Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
Tudor32 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 December 05 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
- CS 25 JUD
|
|||
SORITAXI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 05 From: Timisoara ![]() |
Un an nou fericit tuturor!
47 ani.taximetrist,comandat Logan 1.4 mpi,culoare galbena,Ambiance,va fi folosit la taxi.Termen de livrare 20 martie. |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4
2006,ambiance +GPL
- TM10PBL
|
|
eliifrim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 December 05 ![]() |
Salutare tuturor si LA MULTI ANI!
In calitate de viitoare posesoare de LOGAN tin sa va spun ca am 26 de ani,contabila,puteti sa va uitati cam urat la mine dar imi plac si manelele si telenovelele.Chiar sunt fana a canalului Acasa! Voi face un credit sau mai bine leasing la BRD si sper sa-mi pot cumpara in primavara un Logan Laureate. As fi vrut eu sa-mi iau o masina ca a fostului meu prieten,dar...deh la el alte posibilitati financiare si alte pretentii. Va salut pe toti si un an nou cu impliniri! Eli ![]() |
--------------------
DACIA
Berlina TX '87
- BV 17 ELI
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
economist, 28 ani, casatorit, viitor tatic (5mai2006) astept un logan laureate 1.5dci in jurul datei de 4februarie
|
--------------------
|
Bet@x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 August 05 ![]() |
jurista, 29 ani, Laureate luat cash (mici imprumuturi la prieteni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- Laureate
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
![]() Un pic cam ciudat acest profil al loganistului. De ce zic asta? ..ptr ca pina acuma credeam ca posesorul de logan are venituri sub medii si medii, iar masina e luata cu credit. Pe cand colo ..... cca 85% au venituri peste medie, 65% masina luata cu banii jos sau pe o perioada scurta de timp. Si acum facand raportare la situatia mea, profilul loganistului mi se pare si mai ciudat. Eu platesc cca 700 RON/luna rata+CASCO iar venitul meu este ..nu radeti .. in momentul de fata 0 (zero), iar inainte era mediu (cca 200 euro). Si totusi cand am luat masina principalele considerente au fost legate de fiabilitate si silentiozitate. N-am vrut sa dau mai putin ca pe urma sa sa bag alti bani in ea. Oare cei care si-au luat logan si l-au luat doar de mirajul unei masini noi si a pretului scazut sau au tinut cont si de alti factori ? This post has been edited by lucian79: 3 Jan 2006, 22:34 |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
zaWasp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 February 05 From: Timisoara ![]() |
25 ani, programator.Am comandat Laureate in 22.12, ridicat 28.12, luat in leasing (RCI), persoana juridica.M-au multumit dotarile, mult superioare fostei mele DSN (evident, inferioare altor marci), dar deocamdata nu am nevoie de mai mult - exista si alte prioritati.
P.S. exclus manele. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-48-FXK sisteme de navigatie
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(lucian79 @ 3 Jan 2006, 23:33) ......Oare cei care si-au luat logan si l-au luat doar de mirajul unei masini noi si a pretului scazut sau au tinut cont si de alti factori ? ![]() Când cumperi o mașină nu poți să nu ții seama și de ce vei face cu ea, ce mașină ți se potrivește ție, ca "imagine" să zic așa, deși mulți nu văd așa, dar în subconștient o fac, ce facilități are, un fel de sumă de factori, în parte obiectivi (preț, avans, rate, dimensiune mașină, motorizare) și în parte factori subiectivi. Publicul țintă al Logan-ului este o famile tânără, cu venituri medii, cu oarece educație. Dar asta nu înseamnă că nu va fi cumpărată din ce cei care nu intră în această categorie. Totul depinde de cât de versatilă este respectiva mașină. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
logany |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 December 04 From: Braila ![]() |
deci ,41 ani,scolit la greu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault megane
prestige
2008/1,6/16V/110 CP
- BR-64-xxx logan ambition 2005/1,6/90 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.691 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
200 de euro e venit micut??????? lasa-ne!!! poate ptr tine e.ptr mine e super.am salar de 7 milioane .rata e de 2,6 milioane.de-abia imi mai ajunge de paine.dar am logan.ce sa-i faci???
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.691 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
noroc de rude ca ma ajuta.si de avansul dat.juma de masina.benzina iese de la servici,asa ca ...sanatate sa fie!!!
