Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-aveți mă cu ungurii?
![]() Până și MRU a zis azi: "Stați cu fruntea sus și fiți ungurenii mei!" |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 6 May 2012, 10:03) chiar deloc,mai ales cand usl-ul zicea ca sunt bani, dar de fapt se fac imprumuturi. sau cand ziceau ca fmi-ul e inamicul romaniei si oricine face intelegeri cu ei sunt inamicii romaniei ![]() Ma bucur sa vad ca au gasit bani.. in imprumuturi. ![]() ![]() Tocmai ce s-a laudat Boc ca ei au marit salariile ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mda, fix despre asta citeam și eu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Probabil in tabara kknie sunt un pic debusolati de evenimentele din ultima perioada si aflocis nu mai primeste informarea zilnica cu replicile si temele standard.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
ce ma, le-au dezertat postacii?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A dat-o si Base la intors.
In alta ordine de idei nu pot sa nu-i dau dreptate lui Boc, intradevar PDL-ul a creat conditiile reintregirii salariilor, ce-i drept taindu-le in 2010. This post has been edited by ady77: 6 May 2012, 15:27 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Zapam azi la masă pe teveul din bucătărie și am rămas labeunu teve. Era un maraton în direct de la Polivalentă, "Odă Partidului rănit!"
Haioși băieții. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Oricum, de cand sunt in opozitie, pdl-stii au accese de sinceritate:
- Udrea recunoaste ca si-au sacrificat electoratul - Boc recunoaste crearea premisele reintregirii salariilor, prin taierea din 2010. This post has been edited by ady77: 6 May 2012, 15:39 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 6 May 2012, 16:23) Cică a fost o neînțelegere ![]() Oricum, am zis-o chiar azi: dacă făcea pe gică contra la faza asta cu salariile bugetarilor (mai ales după ce s-au bătut toți pedeliștii cu cărămida-n piept că treaba-i ca și rezolvată și e imperativă), își tăia craca de sub picioare definitiv și iremediabil. Era la mintea cocoșului. Ca un mic pronostic, eu cred că Băse lucrează serios acum la proiectul Mișcarea Populară, împreună cu MRU. Că nu degeaba l-a înregistrat fii-sa (notarul, nu europarlamentarul) acum vreo două luni la OSIM. Adică un partid nou, curat și parfumat, tocmai bun de lansat înaintea alegerilor din noiembrie. Cred că luna viitoare, cel mai târziu, kato, extensia, instabilu, corbexu și afofisu vor avea un nou orizont ![]() 6 May 2012, 17:11: Apropo de sursa pentru majorarea salariilor bugetarilor: QUOTE(Markos @ 3 May 2012, 19:01) Ba era un plan - rectificare bugetară cu creșterea deficitului, dar într-o limită tolerată de FMI. Exact asta va face și guvernul Ponta, exact despre asta discută, zilele astea, cu FMI. Practic, e o continuare a discuțiilor pe aceeași temă, tiribomba lansată de Ponta cu "n-a găsit nimic Georgescu în hârtii" e praf pentru pulime. Ce drec să găsească în hârtii?! A confirmat Băselu azi, cu gurița lui: QUOTE In baza intelegerii din ianuarie, la mijlocul anului guvernul va putea majora deficitul prin corectarea bugetului de la 1,9% la 2,14%. Acu-i clar? ![]() This post has been edited by Markos: 6 May 2012, 16:11 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Mai explica o data pentru aflocila.
|
--------------------
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Imi explica si mie cineva ceva: din ce a pus klaus si
http://ro.wikipedia.org/wiki/Produsul_inte...l_Rom%C3%A2niei PIB-ul a scazut fata de 2008 cu 20 MLD in 2009 si 12 MLD in 2010. Nu stiu cat a fost in 2011 si parte din 2012, sa fie inca 10. Deci tinand cont ca veniturile au scazut cu 40 si ceva MLD, cum se pot sustine aceleasi cheltuieli (salarii, pensii, sanatate, etc) cu venituri mai mici? PIB-ul din cate stiu a scazut la o gramada de tari din cauza crizei, poate ca se putea gestiona mai bine situatia dar nu as zice ca e vina exclusiva a PDL. http://picasaweb.google.com/cristianorgona...441348000817314 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(testike @ 6 May 2012, 17:31) Deci tinand cont ca veniturile au scazut cu 40 si ceva MLD, cum se pot sustine aceleasi cheltuieli (salarii, pensii, sanatate, etc) cu venituri mai mici? Parțial prin diminuarea aparatului bugetar, a salariilor bugetarilor și a unor pensii. Grosul deficitului s-a acoperit și se va acoperi, însă, prin împrumuturi externe. La fondurile de sănătate și de pensii există niște deficite care cresc de la an la an. Tu nici n-o să mai primești pensie de la stat, relax ![]() This post has been edited by Markos: 6 May 2012, 16:38 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Asta in conditiile in care economia subterana ramane la fel de neagra si se fura la acelasi nivel. Ce de reducerea furturilor cu 25% n-a zis nimeni.