Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
jimmyalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 October 05 ![]() |
24 ani , proaspat absolvent de Politehnica in Timisoara, venit mediu, lucrez in domeniul transporturilor rutiere. Prima masina Oltcit RM pana acum 1 an. Posesor Logan din februarie. Loganu e luat cu credit de la BRD pe numele parintilor bineinteles
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Ambiance
- CS 04 SSv
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
27 ani, casatorit, absolvent de Electronica. Un credit luat de socri, dar rata e platita de mine. NU manele. DA 80's. Pina acum 3 ani am condus o Dacia 1300 si pe urma
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
27 ani, casastorit, fara copii (inca ne antrenam), tot Electronica am terminat, acum lucrez ca inginer sofware. Salariu peste media din Romania.
Numar si-n somn zilele ramase pana scap de al doilea credit ca sa-mi bag altul - pt Logan Diesel ![]() Aaa..si fara manele. De la telenovele intru in fibrilatie... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Am 35 ani ,profesor, casatorit, un copil,logan luat in rate BRD (banca lu peste
![]() ![]() Mi-am luat logan pentru ca nu mi-am permis alta masina NOUA!!!(exceptand woo) Momentan suficient de multumit (10.000.km) HUO MANELE!!! |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
25 ani, editor imagine, necasatorit.
Masina cumparata cash. Dupa o dacie break, un audi 80 1.6 td, golf3 tdi, golf 4 tDI, am revenit la dacia mama. un lucru e cert: dieselul e prea greu pentru drumurile noastre si iti omoara articulatia, iar masina noua ... e masina noua si ai garantie. Dar ramane de vazut. Oricum ma intereseaza mai mult 2 roti decat 4 asa ca prefer o motoreta mai buna. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Bah,la ce entelectuali rasati mai sunt pa acilea,mai viu io cu 47 de ani,semianalfabet,indragostit de manele.Am ajuns la concluzia ca Loganu ii Maibacu Romaniei.Numa pantru elite.Asa ca o sa-l vand.Aaa,venituri muuult peste medie.Cea din UE.He he he.
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cred ca pentru a vedea cam care-i profilul cumparatorului de Logan trebuie sa stati o zi la un dealer. aici posteaza cei ce au avut inteligenta necesara inregistrarii pe forum. nu radeti, ca-i treaba complicata pt unii.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
shaka zulu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 October 05 ![]() |
30 ani, venituri mai mici decat cheltuielile, sotie frumoasa, 2 facultati + master (e-o fi fost in capul meu?), rapidist, u2, coldplay, as vrea sa plec din tara...
important e ca masina asta costa exact cat iti ofera si invers. sunt de acord ca profilul detinatorului de logan e altul decat cel ce reiese din forum. va salut, intelectuali loganisti! |
--------------------
Dacia
Logan L 1.4
- nu exista deocamdata
|
|
YSP_BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 July 04 ![]() |
38 ani, telecomunicatii, venituri OK, laureategee,nu manele, cine comenteaza de logan ori n-are ori e de pe de alta parte, dupa sn am luat logan si imi pare bine(deocamdata) .
|
-------------------- |
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
40 ani, electromecanica, venituri aproape cit cheltuielile, ...
Muzica buna oricare ar fi ea, IT,SF. Din pacate profilul detinatorului de logan e altul decat cel de pe forum. Salutari loganisti! |
--------------------
.
.
.
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
26 ani, jurist, casatorit de curand, fara copii, venituri bunicele (cica ar fi peste medie), nu ascult manele, nu am tinut plasticele pe scaune, mi-am luat 1.4 laureate in rate pe 4 ani. M-am saturat de sh-uri, nu am avut bani de ceva mai bun, dar nici nu imi pare rau ca am luat-o. Calculele le-am facut simplu: imi trebuie o rata suficient de mica incat sa imi permit sa merg cu masina in fiecare zi, respectiv sa nu ma scarpin in buzunar cand bag benzina si sa ma plimb cat mai mult. O am de o saptamana si am facut 1.400 de km, sper sa o tin tot asa!!