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Eu as propune sa mutam discutia despre salarii eventual la cafenea. Oricum - daca cineva crede salarul lui de 200 euro e mediu de ce sa-i stricam buna-dispozitie ?
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
29 ani...lucrez la un ziar (departamant tehnic), insurat fara copii.Venit micut sau mediu, cum vreti sa-i ziceti (200 euro/luna) dar bani am destui (parintii ma ajuta). Puteam sa-mi iau si mercedes dar am ales loganul pt ca voiam masina ieftina si buna. Da, nu radeti...buna! Am avut si inca mai am dacie berlina si am fost multumit de ea (tot noua si ingrijita de manuta mea). Am cumparat logan cu banii jos (si cei de la dacia ar trebui sa cotizeze celor care au initiat acest forum) dupa ce v-am citit de peste 2 ani. Nu imi plac manelele, consider ca o fata poate fi abordata si fara a avea bmw, nu imi lac telenovelele, nu imi place sa ma dau mare.
|
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Am 25 ani... lucrez la o fabrica din Cluj care se ocupa cu fabricarea instalatiilor electrice la SEAT si Ww( www.acegrupo.com ). Neinsurat,fara copii si nevasta
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
36 ani, economist, casatorit, al doilea copil este pe drum, venit 3xINSSE, Pink Floyd.
Decizia de cumparare a unui autovehicul este complexa, cuprinzand pe langa factori masurabili si variabile intangibile: ,,gura nevestei", ,,capra vecinului", etc. Venitul trebuie privit ca un plafon, isi are importanta lui, dar in decizia de cumparare indivizi diferiti, cu aceleasi venituri, sunt dispusi sa sacrifice un procent mai mare sau mai mic din venit pt. cumpararea masinii. Pe de alta parte raspunsurile de aici sunt ponderate de accesul la internet, de unde si concentrarea varstelor in palierul 30-40 ani. Cred ca Dacia ne are cel mai bine ca profil al cumparatorului si face ce vrea (vrem) cu noi. |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
Ursaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 January 06 ![]() |
38/Electronist Tech.TVR/casatorit/fara puradei/Masini anterioare Dacia berlina 87,Oltena 1300 95,DSN-Clima 2000/Actuale Logan Ambition si Suzuki vagon 4*4AWD sotie / mecanic auto amator fortat de imprejurari( Berlina si Oltena) .
Manele doar cind sunt la o bauta si sun "anesteziat" de 1-2 L de Smirnof , altfel tot ce suna bine . Datorita locurilor in care merg cu masinile un potential off-roader. ![]() |
--------------------
Dacia by Renault
Ambition
- B-46-MCK
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
gata .. sunt si eu fericitul posesor al uni golan .. dupa indelungi asteptari adica 3 luni aproximativ
|
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
3j de ani, familist convins. Asistent universitar. Noroc cu o bursa in Franta ca altfel din salariul indexat cu 8% imi permiteam o masina la anu si la multi ani. AntiManele.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
aikido |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 January 06 ![]() |
30 ani, familist (when worse come to worst my people come first!) cu copil pe teava (vine in aprilie), Golan luat pe credit BRD de lene sa caut altceva mai bun (si masina, si banca)...
Finantist de meserie, cunosc valoarea banului si nu arunc aiurea pe fiare sau toale cu eticheta; muzica rock de obicei (la antrenament individual ), hip-hop cand am chef;muzica lautareasca (nu manele) ascult la ![]() Continuare profil...vazand prostia concentrata in tara vreau sa plec afara, vazand imensa stupizenia de afara devin xenofob...sunt alergic la prosti, de aia mi-am luat inca o masina, ca sa fiu sigur ca am contacte rare cu potentialul risc alergen... |
--------------------
logan
Ambition
2006
- B 48 COOL Sunt prea bun ca sa fiu light!
|
|
lukis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
Salut ! Programator, 42 ani, casatorit , copil ( fata ) 19 ani . Mi-am luat Logan anul trecut - 2005 - in mai. Cistig 700 euro net. Masina am platit-o cu 5000 cash si 3700 credit. Este prima masina, pina la ea am avut masina de servici ( Tico ). Sunt multumit de ea...in concediu a fost excelent . NU ASCULT MANELE !!! Ador muzica jazz . Cind conduc imi place John Lee Hooker iar cind sunt in Bucuresti ascult Romantic.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
pibogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 August 05 ![]() |
Sa zic si eu.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-46-RBA
|
|
Sulim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 January 06 From: Iasi ![]() |
Ce sa zic am 54 de ani inginer studii superioare casatorit, 3 copii toti trecuti de 18 ani.Unul inginer si 2 studenti venit mediu .Am dacia 1410 sport m am gandit sa o las baiatului cel mare iar loganul pentru mine si ceilalti doi copii.Ce sa zic am cumparat logan pentru ca visez la el decat a aparut si normal l am cumparat in rate cu credit BRD avans 3450 euro .Sper sa fiu multumit de ea pentru ca urmeaza sa o ridic maine si sper sa nu am evenimente neplacute.