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(testike @ 6 May 2012, 17:31) PIB-ul din cate stiu a scazut la o gramada de tari din cauza crizei, poate ca se putea gestiona mai bine situatia dar nu as zice ca e vina exclusiva a PDL. Să-ti povestesc o chestie. În decembrie 2008, atunci când pedeliștii exultau că au câștigat alegerile, io mă întrebam ca prostu': "De ce drec se bucură ăștia în halul ăsta, când e limpede ce vremuri nasoale urmează? Au vreun simț autodistructiv în gene?" Mi-a răspuns un amic, băiat foarte deștept de felul lui: "Stai tu liniștit că-i interesează prea puțin aspectul ăsta, al eroziunii politice. Miza a fost și va fi întotdeauna puterea, în politică, pentru că puterea înseamnă bani! E valabil și în Japonia, dar și într-o țară africană bananieră plină de muritori de foame". Nimeni nu neagă faptul că pedeliștii au prins o perioadă nasoală rău, pe plan economic și financiar. Dar există două aspecte: 1. Ei și-au dorit-o, cu ardoare (ca orice partid politic din țara asta și de pe glob) 2. În perioade de-astea nasoale, grele, tendința populară de a servi Pulingurin guvernanților este, în mod firesc, puternic amplificată. În concluzie, pedeliștii să aprecieze faptul că au strâns ceva bănuți pentru sufletele lor timp de 4 ani de zile și să lase ciocul mic în rest. Hasta la vista! This post has been edited by Markos: 6 May 2012, 16:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 May 2012, 16:41) Ca un mic pronostic, eu cred că Băse lucrează serios acum la proiectul Mișcarea Populară, împreună cu MRU. Că nu degeaba l-a înregistrat fii-sa (notarul, nu europarlamentarul) acum vreo două luni la OSIM. Adică un partid nou, curat și parfumat, tocmai bun de lansat înaintea alegerilor din noiembrie. Cred că luna viitoare, cel mai târziu, kato, extensia, instabilu, corbexu și afofisu vor avea un nou orizont ![]() asa cum usl reprezinta acum un nou orizont pentru restul? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Da, un orizont criticabil, iar voi ii iubiti in continuare pe cei din miscarea populara aka pdl.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 May 2012, 18:03) cam sensibil azi. dar ca sa intru in jocul tau, prin ce consideri ca se manifesta dragostea mea? pana una alta, cand voi criticati pdl, io ma uitam la psd si pnl si vedeam ca fac exact acelasi lucru ca si ei. si spuneam pe aici. mi se replica ca sunt pdl-ist, basist si ca de unde stiu io ca o sa faca asa. pana una alta, banuielile mele incep sa se confirme, asa ca stai usor. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai tot astept sa faci acelasi lucru si cu pdl
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
pai nu fac? ca pdl acu e in usl, cel putin o parte
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai putea sa faci si tu un efort
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
acu serios, pdl nu mai are sanse sa revina la guvernare.....sper sa dispara cat mai repede. iar sa atac pe dd chiar nu se merita...
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vi_escu |
![]()
|
dupa guvernarile pd(-l) boborul a avut inclinaitii politice cam nasoale
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
hai bre radiane, stai lin. sa incepem cu inceputul, componenta guvernului. numai oameni integri, dincolo de orice banuiala. daca la pdl se punea problema ca nu au oameni si fura de la pnl, usl ce scuze are? mai departe, cand pdl a anuntat ca va schimba toti prefectii, directorii etc, toata lumea tipa ca e abuz de putere. cand usl face acelasi lucru (adica a facut declaratii ca va schimba tot, sa fim mai precisi) toata lumea considera normala treaba aceasta. (si atunci, si acum sustin ca este normala masura aceasta). si sunt multe de spus, dar eu astept efectiv sa faca ceva ca sa comentez.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
S-a mai discutat despre prefecți, aștia sunt schimbați prin lege. Ca și secretarii de stat. Cu "directorii" e altă poveste.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 6 May 2012, 10:57) cum spuneam, romana trebuie 'menajata' peste tot. insa daca un ungur nu a invatat 'limba oficiala' si trebuie sa divorteze sau sa fie cercetat de politie, ce faci, ii incalci o tarla de drepturi fundamentale ca n-a pus osul la treaba? Ii aduci translator. Un amarit care stie limba. Nu trebuie sa faci o logistica nationala pe chestia asta facultatea sa se faca in 'limba oficiala' a statului? da' de ce? Fiindca statul o plateste. Pe banii lor, pot sa studieze si in hotentota. cum ramane cu universitatile olandeze de exemplu, care ofera programe complete de studiu in engleza, in gramezi de domenii? Aici sintem de acord. O universitate maghiara cu predare in engleza e perfect dezirabila. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:29 |