DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?

ovidiusoft
post 6 Oct 2005, 16:20
Post #121

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

Hai sa scriu si eu aici smile.gif 24 ani, necasatorit, eternul student, lucrez in IT, salariu peste medie dar mult sub cat as primi intr-o tara cu apa calda. Mi-am luat Logan fara nici un ban dar cu 2 credite (brd-moderato + unul pentru nevoi personale pentru avans); 1310-le alor mei nu mai facea fata. La asta se mai adauga rata la apartament (a se citi ca sunt dator vandut smile.gif ).Nu mi-am luat masina sa ma dau mare, ci pentru ca am nevoie de ea. Nu ascult manele, dar n-am nimic cu manelele altora cat timp nu sunt eu fortat sa le ascult. Ma veti recunoaste pe strada usor - eu sunt ala care canta (serios, nu fredonez) la volan Nightwish tongue.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jimmyalex
post 26 Oct 2005, 16:42
Post #122

Membru incepator

24 ani , proaspat absolvent de Politehnica in Timisoara, venit mediu, lucrez in domeniul transporturilor rutiere. Prima masina Oltcit RM pana acum 1 an. Posesor Logan din februarie. Loganu e luat cu credit de la BRD pe numele parintilor bineinteles smile.gif , ratele le platesc singur. Nu manele!

--------------------
Dacia Logan 1,4 Ambiance - CS 04 SSv
+
pegas
post 27 Oct 2005, 06:38
Post #123

Membru autentic

From: IASI

27 ani, casatorit, absolvent de Electronica. Un credit luat de socri, dar rata e platita de mine. NU manele. DA 80's. Pina acum 3 ani am condus o Dacia 1300 si pe urma sad.gif o pauza pina anul acesta. Super masina!!!

--------------------
Renault Clio Symbol 2001/Dinamyque, 1.4 16V
+
sebybv
post 28 Oct 2005, 17:06
Post #124

Membru autentic

From: Brasov

27 ani, casastorit, fara copii (inca ne antrenam), tot Electronica am terminat, acum lucrez ca inginer sofware. Salariu peste media din Romania.
Numar si-n somn zilele ramase pana scap de al doilea credit ca sa-mi bag altul - pt Logan Diesel smile.gif. Pana atunci catinel cu SLZ...de la firma.
Aaa..si fara manele. De la telenovele intru in fibrilatie...

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
MARCI
post 29 Oct 2005, 13:37
Post #125

Membru autentic

From: Baia Mare

Am 35 ani ,profesor, casatorit, un copil,logan luat in rate BRD (banca lu peste mad.gif ), venituri medii (meritul sotiei wub.gif )
Mi-am luat logan pentru ca nu mi-am permis alta masina NOUA!!!(exceptand woo)
Momentan suficient de multumit (10.000.km)
HUO MANELE!!!

--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
+
andrei_77
post 29 Oct 2005, 13:59
Post #126

Membru incepator

25 ani, editor imagine, necasatorit.

Masina cumparata cash.
Dupa o dacie break, un audi 80 1.6 td, golf3 tdi, golf 4 tDI, am revenit la dacia mama.
un lucru e cert: dieselul e prea greu pentru drumurile noastre si iti omoara articulatia, iar masina noua ... e masina noua si ai garantie. Dar ramane de vazut. Oricum ma intereseaza mai mult 2 roti decat 4 asa ca prefer o motoreta mai buna.

--------------------
Dacia Laureate 1.4 - B
+
erica
post 30 Oct 2005, 15:15
Post #127

Membru

Bah,la ce entelectuali rasati mai sunt pa acilea,mai viu io cu 47 de ani,semianalfabet,indragostit de manele.Am ajuns la concluzia ca Loganu ii Maibacu Romaniei.Numa pantru elite.Asa ca o sa-l vand.Aaa,venituri muuult peste medie.Cea din UE.He he he.

--------------------
Ex-Dacia Logan Preferance 2005
+
-Scorpio-
post 30 Oct 2005, 15:27
Post #128

membru jucator

From: SV

cred ca pentru a vedea cam care-i profilul cumparatorului de Logan trebuie sa stati o zi la un dealer. aici posteaza cei ce au avut inteligenta necesara inregistrarii pe forum. nu radeti, ca-i treaba complicata pt unii.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
shaka zulu
post 31 Oct 2005, 12:06
Post #129

Membru incepator

30 ani, venituri mai mici decat cheltuielile, sotie frumoasa, 2 facultati + master (e-o fi fost in capul meu?), rapidist, u2, coldplay, as vrea sa plec din tara...
important e ca masina asta costa exact cat iti ofera si invers. sunt de acord ca profilul detinatorului de logan e altul decat cel ce reiese din forum.

va salut, intelectuali loganisti!

