Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
ciprian0813 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
30 facuti, inginer, la inceputul lui nov merg dupa ea la unguri.
laureatele lor cu un airbag si cd mp3 LG cu 4 boxe, abs.... o fetita care e in rotobil chicco. maine sotia pleaca prima data cu dacia veche la serviciu (fara copilot), gata cu antrenamentele! sa fie as pana vine ligheanul bleu nemetal. am luat logan ca e ieftin nou si are casco ieftin, e destula masina pt sotie si cand o mai folosesc si eu. This post has been edited by rue: 16 Oct 2006, 21:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
30, handling agent (agent operational), necasatorit inca (nu se stie cat mai rezist
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
mihaiz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 April 06 ![]() |
36 ani. manager hotel,casatorit ,o fetita de 8 luni,posesor laureate 1,4 rosu toreador din
2.10.06. NU manele,in general muzica anilor 80'-90'.De ce Logan? Pentru ca voiam masina noua,la un pret rezonabi si intretinere decenta. |
--------------------
dacia 1300
1982
- gl04hjh
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa scriu si eu:
Absolvent doua facultati (Univ si ASE) +master, 32 ani, casatorit, un bebe de 8 luni, cadavru didactic (salariul nu il spun ![]() |
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
off topic: noi astia cu copii de 8 luni (fetita eu) cred ca ar trebui sa ne imprietenim ..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
28 ani, inginer de sistem, Logan Break MCV 1.5DCI Laureate(7 locuri), data de livrare decembrie 2006, sotia expert contabil, 1 copil, fost posesor de Matiz, Dacia 1310, Pasat 1.9TDI, Mitsubishi Pajero 2.5 TDI
De ce Logan? ultima avuta a fost un Matiz nou, deci am ales tot nou, toate celelalte second - au fost si au inghitit bani... De ce de 7 locuri ? pt spatiu de carat prietenii si de mers la cabana, iarba verde .... mini excursii. This post has been edited by cosmintr: 22 Oct 2006, 19:45 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
MMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 September 06 ![]() |
39 de ani; angajat companie usa; fost posesor Oltcit, Dacia berlina, Solenza, Logan Preferance, astept livrare Laureat 1.6. Masini corecte ptr. pretul lor. Ce sunt alea manele??
|
--------------------
Audi
A3 Sedan 1.4 tfsi
Ambition
|
|
mishuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 05 ![]() |
Salut,
off topic poate: se spune ca unul din motivele achizitionarii unui Logan e si lipsa de cunostinte mecanice si teama de a merge la service-uri cu o alternativa second hand. E adevarat mitul acesta in cazul vostru ? Adica nu aveti inclinatii spre mecanica (ca pasiune) ? Face parte din profilul cumparatorului de LGN cu acces la net. 31 ani, casat, 1 copil, IT softw de profesie, mecanic de pasiune, am preferat sa iau un s-h la bani echivalenti unui logan nou. Nu vreau sa cadem in pareri pro si contra ci doar sa confirmam/infirmam mitul de mai sus. Anterior posesor de s-h CLT break, actualmente vezi semnatura. Mersi, Grigore This post has been edited by mishuz: 30 Oct 2006, 14:21 |
--------------------
ex Citroen
Xsara hatch
2002, 2l HDI 90 cp
- Logan laureate 2008 ph2 1.4 B-10-U[SIZE=1]n[/SIZE]F[SIZE=1]a[/SIZE]S
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mishuz @ 30 Oct 2006, 15:54) Salut, off topic poate: se spune ca unul din motivele achizitionarii unui Logan e si lipsa de cunostinte mecanice si teama de a merge la service-uri cu o alternativa second hand. E adevarat mitul acesta in cazul vostru ? Adica nu aveti inclinatii spre mecanica (ca pasiune) ? Face parte din profilul cumparatorului de LGN cu acces la net. aaaaaaaa, nu sunt de acord cu acest motiv. acest forum a fost creat si este tinut pe picioare tocmai de cei cu cunostinte mecanice, electrice... (multumiri cu carul ![]() ![]() pt on topic : 26, CTA, necasatorit, fara copchii, ciine, broasca testoasa (de uscat)...masinile din semnatura, MCV-ul are 3 zile, sa-mi traiasca si voua la fel ![]() bafta This post has been edited by PanDa: 31 Oct 2006, 03:19 |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
offf, offf.... sa cumperi o masina care de obicei e trecuta binisor de jumatatea vietiii si la care intretinerea costa cat costa, doar ca sa te lauzi ca-i marca mai buna si ai cateva optionale pe ea? nu-ti bate capul, am vazut si din cei cu serioase cunostinte mecanice care s-au pacalit la cumpararea unei astfel de masini de pe bazar... eu as zice ca profilul nostru e mai degraba de oameni cumpatati , care nu se apuca sa faca rate pt masina si dupa aia sa descopere ca ar mai avea de bagat o alta gramada de bani si tot nu iese masina din ea. nu ne place loteria la astfel de sume. avea o cunostinta de a mea o vorba in legatura cu masinile de pe bazar: "fiecare masina, ca si fiecare femeie, pana la urma tot isi gaseste prostul...."