This post has been edited by Sulim: 26 Jan 2006, 17:02 |
--------------------
Dacia logan
Laureate 1.4
2006
- IS XX.XXX
|
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
Contribui si eu la profilul cumparatorului de Logan:
familie tanara, 30 ani si eu si sotia, fetita de aproape 5 ani, studii superioare (economist & inginer), venit aprox. 660 euro/luna net, anti-manele, ascult rock din 70-80 (Eagles, Genesis, etc.), cateodata muzica romaneasca (Aurelian Andreescu, Mondial, romante si atat). Posesor de Dacia 1410 din 1995 pana in oct anul trecut. Achitat avans 25% pentru Logan Laureat Plus, 1.4 MPI, masina soseste in 09 feb a.c. Am optat pentru Logan deoarece doream o masina noua si a fost singura masina la care ne-am putut intinde, in conditiile in care banii de avans i-am imprumutat de la socri. Valoarea masinii 8200 euro + 195 euro garantie extinsa la 3 ani. Rata lunara 104 euro, Casco 262 euro/an. |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
29 ani, necasatorit..inca, jumatate credi-jumayate cash, facultate , admin retea si BD.......fara manele...venit in jur de 500
This post has been edited by Hannddy: 27 Jan 2006, 16:42 |
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
Proflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 January 06 ![]() |
30 de ani, casatorit, Logan Laureate 1,5dCI, biolog, venituri peste medie
|
--------------------
Dacia
Logan
- HD76OXY
|
|
BogdanTm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 November 04 From: Timisoara ![]() |
Ceau, 29 ani, casatorit un copil , Logan Laureat 1.4
Venituri peste medie , cumparat cu bani jos , Multumit de masina . Doresc sa mentionez ca este a 5 masina personala si a 2 din marca Dacia. |
--------------------
Renault/Dacia
Megane 2.1/Logan
Privilège/Laureat
- TM-09-- A asculta bine și a răspunde bine e una din cele mai mari perfecțiuni ce se pot atinge într-o conversație.
|
|
CEDan |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 November 04 From: Bacau ![]() |
Hai si eu cu profilu' subsemnatului : 42 , ing. mecanic (motorist) , 700 eur venit in familie la data inscrierii in Sept.2004 .
Masina achitatã Cash - dar imi mi pare rau cã dealer-ul nu a catadicsit sa-mi spuna ca extinderea garantiei trebuie solicitatã la inscriere si nu la ridicare . Tot la categoria "regrete" trec si lipsa de rãbdare in a astepta 3 luni pt. ABS . E prima masinã dupã Dacia 1310 avutã inainte de nouã si timp de 14 ani iar din cei peste 160.000 km condusi 18.500 sunt cu Loganul (fãrã probleme cum sper sã fie si in continuare) . Nu ne-am dorit masina spatioasa dar apreciem spatiul generos al portbagajului . Dacã nu se sista fabricarea Solentei full option , prin Sept. 2004 , as fi cumparat-o ...dar deja nu regret alegerea pt. Logan . Incã o recomand prietenilor care au asteptari realiste pentru o masinã fabricatã in Ro la un pret decent pentru clasa ei . ... Ce-ar mai fi de adãugat ?? Suntem 3 in familie dar sotia a preluat dãciuta reparatã capital si care probabil cã va rãmâne mostenire fetii care , desi in prag de studentie, nu se gandeste incã la permis de conducere . Planuri de viitor : daca tot se intrã in UE sã ma aliniez statisticilor ce spun cã o masinã se schimbã dupã maxim 6 ani (dar nu si Dacia veche ) si o intrebare : E careva de considerã aceste "profile" ? ![]() This post has been edited by CEDan: 13 Feb 2006, 23:57 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:36 |