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
24 DE ANI,INGINER AUTO, VENITURI MEDII,LOGAN LUAT BRIN BRD,FARA MANELE.
NU POT SA CRED CE DE LUME BUNA PE AICI, SI MA TOT MIR DE CE AUD DIN CE IN CE MAI MULTE MANELE IN TOT MAI MULTE LOGANURI...DUBIOS! LOGANUL E SCHIMBUL DE GENERATIE LA DACIA 1300 PE CARE SI-A LUAT-O TATA IN 1978. MULT NOROC! |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(dacotec @ 1 Nov 2005, 23:18) Da, numai ca daca nu se va comporta bine in 2 ani (pana nu expira garantia), se va pasa mai departe, si iata un client in minus la marca asta (Dacia + Renault) ! Sper ca Dacia are atata minte incat sa-si fidelizeze clientii (macar prin servicii tot atat de bune ca la alte marci). Vom vedea... |
--------------------
-
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Salut...
Hop si eu cu primul post pe DaciaClub ![]() 26 merg pe 27, necasatorit si fara alte obligatii ![]() ![]() ...Laureate 1.4 Marine de 4 zile (as fi vrut negru, dar de'... si n-am gasit necesar cheltuierea celor 255 de euro in plus pentru "cameleon metalizat" ), cumparat Cash... ![]() Muzica ascultata...in general Rock si Club...cateodata HipHop. ![]() Masina...in general OK (am condus pana acum si mai bune si mai proaste) ...300 de Km in 4 zile...consum decent, confort asijderea...in concluzie face toti banii de care ii dai si nimic mai mult sau mai putin. Nu il ultimul rand...motivul pentru care l-am cumparat...hmm...am nevoie de un "ride" sa ma "duca" de la A la B pana cand voi avea resurse financiare sa-mi cumpar visatul BMW de la Alpina.... ![]() P.S. Daca Solenza ar mai fi fost inca in fabricatie, probabil nu as mai fi achizitionat Logan. Respect This post has been edited by RZV: 6 Nov 2005, 10:04 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ionutg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 05 ![]() |
21 ani, student Ingineria Calculatoarelor, lucrez in domeniul IT ca programator, Laureate 1,4MPI Albastru Egee, plata cash. Inainte de asta am avut Loganul Ambiance al lui tata (electrician .. masina cumparata cu un credit BCR iar restul CASH) .... iar inainte de aceea ... o batrana berlina din '78
![]() NU manele... NU telenovele... NU celor cu autocolante BOSS sau TURBO pe masina si mii de luminite montate in diverse locuri. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
stefan_big |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 October 05 ![]() |
32 de ani.casatorit,3 copii frumosi la fel si mama lor.licentiat in drept,bugetar.Am avut in medie masini noi,le schimbam dupa un an jumatate.Toate dacii:break injectie,snv ,solentza si scum un dci.as fi vrut un megane ,dar poate dupa ce intram in ue si vom avea cu ce sa platesc ratele.sunt multumit de masina,isi merita banii.nu prea mai ascult manele.in rest sanatosi sa fim ca masini sunt..
|
--------------------
dacia
logan 1.5DCI
2005/preferance
- B-41-...
|
|
WAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 November 05 ![]() |
Am 20 de ani si mi-am luat logan(laureate),desi puteam opta pentru un golf4(2002) sau astra(2003) la acelasi pret pentru ca,dupa parerea mea,loganul e mai spatios,mai confortabil si mai usor de intretinut si vorbesc in cunostinta de cauza.
|
--------------------
DACIA
logan
2005-laureate
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stefan_big @ 10 Nov 2005, 20:02) 32 de ani.casatorit,3 copii frumosi la fel si mama lor.licentiat in drept,bugetar.Am avut in medie masini noi,le schimbam dupa un an jumatate.Toate dacii:break injectie,snv ,solentza si scum un dci.as fi vrut un megane ,dar poate dupa ce intram in ue si vom avea cu ce sa platesc ratele.sunt multumit de masina,isi merita banii.nu prea mai ascult manele.in rest sanatosi sa fim ca masini sunt.. Bugetar, cu 3 copii si schimbi masinile la 1 an jumatate? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
mai exista si categoria "nu numai bugetar".