--------------------
Dacia Logan L 1.4 - nu exista deocamdata
+
YSP_BV
post 31 Oct 2005, 12:59
Post #130

Membru incepator

38 ani, telecomunicatii, venituri OK, laureategee,nu manele, cine comenteaza de logan ori n-are ori e de pe de alta parte, dupa sn am luat logan si imi pare bine(deocamdata) .

--------------------
+
mih95
post 31 Oct 2005, 20:07
Post #131

Membru

40 ani, electromecanica, venituri aproape cit cheltuielile, ...
Muzica buna oricare ar fi ea, IT,SF.
Din pacate profilul detinatorului de logan e altul decat cel de pe forum.

Salutari loganisti!

--------------------
. . .
+
13nov
post 1 Nov 2005, 11:41
Post #132

Membru autentic

26 ani, jurist, casatorit de curand, fara copii, venituri bunicele (cica ar fi peste medie), nu ascult manele, nu am tinut plasticele pe scaune, mi-am luat 1.4 laureate in rate pe 4 ani. M-am saturat de sh-uri, nu am avut bani de ceva mai bun, dar nici nu imi pare rau ca am luat-o. Calculele le-am facut simplu: imi trebuie o rata suficient de mica incat sa imi permit sa merg cu masina in fiecare zi, respectiv sa nu ma scarpin in buzunar cand bag benzina si sa ma plimb cat mai mult. O am de o saptamana si am facut 1.400 de km, sper sa o tin tot asa!!

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
dacotec
post 1 Nov 2005, 22:18
Post #133

Membru incepator

24 DE ANI,INGINER AUTO, VENITURI MEDII,LOGAN LUAT BRIN BRD,FARA MANELE.
NU POT SA CRED CE DE LUME BUNA PE AICI, SI MA TOT MIR DE CE AUD DIN CE IN CE MAI MULTE MANELE IN TOT MAI MULTE LOGANURI...DUBIOS!
LOGANUL E SCHIMBUL DE GENERATIE LA DACIA 1300 PE CARE SI-A LUAT-O TATA IN 1978.
MULT NOROC!

--------------------
citroen/Dacia Citroen C5/logan 1.4 Laureate 2004
+
hash
post 2 Nov 2005, 09:58
Post #134

calculatorist

QUOTE(dacotec @ 1 Nov 2005, 23:18)
LOGANUL E SCHIMBUL DE GENERATIE LA DACIA 1300 PE CARE SI-A LUAT-O TATA IN 1978.
*

Da, numai ca daca nu se va comporta bine in 2 ani (pana nu expira garantia), se va pasa mai departe, si iata un client in minus la marca asta (Dacia + Renault) ! Sper ca Dacia are atata minte incat sa-si fidelizeze clientii (macar prin servicii tot atat de bune ca la alte marci). Vom vedea...

--------------------
- - -
+
RZV
post 6 Nov 2005, 09:05
Post #135

Membru autentic

From: Online

Salut...
Hop si eu cu primul post pe DaciaClub ph34r.gif
26 merg pe 27, necasatorit si fara alte obligatii tongue.gif ... inginer de profesie ca majoritatea celor de aici...intre joburi momentan rolleyes.gif
...Laureate 1.4 Marine de 4 zile (as fi vrut negru, dar de'... si n-am gasit necesar cheltuierea celor 255 de euro in plus pentru "cameleon metalizat" ), cumparat Cash... cool.gif
Muzica ascultata...in general Rock si Club...cateodata HipHop. ph34r.gif
Masina...in general OK (am condus pana acum si mai bune si mai proaste)
...300 de Km in 4 zile...consum decent, confort asijderea...in concluzie face toti banii de care ii dai si nimic mai mult sau mai putin.
Nu il ultimul rand...motivul pentru care l-am cumparat...hmm...am nevoie de un "ride" sa ma "duca" de la A la B pana cand voi avea resurse financiare sa-mi cumpar visatul BMW de la Alpina....tongue.gif...si Dacia a fost cea mai convenabila alegere de pe piata in privinta unei masini noi.
P.S. Daca Solenza ar mai fi fost inca in fabricatie, probabil nu as mai fi achizitionat Logan.
Respect

