DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?

Tudor32
post 1 Jan 2006, 19:41
Post #151

Membru incepator

Group: Members
From: Resita

Un an bun! Economist, bugetar, casatorit, 2 copii.
Laureat 1.6 cu credit Raiffeisen din fenruarie 2005, parcurs 14800 km (la zi). Deocamdata f multumit tinand cont de raportul performante/pret
Nu ma "omor' dupa manele! Prefer anii 70-80.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI - CS 25 JUD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SORITAXI
post 2 Jan 2006, 12:48
Post #152

Membru incepator

From: Timisoara

Un an nou fericit tuturor!
47 ani.taximetrist,comandat Logan 1.4 mpi,culoare galbena,Ambiance,va fi folosit la taxi.Termen de livrare 20 martie.

--------------------
DACIA LOGAN 1.4 2006,ambiance +GPL - TM10PBL
+
eliifrim
post 2 Jan 2006, 16:41
Post #153

Membru incepator

Salutare tuturor si LA MULTI ANI!
In calitate de viitoare posesoare de LOGAN tin sa va spun ca am 26 de ani,contabila,puteti sa va uitati cam urat la mine dar imi plac si manelele si telenovelele.Chiar sunt fana a canalului Acasa!
Voi face un credit sau mai bine leasing la BRD si sper sa-mi pot cumpara in primavara un Logan Laureate.
As fi vrut eu sa-mi iau o masina ca a fostului meu prieten,dar...deh la el alte posibilitati financiare si alte pretentii.
Va salut pe toti si un an nou cu impliniri!
Eli smile.gif

--------------------
DACIA Berlina TX '87 - BV 17 ELI
+
nik1965
post 2 Jan 2006, 20:19
Post #154

Membru autentic

QUOTE(eliifrim @ 2 Jan 2006, 16:41)

As fi vrut eu sa-mi iau o masina ca a fostului meu prieten,dar...deh la el alte posibilitati financiare si alte pretentii.

Eli smile.gif
*

Mai bine luai prietenul cu totul!

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
ady77
post 2 Jan 2006, 20:31
Post #155

راحتزیل یو

From: near Bacau

economist, 28 ani, casatorit, viitor tatic (5mai2006) astept un logan laureate 1.5dci in jurul datei de 4februarie

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Bet@x
post 3 Jan 2006, 21:33
Post #156

Membru incepator

jurista, 29 ani, Laureate luat cash (mici imprumuturi la prieteni biggrin.gif ), fosta posesoare de berlina din 99...no manele.

--------------------
Dacia Logan - Laureate
+
lucian79
post 3 Jan 2006, 22:33
Post #157

Membru

From: O R A D E A

post-336-1110552475.gif
Un pic cam ciudat acest profil al loganistului.
De ce zic asta? ..ptr ca pina acuma credeam ca posesorul de logan are venituri sub medii si medii, iar masina e luata cu credit. Pe cand colo ..... cca 85% au venituri peste medie, 65% masina luata cu banii jos sau pe o perioada scurta de timp. Si acum facand raportare la situatia mea, profilul loganistului mi se pare si mai ciudat. Eu platesc cca 700 RON/luna rata+CASCO iar venitul meu este ..nu radeti .. in momentul de fata 0 (zero), iar inainte era mediu (cca 200 euro). Si totusi cand am luat masina principalele considerente au fost legate de fiabilitate si silentiozitate. N-am vrut sa dau mai putin ca pe urma sa sa bag alti bani in ea. Oare cei care si-au luat logan si l-au luat doar de mirajul unei masini noi si a pretului scazut sau au tinut cont si de alti factori ?

This post has been edited by lucian79: 3 Jan 2006, 22:34

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
zaWasp
post 4 Jan 2006, 00:20
Post #158

Membru incepator

25 ani, programator.Am comandat Laureate in 22.12, ridicat 28.12, luat in leasing (RCI), persoana juridica.M-au multumit dotarile, mult superioare fostei mele DSN (evident, inferioare altor marci), dar deocamdata nu am nevoie de mai mult - exista si alte prioritati.

