Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 May 2012, 10:45) Am mai pus pe aici si daca as cauta as gasi si sursa, comparatia cu evolutia PIB in timpul diverselor guvernari, evolutie din care se observa cu ochiul liber cum guvernarile PSD au fost cele mai performante in perioade de criza internationala (nu ca nenea tariceanu care a fost performant in perioada de boom nesustenabil). STOLOJAN FTW! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 May 2012, 05:59) 50% masochist! ![]() Eu astept un singur lucru de la usl: un audit in care sa arate clar unde s-au dus banii din imprumuturi! Dupa 4 ani si aproape 40 de miliarde imprumutati nu se vede nimic, deci chiar trebuie clarificata problema asta. o sa astepti mult si bine.. QUOTE(total @ 4 May 2012, 11:50) da ma..iau pulsul postacilor de serviciu si observ ca pedeleu' n-a pompat si aici mai nimic. |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Deja a fost retras un ministru din motive de incompatibilitate, se pare ca urmeaza al 2-lea.
Doamna de la invatamant avea cateva greseli gramaticale in CV, si ceva exagerari, se cauta vinovatii - cei care au completat gresit, bineinteles. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De greseli gramaticale era plin si domnul Marga. Asta nu l-a impiedicat sa-si dea lege sa poata preda la 16 facultati. Era si ubicuu, chestie obligatorie de pe cind preda Nastase la drept in timp ce-si inrosea oole-n parlamnet.
Cu domnul Alistar (nume de roman verde) se exagereaza. El e un obiectiv si echilibrat reprezentant al societatii civile. Astia si sindicalistii sfirsesc inevitabil in PSD. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 May 2012, 18:22) Păi asta-i bine, că-i retrag. Țin cont de vocea societății civile, cum ar veni. Bine ar fi... Dar eu cred că și/sau: 1. Îi retrag pentru că au fost prinși cu ce voiau să facă (cu mâța-n sac), nu pentru că nu știau ei cine sunt respectivii oameni când i-au propus. 2. I-au propus fără să îi cunoască bine pentru că aveau unele datorii la ei sau la persoane apropiate lor... Deci pașii înapoi nu sunt de dragul vocii oamenilor, ci pentru a ascunde și mai mult ce nu se vede și ce sperau să treacă neobservat. Totuși, doi dintre ei au avut măcar atâta onoare să recunoască că sunt cum sunt. Dar dna de la învățământ ce așteaptă? Poate a greșit secretara înnot-ul, dar cursurile alea iamginare de la „Standford”?! ![]() This post has been edited by eXtenSion: 4 May 2012, 18:39 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(daniM @ 4 May 2012, 19:28) pai nu asa se poarta? dupa ce termini de spus ce ai de spus de o persoana pe plan profesional se agata lumea de nume si aspect. din aceste motive nu e greu sa recunosti personaje ca chioru, piticania, blonda, etc. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Normal ca ma iau! Pina si sub numele meu curat, de Vasile, se poate ascunde un evreu pervers. Sub numele lui curat, de Alistar, se ascund niste parinti timpiti.
Puteau sa-l boteze Televizor, Judecator, era altceva. This post has been edited by corbex: 4 May 2012, 18:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai Vasile vine de la basilaeus,adica domnitor;erau fani ai tai parinti de vreun domnitor pervers?
4 May 2012, 19:59: Dar Alistar nu e numele?Parca Victor e prenumele.Da, parinti tampiti sunt ai lui William Branza This post has been edited by daniM: 4 May 2012, 18:59 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
ciudat ca Ponta s-a facut de cenzurat cu niste ministri de 2 lei, incep sa dau dreptate unor posturi de-aici (atentie pro USL) nu pedele
Oameni competenti avea si pesede si penele, foarte dubios ca aia stau in planul doi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
corbex |
![]()
|
Ia vezi cum vorbesti de pesedei! Acu' se da legea nationalizarii convingerilor politice si dai de dracu' !
Nu mai e voie sa critice fiecare dupa cum vrea scula lui. Intram in normalitate. This post has been edited by corbex: 4 May 2012, 19:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ti-a zis-o pustiul, badie!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
Am locul rezervat la canal. Am ales Canal Plus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Leo0608 |
![]()
|
acuma lasand gluma la o parte, oare ce e in capul lui ponta?
