Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kato @ 6 May 2012, 18:27) Da au declarat ca vor schimba prefectii. Si nu ti se pare normal? In ceea ce priveste restul functiilor au declarat ca vor sa le depolitizeze. Daca "depolitizarea" va fi sau nu o aberatie cum a facut PDLul cu cativa ani in urma, cand am ajuns sa avem si cate trei oameni pe acelasi post, evident, toti trei platiti din bani publici, ramane sa vedem... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 May 2012, 19:00) Badie, la faza asta ai fost tare! ![]() Chapeau! @radian: ala de care zici tu nu vrea sa vorbeasca limba oficiala pentru ca de douazeci de ani i s-a bagat in cap ca se poate descurca fara sa cunoasca limba "cotropitorului": intai i s-a pus placuta bilingva la intrarea in localitati ca poate rataceste la el cand merge la Csiksereda si ajunge, ioi Istenem!, la...Miercurea Ciuc, pe urma i-a aparut in batatura scoala cu predare exclusiv in maghiara, ca pe aia bilingva o avea de la comunisti si nu era democratic, no si pe urma spus marko bacsi la el cum e cu secuii si pus la el placuta cu scris in secuieste, nu e bai ca nimeni nu stie citeste secuieste. Pe urma pus marko bacsi steag secuiesc la primarie, pe urma de-a dreptul unguresc is serbat intrare la horthy in Erdely. Si tot timp asta marko bacsi povestit la el cum nu lasa "cotropitorii" sa vorbeste ungureste si atunci el ambitionat si vorbeste DOAR ungureste! Si ce sa vezi, "cotropitorii" aia rai de care zicea marko bacsi sunt asa de "rai" ca i-au creeat conditii sa vorbeasca ungureste in administratie! Dincolo de reducerea la chestii simpliste un lucru ramane: nici o alta minoritate nu a fost asa de "cocolosita", nu i s-a cantat atat in struna si nu i s-au acceptat atat de multe... Instructorul de schi de la Harghita Bai imi spunea ca i se pare normal sa stie romaneste, chiar daca nu foarte bine, cata vreme traieste aici, chiar daca are clienti mai mult unguri. "Pai daca ma duc la Bucuresti ce fac?". This post has been edited by Garett: 6 May 2012, 19:54 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Garett ce-ai spus in ultimul aliniat am incercat si eu sa spun, poate cu putin mai multe cuvinte. Restul postului tau de mai sus contine doar rautati inutile.
Cica, o sa avem un alt ministru la educatie. Ioan Mang. This post has been edited by radian: 6 May 2012, 20:37 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mang e masculinul de la Manga?
This post has been edited by corbex: 6 May 2012, 20:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La atitea titluri trebuie sa fi studiat la universitatea Valahia din Targoviste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Macar are bacul luat.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
Pleacă Badea în Canada, afofis jubilează
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ce deduc eu din insiruirea aia de titluri e ca poti sa fii orice, daca nu esti inginer, esti degeaba.
Carea Badea? Patronul lui Dinamo? 6 May 2012, 23:47: QUOTE(Ake @ 28 Apr 2012, 13:20) Vedeti? Toata lumea da in tine cind nu mai esti la putere. This post has been edited by corbex: 6 May 2012, 22:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Pe site-ul său, Ioan Mang scrie că este managerul unei firme de IT, DEC SRL, căreia i-a pus bazele în 1991 și care are peste 50 de angajați. El notează că firma sa a dezvoltat sistemul de control acces și ticketing pe stadioanele cluburilor de fotbal Politehnica Timișoara, Steaua București, CFR Cluj, Dinamo București. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(radian @ 6 May 2012, 20:21) Da au declarat ca vor schimba prefectii. Si nu ti se pare normal? In ceea ce priveste restul functiilor au declarat ca vor sa le depolitizeze. Daca "depolitizarea" va fi sau nu o aberatie cum a facut PDLul cu cativa ani in urma, cand am ajuns sa avem si cate trei oameni pe acelasi post, evident, toti trei platiti din bani publici, ramane sa vedem... "Antonescu: Dam afara si femeia de serviciu numita clientelar" asta a facut si pdl, acum e randul lor. ![]() sursa, desi nu cred sa fie nevoie ![]() p.s. am spus si am repetat ca mi se pare normal sa schimbe. asa ca intrebarea ta ori e gratuita, ori nu ai citit tot ce am scris, dar te repezi sa combati ![]() p.p.s. treaba cu tehnocratii si concursurile e amuzanta rau.... pai astia (si aici includ pe toti, pdl, psd, etc) masluiesc ei licitatii masiv, dar un biet concurs? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
bășicat rău!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(total @ 6 May 2012, 11:52) tare as crede ca USL-ul va avea mare problema maine in parlament! S-ar putea sa nu treaca Sa nu uitam ca Ungureanu e atat securist prost cat si lingaul lui Baxe ! ![]() ![]() Eu nu cred ca o sa aiba probleme (bine, m-am inselat si cu trecerea motiunii...). Iar Ungureanu era in mod real azi in spumele marii la congresul PDL (ce dracu cauta el acolo? nu zicea el ca e in PNL in continuare, ba chiar ca e un tehnocrat independent?) QUOTE(radian @ 6 May 2012, 13:59) absolut toti medicii din respectiva specialitate din Piatra Neamt erau absolventi ai sectiei maghiare din Targu Mures. Se intra mai usor la sectia aia decat la cea cu predare in romana, daca intelegi ce vreau sa spun...QUOTE(testike @ 6 May 2012, 17:31) Imi explica si mie cineva ceva: : PIB-ul a scazut fata de 2008 cu 20 MLD in 2009 si 12 MLD in 2010 . Nu