P.S. exclus manele.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - B-48-FXK
sisteme de navigatie
+
DFA
post 4 Jan 2006, 11:38
Post #159

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

QUOTE(lucian79 @ 3 Jan 2006, 23:33)
......Oare cei care si-au luat logan si l-au luat doar de mirajul unei masini noi si a pretului scazut sau au tinut cont si de alti factori ?
*

post-336-1110552475.gif
Când cumperi o mașină nu poți să nu ții seama și de ce vei face cu ea, ce mașină ți se potrivește ție, ca "imagine" să zic așa, deși mulți nu văd așa, dar în subconștient o fac, ce facilități are, un fel de sumă de factori, în parte obiectivi (preț, avans, rate, dimensiune mașină, motorizare) și în parte factori subiectivi.
Publicul țintă al Logan-ului este o famile tânără, cu venituri medii, cu oarece educație. Dar asta nu înseamnă că nu va fi cumpărată din ce cei care nu intră în această categorie. Totul depinde de cât de versatilă este respectiva mașină.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
logany
post 4 Jan 2006, 16:29
Post #160

Membru incepator

From: Braila

deci ,41 ani,scolit la greu wacko.gif(243.gif m-a pus.....) inginer ,economist,masterat,specializat si muncit in domeniul judiciar post-336-1110552449.gif .Am avut o dacie 1300,laba a-2-a,deh, atunci aveam alte prioritati.Acum am ales ,,golanul''ca-i bun d-le,are personalitate ,e impunator,bla bla bla....Luat prin B.R.D. cu rate pe 5 ani,manele le ascult cand drunksinging.gif ,dar nu la post-336-1110552459.gif .

--------------------
renault megane prestige 2008/1,6/16V/110 CP - BR-64-xxx
logan ambition 2005/1,6/90 CP
+
IRONICK
post 4 Jan 2006, 16:32
Post #161

-

From: Romania

QUOTE(logany @ 4 Jan 2006, 16:29)
,laba a-2-a,deh, atunci aveam alte prioritati.
*

Asta este masina ?

EDIT LATER. . .. . stiu, stiu, . . . ma gandesc doar la prostii .. . second hand . .. da nu m-am putut abtine.

This post has been edited by IRONICK: 4 Jan 2006, 16:37

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
liviuiulian
post 6 Jan 2006, 14:56
Post #162

Membru incepator

200 de euro e venit micut??????? lasa-ne!!! poate ptr tine e.ptr mine e super.am salar de 7 milioane .rata e de 2,6 milioane.de-abia imi mai ajunge de paine.dar am logan.ce sa-i faci???

--------------------
Mini 7edition 2006 - xxxxxxxx
+
IRONICK
post 6 Jan 2006, 14:58
Post #163

-

From: Romania

QUOTE(liviuiulian @ 6 Jan 2006, 14:56)
200 de euro e venit micut??????? lasa-ne!!! poate ptr tine e.ptr mine  e super.am salar de 7 milioane .rata e de 2,6 milioane.de-abia imi mai ajunge de paine.dar am logan.ce sa-i faci???
*

Pai si benzina ? Sau merge cu aer ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
liviuiulian
post 6 Jan 2006, 15:02
Post #164

Membru incepator

noroc de rude ca ma ajuta.si de avansul dat.juma de masina.benzina iese de la servici,asa ca ...sanatate sa fie!!!

--------------------
Mini 7edition 2006 - xxxxxxxx
+
pgpdesign
post 6 Jan 2006, 15:11
Post #165

Membru

From: Șimleu Silvaniei

Eu as propune sa mutam discutia despre salarii eventual la cafenea. Oricum - daca cineva crede salarul lui de 200 euro e mediu de ce sa-i stricam buna-dispozitie ?

--------------------
Dacia Duster 1.5 4WD 2012 - B 102 DOT
+
dragos1908
post 8 Jan 2006, 19:27
Post #166

Membru incepator

From: craiova

29 ani...lucrez la un ziar (departamant tehnic), insurat fara copii.Venit micut sau mediu, cum vreti sa-i ziceti (200 euro/luna) dar bani am destui (parintii ma ajuta). Puteam sa-mi iau si mercedes dar am ales loganul pt ca voiam masina ieftina si buna. Da, nu radeti...buna! Am avut si inca mai am dacie berlina si am fost multumit de ea (tot noua si ingrijita de manuta mea). Am cumparat logan cu banii jos (si cei de la dacia ar trebui sa cotizeze celor care au initiat acest forum) dupa ce v-am citit de peste 2 ani. Nu imi plac manelele, consider ca o fata poate fi abordata si fara a avea bmw, nu imi lac telenovelele, nu imi place sa ma dau mare.

