Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
nickvio |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|||
snupy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 June 05 ![]() |
32 ani,medic veterinar,casatorit,situatie financiara buna.Am cumparat masina datorita pretului.Abia astept sa termin leasingul si s-o vind.Sint nemultumit de confortul interior,de finisajele de 2 lei,de performantele motorului,de "insonorizare" etc.Asta e,am avut alte prioritati si am luat-o pentru ca era cea mai ieftina masina noua .
|
--------------------
dacia
logan laureate
- B 41 HXG
|
|
BanDaj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 March 06 ![]() |
Am 30 de ani , casatorit, astept la inceputul lui iunie primul copil, venituri putin peste medie, am avut pana la Logan un Peugeot 505 din 1980.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006
- sb-06-ruh Mai bine bogat si sanatos decat sarac si bolnav!
|
|
berti1974 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 February 06 ![]() |
32 ani, cadru mapn,casatorit, 2 copii.posesor logan laureat 1,4 mpi din august 2005.sunt multumit de masina.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- SB99ASL
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
32 ani, preot greco-catolic, casatorit, baiat 1 an juma', venituri mici ( eu ), mai mari sotia, Laureat 1,4 mpi
![]() Motivatii: - cea mai buna oferta de pret la veniturile noastre cumulate - dornici de o masina noua ( 1400 break avuta anterior ) - comfort si fiabilitate sporite fata de masina anterioara This post has been edited by radus: 27 Mar 2006, 22:52 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
grio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 February 05 ![]() |
Studii superioare, 40 ani, 1 copil, posesor de Logan Laureate din martie 2005, 8000 km. Sunt multumit de masina si ma deranjeaza carcotasii care critica fara sa fi condus aceasta masina. Ascult muzica anilor 80 si nu-mi plac manelele.
|
--------------------
Dacia
1310, berlina
- SV.02.ADM
|
|
Marian04 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Deci......studii medii...31 ani...necasatorit...si am luat "Goganul" pentru ca "perioada de gratie" de-un an de zile facuta pe o berlina din '85 expirase. La cei 500 km facuti pana acum am numai multumiri pentru cei de la Pitesti. |
--------------------
Logan 1,4 Laureate
Logan 1,4 Laureate
- B_96_SPM
|
|
cconstantin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 March 06 From: IASI ![]() |
Am un Logan Laureate Plus albastru egee de 2 saptamani.
Despre mine: - 26 ani, casatorit. - Absolvent Informatica + Master informatica. - Lucrez ca Team Leader la o firma de software. Nu-mi plac manelele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus (1.4 MPI, ABS)
- IS-xx-yyy
|
|
pctelnet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 29 May 05 ![]() |
26 ani, propria firma telecomunicatii, calculatoare blabla, necasatorit, am vrut sa schimb brek ul din 2003, care mi-a fost de f mare ajutor, cu o masina noua si bunicica, pe care sa nu dau o caruta de bani, dupa primi 500 km sunt f multumit
|
--------------------
dacia
break
- b 28 ksz
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
iata ca am ajuns sa postez si eu la acest topic.
28 ani, casatorit, 1 bebe, transporturi-politehnica, referent marketing, venituri medii. proaspat posesor de logan, deocamdata numai pareri bune; desi am mai condus logan sunt pe zi ce trece tot mai incantat de alegerea facuta |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
robertlauci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 April 06 ![]() |
Salut, sunt nou-noutz pe acest forum si posesor de logan 1.5 dci de cca 1 luna.
26 ani , inginer, venituri cu tot cu nevasta peste medie, fara copii, anti-manele |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- B-50-LJJ
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
salut. citesc acest forum de aprox 1 luna de cand sunt posesorul unui logan ambition 1.6 mpi. 25 ani, studii superioare, administrator retea, anti manele, venituri peste medie. am ales logan si nu vre-un second in special pentru faptul ca era nou si existand deja foarte multe loganuri nu cred ca o sa fie probleme cu piesele de schimb sau cu service-urile
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
tvi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 April 06 ![]() |
Salut. 33 ani, jurist, casatorit doi baieti de 7 ani , nevasta si Laureate de 1,6 MPI din ian 2006. Am facut cu el 5000 si sunt foarte multumit. Citesc forumul de citeva luni si ma bucur ca nu am avut inca nici o problema.
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,6
- B-
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
32 de ani, casatorit, 2 facultati terminate, a 3-a abandonata, venituri acceptabile.
