Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
chucki21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Berlina
1300
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
ioi... stiu io unu' care o sa sara in sus: cum indrazniti voi sa comparati kaloselul meu cu frigideroiu' de logan???
pai daca comparam full kalos cu full logan diferenta este 11.300 cu 8400. Asta in conditiile in care iei kalosul in leasing sa platesti taxe vamale numai la reziduala.. Io zic ca daca ai bani de kalos, go for it... daca nu ai, ia logan. Dar daca ai bani de kalos, sigur nu ai si de meganeII? This post has been edited by alx: 8 Aug 2005, 09:23 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Omule , baga-te la Kalos si nu ai sa regreti , e o masina la care nu se rupe bieleta , nu se rup pivoti sau nu se blocheaza directia !Ideea e ca trebuie sa o iei in leasing altfel taxele vamale te rup si nu are sens !
Masina este peste Logan ( desi aici nu o sa-ti spuna nimeni asta - doar e site Dacia) ![]() Eu o am de 3 luni si sunt foarte multumit de ea( inainte am avut Cielo korean de care am fost extraordinar de multumit fiind o masina extraordinar de fiabila)! So , go for it |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
chucki - consum mai bun Kalos, "imagine" mai buna, mai scump (chiar si in leasing), un pic mai 'configurabil', nu are comp. de bord (daca te intereseaza), are varianta cu 5 usi, cred ca e ceva mai "nervos", e categoric mai mic. Depinde ce vrei - masina de oras(sau de tip(a) 'single')=Kalos (mai ales daca nu te deranjeaza banii in plus), masina de familie=Logan.
Vezi ca la Kalos mai poti negocia la pret/dotari si cu dealerul un pic (la Logan inca n-am auzit). Da' oricum ai face, tot iti iese mai scump un Kalos, asta e indiscutabil. Masinile sunt ok amandoua. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
pentru gagici, categoric e mai potrivit un kalos, ai dreptate... in plus, are si varianta automata care e aur curat pt unele femei, no offence.
e si mai nervoasa... consumurile sunt f apropiate. This post has been edited by alx: 8 Aug 2005, 10:03 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca la cate au vandut (kalos) daca se rupea la una singura (asa cum s-a intamplat la un logan) suportul de roata fata insemna ca se defecteaza de 30 de ori mai mult decat loganul... Cel putin asa ar zice statistica, dar aia e stiinta, nu dat cu parerea...
Si este intr-adecar peste logan la finisaje... Dar ceea ce nu intelege lumea este ca se pun intrebari pe aici gen: sa-mi iau un telelvizor Panasonic de 8 milioane sau un Sony de 12 (ambele cu aceleasi facilitati in genere, dar unul care se vede oarecum mai bine (deci oarecum mai calitativ...). Cam ce ar desparti in mode real cele doua? PRETUL. Daca ai bani, ia-ti un sony, daca nu ramai la panasonic. Daca n-ai bani de sony, o sa te satisfaca suficient si panasonicul... E chiar asa de greu de inteles? Si parerea mea personala: Kalosul cu portbagaj (sedan) este si mai urat si mai mic decat loganul. Ai familie mare (4 persoane) kalosul s-ar putea sa fie cam mic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
NUUUU!!! Inca un inceput de flame?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Aug 2005, 12:03) Si parerea mea personala: Kalosul cu portbagaj (sedan) este si mai urat si mai mic decat loganul. Ai familie mare (4 persoane) kalosul s-ar putea sa fie cam mic... Gusturile nu se discuta (de exemplu, mie imi place Logan verde cameleon mai mult decat orice Chevrolet Kalos, nu mai mult decat un Daewoo Kalos cu dotari premium) dar uite o parere in privinta spatiului: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=5139 This post has been edited by satori: 8 Aug 2005, 10:31 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Eu aduc popcorn-ul.
Ia cineva cola? |
--------------------
M
M
1
|
|
alx |
![]()
|
dimensiunile alea sunt pe lateral sau pe lungime. sursa?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa cate imi dau seama, sunt masuratori standard. nu stiu de unde le-a luat, mai putin acolo unde a specificat. de ce nu il intrebi?
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fa si un drive test cu amandoua ca una e pe hartie si alta in realitate de multe ori.