![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
dandu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 September 05 ![]() |
QUOTE(-Scorpio- @ 11 Nov 2005, 13:50) Si eu , si eu tot bugetar dar si cu o mica afacere. 31 ani , medic veterinar, am cumparat-o partial cu credit.Am avut inainte o dacie din '83 de la tatal meu ,raposatul , pe care o iubesc si astazi ca in prima zi cind am condus-o. Deci nu am renuntat total la serviciile ei chiar daca un " prieten " mi-a spus ca este o epava.Acum am dat-o gratis unchiului meu si ma bucur enorm cind il vad cu ea in oras.A! Sunt casatorit , am un copil adorabil pe care rudele l-au invatat prostii si nu stiu cum sa i le scot din cap, am reusit sa am si un aprtament, vad ca este o mare problema azi in rahatul asata de tara . Am cumparat LGN-ul pt ca toti se uitau la mine cam ciudat cind coboram din masina veche chiar unul de la serviciu mi-a spus odata :"Do'm doctor , vino si ia-ti jaful ala penal ca ma-ti blocat si nu pot iesi din parcare".Restul...nu pot scrie aici. In rest , va salut, si sa ma scuzati , dar nu sunt un bun utilizator al calculatorului. |
--------------------
dacia
logan laureate 1,4
- vn-50 -alx
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Va salut nu imi vine sa cred, sunt cel mai mic dintre toti am 18 ani,este prima mea masina.Am ales Loganul pe ca bani de alceva nu aveau parintii sunt bugetari si in al doilea rand imi place mie mult aceasta masina,imi place sa o spal exterior plus motor in fiecare sambata la aceasta adaugandu-se si masina lui tata o nova gti din 99.Deci ce sa spun sunt juniorul acestui topic numai bine.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Viitor posesor de Logan dci,deci viitor bugetar asta ptr. a subscrie majoritatii,actual milionar de carton(rol),hotarat ptr. cumparare,asta dupa ce nemtii critica si desfiinteaza sistematic Loganul(la inceput benzinarul si acum dci)da este vorba de o piata de 700000 unitati cu un pret mediu de 7500euro.Astept inca incurajari.
![]() |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
gpgabi2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 1 December 05 From: Craiova ![]() |
26 ani, inginer, necasatorit inca, venituri... cat sa acoar rata la masina(credit BRD
![]() Ultima masina (care de altfel a fost si prima) Dacia1310 din`83. Desi am avut o retinere fata de golan la inceput, acu` chiar a inceput sa-mi placa. Imi place muzica anilor ` 80 -- oldies but goldies -- |
--------------------
- Dacia Logan -
Laureate 1.5dCI
Dec. 2005
- DJ 07 XXX Realitatea este o iluzie creata de lipsa de alcool
|
|
DArtagnan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
Programator, salar lunar beton, am bani si am considerat ca Loganul este o masina super pt Romania. Masina luata cu banii jos.
Atat. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
salut.
cica 28 ani..facuti de curand, insurat...de curand(so no kids), absolvent studii superioare, salaru peste mediu(chiar, cat e madia? ![]() ![]() Alex. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
combo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
24 ani (in ian 25), netadmin, venituri bunicele, Laureate (credit BRD), neinsurat pana la toamna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-43-JJC
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
24 ani ii inplinesc in ianuarie
![]() ![]() tot neinsurat ..pana in vara ![]() Ps: Credit tot BRD - Dobanda fixa This post has been edited by mariuscomx: 27 Dec 2005, 16:40 |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
micutu_flo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salu
viitor posesor ,25, casatorit, student , job de noapte, venituri bune, posed Dacia '89 model de Ungaria. |
--------------------
Dacia
1310
- CJ-01-JSV
|
|
maty680 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 November 04 ![]() |
sal . 21 ani,salariu l-am negociat intrun mod putin mai ciudat 315 litrii de benzina premium lunar (anu asta a scazut benzina
![]() |
--------------------
dacia
1410
- B 28 ALT
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:22 |