--------------------
Dacia logan ambition 1.6 MPI 2006, - DJ20TAL, Mio C520
Am, nu dau, si bine fac!
+
Fygaro
post 8 Jan 2006, 19:37
Post #167

Membru autentic

Am 25 ani... lucrez la o fabrica din Cluj care se ocupa cu fabricarea instalatiilor electrice la SEAT si Ww( www.acegrupo.com ). Neinsurat,fara copii si nevasta tongue.gif . Venitul bun spre foarte bun. Masina a fost luata pe credit pe 7 ani. Am avut inainte Cielo si nu mi-a parut rau cand am vandut-o si am luat Golanu`.Imi place muzica anilor 80 si ascult manele doar cand sunt beat icon_mrgreen.gif

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
+
blabla
post 13 Jan 2006, 22:55
Post #168

Membru incepator

From: Tg. Mures

36 ani, economist, casatorit, al doilea copil este pe drum, venit 3xINSSE, Pink Floyd.
Decizia de cumparare a unui autovehicul este complexa, cuprinzand pe langa factori masurabili si variabile intangibile: ,,gura nevestei", ,,capra vecinului", etc.
Venitul trebuie privit ca un plafon, isi are importanta lui, dar in decizia de cumparare indivizi diferiti, cu aceleasi venituri, sunt dispusi sa sacrifice un procent mai mare sau mai mic din venit pt. cumpararea masinii.
Pe de alta parte raspunsurile de aici sunt ponderate de accesul la internet, de unde si concentrarea varstelor in palierul 30-40 ani.
Cred ca Dacia ne are cel mai bine ca profil al cumparatorului si face ce vrea (vrem) cu noi.

--------------------
dacia logan 1.5 dci - 2 bucati
+
Ursaru
post 15 Jan 2006, 17:25
Post #169

Membru incepator

38/Electronist Tech.TVR/casatorit/fara puradei/Masini anterioare Dacia berlina 87,Oltena 1300 95,DSN-Clima 2000/Actuale Logan Ambition si Suzuki vagon 4*4AWD sotie / mecanic auto amator fortat de imprejurari( Berlina si Oltena) .
Manele doar cind sunt la o bauta si sun "anesteziat" de 1-2 L de Smirnof , altfel tot ce suna bine .
Datorita locurilor in care merg cu masinile un potential off-roader.
radmasa.gif

--------------------
Dacia by Renault Ambition - B-46-MCK
+
mariuscomx
post 17 Jan 2006, 17:44
Post #170

Membru

gata .. sunt si eu fericitul posesor al uni golan .. dupa indelungi asteptari adica 3 luni aproximativ

--------------------
Toyota Gt 86 2.0
Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios
+
yO_
post 17 Jan 2006, 18:25
Post #171

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

3j de ani, familist convins. Asistent universitar. Noroc cu o bursa in Franta ca altfel din salariul indexat cu 8% imi permiteam o masina la anu si la multi ani. AntiManele.

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
aikido
post 18 Jan 2006, 09:30
Post #172

Membru incepator

30 ani, familist (when worse come to worst my people come first!) cu copil pe teava (vine in aprilie), Golan luat pe credit BRD de lene sa caut altceva mai bun (si masina, si banca)...
Finantist de meserie, cunosc valoarea banului si nu arunc aiurea pe fiare sau toale cu eticheta; muzica rock de obicei (la antrenament individual ), hip-hop cand am chef;muzica lautareasca (nu manele) ascult la alcoholic.gif
Continuare profil...vazand prostia concentrata in tara vreau sa plec afara, vazand imensa stupizenia de afara devin xenofob...sunt alergic la prosti, de aia mi-am luat inca o masina, ca sa fiu sigur ca am contacte rare cu potentialul risc alergen...

--------------------
logan Ambition 2006 - B 48 COOL
Sunt prea bun ca sa fiu light!
+
lukis
post 18 Jan 2006, 10:25
Post #173

Membru incepator

Salut ! Programator, 42 ani, casatorit , copil ( fata ) 19 ani . Mi-am luat Logan anul trecut - 2005 - in mai. Cistig 700 euro net. Masina am platit-o cu 5000 cash si 3700 credit. Este prima masina, pina la ea am avut masina de servici ( Tico ). Sunt multumit de ea...in concediu a fost excelent . NU ASCULT MANELE !!! Ador muzica jazz . Cind conduc imi place John Lee Hooker iar cind sunt in Bucuresti ascult Romantic.

--------------------
Dacia Logan Ambition - HD06XXX
+
pibogdan
post 26 Jan 2006, 15:39
Post #174

Membru incepator

Sa zic si eu. smile.gif 22 ani , administrator retea, student la Informatica, venituri medii, necasatorit (desi logodit ), posesor Laureat albastru din octombrie. Foarte multumit de el.