stiu cat a fost in 2011 si parte din 2012, sa fie inca 10. Deci tinand cont ca veniturile au scazut cu 40 si ceva MLD, cum se pot sustine aceleasi cheltuieli (salarii, pensii, sanatate, etc) cu venituri mai mici? Situtia reala sta cam asa: eu sunt un bagabont ordinar iar cei care sustin PDL-ul sunt varza cu carne pe domeniul economic, sunt doar niste guristi gaunosi care vorbesc cuvinte si atat. Daca erau baieti destepti, veneau cu niste argumente mai recente, nu doar pana in 2010 (cum eu pervers am facut-o). Asta o data. A doua oara, faci confuzie intre PIB si venituri bugetare. Veniturile bugetare sunt doar vreo 35% din PIB. O scadere cu 40 mld a PIB inseamna o scadere cu vreo 12 mld a veniturilor bugetare Si a treia oara, bugetul nu plateste doar salarii si deficite de pensii. Plateste si investitii in terenuri de fotbal in panta, in sali de sport pe tapsanuri, in parcuri in mijlocul comunelor, in drumrui la pret de autostrada sau autostrazi la pret de racheta spatiala. Cand dai mai mult intr-o parte, tai din partea cealalta. Eu sunt convins ca multe s-ar putea taia, fara sa scada calitatea lucrarilor, doar daca scade spaga. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 7 May 2012, 00:28) L-a cinstit Băse cu un uischi, da' se vede că nu ține la beutură, s-a învinețit rău la față. Io am înțeles că juma' din populația Iașiului se numește Ungureanu. O fi rudă și cu gimnasta aia, Theodora. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 6 May 2012, 20:37) Garett ce-ai spus in ultimul aliniat am incercat si eu sa spun, poate cu putin mai multe cuvinte. Restul postului tau de mai sus contine doar rautati inutile. Mda, stiu, sorry, mi-am dat seama mai tarziu ca nu trebuia sa fi scris in stilul ala... ![]() Dar faptul ramane, sentimentul de respingere a limbii romane si in genere a tot ce e romanesc a fost cultivat cu grija de udmr ca argument de a-si justifica existenta. Dupa care a fost preluat si de cns, pcm, etc. E cert ca exista un procent de "rigizi" in minoritatea maghiara care vor refuza sa vorbeasca romana din considerente politice, insuflate de altii. Dpmdv insa, facilitarea acestei atitudini tocmai prin crearea unei infrastructuri administrative dedicate este contraproductiva pentru toti, indiferent ca sunt minoritari sau majoritari. QUOTE(corbex @ 6 May 2012, 22:03) Ce deduc eu din insiruirea aia de titluri e ca poti sa fii orice, daca nu esti inginer, esti degeaba. Badie, in sfarsit ai vazut lumina! ![]() This post has been edited by Garett: 7 May 2012, 05:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 May 2012, 20:50) e si un geniu, la 15 ani termina si liceul, lua si bacalaureatul... http://www.ioan-mang.ro/biografie.aspx |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Apoi statea 5 ani acasa pana sa intre la facultate
![]() |
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Titus Corlățean vrea cercetarea penală procurorului ce a instrumentat cazul lui Năstase. 2004, venim!
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
corbex |
![]()
|
Asteptam opiniile si luarile de pozitie ale deontologilor uselisti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deja si-a cerut scuze
![]() <span class='edit'>7 May 2012, 14:20:</span> O veste care ma bucura personal. Intrucat am avut baiatul cel mic internat la Bacau in spital si i s-a oferit doar cazare si supraveghere umana, ca tratamentul i l-am cumparat eu pe tot. http://www.gandul.info/news/lucian-duta-si...anatate-9600655 This post has been edited by ady77: 7 May 2012, 13:25 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
In primul rind e un bou, crede ca s-a suit scroafa-n copac. Daca ar putea, aia ar face. Chiar si asa o sa incerce, atit cit ii permite fonctia si slaba opozitie a organelor la organul superior. Asta-i modul de gindire, cu sau fara scuze.
Deci da! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai sa se invete minte sa nu mai bage oameni corecti si cinstiti la puscarie
![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa intreb de ce era necesar ca nenea duta sa-si de demisia?
Era asa de incompentent? Pai nu si nenea Bok si nenea MRU l-au tinut in brate ca pe un profesionist? Daca e asa profesionist, si e pus acolo pe baze de competenta profesionala, de ce e nevoie sa demisioneze cand se schimba guvernul? Pentru ca ... nu e un profesionist pus pe competnete profesionale ci e un politruc nenorocit care si-a batut jo de sistemul de sanatate? Adica cum, aia don PDL si-au pus ploitrucii incompetenti, nu pe cei mai buni oameni, in functii care tin sa sanatatea publica? Nu pot sa cred asa ceva! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Ba poti sa crezi! Daca totusi ai dubii, ai rabdare sa-si puna astia competentul, te lamuresti repede.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Au coborat pdl-istii asa de jos stacheta, ca daca pui un analfanet pe functie tot e progres.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Aha, deci idealul vostru e oleaca mai sus de genunchiul broastei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 7 May 2012, 14:50) Stai bre, ca n-am nicio legatura cu astia, vreau sa te enervez si eu, combat si eu ca tine/kato doar comparand cu ceilalti, nu comparand cu ceea ce ar fi normal. Si ai un pic de rabdare sa o comita si astia si o sa fim de aceeasi parte a baricadei. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:30 |