This post has been edited by RZV: 6 Nov 2005, 10:04

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
ionutg
post 9 Nov 2005, 20:10
Post #136

Membru incepator

21 ani, student Ingineria Calculatoarelor, lucrez in domeniul IT ca programator, Laureate 1,4MPI Albastru Egee, plata cash. Inainte de asta am avut Loganul Ambiance al lui tata (electrician .. masina cumparata cu un credit BCR iar restul CASH) .... iar inainte de aceea ... o batrana berlina din '78 rolleyes.gif

NU manele... NU telenovele... NU celor cu autocolante BOSS sau TURBO pe masina si mii de luminite montate in diverse locuri.

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI - PH 12 JAY
+
stefan_big
post 10 Nov 2005, 19:02
Post #137

Membru incepator

32 de ani.casatorit,3 copii frumosi la fel si mama lor.licentiat in drept,bugetar.Am avut in medie masini noi,le schimbam dupa un an jumatate.Toate dacii:break injectie,snv ,solentza si scum un dci.as fi vrut un megane ,dar poate dupa ce intram in ue si vom avea cu ce sa platesc ratele.sunt multumit de masina,isi merita banii.nu prea mai ascult manele.in rest sanatosi sa fim ca masini sunt..

--------------------
dacia logan 1.5DCI 2005/preferance - B-41-...
+
WAR
post 11 Nov 2005, 12:33
Post #138

Membru incepator

Am 20 de ani si mi-am luat logan(laureate),desi puteam opta pentru un golf4(2002) sau astra(2003) la acelasi pret pentru ca,dupa parerea mea,loganul e mai spatios,mai confortabil si mai usor de intretinut si vorbesc in cunostinta de cauza.

--------------------
DACIA logan 2005-laureate
+
ovidiusoft
post 11 Nov 2005, 12:43
Post #139

Membru de sub patura

QUOTE(stefan_big @ 10 Nov 2005, 20:02)
32 de ani.casatorit,3 copii frumosi la fel si mama lor.licentiat in drept,bugetar.Am avut in medie masini noi,le schimbam dupa un an jumatate.Toate dacii:break injectie,snv ,solentza si scum un dci.as fi vrut un megane ,dar poate dupa ce intram in ue si vom avea cu ce sa platesc ratele.sunt multumit de masina,isi merita banii.nu prea mai ascult manele.in rest  sanatosi sa fim ca masini sunt..
*

Bugetar, cu 3 copii si schimbi masinile la 1 an jumatate? smile.gif Hmm... Presupun ca sotia nu e bugetara nu? wink.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
-Scorpio-
post 11 Nov 2005, 13:50
Post #140

membru jucator

From: SV

mai exista si categoria "nu numai bugetar". wink.gif

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
dandu
post 13 Nov 2005, 22:08
Post #141

Membru incepator

QUOTE(-Scorpio- @ 11 Nov 2005, 13:50)
mai exista si categoria "nu numai bugetar". wink.gif
*

Si eu , si eu

tot bugetar dar si cu o mica afacere.
31 ani , medic veterinar, am cumparat-o partial cu credit.Am avut inainte o dacie din '83 de la tatal meu ,raposatul , pe care o iubesc si astazi ca in prima zi cind am condus-o. Deci nu am renuntat total la serviciile ei chiar daca un " prieten " mi-a spus ca este o epava.Acum am dat-o gratis unchiului meu si ma bucur enorm cind il vad cu ea in oras.A! Sunt casatorit , am un copil adorabil pe care rudele l-au invatat prostii si nu stiu cum sa i le scot din cap, am reusit sa am si un aprtament, vad ca este o mare problema azi in rahatul asata de tara . Am cumparat LGN-ul pt ca toti se uitau la mine cam ciudat cind coboram din masina veche chiar unul de la serviciu mi-a spus odata :"Do'm doctor , vino si ia-ti jaful ala penal ca ma-ti blocat si nu pot iesi din parcare".Restul...nu pot scrie aici.
In rest , va salut, si sa ma scuzati , dar nu sunt un bun utilizator al calculatorului.