Kalos e o masinutza frumoasa, desenata de un designer celebru (Giugiaro parca). Loganul e mai ieftina si mai mare. Oricum nu o sa te pacalesti cu niciuna dintre ele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
alx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
QUOTE(alx @ 8 Aug 2005, 11:22) Mai curand 8900 (11300 il ai de la mine, eu am si vopsea si garantie) vs 11300, iar la 11300 se adauga, in aceasta perioada, o reducere de vreo 850EUR, in plus fata de ceea ce obtii de la dealer. Diferenta de pret a scazut cu timpul. Si eu sunt de acord, test driveul este absolut necesar. alx, esti plin de resurse, poti sa te strecori tu usurel si sa intrebi, am incredere in tine. ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
alx |
![]()
|
QUOTE(satori @ 8 Aug 2005, 12:08) asa e. loganul s-a scumpit simtitor. edit: 1. la kalos ai avantajul ca te poti da mare in fata taranilor ignoranti ca ai Chevy ca in state pe cand loganul il cunoaste toata lumea... 2. cu kalos te mai remarci cat de cat din multime ca sunt putine exemplare pe cand cu loganul vei fi unul din multime. This post has been edited by alx: 8 Aug 2005, 12:28 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Sa explic putin.Loganul il stiu..am mers cu el..merge bine, recunosc..dar aud de prea multe probleme la el si chestia asta nu imi prea place.
Kalos ceva nou sincer mai nimic nu stiu de el, m-am urcat azi intr-unul sincer arata super inauntru cred ca era o versiune full(5 usi).Mi s-a parut destul de incapator(zic ca incap 3 persoane in spate si arata si destul de sport)avem in Braila un singur magazin si nu se caznesc astia sa scoata masina afara doar pt mine. Luata in leasing masina pe persoana fizica ajunge mai scump decat daca o iau ca pers juridica? Multumesc |
--------------------
Berlina
1300
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Parerea mea Loganul e peste Kalos la:
- Consum (prietenul meu si-a luat Kalos odata cu Loganul meu in martie si le-am comparat la consum) - Confort (inclusiv spatiul generos si modul cum abordeaza drumurile de tara Loganul e mult superior) - Pretul (cu 5700 am masina noua) ...si apropo ce construiau coreenii acu vreo 80-90 de ani in urma cand Renault construia masini?...poate ceva utilaje de scos orezul ![]() |
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
chucki21 , ceva ma face sa starnesc si mai multe controverse pe topic-ul asta ..deci toata lumea gata cu popcorn-ul in mana?
![]() In primul rand daca te gandesti sa iei in leasing , gandeste-te ca la bani astia de aproximativ 11.000+ euro iti iei SUPER MASINA de la o societate care vinde sh cu garantie un an si carte de service. Think Opel Vectra C , Astra Classic II , Peugeot 307, VW Bora etc. Asta ar fi varianta mai safe pt a lua un sh ! Personal iti spun ca daca as avea cash 11.500 euro sau cat e , cu siguranta nu as lua un Kalos ! As merge pe un SH bun ..iar la banii aia iti poti permite sa gasesti unul bun. Acum , daca optiunea este doar leasing , eu te sfatuiesc sa faci tot posibilul sa iei un Megane II! Eu pur si simplu nu pot sa concep cum cineva poate da atatia bani pe un supermini de talia lui Kalos , cand la cateva zeci de euro max in plus (rata lunara) poate avea la fel de simplu un Megane II . Diferenta intre Kalos si Logan este urmatoarea (momentan) : Kalos are motor 1.4 16v de 92 sau 94cp care este un pic mai sprinten decat 1.6 MPI-ul de pe Logan. Insa unde va fi Kalos-ul la anu cand pe Logan vom avea 1.6 16v de 107cp ? Kalos este un pic mai bine finisat ..diferenta nu este deloc mare incat sa zici aoleu ce nasol e cand te urci intr-un Logan dupa ce te dai jos din Kalos. Kalos este oribil de cocosat si urat cu portbagajul ala in varianta sedan , iar in varianta hatchback este la fel de mic ca un Clio Bicorp. Logan-ul este considerabil mai spatios ..in asa fel, mai confortabil la drum lung pentru pasagerii din spate. Pe scurt , pur si simplu NU merita efortul financiar! - parerea mea! Nu zic ca nu este o masina buna , dar nu merita din cauza taxelor ! Deja cand prin leasing este aproximativ cat un Megane II ..nu ramane de facut decat sa le razi in fata celor de la Chevy si sa-ti iei Renault. Acum inca odata , daca nu-ti permiti un mil lei acolo in plus pe luna la rata lunara pt Megane II , sau nu esti dispus sa-ti iei masina de la o societate leasing (sunt cateva topic-uri pe aici cu treaba asta) ..poti sa consideri Kalos. Insa iti mai zic odata , in ruptul capului nu as da atatia bani pe o masina mai mica si care isi justifica diferenta enorma la pret fata de Logan prin niste taxe vamale ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
alx |
![]()
|
care mi-ai furat popcornu'???
bre, io am bagat in uichend 4 (patru) gagici in linie in spate... si stateau destul de relaxate... beat that, dude! |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
AND, retoric, te-ai urcat in Kalos? Si mai retoric, ai mers cu el?
