne-a explicat azi cum preconiza guvernul MRU să mărească salariile bugetarilor. O fi el un neica-nimeni, vorba lui tony, dar subiectul a generat o grămadă de discuții. Măcar pentru asta și merita expusă strategia PDL, nu crezi?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
radian
post 3 May 2012, 20:25
Post #248

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

De PDL merita discutat doar la timpul trecut...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
aphophis
post 3 May 2012, 20:27
Post #249

Membru autentic

deci cum e baietii? Maresc sau nu pensiile,salariile bujetare , scade tva-ul? Ca din ce vad pontel si antonel au descoperit ca mancau rahat in opozitie, cand ei impreuna cu toti aplaudacii din presa aservita urlau in gura mare ca sunt bani. Noh, spor la gasit bani fraierilor, voi ati zis ca sunt , nu altii. tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 3 May 2012, 20:27
Post #250

fost programator

Din păcate, despre PDL vom mai discuta încă mult timp, de-acum încolo.

QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 21:27)
Noh, spor la gasit bani fraierilor, voi ati zis ca sunt , nu altii. tongue.gif
*

"voi" fiind gigel ăsta? sau ăsta? ori, poate ăsta?

Lamurește-ne odată, suntem total confuzionați.

Iepurache, las-o baltă. Oricât de scurtă ai avea memoria, știi foarte bine că gogoașa cu mărirea salariilor bugetarilor a fost lansată acum mai bine de o lună de portocalii, pe când nici nu visau c-o să le pice mărețul guvern. Așa că schimbă placa. Caută altceva.

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 20:50

--------------------
Reno Megan Privilej
+
kxz
post 3 May 2012, 20:44
Post #251

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

nu aia, asta:
Președintele Traian Băsescu i-a cerut Opoziției să revină în Parlament, pentru ca probleme stringente ale României, cum ar fi mărirea salariilor bugetarilor și ratificarea tratatului de stabilitate fiscală, să fie rezolvate cât mai repede.

vede ca zice floc de el ca mananca rahat, ii baga sticla de visichi rectal si i-o scoate oral...

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
Markos
post 3 May 2012, 20:52
Post #252

fost programator

Deci "fraierii" sunt MRU, Drăgoi, Boc și Băse. Pe surse!

Sau mincinoșii? nedumerire.gif

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 20:54

--------------------
Reno Megan Privilej
+
ady77
post 3 May 2012, 21:08
Post #253

راحتزیل یو

From: near Bacau

Aphophisi.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
aphophis
post 3 May 2012, 21:09
Post #254

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 20:27)
Din păcate, despre PDL vom mai discuta încă mult timp, de-acum încolo.
"voi" fiind gigel ăsta?  sau ăsta? ori, poate ăsta?
Lamurește-ne odată, suntem total confuzionați.
Iepurache, las-o baltă. Oricât de scurtă ai avea memoria, știi foarte bine că gogoașa cu mărirea salariilor bugetarilor a fost lansată acum mai bine de o lună de portocalii, pe când nici nu visau c-o să le pice mărețul guvern. Așa că schimbă placa. Caută altceva.
*

pai de ce crezi ca zicea marinarul asta? Pentru ca le preda puterea uslasilor sa demonstreze ce timp de 3 ani de zile au mancat rahat ca exista bani de mariri. Eh,acu ca au ajuns la ciolan islamistii is invitati sa scoata banii aia care existau in viziunea lor icon_mrgreen.gif

Dar prevad ca vor scoate doar o cenzurat mare de tot pentru toti cei credeau in ce ziceau dobitocii aia de uslasi impreuna cu latrinele ca sunt bani de mariri & shit ph34r.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Markos
post 3 May 2012, 21:11
Post #255

fost programator

QUOTE(aphophis @ 3 May 2012, 22:09)
pai de ce crezi ca zicea marinarul asta? Pentru ca le preda puterea uslasilor sa demonstreze ce timp de 3 ani de zile au mancat rahat ca exista bani de mariri.
*

Aha, deci chioru' a făcut o aroganță, de fapt (mințind și prostind pentru a enșpea oară pulimea). Păi spune mă așa! Acu-i limpede imbratisare.gif

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 21:12

--------------------
Reno Megan Privilej
+
aphophis
post 3 May 2012, 21:24
Post #256

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 21:11)
Aha, deci chioru' a făcut o aroganță, de fapt (mințind și prostind pentru a enșpea oară pulimea). Păi spune mă așa! Acu-i limpede  imbratisare.gif
*

sa punem in balanta 3 ani de zile in care uslamistii mancau rahat ca exista bani si cateva zile in care marinarul le-a aruncat cartoful fierbinte uslasilor. Cum ziceam: au acum puterea la dispozitie uslasii ca sa demonstreze ca nu mancau rahat cat au fost in opozitie.

wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady77
post 3 May 2012, 21:29
Post #257

راحتزیل یو

Pai cine mananca mai mult rahat:aia de la putere care spun ca se pot mari salarii si au toate datele sau aia din opozitie?