--------------------
Dacia Logan - B-46-RBA
+
Sulim
post 26 Jan 2006, 16:27
Post #175

Membru incepator

From: Iasi

Ce sa zic am 54 de ani inginer studii superioare casatorit, 3 copii toti trecuti de 18 ani.Unul inginer si 2 studenti venit mediu .Am dacia 1410 sport m am gandit sa o las baiatului cel mare iar loganul pentru mine si ceilalti doi copii.Ce sa zic am cumparat logan pentru ca visez la el decat a aparut si normal l am cumparat in rate cu credit BRD avans 3450 euro .Sper sa fiu multumit de ea pentru ca urmeaza sa o ridic maine si sper sa nu am evenimente neplacute.

This post has been edited by Sulim: 26 Jan 2006, 17:02

--------------------
Dacia logan Laureate 1.4 2006 - IS XX.XXX
+
cosmindavid
post 27 Jan 2006, 09:53
Post #176

Membru incepator

From: Hunedoara

Contribui si eu la profilul cumparatorului de Logan:
familie tanara, 30 ani si eu si sotia, fetita de aproape 5 ani, studii superioare (economist & inginer), venit aprox. 660 euro/luna net, anti-manele, ascult rock din 70-80 (Eagles, Genesis, etc.), cateodata muzica romaneasca (Aurelian Andreescu, Mondial, romante si atat).
Posesor de Dacia 1410 din 1995 pana in oct anul trecut.
Achitat avans 25% pentru Logan Laureat Plus, 1.4 MPI, masina soseste in 09 feb a.c.
Am optat pentru Logan deoarece doream o masina noua si a fost singura masina la care ne-am putut intinde, in conditiile in care banii de avans i-am imprumutat de la socri.
Valoarea masinii 8200 euro + 195 euro garantie extinsa la 3 ani.
Rata lunara 104 euro, Casco 262 euro/an.

--------------------
Mercedes C200 kompressor 2001 - HD 66 CIM
+
Hannddy
post 27 Jan 2006, 16:41
Post #177

Membru incepator

29 ani, necasatorit..inca, jumatate credi-jumayate cash, facultate , admin retea si BD.......fara manele...venit in jur de 500

This post has been edited by Hannddy: 27 Jan 2006, 16:42

--------------------
Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
+
Proflorin
post 29 Jan 2006, 18:48
Post #178

Membru incepator

30 de ani, casatorit, Logan Laureate 1,5dCI, biolog, venituri peste medie

--------------------
Dacia Logan - HD76OXY
+
BogdanTm
post 29 Jan 2006, 20:27
Post #179

Membru incepator

Ceau, 29 ani, casatorit un copil , Logan Laureat 1.4
Venituri peste medie , cumparat cu bani jos , Multumit de masina .
Doresc sa mentionez ca este a 5 masina personala si a 2 din marca Dacia.

--------------------
Renault/Dacia Megane 2.1/Logan Privilège/Laureat - TM-09--
A asculta bine și a răspunde bine e una din cele mai mari perfecțiuni ce se pot atinge într-o conversație.
+
CEDan
post 13 Feb 2006, 23:53
Post #180

Membru incepator

From: Bacau

Hai si eu cu profilu' subsemnatului : 42 , ing. mecanic (motorist) , 700 eur venit in familie la data inscrierii in Sept.2004 .
Masina achitatã Cash - dar imi mi pare rau cã dealer-ul nu a catadicsit sa-mi spuna ca extinderea garantiei trebuie solicitatã la inscriere si nu la ridicare .
Tot la categoria "regrete" trec si lipsa de rãbdare in a astepta 3 luni pt. ABS .

E prima masinã dupã Dacia 1310 avutã inainte de nouã si timp de 14 ani iar din cei peste 160.000 km condusi 18.500 sunt cu Loganul (fãrã probleme cum sper sã fie si in continuare) .

Nu ne-am dorit masina spatioasa dar apreciem spatiul generos al portbagajului .

Dacã nu se sista fabricarea Solentei full option , prin Sept. 2004 , as fi cumparat-o ...dar deja nu regret alegerea pt. Logan .

Incã o recomand prietenilor care au asteptari realiste pentru o masinã fabricatã in Ro la un pret decent pentru clasa ei .

... Ce-ar mai fi de adãugat ?? Suntem 3 in familie dar sotia a preluat dãciuta reparatã capital si care probabil cã va rãmâne mostenire fetii care , desi in prag de studentie, nu se gandeste incã la permis de conducere .

Planuri de viitor : daca tot se intrã in UE sã ma aliniez statisticilor ce spun cã o masinã se schimbã dupã maxim 6 ani (dar nu si Dacia veche )

si o intrebare : E careva de considerã aceste "profile" ? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by CEDan: 13 Feb 2006, 23:57

--------------------
Logan Laureate 1.6
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului.

--------------------
15 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 09:36
Forum Renault