Ce lume buna ar fi daca nu si-ar mai da fiecare cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Cel mai ieftin MII este 13200 Eur cu tot cu TVA si nu are A/C. alx macar stie ca in suma pomenita de el mai sus intra si Casco pe 1 an pentru Kalos (perioada minima de leasing, CASCO obligatoriu). Nu poti sa iti cumperi MII din banii de Kalos, decat SH. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Unde mai pui ca de banii de logan cumperi doar kalos Sh...
Ma scuzati, nu m-am putut abtine... Cand o invata lumea sa gandeasca si sa aleaga CE VREA EA, nu ce zic altii? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
chucki - pe pers. juridica scapi de TVA din cate stiu eu, deci daca ai optiunea asta.... si daca faci oricum leasing, kalos-ul nu e asa de departe ca pret de Logan. Nu te lasa influentat de "am auzit ca nustiuce" - Loganu' e ok in general, beneficiaza doar de publicitate exagerata
![]() 1. Lipsa filtru de aer, trebuie sa-l bricolezi tu (sau sa-ti cumperi unul - e un nene care monteaza pt. 30 lei) 2. Stergatoare (se rezolva daca-ti cumperi unele bune, 50 lei) 3. Zgomotul mare la rularea pe autostrada (>120km/h; de fapt, zgomotul apare pe la 3500 rpm da' daca nu esti intr-a V-a, se rezolva simplu - dai o treapta superioara). Cica se poate rezolva, da' trebuie sa bricolezi tu, si nu e banal. 4. Se incalzeste repede (tavan neizolat), si AC-ul face fata relativ greu. Adica e ok, dar se putea si mai bine. Trebuie sa-i dai treapta a III-a cand e caldura foarte mare si 4 oameni in masina - iar la treapta a III-a zgomotul ventilatorului e maricel. Poti izola tavanul, poti izola conductele AC pentru a-i imbunatati eficienta - da' din nou, nu e banal, si ai de munca. 5. Sistemul prost de inchidere al portbagajului, care iti mananca mult spatiu. Da' oricum spatiu ai mai mult decat in Kalos.... e prost daca il comparam cu un Vento, de ex. Aici e destul de dificil, da' pe de alta parte volumul e oricum destul de mare, te descurci. In rest, masina e ok, eu unul sunt multumit. Sigur, trebuie sa tii cont si ca nu e 'de fite', nu te tine la liniute - din nou, depinde ce vrei de la masina. Daca nu te intereseaza spatiul atat de tare, ia Kalos. This post has been edited by vv: 8 Aug 2005, 13:24 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am zis din bani de Kalos si cu putin mai mult! PUTIN! Si DA , as prefera atunci sa iau Megane II de la societate de leasing decat sa iau Kalos
![]() PS: Cel mai ieftin Megane II este Bicorp-ul la 12.700 Pack Authentique 1.4 16v , iar cu A/C vine la 13.700 DDP. Insa poti sa iei versiunea Influence care mai are si alte jucarii pe langa A/C la doar 13.800 DDP. Iar faza cu daca am mers vreodata cu Kalos ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
satori |
![]()
|
@AND, nu, nu este atat de superior. Dar nu l-ai condus, nu il stii, deci nu emite aberatii. E atat de greu?