This post has been edited by -Scorpio-: 31 Oct 2006, 09:01 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Ciumpalac |
![]() ![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
29 de ani, casatorit, un baietel prin februarie, Logan 1,6 Laureat, un catel mistho, venituri mediocre, studii superioare, momentan operator comercial.
Loganul il am din 19.10.2006, sunt cam atehnic de felul meu, l-am ales dupa ce ani de zile m-am benoclat pe toate siturile de specialitate dupa sh. Motivul alegeri : faptul ca nu am avut banii jos (luat imprumut cu 35% avans), frica de a nu lua teapa, pt. ca fiind casatorit de un an..cu responsabilitati care se anunta mari pe viitor, nu mi-a convenit sa joc la loterie.. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
34 ani, CTA, casatorit, posesor Logan Preferance 1.4 din 26 oct, inca nehotarat ce sa fac cu berlina din 2004 care merge bine.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
dackro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 November 06 ![]() |
34 ani, casatorit de 10 ani, 1 baiat 2,5 ani, posesor Logan Laureate Plus 1.4 MPI de 1 zi, inainte Dacia Berlina 1310 vechime 10 ani, studii superioare (chiar mai multe), venituri 500 - 600 euro (habar n-am daca sunt peste sau sub medie).
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus 1.4 MPI
|
|
decrvl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
37 ani,casatorit 10 ani,copil 1.5ani din 26 oct rosu pasion,posesor de laureate 1,5dci,studii superioare,inainte dacie 1310/91
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
imagecam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 25 November 05 From: Cluj ![]() |
33 ani, casatorit, o fetita adorabila de 1 an si 4 luni, freelancer. Ex anti Logan declarat. Acum, din cauza unor investitii imobiliare am gasit f avantajoasa achizitionarea unuia in leasing. Nu intentionez s-o tin mult. Sunt f curios daca experienta ma va incuraja sa cumpar pe viitor numai masini noi sau voi reveni la vechea convingere...
De sapt viit posesor de Laureate 1.4MPI Albastru Egee. |
--------------------
Renault
Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI
2008 imagine motor-sport
|
|
dackro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 November 06 ![]() |
Bag de seama ca daca ai peste 28 de ani, studii superioare, esti casatorit si eventual ai si un copil te indrepti inevitabil spre Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus 1.4 MPI
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
32, casatorit, 1200E/luna (amindoi), ambition DCI rosu passion (BRD-7ani-330RON/luna), NU manele, NU telenovele, inginer, no kids, nu claxonez la semafor (in schimb "dau" din faruri) si dau muzica mai tare (cu geamurile inchise) ca sa nu aud claxoanele istericilor.