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
eXtenSion
post 3 May 2012, 21:38
Post #258

Membru autentic

QUOTE(radian @ 3 May 2012, 20:00)
Spre deosebire de Nutzu care-o face pentru comision, extraordinarul asta chiar sufera sincer ca Basescu a dat cu mucii-n fasole.

Oare in ce lume traieste daca n-a realizat ca pe ailalti nu i-au adus ziaristii la putere ci tembelii astia si-au dat singuri cu stangu-n dreptu...

Da, să știi că așa e. Și cei 20% ce sunt care votează cu DD nu sunt manipulați deloc, votează așa că a fost PDL de rahat. Nu știu ce ar fi trebuit să facă PDL ca să poată concura cu case și mii de euro dați moca, dar asta e o altă poveste. Invenție a lui Băse sau nu, oamenii ăia vor să voteze cu DD.

Iar fără Antene și Irealitatea chiar avea USL cât are sondaje acum.. poate doar în opinia unora. Desigur, nu e chiar povestea DD, dar trebuie să fii foarte naiv să crezi că o mare parte din electorat nu e rodul campaniei media de îndobitocire ce ține de atâția ani (în 8 ani faci și un liceu și o facultate, nu e chiar de azi pe mâine). Și trebuie să fii și mai naiv să crezi că Voiculescu & prietenii investesc în chestia asta doar așa, fără să aibă un efect importat asupra celor ce îi votează.

Dacă avea USL în sondaje 80% atunci puteai să spui că nu a avut mare influență treaba asta și lumea e ferm convinsă că vrea altceva. Dar când sunt doar cu un pas înainte față de ceilalți, mai gândește-te.

Dar să știi că apreciez modul tău de abordare, de a începe cu jignirile. E superb.

Între timp, miniștrii Ponta se autofaultează unul câte unul. unsure.gif

This post has been edited by eXtenSion: 3 May 2012, 21:43

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
ady77
post 3 May 2012, 21:41
Post #259

راحتزیل یو

Adevarul e ca antenele si irealitatea au taiat salarii, pensii, au construit terenuri de fotbal in panta, sali de forta pentru mosnegi, parcuri la tara, bazine de inot cat o piscina etc.

This post has been edited by ady77: 3 May 2012, 21:42

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
eXtenSion
post 3 May 2012, 21:44
Post #260

Membru autentic

Eu știu că poți face diferența între a spune că media a avut un efect ce a înclinat balanța spre USL și a spune că DOAR media i-a adus la putere.

--------------------
+
Markos
post 3 May 2012, 21:46
Post #261

fost programator

Io mă bucur că am descifrat scenariul machiavelic. Toți pedeliștii de frunte au întins o capcană diabolică useleilor, încă de pe vremea când nu visau nici în cele mai negre coșmaruri că zboară de la putere. Mi-a explicat mie aflocis wink.gif (mare politolog)

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 21:47

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Victoras2001
post 3 May 2012, 21:47
Post #262

Membru autentic

Sa le dau la uselisti si pedelisti un' le-am dat la rapidisti.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
ady77
post 3 May 2012, 21:53
Post #263

راحتزیل یو

QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 18:25)
pentru ca să vadă gunoaiele de ziariști ce i-au adus la putere cum e când faci presă dictată.
*

QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 22:44)
Eu știu că poți face diferența între a spune că media a avut un efect ce a înclinat balanța spre USL și a spune că DOAR media i-a adus la putere.
*

Coane te cam contrazici.