Ai idee cat e CASCO la MII? Ti-l permiti? Ai idee cum trage un Megane II cu A/C si motor de 1,4? Sincer... get real! @klaus, am spus-o si mai sus: cel mai bun lucru este test-driveul. Dar, pentru ca omul vrea sa alfe parerile noastre, hai sa i le oferim. In privinta abtinerii.. se poate cumpara kalos chel in banii de Logan full, DACA asa ceva ar avea sens. Deci fals. Problema este destul de simpla: se merita sau nu diferenta de pret intre Kalos si Logan? Raspunsul: test drive. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(drs007 @ 8 Aug 2005, 13:59) Parerea mea Loganul e peste Kalos la: - Consum (prietenul meu si-a luat Kalos odata cu Loganul meu in martie si le-am comparat la consum) - Confort (inclusiv spatiul generos si modul cum abordeaza drumurile de tara Loganul e mult superior) - Pretul (cu 5700 am masina noua) ...si apropo ce construiau coreenii acu vreo 80-90 de ani in urma cand Renault construia masini?...poate ceva utilaje de scos orezul ![]() Se numeste Chevrolet , ca idee si cand General Motors faceau masini , nenea Renault era in pantalonasi scurti si se juca cu lopatica in nisip! Iar ceea ce aveti voi sunt piese de Renault turcesti , asamblate in Romania , o jalnica combinatie ! In afara de ceva spatiu , Loganul nu este cu nimic , repet , cu nimic peste Kalos. Kalosul are toate celelalte avantaje ! Dar cel mai bine , fa Drive Test cu amandoua si o sa fii singur convins! This post has been edited by body: 8 Aug 2005, 13:47 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
alx |
![]()
|
io am zis:
QUOTE(alx @ 8 Aug 2005, 09:22) ioi... stiu io unu' care o sa sara in sus: cum indrazniti voi sa comparati kaloselul meu cu frigideroiu' de logan??? QUOTE(alx @ 8 Aug 2005, 12:11) si vine in sfarsit cineva sa-mi adevereasca previziunea: QUOTE(body @ 8 Aug 2005, 13:43) Se numeste Chevrolet , ca idee si cand general motors faceau masini , nenea renault era in pantalonasi scurti si se juca cu lopatica in nisip! Sefuuuuuuuu, tu crezi ca ai vreun Corvette or something... Daca te duci la Neptun, ii faci flash-uri aluia cu Corvettu'? Ca deh, e "tovaras" cu tine... Si uite asa, dragii mosului, povestea continua... Cine se mai duce sa ia niste popcorn? Si o cola? Light, va rog... Se pune urmatoarea intrebare, ce sa iau, logan sau Corvette? Oare "se merita" banii in plus Corvettu'? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
body |
![]()
|
Mestere alx e sau nu Chevrolet , scrie sau nu Chevrolet pe ea?????????
Ca idee , modelul asta se vinde in toata lumea cu numele de Chevrolet , ca ii zice Kalos , Aveo sau papucii mei cum i-o mai zice.... A voastra nici macar nu se numeste Renault( le-a fost rusine francezilor sa puna pe sifonier emblema) , dar toti credeti si ziceti ca aveti Renault !Deci unde e faza?[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue] |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
alx |
![]()
|
QUOTE(body @ 8 Aug 2005, 13:57) ce-i bre, te albastrisi de ciuda? cine zise ca e reno? io? luna trecuta le-am aratat viitorilor mei nasi (locuiesc in miami) kalosul cu sugestia sa cumparam una pt vacantele lor in Ro in special pt ca sunt si automate si sunt si Chevrolet. Pana nu le-am aratat sigla nu m-au crezut ca scrie Chevrolet... Da' mai aveau putin si ma injurau spunand ca le pocesc firma (ei fiind detinatori de 2 chevyuri) spunand ca "piticania" aia e chevy... epitetul "piticanie" este opera lor... PS: Dupa ce au avut o luna masina mea la ei... au zis ca daca ar fi fost si lgnuri automate d-asta si-ar fi luat pt ro... NU la sugestia mea... PS2: Io i-as scoate sigla de chevrolet... sa nu tenteze vreun colectionar... This post has been edited by alx: 8 Aug 2005, 14:05 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE un supermini de talia lui Kalos Asta adica un supermini de dimensiunile unei compacte, nu??? Sau un soarece de dimensiunile unui bursuc? Kalos supermini???? QUOTE Ca idee , modelul asta se vinde in toata lumea cu numele de Chevrolet , ca ii zice Kalos , Aveo sau papucii mei cum i-o mai zice.... Eroare ! Deocamdata numai in Romania Kalos e Chevrolet, din cauza ca la noi exista Daewoo Cielo & Co....in restul tarilor sint Daewoo. Vazut cu ochii mei, Kalos Cevi cu nr de Ro parcat linga Kalos Daewoo cu nr. de Ungaria. This post has been edited by laur: 8 Aug 2005, 14:15 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:29 |