Trebuie sa spun ca sunt posesorul a 2 loganuri (din 6 dacii cate detin), dar nici una din ele nu e masina mea pricipala: am un Logan 1,4 , o Nova GT si o Dacie Sport pe persoana fizica, iar pe firma un Logan 1,6, o Supernova Clima si un Pikup Diesel. Cu toate astea mai am in proiect 2 dacii dar nu Logan. Ascult ROCK (NU MANELE) |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
rotten |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 April 06 ![]() |
hai sa va sochez: 50 de ani , pensionar militar, mare amator de mici , bere si nu de manele , conducator prudent cand e sotia in spate, si uneori prea calm la volan, 1 copil si venituri destule cat sa isi permita sa iasa cu masina la sfarsit de saptamana la o plimbare, visa o masina mai buna, dar e bun si GOLANU full options , asta pana la faza cu bujia, acu dupa ce are si motoru la 100 % abia asteapta sa o calce pe coada si sa mearga la un drum intins, asa, vo 500 de km.
|
--------------------
LOGAN
AMBITION 1.6
|
|
history |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 06 From: Craiova ![]() |
33 de ani, profesor , casatorit, eclectic in ceea ce priveste genurile muzicale
|
--------------------
Citroen
C4
2009
- DJ-26-DIN
|
|
B-19-WYU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti ![]() |
21 de ani, inca student (electronica in poli), lucrez part time, nu ascult nici manele nici rock
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- B ?? ???
|
|
camelot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 April 06 ![]() |
32 de ani, casatorita, un copil, economist, venituri bunicele dar si rate maricele. Am un Ambition 1,4 proaspat si inca nerulat
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ambition de 1.4 , nu cred. Ori e de 1.6 , ori e Ambiance de 1.4
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Este Ambiance. Cauta posturile doamnei si te lamuresti
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Nu stiu daca tre sa postez acum sau cand imi voi cumpara masina?!! dar mu mai am rabdare asa ca va zic ....22 ani student fara bebe si nici numa grabesc venituri mici ca doar sunt student
![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Hehe, ma alatur si eu
![]() Am Logan Laureate 1.6mpi de 1 saptamana. 20 de ani, student(dar si angajat in acelasi timp la o companie multinationala IT), venituri peste medie, dar masina mi-am luat-o din banii pe care i-am primit de la bunici ![]() Rock On! |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
camelot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 April 06 ![]() |
![]() Am ambitie. Scuzati-ma, sunt noua.... ![]() Asa e, am Ambiance... |
-------------------- |
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
30 ani, inginer, casatorit fara copii deocamdata (se lucreaza) venituri nici prea prea nici foarte foarte.
Muzica de orice fel in functie de dispozitie. Laureate 1.4MPI din aprilie rate pe 8 ani (uf ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am Logan Laureate 1,6
27 ani, inginer, venit peste mediu in general...multumit pana acum de masina (1600km), exceptie turometrul care mi-a dat batai de cap, l-au inlocuit de 2 ori, urmeaza a 3-a oara... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
catap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
28 ani, economist, venituri peste medie
Logan Prefferance 1.4 din martie 2005 Probleme: schimbat tablou bord de 2 ori, diverse zgomote enervante (geamuri fata, stalp centura dreapta), in rest este OK. |
--------------------
Dacia
Logan
Preferance 2005
- TR 31 XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.936 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
viitor posesor de logan 1.6 ambition si de nevasta (1-2luni).
expert financiar/bugetar-26 ani-castiguri medii, fara mostenitori. - tatal meu are logan 1.4 laur.am alergat destul cu el, multumit de el in limita bunului simt. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
zvic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 6 January 05 ![]() |
Inginer, 29 ani, venituri medii, necasatorit (pan la anu').
Azi am dat comanda si avansul pentru un Ambition DCI. |
--------------------
Logan
Ambition
DCI 2006
|
|
borghil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 ![]() |
25 ani agent vanzari necasatorit posesor de 2 zile de Logan 1,5 dci laureat
De ce am ales Logan: 1] pt ca nu am avut bani sa-mi iau un Golf V 2] pt ca este singura masina diesel pe care o poti achizitiona cu mai putin de 9000 de euro |
--------------------
-
-
- -
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Scriu iar ca nu am putut edita postul meu de mai sus ??!?!
![]() Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:18 |