Am luat Logan pentru ca nu e chiar scump, am service-uri in toata tara (asa cum sint ele... da' sint), fiind prima masina - nu am experienta la reparatii, fenomene, manifestari ale defectelor si repararea lor, asa ca trebuia sa fie noua, si sint multumit. Pina acum merge exact asa cum "scrie in carte", asa ca nu am ce sa comentez, am cumparat exact ceea ce mi s-a promis ca voi cumpara. Nu sint excesiv de nervos la volan, nu exagerez cu viteza, nu risc (mi-e draga viata!). Mai mult nu as da pe o masina (adica cheltuielile lunare rata+gaz+toate alea sa nu fie mai mari de 15% din venituri). Masina arata exact asa cum am luat-o si nici n-o voi face "pom de craciun". |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
rue |
![]()
|
a venit loganu ungureanu la olteanu, 30 facuti, inginer AC si masteros in robotei terminate de cativa ani.
masina luata cash de la vecinii HU. imi plac calatoriile, chiar si alea de serviciu. inca mai detin dacia berlina care va fi "cado" la un frate al meu (decat sa o dau pe 3-400 euro stiind ca e ok masina). loganul este dimensionata la cererile familiei cu o fetita de 8 luni abia facute (cu rotomobil pe albastru ca ungureanu). si dacia veche era plina ochi cand ma deplasam cu odrasla pe la parinti. nu vreau sa platesc casco scumpe de masini aduse din DE si am sotia prea incepatoare pt a nu face casco. este 200 euro casco si la oricare alta cam trece de 500. reviziile mai ieftine. masina e noua cu dotarile normale anului 2006: ABS, AC, airbag, scaun reglabil, BC, audio mp3 etc si a costat 7500 euro noua. Nu am avut niciun alt motiv, acum chiar imi place masina. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
27 ani, casatorit. Nu agreez ideea de SH, desi daca ai noroc, la banii pe care i-am dat pe loganel (8700 euro) gasesti ceva mult mai bun , gen VW, Opel , etc (sa fim realisti).. Dar dupa cum spuneam sunt anti SH, asa ca m-am hotarat sa cumpar o masina noua. Am fost pe la toti dealerii de masini din orasul meu, dar la pretul asta, n-am putut sa iau decat Logan.
Bafta multa! |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
ionutz_stoica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 March 06 ![]() |
29 ani, web designer, studii medii (liceul de arte plastice N.Tonitza> acum si student, anul 1
![]() ![]() ![]() Si, azi, mai precis acum aproape 2 ore, mi-am adus in parcare LOGAN Laureate Plus ! ![]() cert e ca m-a secat de bani deja...1.000.000 rca / juma' de an sa mai imi ramana bani sa ud masina la serviciu.. ![]() De cumparat am cumparat-o cu credit auto de la Volksbank / 7 ani. OK ? O intrebare aveam de fapt...carnetul domne. Cum e cu carnetul ? Mie mi-a expirat..din septembrie. L-am dat la preschimbare ieri si marti mi-au zis sa vin sa-l iau. Am impresia ca e doar amenda...stie cineva EXACT ? Dar exact care-i situatia...ca asa am primit o informatie indirecta via un tel. la politie si am inteles ca riscul e o amenda..si atat ![]() PS. Azi la dealeru' Cobalcescu, langa mine era un domn de etnie rroma, cu aspect de sef de clan cu ifose si figuri; avea de luat logan "ambițion" culoare gri cometa Halley. Ok masina lui ce sa zic, el insa un frustrat, vroia si "genți" (jante) aluminice, insa a ajuns la concluzia ca-si poate pune si el de bemve de la dezmembrari ![]() Mare gradina. This post has been edited by ionutz_stoica: 16 Nov 2006, 17:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
- B-11-JPG
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
20 de ani student, lucrez la o companie de telefonie mobila, castiguri medii, nu am copii, din cate stiu eu
![]() Ascult si manele uneori dar ff rar, in ultima vreme deloc, depinde cat de suparat sunt ![]() Va pup. Respect. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
27 ani somer (caut job)
si mi-am luat logan cu prietena ca sa nu dam o avere pe table si plastice pt ca vrem sa ne facem casa noastra sa moara europenii care stau cu chirie de invidie ![]() ![]() ![]() P+1 ... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by alexp_: 21 Nov 2006, 01:57 |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
simedi |
![]()
|
![]() Membru ! Group: Members Posts: 25 Joined: 13 November 06 ![]() |
31 ani, casatorit, am o fetita de 2 ani jumate, subinginer mecanic dar m-am specializat de nevoie in logistica, Laureate 1.4 Mpi din oct 2005.