--------------------
dacia logan laureate 1,4 - vn-50 -alx
+
cameleon_boy
post 15 Nov 2005, 20:30
Post #142

Membru

Va salut nu imi vine sa cred, sunt cel mai mic dintre toti am 18 ani,este prima mea masina.Am ales Loganul pe ca bani de alceva nu aveau parintii sunt bugetari si in al doilea rand imi place mie mult aceasta masina,imi place sa o spal exterior plus motor in fiecare sambata la aceasta adaugandu-se si masina lui tata o nova gti din 99.Deci ce sa spun sunt juniorul acestui topic numai bine.

--------------------
fara fara fara - fara
+
Winy
post 16 Nov 2005, 10:53
Post #143

my Silver Bullet

From: Kronstadt

Viitor posesor de Logan dci,deci viitor bugetar asta ptr. a subscrie majoritatii,actual milionar de carton(rol),hotarat ptr. cumparare,asta dupa ce nemtii critica si desfiinteaza sistematic Loganul(la inceput benzinarul si acum dci)da este vorba de o piata de 700000 unitati cu un pret mediu de 7500euro.Astept inca incurajari. blush.gif

--------------------
Captur Life 90 Tce - 2016 - KAP
Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
+
gpgabi2000
post 15 Dec 2005, 22:01
Post #144

Membru incepator

From: Craiova

26 ani, inginer, necasatorit inca, venituri... cat sa acoar rata la masina(credit BRD dry.gif ) si sa-mi ramana sa ma distrez .
Ultima masina (care de altfel a fost si prima) Dacia1310 din`83.

Desi am avut o retinere fata de golan la inceput, acu` chiar a inceput sa-mi placa.
Imi place muzica anilor ` 80 -- oldies but goldies --

--------------------
- Dacia Logan - Laureate 1.5dCI Dec. 2005 - DJ 07 XXX
Realitatea este o iluzie creata de lipsa de alcool
+
DArtagnan
post 18 Dec 2005, 16:58
Post #145

Membru

Programator, salar lunar beton, am bani si am considerat ca Loganul este o masina super pt Romania. Masina luata cu banii jos.

Atat.

--------------------
Skoda Octavia 2 2006
Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
+
coyote
post 21 Dec 2005, 10:09
Post #146

Membru inferior

salut.

cica 28 ani..facuti de curand, insurat...de curand(so no kids), absolvent studii superioare, salaru peste mediu(chiar, cat e madia? smile.gif), lucrez in cadrul unei firme de internet providing si pe alocuri programare, logan diesel in asteptare(pe la jumatea lu ianuarie), NO manele blink.gif , ci doar muzica buna, in special rock.

Alex.

--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 1.5dCi - DJ 07 xxx
+
combo
post 27 Dec 2005, 16:26
Post #147

Membru incepator

salut

24 ani (in ian 25), netadmin, venituri bunicele, Laureate (credit BRD), neinsurat pana la toamna smile.gif.

--------------------
Dacia Logan Laureate - B-43-JJC
+
mariuscomx
post 27 Dec 2005, 16:39
Post #148

Membru

24 ani ii inplinesc in ianuarie tongue.gif si tot atunci primesc logan 1.5 dCi dupa 2 luni de asteptare wub.gif
tot neinsurat ..pana in vara blush.gif

Ps: Credit tot BRD - Dobanda fixa

This post has been edited by mariuscomx: 27 Dec 2005, 16:40

--------------------
Toyota Gt 86 2.0
Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios
+
micutu_flo
post 31 Dec 2005, 01:05
Post #149

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Salu
viitor posesor ,25, casatorit, student , job de noapte, venituri bune, posed Dacia '89 model de Ungaria.

--------------------
Dacia 1310 - CJ-01-JSV
+
maty680
post 1 Jan 2006, 17:08
Post #150

Membru incepator

sal . 21 ani,salariu l-am negociat intrun mod putin mai ciudat 315 litrii de benzina premium lunar (anu asta a scazut benzina blink.gif ) posesor 2 dacii 96 < pe banii la parinti si 2000 < cumnatu mi-a facuto cadou ,DA acult manele si mai imi trebuie 1500 eur pentru un logan 1.5 dci full inafara de jenti aluminiu si abs...bafta tuturor

--------------------
dacia 1410 - B 28 ALT
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului.

--------------------
15 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 12:22
Forum Renault