Oricum mie nu trebuia sa imi spuna presa ca i-a scazut pensia lu' tata, salariul fratelui meu, iar ca nevasta a trebuit sa cumpere anumite medicamente necesare chimioteraoiei, desi la tv se spunea ca nu-s probleme cu citostatice.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 3 May 2012, 21:56
Post #264

fost programator

QUOTE(ady77 @ 3 May 2012, 22:53)
Oricum mie nu trebuia sa imi spuna presa ca i-a scazut pensia lu' tata, salariul fratelui meu, iar ca nevasta a trebuit sa cumpere anumite medicamente necesare chimioteraoiei, desi la tv se spunea ca nu-s probleme cu citostatice.
*

Bulangiu, vii cu chestii de-astea sentimental-lacrimogene mad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
ady77
post 3 May 2012, 21:58
Post #265

راحتزیل یو

QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 22:56)
Bulangiu, vii cu chestii de-astea sentimental-lacrimogene  mad.gif
*

Mi-au marit astia solda acu' ca-s la putere tongue.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Dan73
post 3 May 2012, 22:00
Post #266

Membru autentic

Cand posteaza aphophis eu am imaginea unuia care se cufureste pe el si pe urma se mai si balaceste laugh.gif
Rost nu prea are sa intri in dialog cu el, doar de distractie asa..
Ideea care s-a tot scos in fata de astia din opozitie si de presa, e ca bani ar fi daca nu s-ar pradui pe terenuri de sport in panta, patinoare, telegondole si alte parandaraturi. Au mai sustinut ca n-ar fi trebuit sa fie impozitate pensiile si taiate salariile daca s-ar colecta mai multi bani la buget si ar mai diminua evaziunea fiscala. Ceea ce incearca afofis sa faca e sa induca ideea ca "furtul si spaga au fost minore" (expresia lui) si ca de vina sunt altii pentru lipsa banilor, iar astia care sustin altceva, au mintit.
cenzurat cu prune...prosteala pe fata, tipic pentru portocalii.
Cea mai buna dovada ca pot fi adusi bani in plus la buget, macar din a doua sursa, e ca MRU a pus biciul pe ala de la anaf.

Mai mananca el si altceva, cu reforma sistemului de asigurari sociale ...oricum vomitat de aia de deasupra lui rolleyes.gif
Apropo de "teoriile"astea:
http://www.cotidianul.ro/krugman-tinerii-v...a-viata-181460/

This post has been edited by Dan73: 3 May 2012, 22:06

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Markos
post 3 May 2012, 22:03
Post #267

fost programator

QUOTE(Dan73 @ 3 May 2012, 23:00)
Cea mai buna dovada ca pot fi adusi bani in plus la buget, macar din a doua sursa, e ca MRU a pus biciul pe ala de la anaf.
*

Mult prea târziu și cu așteptări aberante, ca sume și ca timp.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
eXtenSion
post 3 May 2012, 22:09
Post #268

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 3 May 2012, 21:53)
Coane te cam contrazici.

Îmi pare rău pentru problemele ce le ai... Nu știu ce aș putea zice...

Nu vreau să ne contrazicem nici noi între noi, ci doar să spun că nici eu nu m-am contrazis... Consider că fără media șamd nu era USL mult peste ceilalți acum. Deci eu cred că dacă presa a avut un rol atât de mare pentru DD atunci și pentru USL o fi fost tot cam la fel. Dacă i-a adus unui partid atât de idiot și fără nimic credibil 20%, cred că i-ar putea aduce și USL-ului câteva procente.

Deci dacă idealul ar fi 10 puncte, 8 pe bune, iar jurnaliștii fac diferența aia de 2 puncte, atunci formulez că jurnaliștii au dus la victoria/au făcut diferența. Dar asta nu înseamnă că nu au fost și alte contribuții pe drum...

victorie.gif

--------------------
+
ady77
post 3 May 2012, 22:13
Post #269

راحتزیل یو

Eu nu-s neaparat proUSL, cat pro alternanta la guvernare, stii tu: “Politicians are like diapers, they both need changing regularly and for the same reason.”

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 3 May 2012, 22:18
Post #270

fost programator

QUOTE(eXtenSion @ 3 May 2012, 23:09)
Dacă i-a adus unui partid atât de idiot și fără nimic credibil 20%
*

Alea 20% reprezintă imaginea disperării îndobitocite și analfabete din țara asta. E și ăsta un efect direct al guvernării din ultimii ani, nu crezi? Pentru că OTV a apărut în 2001, dar popularitatea fulminantă e de dată foarte recentă.

This post has been edited by Markos: 3 May 2012, 22:19

--------------------
Reno Megan Privilej
+
636 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 17:12
Forum Renault