Am optat pentru Logan din teama de a nu lua teapa cu vreun SH, si in plus am vrut sa am masina noua! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
Alexutzuuuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 07 From: Bucuresti ![]() |
21 de ani, Am o mica firma, am optat pentru Logan pentru ca este cea mai buna oferta la momentul respectiv vis a vis de leasing si ratele la leasing, momentan nu-mi permit sa-mi iau ceva mai scump din motive ca am nevoie de bani si pentru alte lucruri, cum ar fii bani investiti in propia afacere.
|
--------------------
Audi A3 2.0 TDi /
Logan Prestige 1.6 16v
/ 2004 / 2006 Fugi de tentatii.....dar incet sa te poata ajunge
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
28 ani, casatorit, studii superioare, venit mediu (de Bucuresti), Logan 1.5 Dci Laureate
Achizitionat prin credit auto BRD, fara avans pe 10 ani Motivul - nu am mai suportat ideea de a baga o gramada de bani in vechiul clio I, de a mesteri permanent la masina, de a nu fi sigur pe ea. Mers la dealer cu mana in buzunar, comandat masina, urmatoarea zi mers la banca depus actele, a treia zi mers la banca, semnat contractul, mers la dealer, ridicat masina. Ma puteam incadra si la alte marci sensibil apropiate, aprox. cu 3000 euro peste pretul loganului, insa, sunt si alte prioritati. Satul fiind de problemele unui sh, (depinde si de norocul fiecaruia) am dorit masina noua, dar una care sa nu ma ingroape total - financiar. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
dadosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 07 ![]() |
36 ani, inginer, 1 copil , venituri medii , logan 1,5 dci euro 4 (vine in 2 saptamani), credit 10 ani avans aprox 20%, nu ascult manele, am o dacie 1310 din '94
cred ca mai bine o masina noua (in garantie) decat un sh |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007
|
|
cipicut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 November 06 ![]() |
29 ani, inginer mecanic, casatorit fara copii, venituri medii+, am vrut sa cumpar prima data un matiz (circul mai mult în oraș) și am ajuns la un logan laureate+ roșu toreador luat pe credit în 10 ani.
Am avut o dacie 1310 din `89 (a lu` tata) îmi place muzica anilor `90 dar parcă după câteva paharele pe la o petrecere merg și manelele ![]() În general sunt multumit de golănel cu excepția zgomotului mare din habitaclu (tre` să fac neapărat ceva cu el) cumparat pe 31.10.2006 This post has been edited by cipicut: 13 Jan 2007, 12:53 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
- IS 77 XXX Tacerea este de multe ori de aur
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
inginer automatizari si informatica industriala, 27 ani, necasatorit, venituri peste medie, prima masina, carnet de 9 ani.
am luat logan 1.4 Ambiance metalizat in oct 2005 (singura optiune) pe credit nevoi personale 5 ani, din urmatoarele motive: imi era frica de SH-uri (nu ma princep la mecanica asa de bine), era cea mai ieftina masina noua de pe piata, sunt service-uri multe, garantia de 18 luni este suficienta sa iti dai seama daca masina e ok sau nu. mentionez ca inainte de a o cumpara am urmarit forum-ul de pe daciaclub.ro ca sa stiu la ce sa ma astept. nu am avut probleme majore, iar daca am se repara se vinde si se cumpara alt logan (de data asta cu directie asistata). |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
21 de ani , student, necasatorit, fara copii evident. Am loganu de o luna si sunt f multumit de el. Venituri: bursa+pensie alimentara de la tacamiu= 5 mil
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:12 |