pune oameni pe post de carne de tun ca ministrii ptr aceste 6 luni? ![]() ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
corbex |
![]()
|
Ca in toate guvernele postdecembriste, ministri se pun acei oameni care stiu sa spuna "sar'mina, coane!". Au de executat niste chestii intocmai si la timp. Nu trebuie sa se priceapa, le spun baietii ce s cum. Cu cit e mai prost, cu atit e mai ascultator
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Leo0608 |
![]()
|
@ corbex, nu e bine deloc
![]() stim ca ponta nu are experienta, am sperat ca este destul de destept sa isi puna ministrii cu scaun la cap si experimentati( cu experienta in spate din fostele guverne, etc) am avut n guverne Boc si MRU cu ministri de 2 bani, nu asta e solutia ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(kato @ 4 May 2012, 18:39) pai nu asa se poarta? dupa ce termini de spus ce ai de spus de o persoana pe plan profesional se agata lumea de nume si aspect. din aceste motive nu e greu sa recunosti personaje ca chioru, piticania, blonda, etc. Fix asta am vrut sa spun si eu. ![]() Mickey Mouse e o papusica in spatele careia stau tatucul revolutiei si prietenul minerilor (presedinte onorific PSD) si puscariabilul Nastase (care intra in puscarie daca nu se schimba sentinta la apel). Dupa mine asta e motivul principal pentru care USL a venit la guvernare: sa rezolve dosarele penale ale membrilor, si sa mai roada un pic din ciolan. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(testike @ 4 May 2012, 21:02) Nu intră. După ce-a căzut guvernul pedele, s-a mutat și termenul pentru 10 mai. Ghici care-o să fie sentința? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 May 2012, 14:47) Io zic sa nu te abtii, fii natural! Ca nici un post nu avea andrisant personal e un detaliu ce nu trebuie sa te opreasca. Marile caractere nu se intepenesc in mici obstacole. Natural, imi cer scuze pentru ca eram nervos din alte motive decat cele legate de topic/forum si m-am descarcat pe tine. |
--------------------
|
Leo0608 |
![]()
|
sentinta care a avut-o si baxe cu flota cand l-a aparat madam Udrea in proces
![]() ce credeati, ca o sa-l abandoneze pesedeul pe popo de Nastase? No way ! ![]() QUOTE(Markos @ 4 May 2012, 20:15) Nu intră. După ce-a căzut guvernul pedele, s-a mutat și termenul pentru 10 mai. Ghici care-o să fie sentința? |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(testike @ 4 May 2012, 21:02) Fix asta am vrut sa spun si eu. ![]() Mickey Mouse e o papusica in spatele careia stau tatucul revolutiei si prietenul minerilor (presedinte onorific PSD) si puscariabilul Nastase (care intra in puscarie daca nu se schimba sentinta la apel). Dupa mine asta e motivul principal pentru care USL a venit la guvernare: sa rezolve dosarele penale ale membrilor, si sa mai roada un pic din ciolan. PDL-ul pentru ce era la guvernare? |
--------------------
|
testike |
![]()
|
De acord ca si PDL fura, fura toate partidele, de multe ori in cardasie.
Politica e doar un pretext ca sa ajunga la ciolan. Eu vad totusi o diferenta intre cineva care a renuntat la imunitate de bunavoie ca sa fie anchetat, si cineva care a fugit si a amanat cat a putut, si in final a fost gasit vinovat. Sa nu mai zic de Iliescu.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 May 2012, 20:04) Acu' se da legea nationalizarii convingerilor politice si dai de dracu' ! Nu mai e voie sa critice fiecare dupa cum vrea scula lui. Intram in normalitate. Gresesti. Se nationalizeaza doar 85%. Restul de 15% ramane, ca in propunerea PDL cu retrocedarile. Fiecare cu nationalizarea pe zona de interes. In ce priveste cucoana propusa la invatamant, lasand la o parte ca e absolul jenant sa aiba greseli in CV data fiind pregatirea profesionala pe care o insira in acelasi CV, ea nu minte, zice ca a facut cursuri, nu inseamna ca a luat si diploma, ca le-a absolvit sau mai stiu eu ce. Daca a facut 3 zile de cursuri nu stiu de care, nu o doare mana sa le mentioneze. Nu stiu insa cum e reglementata obligatia pentru CV "format european" cum e ala, daca nu cumva cele mentionate in CV nu sunt obligatorii a fi demonstrabile cu acte recunoscute (diplome etc) Cred ca sunt sanse mari sa o vedem pe abramburica (madam andronescu) din nou la invatamant, ceea ce nu e de bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 4 May 2012, 18:39) pai nu asa se poarta? dupa ce termini de spus ce ai de spus de o persoana pe plan profesional se agata lumea de nume si aspect. din aceste motive nu e greu sa recunosti personaje ca chioru, piticania, blonda, etc. Pai in legatura cu cei citati de tine nu prea avea lumea ce spune pe plan profesional! Faptul ca popeye a fost secundul lui noe e irelevant dpdv al competentei lui ca presedinte, ca_competenta intr-ale dreptului constitutional boc si-a arata masura in numarul de legi respinse la ccr iar despre "competenta profesionala" a blondei cu studii la spiru pun pariu ca nici tu nu poti vorbi fara sa te bufneasca rasul! Poreclele respective au aparut in urma "faptelor de vitejie" ale personajelor nu pentru ca ar fi fost ireprosabili dpdv profesional si n-aveau de ce se lega cie care ii critica. Daca faceau treaba buna nu ajungeau sa aiba porecle. Napoleon era scund, Churchil era cam betiv, Roosevelt paralizat, Kennedy afemeiat. Le stii poreclele? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
este irelevant ce spui tu acolo. cine raspunde la porecla de bombo??? si toate ca toate dar nu poti sa spui ca individul nu este pregatit profesional.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 02:06 |